smok5 20.12.05, 17:30 według GIWI i PLOPLI nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe255 Re: Przykład 20.12.05, 17:36 Na FK jest wiele postow, ktore moglyby byc uznane za obrazliwe. Nikt nie jest w stanie tego kontrolowac w pelni, nie czepiaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wiesz ten post mi się nie podoba 20.12.05, 17:39 i nie potraktuje go olewająco. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Nie radyjną -Polską 20.12.05, 17:41 a az taką się nie uważam. Nie nazywam tak nawet zdrajców tego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Re: Nie radyjną -Polską 20.12.05, 17:43 "polska" to obrazliwy dla ciebie termin? a ja lube: zydziak, zydek, rzyd, kibuc, koszerna, itd. takie mile POLSKIE terminy na moja grupe. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Towarzyszu nie obrazam cie imiennie 20.12.05, 17:44 Nie jestem antysemitą - nie wrobisz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Dla ciebie, dla mnie jest. Jeśli ktoś w jednym 20.12.05, 17:47 wyrażeniu używa słów "polska" i '"szmata", to świadczy to o nim w pewien sposób. Jeśli chodzi o usuwanie tego, to raczej nie usunie tych słów ktoś kto ma oficajalnie narzucone że Kiszczak to z kolei "człowiek honoru". Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Starłem sie z tobą nie raz 20.12.05, 17:53 wyzwałem cię do szmat, wurew, ghuji czy innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaowiec a kim ty jestes ? IP: 202.58.85.* 20.12.05, 21:39 kropek_oxford napisał: > Uzywanie jednego nicka przez kilka osob to forumowa prostytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Czy radyjna Polska szmata - jest obrażliwe 20.12.05, 17:53 Jest obraźliwe, napisz na abuse. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Czy radyjna Polska szmata - jest obrażliwe 20.12.05, 18:02 Jeśli widzisz post nieregulaminowy to wciśnij kosz albo wyślij maila. Nikt nie monitoruje forum non-stop. Zakładanie tu takich wątków i wklejanie mija się z celem. Jeśli juz to na forum o moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 To wisi prawie dobę 20.12.05, 18:05 wykasowaliście teksty o knurze i błekitnym motylku, tak,ze nie opowiadajcie bzdur. co mogę zrobić bo czuje się obrazony? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: To wisi prawie dobę 20.12.05, 18:07 Możesz oddać sprawę do sądu o obrazę osobistą. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Czy żartujesz? 20.12.05, 18:11 Z nim. Post po zgłoszeniu jest usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Dzięki Giwi. 20.12.05, 18:19 Wydawało mi się ,że jestem na forum politycznym z fajnymi ludzmi. Pisałem niedawno,że bardzo szanuję tych z którymi nawet głeboko sie nie zgadzam. Tym bardziej jest mi przykro. Wiem ,ze to Giwi nie Twoja wina ale gość odebrał mi trochę świątecznej radości. Myślę,że trochę mnie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Dzięki Giwi. 20.12.05, 18:26 Rozumiem :-). Wygaś ją sobie ew. w Moim forum. Nie jest możliwe wyłapanie wszystkich nienetykietowych postów. Gorąco namawiam do klikania w kosze i zawiadamianie nas mailem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.g.w Wygaś ją sobie 20.12.05, 18:38 • Czy żartujesz? smok5 Z kim się wam sądzić z Wami czy nim? • Re: Czy żartujesz? giwi Z nim. Post po zgłoszeniu jest usunięty. • Re: Dzięki Giwi. giwi Rozumiem :-). Wygaś ją sobie +++ Giwi znowu trzy zdania do tylu w dyskusji, tym razem za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.g.w Re: Czy radyjna Polska szmata - jest obrażliwe 20.12.05, 18:05 Nie jestesmy w stanie czytac wszystkiego, podaj link to przeniose na forum wlokiennicze. Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: Czy radyjna Polska szmata - jest obrażliwe 20.12.05, 18:15 Jest paskudne i poniżej minimalnego poziomu. Równocześnie czytuję na Forum wiele obrzydliwości, a co gorsze podpisane nickami w stylu "prawdziwy polak katolik". Z takimi też trzeba walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Czy radyjna Polska szmata - jest obrażliwe 20.12.05, 18:17 Rydzyk tez sie uwaza za prawdziwego polaka katolika, a sieje nienawisc na falach swojego radia. Uwazasz, ze jest to w porzadku?? Odpowiedz Link Zgłoś