campenile 11.04.06, 14:57 Czy nie ma sposobu na zablokowanie uciążliwej spamerki qq1110. Przez nią czytanie forum to jedna wielka udręka. Myślę, że ona działa pod wieloma nickami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.pascal Najlepszy sposób :) 11.04.06, 17:42 Kliknij na "Moje forum". Tam znajdź listę nieprzyjaciół i dopisz do niej nicki tych forumowiczów, których wpisów nie chcesz czytać. Potem zaznacz jeszcze tylko opcję "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" kliknij OK i ... forum zrobi się dużo przyjemniejszym miejscem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
blood_sugar_sucker_fish Re: Najlepszy sposób :) 11.04.06, 17:44 Umieszczanie takich osób w opcji nieprzyjaciół nic nie da. Chodzi o to by oczyscić z nich forum a qq naprawdę przesadza, sapamuje i smieci Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Najlepszy sposób :) 11.04.06, 17:47 Najpierw przetestuj mój sposób, a dopiero potem pisz, że jest zły. :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Najlepszy sposób :) 12.04.06, 13:36 Najpierw spróbuj, dopiero oceniaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
blood_sugar_sucker_fish Re: qq1110 11.04.06, 17:43 Dlaczego zostały usunięte posty z tego wątku? Może ktoś by się zajął spamerką qq? Dlaczego pozostawiono post niejakiego BB zapewne babbika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balumbyd Re: qq1110 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:45 To jest najnowszy sposób na usunięcie problemu spamowania z powiek osob które się powinny tym zając. Nawet mnie to nie dziwi skoro jak widzę ludzie piszą o tym co się wyrabia od roku i nikt palcem nie ruszył. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1110 Re: qq1110 12.04.06, 09:17 Ja przeproszam ale jestem chora na głowę i nie odpowiadam za swoje czyny, obiecuję że dzisiaj zdrowo sobie przywale w mój pusty łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
antyqq111 Re: qq1110 12.04.06, 14:10 Jak widać ta jędza nie spi, na pewno jest adminem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapisywacz zaczytane w dniu 26.04.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:06 • Moderatorzy strony forum Toruń lisonetka 26.04.06, 12:59 + odpowiedz Kim są moderatorzy społeczni? To użytkownicy Forum, który pomagają administracji Forum usuwać spam oraz wątki niezgodne z Netykietą i Regulaminem Forum. Nie są jedynymi osobami usuwającymi wątki i posty z danego forum ale podobnie jak administracja nie czytają wszystkich wątków i postów. W Internecie udział ochotników w utrzymaniu serwisów społecznościowych nie jest niczym niezwykłym. Moderatorzy społeczni opiekują się tylko wybranymi forami, dlatego mogą robić to dużo uważniej niż administracja. Są też dobrym kontaktem z adminami. Czy do moderatora można napisać? Login moderatora jest adresem jego poczty elektronicznej w Gazeta.pl. Bzdura kazdy wątek choc troszke negatywny na temat torunia jest usówany forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=40874632&v=2&s=0 • Re: Moderatorzy strony forum Toruń login103 26.04.06, 13:01 + odpowiedz dokładnie bo ta strona to ich wychuchane jajeczko i zeby sie tylko nic złego nie przydazyło zaraz sledzą kazda wypowiedz i watek i zaraz usówaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapisywacz Re: zaczytane w dniu 26.04.06 - forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=40876829&v=2&s=0 • Zastanawiające br594 26.04.06, 13:35 + odpowiedz Odnoszę wrażenie , że na naszym bydgoskim forum jeden z moderatorów jest barzdo protoruński. W niektóre dni są wycinane wpisy niewygodne dla Torunian, natomiast pozostawiane wpisy/ataki-prowokacje/ naszych sąsiadów . Dlaczego nadal toleruje się osobników , którzy nadal piszą podszywając się pod bydgoskich forumowiczów. Mam nadzieję ,że wszyscy moderatorzy to Bydgoszczanie • Re: Zastanawiające krstf 26.04.06, 13:39 + odpowiedz a wiesz czyja matka jest nadzieja?;) Twoje nadzieje sa zludne... to przeciez widac na tym forum • Re: Zastanawiające krstf 26.04.06, 13:40 + odpowiedz niedawno dwa razy w tajemniczy sposob zniknal watek o tym jak UMK dostal negatywna ocene od Panstwowej Komisji Akredytacyjnej. opisane jest to w Pomorskiej. ja nie bede wnikal kto, co i jak ale odpowiedz nasuwa sie sama. • Re: Zastanawiające balumbyd 26.04.06, 13:41 + odpowiedz Został przeniesiony na bydgoszcz toruń błyskawicznie - za to na UKW można sobie używac na forum głownym do woli. • UKW dotyczy bydgoszczy, prawda? A UMK - nie. o_murphy 26.04.06, 13:42 + odpowiedz Bo UKW dotyczy bydgoszczy, prawda? A UMK - nie. • Nie szukaj na siłe, wątek jest na Bydgosz z Toruni o_murphy 26.04.06, 13:41 + odpowiedz Nie szukaj na siłe, wątek jest na Bydgosz z Toruniem, choc pewnie owinin byc na torunskim forum. • jak to jest ? balumbyd 26.04.06, 13:45 + odpowiedz Jak to jest że na forum i na forum o moderacji bronią adminów osoby podbijące wątki na bydgoskim forum i robią to błyskawicznie ? • Re: Nie szukaj na siłe, wątek jest na Bydgosz z T krstf 26.04.06, 13:45 + odpowiedz a ja chcialem zeby to akurat bylo TUTAJ. jakbym chcial pisac na inne forum o Bydgoszczy min. to bym napisal. i tak najwazniejsze ze chociaz czesc to przeczytala. ale z drugiej strony czemu musze czytac jakies watki o tym jak to jest zle w Bydgoszczy. Tego z kolei ja nie chce czytac. jak sobie chca pisac o takich sprawach to niech zaloza nowe forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapisywacz zaczytane w dniu 26.04.06 - forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=40900301 Bydgoszcz Kolejne wycięcie na forum toruńskim. Znowu bez Autor: tomek_bg Data: 26.04.06, 20:33 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- sensu, poza jednym, że mogło być uznane za krytykę obecnych władz Torunia. Napisałem, że w świetle informacji o północnej obwodnicy Torunia i jej połączeniu z DK1 i projektowaną autostradą, sensowne byłoby skierowanie DK15 na autostradę i przez most autostradowy dalej w kierunku Poznania. Dzięki temu cały tranzyt szedłby poza Toruniem. No i po jednym dniu wątek zniknął. Ale dlaczego, to się staje jasnym jak się to forum obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapisywacz zaczytane w dniu 27.04.06 - forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=40931088&v=2&s=0 • co zrobic ze starymi watkami? krstf 27.04.06, 11:34 + odpowiedz czy nie denerwuje was czytanie ciagle tych samych starych watkow? komu zalezy na odswiezaniu starych watkow ktore juz dawno sa nieaktualne. ktos jednak uparcie stara sie podbijac ciagle te same watki mimo ze ostatnie posty na nich byly dodane dwa tygodnie temu lub jeszcze wczesniej. w koncu jest tyle nowych interesujacych watkow. czemu nie pisza nie nich co im siedzi na watrobie. eh • Re: co zrobic ze starymi watkami? akrytas 27.04.06, 11:43 + odpowiedz krstf napisał: > czy nie denerwuje was czytanie ciagle tych samych starych watkow? Wkurza mnie to niesamowiecie. > komu zalezy > na odswiezaniu starych watkow ktore juz dawno sa nieaktualne. Kilku dupkom z tewnego miasta. > ktos jednak > uparcie stara sie podbijac ciagle te same watki mimo ze ostatnie posty na > nich byly dodane dwa tygodnie temu lub jeszcze wczesniej. w koncu jest tyle > nowych interesujacych watkow. czemu nie pisza nie nich co im siedzi na > watrobie. eh Bardzo się dziwię, że nasi admini nic z tym nie robią. To zabija dyskusję na naszym forum, gdy połowa pierwszej strony forum do stare wątki sprzed kilku miesięcy. Nie wiem doprawdy, czemu admini to tolerują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapisywacz zaczytane w dniu 09.05.06 - forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41519140 Ośla ławka Czy to forum umiera ? Autor: mariusz_tor Data: 09.05.06, 13:43 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Zauważam frustrację wielu osób piszących na tym forum. Część sobie już odpuściła. Niestety nie bynajmniej przez "bydgoski spam" Od jakiegoś czasu przyjęło się, że wątki nie przychylne władzom Torunia/Toruniowi, wątki które obnażają słabe strony Torunia są przez adminów przerzucane do forum inwestycje. Tak stało się dziś np z tematem zwolnień grupowych w Elanie. Taka praktyka powoduje, że wiele osób się denerwuje bo na tym forum można pisać tylko i wyłącznie dobrze o Toruniu. Przykro bo to szkodzi bardzo naszemu miastu. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat??? Bo ja osobiście mam powoli dosyć tego. Gdzie możemy naprawde podyskutować o problemach miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapisywacz to było na forum toruńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:06 To było na forum toruńskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapisywacz zaczytane 09.05.06 forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41500139&v=2&s=0 • przyszlosc forum Bydgoszcz krstf 09.05.06, 08:40 + odpowiedz nie wiem czy wiekszosc z was zauwazyla. Pewnie tak. Przejrzalem pierwsza strone naszego forum tzn. watki odswiezone od wczorajszego wieczora i naliczylem chyba 5 watkow ktore w tytule nie ublizaja Bydgoszczy. Sa to najczesciej watki nie datyczace zadnego z miast i jeden (moj) o tym jak Bydgoszcz pieknieje. Chcialem zapytac kto odpowiada za ten stan? To forum wymiera. Coraz mniej postow kazdego dnia... to widac. Powod jest prosty... spamerzy torunscy zasyfiaja je nieprzychylnymi watkami ktore szkoda nawet czytac a wszelkie inne watki znikaja w niewytlumaczony sposob. Czy macie jakies remedium na ta sytuacje? • Re: przyszlosc forum Bydgoszcz krstf 09.05.06, 08:42 + odpowiedz zaraz mnie zbanuja wiec pozdrawiam prawdziwych Bydgoszczan. Do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś