11.04.06, 14:57
Czy nie ma sposobu na zablokowanie uciążliwej spamerki qq1110. Przez nią
czytanie forum to jedna wielka udręka. Myślę, że ona działa pod wieloma
nickami.
Obserwuj wątek
    • b.pascal Najlepszy sposób :) 11.04.06, 17:42
      Kliknij na "Moje forum". Tam znajdź listę nieprzyjaciół i dopisz do niej nicki
      tych forumowiczów, których wpisów nie chcesz czytać. Potem zaznacz jeszcze tylko
      opcję "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" kliknij OK i ... forum zrobi
      się dużo przyjemniejszym miejscem. :)
      • blood_sugar_sucker_fish Re: Najlepszy sposób :) 11.04.06, 17:44
        Umieszczanie takich osób w opcji nieprzyjaciół nic nie da. Chodzi o to by
        oczyscić z nich forum a qq naprawdę przesadza, sapamuje i smieci
        • b.pascal Re: Najlepszy sposób :) 11.04.06, 17:47
          Najpierw przetestuj mój sposób, a dopiero potem pisz, że jest zły. :)
          • antyqq124 Re: Najlepszy sposób :) 11.04.06, 22:34
            Pomysł beznadziejny
            • b.pascal Re: Najlepszy sposób :) 12.04.06, 13:36
              Najpierw spróbuj, dopiero oceniaj. :)
    • blood_sugar_sucker_fish Re: qq1110 11.04.06, 17:43
      Dlaczego zostały usunięte posty z tego wątku? Może ktoś by się zajął spamerką
      qq? Dlaczego pozostawiono post niejakiego BB zapewne babbika
      • Gość: balumbyd Re: qq1110 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:45
        To jest najnowszy sposób na usunięcie problemu spamowania z powiek osob które
        się powinny tym zając. Nawet mnie to nie dziwi skoro jak widzę ludzie piszą o
        tym co się wyrabia od roku i nikt palcem nie ruszył.
    • gg1110 Re: qq1110 12.04.06, 09:17
      Ja przeproszam ale jestem chora na głowę i nie odpowiadam za swoje czyny,
      obiecuję że dzisiaj zdrowo sobie przywale w mój pusty łeb!
      • antyqq69 Re: qq1110 12.04.06, 09:42
        Oj przydałoby się
        • antyqq111 Re: qq1110 12.04.06, 14:10
          Jak widać ta jędza nie spi, na pewno jest adminem.
          • Gość: zapisywacz zaczytane w dniu 26.04.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:06
            • Moderatorzy strony forum Toruń
            lisonetka 26.04.06, 12:59 + odpowiedz

Kim są moderatorzy społeczni?

To użytkownicy Forum, który pomagają administracji Forum usuwać spam oraz
            wątki niezgodne z Netykietą i Regulaminem Forum. Nie są jedynymi osobami
            usuwającymi wątki i posty z danego forum ale podobnie jak administracja nie
            czytają wszystkich wątków i postów. W Internecie udział ochotników w
            utrzymaniu serwisów społecznościowych nie jest niczym niezwykłym. Moderatorzy
            społeczni opiekują się tylko wybranymi forami, dlatego mogą robić to dużo
            uważniej niż administracja. Są też dobrym kontaktem z adminami.
            Czy do moderatora można napisać?
            Login moderatora jest adresem jego poczty elektronicznej w Gazeta.pl.

Bzdura kazdy wątek choc troszke negatywny na temat torunia jest usówany

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=40874632&v=2&s=0
            • Re: Moderatorzy strony forum Toruń
            login103 26.04.06, 13:01 + odpowiedz

dokładnie bo ta strona to ich wychuchane jajeczko i zeby sie tylko nic złego
            nie przydazyło zaraz sledzą kazda wypowiedz i watek i zaraz usówaja
            • Gość: zapisywacz Re: zaczytane w dniu 26.04.06 - forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:49
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=40876829&v=2&s=0
              • Zastanawiające
              br594 26.04.06, 13:35 + odpowiedz

Odnoszę wrażenie , że na naszym bydgoskim forum jeden z moderatorów jest
              barzdo protoruński. W niektóre dni są wycinane wpisy niewygodne dla Torunian,
              natomiast pozostawiane wpisy/ataki-prowokacje/ naszych sąsiadów . Dlaczego
              nadal toleruje się osobników , którzy nadal piszą podszywając się pod
              bydgoskich forumowiczów. Mam nadzieję ,że wszyscy moderatorzy to Bydgoszczanie

• Re: Zastanawiające
              krstf 26.04.06, 13:39 + odpowiedz

a wiesz czyja matka jest nadzieja?;) Twoje nadzieje sa zludne... to przeciez
              widac na tym forum

krstf 26.04.06, 13:40 + odpowiedz

niedawno dwa razy w tajemniczy sposob zniknal watek o tym jak UMK dostal
              negatywna ocene od Panstwowej Komisji Akredytacyjnej. opisane jest to w
              Pomorskiej. ja nie bede wnikal kto, co i jak ale odpowiedz nasuwa sie sama.

balumbyd 26.04.06, 13:41 + odpowiedz

Został przeniesiony na bydgoszcz toruń błyskawicznie - za to na UKW można sobie
              używac na forum głownym do woli.

• UKW dotyczy bydgoszczy, prawda? A UMK - nie.
              o_murphy 26.04.06, 13:42 + odpowiedz

Bo UKW dotyczy bydgoszczy, prawda? A UMK - nie.

• Nie szukaj na siłe, wątek jest na Bydgosz z Toruni
              o_murphy 26.04.06, 13:41 + odpowiedz

Nie szukaj na siłe, wątek jest na Bydgosz z Toruniem, choc pewnie owinin byc na
              torunskim forum.

• jak to jest ?
              balumbyd 26.04.06, 13:45 + odpowiedz

Jak to jest że na forum i na forum o moderacji bronią adminów osoby podbijące
              wątki na bydgoskim forum i robią to błyskawicznie ?

• Re: Nie szukaj na siłe, wątek jest na Bydgosz z T
              krstf 26.04.06, 13:45 + odpowiedz

a ja chcialem zeby to akurat bylo TUTAJ. jakbym chcial pisac na inne forum o
              Bydgoszczy min. to bym napisal. i tak najwazniejsze ze chociaz czesc to
              przeczytala. ale z drugiej strony czemu musze czytac jakies watki o tym jak to
              jest zle w Bydgoszczy. Tego z kolei ja nie chce czytac. jak sobie chca pisac o
              takich sprawach to niech zaloza nowe forum
              • Gość: zapisywacz zaczytane w dniu 26.04.06 - forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:38
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=40900301
                Bydgoszcz

Kolejne wycięcie na forum toruńskim. Znowu bez
                Autor: tomek_bg
                Data: 26.04.06, 20:33 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                sensu, poza jednym, że mogło być uznane za krytykę obecnych władz Torunia.
                Napisałem, że w świetle informacji o północnej obwodnicy Torunia i jej
                połączeniu z DK1 i projektowaną autostradą, sensowne byłoby skierowanie DK15
                na autostradę i przez most autostradowy dalej w kierunku Poznania. Dzięki
                temu cały tranzyt szedłby poza Toruniem. No i po jednym dniu wątek zniknął.
                Ale dlaczego, to się staje jasnym jak się to forum obserwuje.

• Gość: zapisywacz zaczytane w dniu 27.04.06 - forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:49
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=40931088&v=2&s=0
                  • co zrobic ze starymi watkami?
                  krstf 27.04.06, 11:34 + odpowiedz

czy nie denerwuje was czytanie ciagle tych samych starych watkow? komu zalezy
                  na odswiezaniu starych watkow ktore juz dawno sa nieaktualne. ktos jednak
                  uparcie stara sie podbijac ciagle te same watki mimo ze ostatnie posty na
                  nich byly dodane dwa tygodnie temu lub jeszcze wczesniej. w koncu jest tyle
                  nowych interesujacych watkow. czemu nie pisza nie nich co im siedzi na
                  watrobie. eh

• Re: co zrobic ze starymi watkami?
                  akrytas 27.04.06, 11:43 + odpowiedz

krstf napisał:

> czy nie denerwuje was czytanie ciagle tych samych starych watkow?

Wkurza mnie to niesamowiecie.

> komu zalezy
                  > na odswiezaniu starych watkow ktore juz dawno sa nieaktualne.

Kilku dupkom z tewnego miasta.

> ktos jednak
                  > uparcie stara sie podbijac ciagle te same watki mimo ze ostatnie posty na
                  > nich byly dodane dwa tygodnie temu lub jeszcze wczesniej. w koncu jest tyle
                  > nowych interesujacych watkow. czemu nie pisza nie nich co im siedzi na
                  > watrobie. eh

Bardzo się dziwię, że nasi admini nic z tym nie robią. To zabija dyskusję na
                  naszym forum, gdy połowa pierwszej strony forum do stare wątki sprzed kilku
                  miesięcy.
                  Nie wiem doprawdy, czemu admini to tolerują.

• Gość: zapisywacz zaczytane w dniu 09.05.06 - forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:05
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41519140
                    Ośla ławka

Czy to forum umiera ?
                    Autor: mariusz_tor
                    Data: 09.05.06, 13:43 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                    Zauważam frustrację wielu osób piszących na tym forum. Część sobie już
                    odpuściła.

Niestety nie bynajmniej przez "bydgoski spam"
                    Od jakiegoś czasu przyjęło się, że wątki nie przychylne władzom
                    Torunia/Toruniowi, wątki które obnażają słabe strony Torunia są przez adminów
                    przerzucane do forum inwestycje.
                    Tak stało się dziś np z tematem zwolnień grupowych w Elanie.
                    Taka praktyka powoduje, że wiele osób się denerwuje bo na tym forum można
                    pisać tylko i wyłącznie dobrze o Toruniu.
                    Przykro bo to szkodzi bardzo naszemu miastu.

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat???

Bo ja osobiście mam powoli dosyć tego. Gdzie możemy naprawde podyskutować o
                    problemach miasta?

• Gość: zapisywacz to było na forum toruńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:06
                      To było na forum toruńskim
                      • Gość: zapisywacz zaczytane 09.05.06 forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:07
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41500139&v=2&s=0
                        • przyszlosc forum Bydgoszcz
                        krstf 09.05.06, 08:40 + odpowiedz

nie wiem czy wiekszosc z was zauwazyla. Pewnie tak. Przejrzalem pierwsza
                        strone naszego forum tzn. watki odswiezone od wczorajszego wieczora i
                        naliczylem chyba 5 watkow ktore w tytule nie ublizaja Bydgoszczy. Sa to
                        najczesciej watki nie datyczace zadnego z miast i jeden (moj) o tym jak
                        Bydgoszcz pieknieje. Chcialem zapytac kto odpowiada za ten stan? To forum
                        wymiera. Coraz mniej postow kazdego dnia... to widac. Powod jest prosty...
                        spamerzy torunscy zasyfiaja je nieprzychylnymi watkami ktore szkoda nawet
                        czytac a wszelkie inne watki znikaja w niewytlumaczony sposob. Czy macie
                        jakies remedium na ta sytuacje?

• Re: przyszlosc forum Bydgoszcz
                        krstf 09.05.06, 08:42 + odpowiedz

zaraz mnie zbanuja wiec pozdrawiam prawdziwych Bydgoszczan. Do uslyszenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka