Dodaj do ulubionych

mam pomysl

02.02.06, 00:21
dajcie kurcze spokoj kropce chociaz przez tydzien. czy nie mozna przestac
plakac na kogos i zaczac pisac o tym czym chcemy,tylko bez skarg? to forum juz
przypomina przedszkole.
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re: mam pomysl 02.02.06, 00:43
      Ja tez mam pomysl! Poslemy krope na emeryture z zaliczeniem czasu pracy w
      Biurze Kontroli Prasy I Widowisk.Bylem tam raz w Gliwicach na Dolnych Walow
      po zezwolenie na wydrukowanie zaproszen na zabawe szkolna organizowana przez
      Komitet Rodzicielski.
      Z powazniejszych spraw to zycze Ci Dobrej Nocy!
    • gieroj_asfalta Re: mam pomysl 02.02.06, 01:15
      Co za koincydent, hehe?
    • dziadek_piaskowy Re: mam pomysl 02.02.06, 01:17
      czy kropka za swoja prace dostaje jakies szkodliwe ??, ja bym dostal obledu
      jakbym musial robic to co ona, czasami to mi jej szkoda.
      • i-love-2-ski Re: mam pomysl 02.02.06, 02:33
        dziadek_piaskowy napisał:

> czy kropka za swoja prace dostaje jakies szkodliwe ??, ja bym dostal obledu
        > jakbym musial robic to co ona, czasami to mi jej szkoda.

problem w tym,ze ktos musi to forum moderowac,takie maja wytyczne i tyle. mnie
        to sie rowniez nie podoba,ale uwazam,ze te wszystkie skomlenia na krope czy
        innych forumowiczow doprowadzaja juz wielu ludzi do szalu. zupelnie jakbysmy nie
        mozgli kolo siebie koegzystowac bez pomocy naszej pani. jak kogos nie lubisz to
        cholera nie rozmawiaj z nim i tyle. oczywiscie nie dotyczy to chuliganerii
        forumowej ,ktora i tu sie wpisuje,ale ci ludzie uniemozliwiaja konwersacje na
        forum,a to co innego. takim pomoze tylko psychiatra,ale na to nie maja pieniedzy.
      • jabbur Re: mam pomysl 02.02.06, 12:20
        Czasami dobre słowa od Was.
        - to jest najważniejsze
        • i-love-2-ski Re: mam pomysl 02.02.06, 19:01
          jabbur napisał:

> Czasami dobre słowa od Was.
          > - to jest najważniejsze

jak zasluzycie to je dostajecie;) poprostu mysle,ze od paru dni czesc ludzi na
          FS dostala zwyklego krecka,a ja nie znosze jak dorosli zachowuja sie jak
          przedszkolaki,ktorym trzeba lizaczki dac,aby przestali szlochac. to raczej
          zenujacy poziom i dosc idiotyczny sposob za zwrocenie na siebie uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka