gorby 02.03.07, 22:14 Dlaczego jestem wciaz banowany ? Giwi wywala moje watki na osla nieslusznie na zyczenie moherowych propagandzistow. Latwe do sprawdzenia i skontrolowania przed podjeciem decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: administratorze 03.03.07, 12:07 łamiesz netykietę - jesteś banowany. Moherowi propagandziści mają tu takie same wpływy jak wykształciuchowscy propagandziści, czyli żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: administratorze 03.03.07, 18:30 za to ty i twoje owczarki macie zbyt duze wplywy mam nadzieje, ze w koncu dostanie takiego kopniaka w zadek, ze na kubie wyladujesz i tam bedziesz mogl po swojemu rzadzic to, ze watki nie lamiace netykiety ani regulaminu sa wywalane to nie pierwszyzna, ale ty to oczy wiscie olewasz bo to twoje kumple i kumpele wywalaj i banuja p.s. dlaczego zostalem zabanowany na czacie? tez netykiete lamalem? otoz zaskocze cie, NIE to sa takie prywatne orissy i ariego rozgrywki wiec nie pieprz koles o lamaniu jakiejs netykiety Odpowiedz Link Zgłoś