marcus_crassus 20.12.06, 16:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=54259407 ktos ma ciote? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder kropko, wiesz, ja cie kurcze nie pojmuje:( 20.12.06, 16:38 Co ci jest, zlosc przedswiateczna? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A porcja kakalka z wczoraj sobie grzecznie... 20.12.06, 16:39 ..spoczywa na FS. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus masz odpowiedz dlaczego tutaj taka miernota 20.12.06, 16:45 jak mierny moderator to i mierna dyskusja. kropka zas jest - co zreszta dawno stwierdzilem - najmierniejszym moderatorem na forach GW. nawet wyjatkowo w tym momencie napisalem w tej sprawie - bo akurat myslalem ze ktos cos jeszcze odpowie normalnie odezwanie sie do kropki uwazam za uwlaczajace godnosci. i mowie to absolutnie bez sarkazmu. pewnymi postawami po prostu gardze Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: dlaczego to jest na oslej?? 20.12.06, 16:41 pomyliłeś fora. Temat krajowy Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: dlaczego to jest na oslej?? 20.12.06, 16:42 Ale opinie n/t rzadow PiS-u mialy tu szanse stac sie jak najbardziej miedzynarodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to tez? 20.12.06, 16:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54231555 nie pie.. inaczej tego nie skomentuje Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: to tez? 20.12.06, 16:52 i wzajemnie. O ile wiem, Jezus nie był Polakiem, więc da sie podciągnąć pod tematyke forum Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: to tez? 20.12.06, 16:55 ...diabel wie, czy Jezus byl Polakiem, moze byl, jako pan Bog mogl sobie byc kim chcial! Moglo mu sie zachciec byc Polakiem? Przywrocisz watek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin-milicjant Re: to tez? IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 23:29 za to Moskwa i Litwa sa w Polsce?:) oj kropka, tak glupiego tlumaczenia i tak jawnie politycznej cenury dawno tutaj nie bylo. wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Kropka, przywroc watek. 20.12.06, 16:48 Jak sie nie bedzie cieszyl popularnoscia, to go wywalisz. Temat jest ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus maruder, niekoniecznie 20.12.06, 16:50 ja juz tam skonczylem. przestalem sie udzielac na tym forum wlasnie przez osobe kropki i wlasnie przypomnialem sobie teraz dlaczego. nie chce mi sie gadac tutaj. najwyzej pogadamy przy okazji o tym na forum kraj. nie jadam w knajpie gdzie kelner smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku Re: dlaczego to jest na oslej?? 20.12.06, 17:17 kropka napisała: > pomyliłeś fora. Temat krajowy osla laka=forum kraj..............??????!!!!! ............:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 kropka-durnoto 20.12.06, 22:31 Wyraznie pisze ze dla ludzi za granica a temat krajowy to znaczy jaki?.Co w kraju ma pozostac w kraju i na forum miedzynarodowe sie nie nadaje czy nie mozna?.Ty jestes coraz bardziej durnowata,chyba cie nikt ostatnio dobrze nie posunal bo swe frustracje na forum leczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Przeginasz, Kropko 21.12.06, 09:21 kropka napisała: > pomyliłeś fora. Temat krajowy Wyraźnie przeginasz. Temat dotyczył polityki zagranicznej i stosunków międzynarodowych. A gdyby nawet był to temat czysto krajowy, to czy ośla ławka jest miejscem na tematy krajowe? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: dlaczego to jest na oslej?? 20.12.06, 17:28 marcus_crassus napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=54259407 > ktos ma ciote? Zawsze ktoś ma ciotę. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: dlaczego to jest na oslej?? 20.12.06, 18:35 sam twój nick na forum to wystarczająca kwalifikacja do wywalenia na oślą Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 m_c 20.12.06, 19:02 ty jest polemika z twoim postem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54268594 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Dear Marcus 20.12.06, 19:12 nie jest katolickie i chrzescijanskie cieszenie z czyjegos wypadku. I tez sie z tego nie ciesze. Powiem raczej co mysle o twym watku. Widzisz, nie wierze zes taki patriota IV RP. Uwazam, ze chcesz (jak kiedys napisales) pomoc Izraelowi. I twoje posty obserwuje z tego kata. I jak chwalisz Kaczorow to dla mnie znaczy, ze znowu sie te zabijaki zoliborskie gdzie rabnely. A robia sie glownie w polityce zagraniczej. No wiec, nie uwazam, ze im gorzej tym lepiej. I ze jakos przezyjemy IV RP i dojdziemy do takiej normalnej Rzeczypospolitej. Z ktorej i ja i kropka mozemy byc dumni. PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Dear Marcus 20.12.06, 19:30 rozumiem ze jak bedziesz dumny to w te pedy do kraju wrócisz. przypominasz mi czasem leopolda ungiera z brukselki w tej swojej konstruktywnej zyczliwej krytyce Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Dear Marcus 20.12.06, 19:33 Chwalisz? ganisz? Moj portfel jest za granica i takoz zycie rodzinne. Moje serce jest w Polsce. I nic na to nie poradze. Juz tak sie stalo. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz A propos 20.12.06, 20:03 zeby emigarnci chcieli wrocic, to trzeba z niektorych pomyslow raczej zrezygnowac (np z tego o Jezusie, krolu Polski). Szok kulturalny staje sie zbyt duzy dla ludzi z Zachodu. I inne rzeczy, co do ktorych, sadzac z forum jesytesmy dosc zgodni. PF Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dear Marcus 20.12.06, 22:22 polski_francuz napisał: > Widzisz, nie wierze zes taki patriota IV RP. Uwazam, ze chcesz (jak kiedys > napisales) pomoc Izraelowi. Amerykę żeś odkrył. [sic] Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Dear Marcus 20.12.06, 22:30 Odkryl ja Zyd z Genui niejaki Kolumb. PF Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dear Marcus 20.12.06, 22:31 polski_francuz napisał: > Odkryl ja Zyd z Genui niejaki Kolumb. Ktoś musiał... Odpowiedz Link Zgłoś
mars_99 heh kropka tepi krasule 20.12.06, 20:15 nu kropka, zaczynasz mi sie podobac..;) a krasuli to juz dawno nalezy sie wpie..tak doslownie jak i w przenosni. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 kropko....... 20.12.06, 22:58 ty wiesz, ze ja cie uwielbiam... :)))) ale nie masz racji, nie jestes konsekwentna i dlatego takie uczucia sa. zobacz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53907220&a=53907220 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53852871&a=53852871 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53803882&a=53819007 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53822619&a=53839435 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53781312&a=53782801 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53670980&a=53769429 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53616933&a=53616933 jest jeszcze cala masa..... i masa watkow osobistych. wiem, ze nie mozesz wszystkiego czytac. to po prostu nie wycinaj nic, nawet jak nie temat "swiatowy". bo albo kazdego kto nie pisze na temat, albo zadnego. rownosc muss sein! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Merci, merci 21.12.06, 09:56 za cytowanie tylu moich zrodel. Cytujesz wiec czytasz i jestem z tego dumny. Merci encore. Dla ciebie rownanie jest proste az strach. Marcus=swoj=trzeba bronic. PF=krystek=obcy trzeba napadac. Filozofia Kalego. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Merci, merci 21.12.06, 17:46 mimo wyksztalcenia uniwersyteckiego, nie kumasz pf...... nie napadalam tu na nikogo, a jesli, to najwyzej na kropke. cytujac miedzy innymi i ciebie dalam kropce przyklad, ze jest masa watkow nie zwiazanych tematycznie z forum swiat, ktorych ona nie wycina, a inne wycina. to wszystko. oczywiscie, ze cie czytam. szukam zawsze, gdzie wyrazasz sie pogardliwie o zydach i dokopuje. tak juz mam. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Merci, merci 21.12.06, 22:56 "gdzie wyrazasz sie pogardliwie o zydach" Eh Dana, jak mozesz mi cos takiego pisac? Chcesz mnie zdenerwowac, czy co? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Merci, merci 22.12.06, 08:17 "Towar pierwszorzedny i dobry gust" (ten towar to zydowki wg ciebie) "Chce ich polubic" jest duzo jeszcze lepszych, tylko mi sie szukac nie chce..... ale wiesz dobrze, bo ci za kazdym razem daje odpowiedz. zdenerwowac cie nie chce. ale moze sam sie denerwujesz patrzac w lustro.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Merci, merci 22.12.06, 08:41 Nic nie rozumiesz. Juz tak kiedys taki idiota jedwabnik sie do mnie przyczepil bo uzylem w stosunku do mego ulubionego polityka "maly wegiersko-zydowski karakan". Uzywasz, w miare umiejetnie, tego jezyka co ja ale nie rozumiesz tego, co chce powiedziec. Tak czesto z Zydami jest, takie male przesuniecie w fazie i od razu kompletne niezrozumienie. Jezyk to zywy stwor i polski czy francuski, w odroznieniu od niemieckiego czyta sie "miedzy wierszami". Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Merci, merci 22.12.06, 11:38 wiesz dobrze, ze fredzio pisze tak, jak niektorzy pisza zydziaki, moscki i zionce. ale rozumiem. oko za oko, zab za zab, nawet profesor, nie? wiec teraz ja moge pisac francuziku? nu, ja nie bede. nawet jak nie mam profesury. juz napisalam ci kiedys, ze profesura nie zastapi kultury osobistej. jak widac, tego cie na uniwersytecie ani w domu nie nauczyli. a twoja niechec do zydkow wlasnie wylazi w prawie kazdym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Merci, merci 22.12.06, 11:53 A co Fredek robi, he? Moze on tez profesor. No to miedzy profesorami wymiana rownowaznych obelg jest, zgodnie z Talmudem, paragraf 350, sekcja 8, alinea 3, dozwolona. Podobnie jak wymiana grzecznych slow, ktore wole. I przestan sie spierac, bo nie masz racji tylko sie niemadrze upierasz. Shalom PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Merci, merci 22.12.06, 12:04 po pierwsze fredzio napisal polaczki ogolnie, nie do ciebie. nawet jak nie pochwalam tego sposobu pisania, to przeciez jego polaczki to odpowiedzi na wszystkie zionce, moski i zydziaki i wiesz o tym dobrez. ty napisales do niego osobiscie zydku. jak ja bym napisala maly francuski karakan, to bedzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Merci, merci 22.12.06, 12:05 no i nie odpowiadaj, bo to forum moderacja wiec koncze ta idiotyczna dyskusje z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Merci, merci 22.12.06, 15:00 "jak ja bym napisala maly francuski karakan" Wszystko zalezy od kontekstu, co staram ci sie wytlumaczyc. W wymianie obelg winny jest ten, ktory zaczyna. W tym wypadku Fredek i dostal za po uszach i ode mnie i od hierachii. A ty postaraj urozmaicic twoj swiatopoglad bo "Zydzi - gut, Reszta Swiata - schlecht" nie pasuja ani do Forum Swiat ani do Swiata w ogolnosci. Ende! PF Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Merci, merci 22.12.06, 15:04 polski_francuz napisał: > A ty postaraj urozmaicic twoj swiatopoglad bo "Zydzi - gut, Reszta Swiata - > schlecht" nie pasuja ani do Forum Swiat ani do Swiata w ogolnosci. Sorry, Winetou, ale jakoś nie zuaważyłem, żeby światopogląd Dany sprowadzał się do tego prostego zdania, które napisałeś, a już na pewno, nie do jego drugiej części. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Merci, merci 22.12.06, 15:16 You are welcome, Old Shatterhand, to Indianie maja sokoli wzrok. I lepiej widza. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Merci, merci 22.12.06, 15:40 polski_francuz napisał: > You are welcome, Old Shatterhand, to Indianie maja sokoli wzrok. I lepiej widza No tak. Rzeczywiście powalający argument. Ja jednak wolę argumenty bardziej konkretne. A więc na poparcie mojej tezy, że to nieprawda, że dla Dany reszta świata oprócz Zydów jest "schlecht" przypomnę, że Dana nie raz broniła dobrego imienia Polski, gdy próbowano je szargać. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Merci, merci 22.12.06, 16:03 To byla odpowiedz komus kogo nie znam z zadnych forow w ktorych pisze. Moze na tych innych, ona jest rzeczywiscie taka? Ciezar dowodu spoczywa na tobie Old Shatterhand a nie na mnie. Ale ja juz musze wyjsc z tego trybunalu. Poki co, Howgh! PF Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Merci, merci 22.12.06, 16:18 polski_francuz napisał: > To byla odpowiedz komus kogo nie znam z zadnych forow w ktorych pisze. Oj, przepraszam bardzo, że odezwałem się, a nie przedstawiłem się. Sądziłem jednak, że ludzie potrafią korzystać z wyszukiwarki. > Ciezar dowodu spoczywa na tobie Old Shatterhand a nie na mnie. Ciężar dowodu spoczywa na tym, kto coś komuś zarzuca. To Ty zarzcasz Danie skrajnie nacjonalistyczny światopogląd. > Ale ja juz musze wyjsc z tego trybunalu. Dla mnie jest to forum dyskusyjne. Jeżeli Ty traktujesz to jak trybunał, to już Twoja sprawa. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Uwaga ogólna 21.12.06, 06:43 Takie pytania zadajemy na maila, żeby nie zaśmiecać forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Uwaga ogólna 21.12.06, 08:15 to jakie pytania mozna zadawac na moderacji? przeciez chodzi o moderacje, nie? i to nie tylko jesli chodzi o tematy watkow, dotyczacych polski, ktore sa na forum swiat i nie zostaja przeniesione. od chwili, jak przestalam podawac na moderacji watki zawierajace obrazliwe slowa pod kierunkiem mojego kraju, przestaly generalnie byc wycinane. mnozy sie od tych zioncow i iSSrala i sraela ze hej.... ja rozumiem, ze kropka przepracowana, ze pewnie czasem, albo i czesto, ma tak dosyc, ze po prostu mowi: niech sie pozabijaja sami, ale mimo to.... i nie trzeba szukac, bo wiadomo, ze nie ma ani jednego postu niejakiego o brother ktory by nie zawieral slowa zionec. ma to nawet w swojej tzw. sygnaturce.... sami nie trzymacie sie regulaminu i netykiety, wiec dlaczego zadacie tego od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Uwaga ogólna 21.12.06, 09:31 b.pascal napisał: > Takie pytania zadajemy na maila, żeby nie zaśmiecać forum. :) Zaśmiecanie forum, to spam, lub wątki nieinteresujące dla szerszej publiczności. W tym przypadku, chociażby po ilości wypowiedzi _różnych_ osób w tym wątku widać, że wątek jest interesujący, a więc nie jest śmieciem. Podam uzasadnienie bliższe prawdy. Aesi (nie wszyscy, bo są i aesi wykazujący się odwagą cywilną) nie lubią, kiedy takie pytania zadaje się publicznie na forum, bo traktują to jako podważanie ich autorytetu. A przecież aes ma zawsze rację. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marouder pascal, pomoderuj se ggigusa i brumbaczka, bo... 23.12.06, 03:22 ...na Forum Swiat, to bys zginal jak ciotka w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś