dar_jag1 Dlaczego wnioski z tego wątku nie są wysnuwane? 19.03.07, 13:30 Dlaczego wnioski z tego wątku nie są wysnuwane? Przeciez ewidentnie widac, ze kazet+sdb dzialaja na rzecz wyrzucania tematow służących Toruniowi, a wywyższaja tematy bydgoskie. Tego jest ad nadto przykłądów. Oto 1 z dzis: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57177398 Moj dzisiejszy post ginie. No jak tak można? I ile bedą czekac na wyrzucenie obu opiekunow zwyczajni uzytkownicy, nie chcący opluwac Torunia, ale pisac cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Dlaczego wnioski z tego wątku nie są wysnuwan 19.03.07, 13:50 dar_jag1 napisał: > Przeciez ewidentnie widac, ze kazet+sdb dzialaja na rzecz wyrzucania tematow > służących Toruniowi, a wywyższaja tematy bydgoskie. Tego jest ad nadto forum nie jest od sluzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sdb 19.03.07, 14:21 sdb napisał: > dar_jag1 napisał: > > > Przeciez ewidentnie widac, ze kazet+sdb dzialaja na rzecz wyrzucania tema > tow > > służących Toruniowi, a wywyższaja tematy bydgoskie. Tego jest ad nadto > > forum nie jest od sluzenia W 100%-ach podzielam opinie der_jag1. Prosze nie klamac w zywe oczy, nie ponizac Torunia i torunian oraz nie usuwac wpisow zgodnych z regulaminem! Moderatorze - nie osmieszaj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: sdb 19.03.07, 14:38 zeby odpowiedziec na czyjs post nie musisz wpisywac jego nicka w temat postu poza tym mam wrazenie ze twoje zarzuty wynikaja z faktu ze mnie z kims pomyliles Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sdb 19.03.07, 15:57 sdb napisał: > zeby odpowiedziec na czyjs post nie musisz wpisywac jego nicka w temat postu > poza tym mam wrazenie ze twoje zarzuty wynikaja z faktu ze mnie z kims pomylile > s Kpisz? A moze o droge pytasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
pattriott Re: sdb 19.03.07, 16:47 wet3 napisał: > Kpisz? A moze o droge pytasz??? Identycznie kpi sobie kazet. Chyba opublikuję jego pokrętne "tłumaczenia". Obaj moderatorzy są siebie warci. Wet ma rację, dar-jag ma rację. W Bydgoszczy panuje to samo. Odnoszę wrażenie, że określone poglądy sie zostawia, a inne wyzruca. Foru służy promocji jednoznacznej myśli politycznej w wąsko rozumianym bieżącym interesie kilku polityków bydgoskich przeciw kilku politykom z Torunia. Raportuję, ze tu wyrzucono regulaminowe wpisy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=58907400 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=58168421 Dziś około 16.00. Czy ktoś w końcu zareaguje? Przecież tu jest wiele przykładów nieuczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska5 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 19.03.07, 13:37 W tym temacie ktos mnie atakuje, ale moją obrone sie wycina? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59122485 Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 19.03.07, 15:49 znajdź sobie definicje ataku a potem pisz. Ja myślałem, że tam ktoś Cię zwyyślała alboco, a tu proszę zwrócenie ci uwagi że Twój post jest złośliwy i skierowanie do analizy księgoii gości trouńskiej izdebki. A czym ty się tam chcesz bronić? Przed czym. Jesteś kuracjuszem izby czy jak. No bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:58 Zasady to zasady. Atakujesz Torun - zostajesz. Bronisz sie albo piszesz cos pozytywnegpo o Toruniu -wylatujesz. Cos nie tak???????? Odpowiedz Link Zgłoś
po_act Już nie wiem co robic???? 20.03.07, 09:05 Już nie wiem co robic???? Wpisałem sie dzisiaj tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57177398 Moderator mi wyciął, nie znam przyczyny. Netykieta podaje, by dołączac sie do istniejacego tematu. Tak zrobilem. Czy mam moja wypowiedz zrobic ponownie, jako nowy temat? Czy Wy możecie ją w takim razie przenieśc, skoro mój w/w wpis uznano za niezgodny z zasadami? A najlepiej prosze zostawić ją tam, gdzie umieściłem. Tak myślę, że rolą moderatora jest powodować merytoryczny poziom dyskusji i do niego zachęcać. Odnoszę wrażenie, ze na forum Torun jest odwrotnie. To znaczy merytoryczne wpisy są usuwane, a ataki osobiste czy wyśmiewania zostają. Nawet jeśli jakiś temat nie zostanie zaatakowany przez "jątrzącego", to sam sdb przykleja mu łatkę ośmieszając i temat i piszącego. Tak jakby admin działal złośliwie "na opak". Pisano, ze nalezy zmienic sdb, proponowano m.in. mnie. Zgodziłem się, nie mam odpowiedzi. Na FoM jest wiele przykładów dziwnych zachowań, mimo, że to forum odległe i nie dla wszystkich znane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o trolu Re: Już nie wiem co robic???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:27 Tak myślę, że rolą moderatora jest powodować merytoryczny poziom dyskusji i do niego zachęcać. No i właśnie moderator to robi. Forum nie jest twoją piaskownicą żebyś mógl ją na swoje szowninistyczne podoobieństwo kształtowac. Ludzie chcą na forum wymieniac poglądy, nawet pokłócic się ale bez twojej propagandy sukcesu i fobii wobec Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca515 [...] 20.03.07, 14:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca515 Re: Kto odpowiada za jątrzenie na forach B-czy i 20.03.07, 14:21 Przypomnialo mi sie także, jak ośmieszał torunskiego Prof. Filara po odczycie w bydgoskim ratuszu, pisząc, że się zbłaźnił. W rzeczywistosci prostowano TU NA FORUM, że profesor spotkal sie z bardzo pozytywnym przyjęciem w bydgoskim ratuszu. Ale cel postu był - wiadomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:34 Jede moderator obraza, drugi przyrownuje nicki do drugiego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59570737&v=2&s=0 I oni nadal sa moderatorami??????? Przeciez to zmowa, powstala za czasow olsa, czemu nie wyrzucicie ich z moderacji????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 26.03.07, 17:45 Dzis (26 marca) na stronie o moderacji sdb usunal moj post w ktorym wzywam torunian do wiekszej dbalosci o wlasne interesy. Kodeksu nie zlamalem! Jest to juz trzeci przypadek usuniecia mego postu. Czy ten czlowiek jest normalny???! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 27.03.07, 02:36 sgb ponownie usunal moje dwa posty umieszczonre dzis! Nie zlamalem regulaminu! Czy ten czlowiek jest normalny???! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 27.03.07, 15:36 sdb znow usunal moje posty z 26 marca! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 27.03.07, 17:24 Dzis moderator usunal moj kolejny post oraz dwa inne posty w ktorych krytykowano go za niesluszne usuwanie wypowiedzi!!! Jak dlugo ta niecna zabawa bedzie trwac??? PRECZ z obecnym moderatorem "sdb"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 27.03.07, 17:48 Moderator dostaje obledu! Znow usunal kolejny post! Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 28.03.07, 09:33 Dajesz się podpuszczac jak dziecko trolowi który skłócił oba fora. Większosc ników powyżej to nicki gościa który latami podbijał watki na forum bydgoskim o korucpji itd. a jednocześnie robił propagandę sukcesu na waszym forum. Odpowiedź sobie czy chcesz miec do czynienia z takim osobnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kroll100 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 28.03.07, 16:00 Trollem jestes ty tlss. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tlss 29.03.07, 02:41 kroll100 napisał: > Trollem jestes ty tlss. Nie daje sie podpuszczac nikomu. Potrafie odroznic jeszcze czy jedna osoba pisze pod roznymi ksywami. Pisaly osoby ROZNE - co widac po stylu wypowiedzi. Moderator bezwszlednie usuwal wszystkie wypowiedzi po 16 marca. To jest niedopuszczalne. Wypowiedzi byly zgodne z regulaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
kroll100 Czy mozna tylko w jedna strone szukac winnych? 28.03.07, 16:00 Czy mozna tylko w jedna strone szukac winnych? Prosze mi wytłumaczyć, czemu można atakować Torunian w tym temacie, zwalac na nich wszelkie winy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59825699 A podawanie przyczyny po stronie bydgoszczanina (jątrzącego leszka) czy moderacji sie wyrzuca? Torun BE, Bydgoszcz CACY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:13 Zgadzam sie. SDSB przegina pałe, tnie wg wlasnego uwazania i lubienia tematow, a nie wg zasad. Poczytajcie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=58665105. Byla propozycja, wiec ponawiam: po_act kuj-pom pomeranus1 szlachcic jaca515 kdesw michutor na moderatora! Odpowiedz Link Zgłoś
no_comments1 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 29.03.07, 13:00 Czemu kazet tnie to co mu nie pasi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59845439&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59799221 Prosze o ponownie wgranie mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca515 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 29.03.07, 13:57 Bydgoszczanie mają "dar" wyszukiwania wszystkich glosow krytycznych o Toruniu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59846172&a=59920549 Za taki link w B-czy (o B-czy) kazet by mnie wycial. Odpowiedz Link Zgłoś
no_comments1 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 03.04.07, 12:39 Nie bydgoszczanie tylko glupi kazet. Mnie to tez spotkało. Moja zwyczajna wypowiedz wylatuje, a ataki personalne zostaja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59992814 Taki jest system kazeta, jak sie kogos nazwie oszołomem, a zwłaszcza torunskim (niewazne czy prawdziwie) - musi zostac. A moja wypowiedz juz tu zostala skasowana - co naprawde uniemozliwia wszelka dyskusje. A rzeczowe argumenty sie wycina. To moze od razu sie umówmy, ze wszelka krytyka to Torun, ze wszyscy z Torunia to oszolomy, a pisac wolno tylko, atakując torunian. Załosne, kłamliwe, kazetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pattriott mam dosc kazeta. 30.03.07, 16:43 admin nie rozumie dowcipu, potrafi tylko atakować forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59924517&a=59977143 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: patriott 30.03.07, 17:46 A ja mam dosc sdb. Znow zaczyna usuwac wpisy wedlug wlasnego widzimisie! Czy GW nie rozumie, ze tacy ludzie ja zabijaja???! patriott napisal: > mam dosc kazeta Odpowiedz Link Zgłoś
wojteckiy Re: patriott 31.03.07, 10:30 sdb do spolki z kazetem osmieszaja to forum i sa glownym źrodlem atakow szowinistycznych na nich przez innych uzytkownikow. Powinni zostac usunieci na stale. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59999631 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o trolu załosny skowyt trola odsuniętego od moderacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:14 A ja myśle że to ty pod różnymi nickami z grupą podobnych tobie szowinistów i fanatyków toruńskich jesteś głównym problemem. Dla ciebie i dla twoich kolesi forum to nie miejsce dla wyrażana poglądów tylko kloaka którą już kiedyś jako moderator zamieniłeś na miejsce propagandy wielkiego Torunia i ośmieszania znienawidzonej Bydgoszczy. A teraz wyjesz jak duch potępiony boi ci zabawkę zabrali na któej mogłeś tworzyc dwieście wątków o tvb, usuwaac watki krytyczne itd. A i tak forum torunia nie może dojsc do siebie podobnie jak forum bydgoskie. Posiałeś tam nienawisc i skłóciłeś oba fora a wszystko dla wielkiego torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: o trolu 31.03.07, 17:23 Gość portalu: o trolu napisał(a): > A ja myśle że to ty pod różnymi nickami z grupą podobnych tobie szowinistów i > fanatyków toruńskich jesteś głównym problemem. > Dla ciebie i dla twoich kolesi forum to nie miejsce dla wyrażana poglądów tylko > > kloaka którą już kiedyś jako moderator zamieniłeś na miejsce propagandy > wielkiego Torunia i ośmieszania znienawidzonej Bydgoszczy. > A teraz wyjesz jak duch potępiony boi ci zabawkę zabrali na któej mogłeś > tworzyc dwieście wątków o tvb, usuwaac watki krytyczne itd. > A i tak forum torunia nie może dojsc do siebie podobnie jak forum bydgoskie. > Posiałeś tam nienawisc i skłóciłeś oba fora a wszystko dla wielkiego torunia. No widzisz! Dales pelna odpowiedz torunianom na ich oskarzenia. Po prostu postawy moderatorow Bydgoszczy i Torunia zbiegaja sie w ... Bydgoszczy. - A to jest niewlasciwe i niedopuszczalne gdyz wyraznie faworyzuje lokalny szowinizm bydgoszczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o trolu Re: o trolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:17 Obecnie można w miarę swobodnie pisac. Jeśli dla ciebie forum sprowadza się do wizji cięcia wszystkiego co negatywne na forum torunia i pozostawiania takich watków na forum bydgoszczy tgo gratuluje. Tak już było i moderacja dopiero parę miesiecy temu pojeła co0 wyprawiał gosc który notorycznie podpuszcza ciebie w mailach. Swoboda dyskusji to nie cenzura sukcesu torunia czy negatywna bydgoszczy. Zresztą jeśli masz czas przelec sobie wyszukiwarką nicki trola takie jak pomeranus, wojtecki, jaca515 Zobacz jak pisze na forum torunia a jak na forum bydgoszcyz. Zauwazysz że podbija watki na forum bydgoszcz jednym zdaniem i zauwazysz tylko w jakich wątkach się wypowiada. I to jest obrzydliwy troll który skłócił oba fora a do tego maczał łapy w poprzedniej moderacji. A cenzury już nie będzie pomimo codziennego skowytu trola z torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
patajka1 Wlasnie mądralinski sdb zadecydował, ze n.w. wpisy 02.04.07, 08:44 Trolu leszek21! Wiem, ze tobie odpowiada patologiczna sytuacja na forum, ale dosc tu przykjladow kasoania regulaminowych wpisow!!!! Wlasnie mądralinski sdb zadecydował, ze n.w. wpisy łąmią regulamin Gminy wiejskie wspaniale korzystaja z tego, ze nie musza utrzymywac wielu kin, teatrow, osrodkow zrowia, poradni, gimnazjow, uczelni i innych placowek publicznych, których same NIE MAJĄ. A podatki biora.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59797628&a=60106553 Jesli nie widzisz wplywu SSE na Torun i caly region, trudno. Tylko czemu Bcz, Wloclawek a ostatnio Koronowo tak zabiegaja o malo znaczace SSE? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59731896&a=60106546 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: patajka1 03.04.07, 02:48 Masz racje. Dlatego wlasnie jestem przeswiadczony, ze obecny moderator powinien odejsc bo kasuje wpisy nie lamiace regulaminu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mav12 bezczelnosc sdb nie ma granic! 03.04.07, 09:00 wet3 napisał: > Masz racje. Dlatego wlasnie jestem przeswiadczony, ze obecny moderator > powinien odejsc bo kasuje wpisy nie lamiace regulaminu. Pozdr. To jak to zmienic?????? Czemu warszawa nie zwraca uwagi na forum torun???? bezczelnosc sdb nie ma granic, sam uzywa kilku nickow (jaz0n, mynda, slaela, sdb) - a innym zarzuca? I to bezpodstawnie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60140176&a=60163419 Pisalem RZECZOWO o argumetach za Wschodnia 2 dni temu - sdb wycial regulaminowy post!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: patriott IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:52 wet3 napisał: > A ja mam dosc sdb. Znow zaczyna usuwac wpisy wedlug wlasnego widzimisie! Czy GW > > nie rozumie, ze tacy ludzie ja zabijaja???! Zmiencie administratora forum!!!!!!!! sdb wycina bez powodu, nie odpowiada na maile, łamie zasady forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60102354&a=60112622 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sdb moze sdb, zamiast obrażac forumowiczow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 11:26 moze sdb, zamiast obrażac forumowiczow... ...i podawac ich inne domniemane czy wyimaginowane nicki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59897513&a=59909499 sam poda swe inne nicki? jaz0n? mynda? slaela? ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:52 Wycinajac od pol roku rozne komentarze torunian albo milych dla Torunia bydgoszcza admin uzyskal to, o co m chodzilo: nie ma na forum zwyklych ludzi. Sa agresywni spamerzy antytorunscy, ktorym ten uklad odpowiada. Czy tak trudno usunac admina? Odpowiedz Link Zgłoś
mak_88 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 03.04.07, 16:13 I ten temat nie nadaje sie na forum???? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60191537 Ludzie, czy naprawde uwazacie administacje forum Bydgoszcz za bezstronną? Odpowiedz Link Zgłoś
mak_88 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 03.04.07, 16:15 Przeciez tu sie gwałci prawo do swobodnej wypowiedzi. Oczywiscie poza pluciem na Torun - to wolno. Nazywanie torunskiego marszałka fiutem, ciulem, pier**lonym toruniakiem - jak najbardziej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
joker_prim Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 05.04.07, 13:07 Kurcze znow admin na Forum sie wyglupia? czemuż to niby sie mu nie podoba mój wpis tutaj? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60162265 Proszę o odpowiedz, sdb tnie i milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:28 To samo jest na Forum Bydgoszcz. Wyjątkowo probydgoska i antytorunska moderacja, wycinajaca 90% pogladow torunian a pozwalajaca na podbijanie spraw bydgoskich nawet sprzed miesiecy! Sprawa nie rozwiazana, bo OLS wmawia szefom, ze jakis stary moderator byl z Torunia a wszyscy protestujacy to on. Klamie, ale utrzymuje CALY CZAS JESZCZE swoją tezę. Odpowiedz Link Zgłoś
marco776 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 06.04.07, 11:32 Nikt mi nie odpowiedzial, a kazet wycina nadal! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60223693 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60325836 Znów cenzura!!!!! Co zrobic, by usunąc admina z Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: marco776 06.04.07, 16:43 Tak samo postepuje moderator torunski. Wlasnie dzis usunal bez sladu moj post oraz kogos innego w dyskusji na temat o.Rydzyka i bylego szefa torunskiej policji. Oczywiscie regulanimu nie przekroczylismy. Usunal tez, ale tym razem zupelnie slusznie, jeden wpis ("kacpra") wyraznie przekraczajacy regulanim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar To co wyprawia sie w Bydgoszczy to skandal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:34 Popatrzcie i sami ocencie poziom cenzury!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=57861825 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60472960 Znow cenzura w Bydgoszczy!!!! To co wyprawia sie w Bydgoszczy to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: To co wyprawia sie w Bydgoszczy to skandal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=57861825 Tu nie mozna pisac, wiec zakladam nowy wątek. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60512591 Czy też zginie po chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
joker_prim Re: To co wyprawia sie w Bydgoszczy to skandal. 11.04.07, 15:24 moderator kpi, a wyjaśnienia kasuje!!! Najpierw wycina zniekształcając wypowiedzi. Potem sobie kpi że wypowiedz jest bez sensu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60382164&a=60571334 Wycina odpowiedzi i tworzy kłamliwe powyrywane wypowiedzi. A moje wytłumaczenie sie z jego kpiny - wyrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: marco776 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:46 Mnie dziwi, ze taki temat moze wisiec, jesli obraża torunian forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60571685 A uwagi do moderatora gina forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60612548 Odpowiedz Link Zgłoś
no_comments1 Nieuccziwy moderator 13.04.07, 10:19 Nieuccziwy moderator od dawna kasuje wszelkie poglądy nie po jego myśli. Wpisy sa regulaminowe, ale tresc ich mu nie odpowiada. Oto skasowane dzis wpisy: Ma to jednak sens, zobacz, ze 3 razy juz otwierano lotnisko w B-czy i 2x je zamykano, 3 lata po trzecim otwarciu mamy tylko 1 lot zagraniczny... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60382164 Male i slabe uczelnie powinny sie łączyc. najbardziej to pomoze WSG forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60515962 czemu mieszkania w centrum sa puste i zdewastowane forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60360766 Gdzie w w/w tresciach sa słowa czy opinie sprzeczne z netykietą? Czy na prawde Warszawa nie widzi stronniczosci moderacji??? Czy nadal dajecie sobie wmawiac duetowi ols+kazet, że wszystko jest zgodnie z zasadami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Antytoruńska moderacja forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:52 Antytoruńska moderacja forum Przyjrzyjcie się, jak zwyczajne wpisy wylatuja, bo przedstawiają torunski punkt widzenia. Bydgoskie ataki na Torun oczywście zostają. Tu atakuje sie Zblizenia, że są torunskie, a moj komentarz ze jest inaczej - wylatuje!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61244038 Podobnie tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61094767 Wszedzie tu powyrzucano moje wpisy! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=61071748 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61236364 miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,4083728.html To tylko atakować Torun wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
bantustan1 Re: Antytoruńska moderacja forum 09.05.07, 13:52 Najwieksze firmy budowl. sa w Toruniu (Marbud, Budlex) i Włocławku (Budizol), a nie w B-czy. Niby zwykła oczywistosc. Wg moderatora tekst łamie regulamin - bo go skasował: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61977883&v=2&s= Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 10.05.07, 16:29 sdb znow bez powodu skasowal dwa posty w dyskusji "Dac Toruniowi palec ...". Beznadzieja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . to ja nie na temat:) IP: 217.97.182.* 11.05.07, 12:40 czy tym z b/t sie nie nudzi? mimo ze maja watek zbiorczy specjalnie sobie poswiecony, co i raz zakladaja nowe watki o tym samym, ktore koncza zawsze tak samo moze im chodzi o karmienie osla?:)) ps. pisze w tym watku, bo jak zalozylem nowy z tym pytaniem, to tez nakarmilem osiolka:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaca515 To wazny temat, ciagle powracający. 11.05.07, 14:42 To wazny temat, ciagle powracający. Ten stary temat zleciał juz na 7 czy 8 stronę, prezeciez nikt z adminow go nie czyta ani nie reaguje na przykłady chamstwa!!!!!!! Dzis kazet wycinał m.in. tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62166048&a=62166048 Kazet toleruje obrażanie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62228421&a=62238720 Małyś, głupiś, gów..no - to tak mozna pluc, gdy ktos nie zgadza sie z ogólnie przyjętą linią wspaniałej Bydgoszczy???????? A gdzie uccziwosć??????? Znacie takie słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jaca515 11.05.07, 15:44 sdb znowu rozrabia! Wycina jak trzeba. Czy nie ma sily, aby sie go pozbyc? To jest zenada! Wczoraj wrocilem stary temat na pierwsza strone, ale sdb wycial moj wpis. Dzis wrocilem temat znow na 1-sza strone. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jaca515 11.05.07, 19:36 wet3 napisał: > sdb znowu rozrabia! Wycina jak trzeba. Czy nie ma sily, aby sie go pozbyc? To > jest zenada! Wczoraj wrocilem stary temat na pierwsza strone, ale sdb wycial > moj wpis. Dzis wrocilem temat znow na 1-sza strone. Pozdrawiam. Juz mnie ponownie wycial! Dyskusja ponownie spadla na str. osma! Czas najwyzszy, aby cos z tym sdb zrobic. To jest geanda w zywe oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Dziwne zasady moderacji forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:04 Dziwne zasady moderacji forum. Dziwi mnie to, ze w wątku o UKW mozna krytykowac torunski UMK (widac powyzej), a wpisy o jakosci ksztalcenia w UKW sie wycina - w imie czego? Dbania o krystalicznosc Bydgoszczy???? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321&v=2&s=0 ZAJRZYJ DO SKRZYNKI. Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranus1 Re: jaca515 16.05.07, 09:41 wet3 napisał: > Juz mnie ponownie wycial! Dyskusja ponownie spadla na str. osma! Czas > najwyzszy, aby cos z tym sdb zrobic. To jest geanda w zywe oczy! Kasowanie jak za PRL-u. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Daliście sobie wmówić, admini warszawscy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:29 Daliście sobie wmówić, admini warszawscy.... ...że nieregulaminowe cięcie w B-czy i T-niu jest konieczne - a admin wykorzystuje to do kasowania regulaminowych wpisow, jesli mu sie nie podobają. Stworzył Portal Chwalenia Bydgoszczy i Wyśmiewania Torunia Jak idiotycznie są kasowane wpisy -ocencie sami: Wg wiekszosci rankingow UKW jest ostatni w kraju posrodwzystkich uniwersytetow, za Zielona Gora czy Olszytynem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62470619 Tak, raz na tydzien 10 mimnut i to jedyny program robiony przez Torun i mamy sie cieszyc????? Koszalin czy Zielona Gora, 2x mniejsze robia po 30-45% czasu antenowego, a nie 1% i nikt nie kaze im sie cieszyc. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61244038&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kroll100 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 14.05.07, 15:13 Cenzura nieprzepisowa!!!! Znów kazet wyciął przepisowe komentarze w n.w. watkach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62228421 Odpowiedz Link Zgłoś
po_act Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu 14.05.07, 15:33 Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu Aż nie chce się pisać (choć piszę rzadko), jesli wpisze się w 5 tematach i w ciągu 5 minut wszystkie wpisy są skasowane.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62019700 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62063009 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61462798 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61061324 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61896397 Co się wyrabia na pseudo-forum GW???????? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu 14.05.07, 15:59 po_act napisał: > Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu > Aż nie chce się pisać (choć piszę rzadko), jesli wpisze się w 5 tematach i w > ciągu 5 minut wszystkie wpisy są skasowane.... > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62019700 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62063009 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61462798 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61061324 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61896397 > Co się wyrabia na pseudo-forum GW???????? Wlasnie na torunskiej stronie "O moderacji" napisalem co do moderatora. Pewnie za moment bede skasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu 14.05.07, 16:04 Moj wpis zostal skasowany natychmiast. Ten czlowiek jest chory! Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska5 Re: Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu 15.05.07, 09:10 Co mozemy zrobic, by usunąc moderatorow z Torunia i Bydgoszczy? Oni sa jawnie stronniczy, dzialaja na rzecz gloryfikowania Bydgoszczy i osmieszania Torunia, wszelkie tematy inne niz w/w są kasowane. Czego nie wolno pisać wg admina? Komentarz do artykułu Wyborczej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62441538Skasował. Komentarz do tematu na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321Skasował. Zsasady, regulaminy - po co to nam????? .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Portal Agora łamie konstytucyjne zasady swobody wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:30 Portal Agora łamie konstytucyjne zasady swobody wypowiedzi. Admin forum bydgoskiego Wyborczej uniemozliwia swobodną dyskusję. Niedopuszczalne jest jakiekolwiek krytykowanie władz czy uczelni bydgoskich, wyrzucono m.in. taki tekst: Naprawde poziom UKW jest taki, jak jego kadra. Znacznie lepiej byłoby, gdyby zamiast tworzyc uniwerek, stworzyli nowa uczelnie od zera, biorąc max 30-40% starej kadry, a pozbywając sie aferzystow i oszustów ze swoich kadr. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321 Odpowiedz Link Zgłoś
jaca515 Re: Portal Agora łamie konstytucyjne zasady swobo 15.05.07, 14:44 kolejne kasowane wpisy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61475215 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62467982&a=62467982 Odpowiedz Link Zgłoś
batory5551 Re: Portal Agora łamie konstytucyjne zasady swobo 15.05.07, 15:04 W radiu w Toruniu mówili o adminie z portalu Wyborczej. Generalnie obśmiali go za nierzetelność. Cieszę się że ktoś sie tym zainteresował. Od dawna jest tak, ze wszelkie wpisy choc wydają sie prawidłowe, gdzieś znikają. To generalnie zniechęca ludzi. Ja wpisałem się tu • W Starym Browarze będzie hotel (13) maciej-d 15.05.07, 14:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62059471 • Dasz Toruniowi palec, zeżre rękę... (53) kmyszka 15.05.07, 14:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61475215 Nie ma śladu obecnie. Czy ktoś to monitoruje? Czy po prostu osoba administrująca jest nastawiona negatywnie do Torunia i stąd to wszystko? Robi się mała afera z admina tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 17.05.07, 19:19 Sprobujmy skarzyc sie na stronie torunskiej o moderacji. Jest w tej chwili na stronie 10-tej. Probowalem chyba 4 razy. Zawsze mnie wywalil. Sukces mozemy osiagnac tylko grupa. To co sdb robi to jest PRL! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mav12 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 18.05.07, 10:04 Zajrzyj do swojej skrzynki, list od pawla i jacka -ja tez dostalem. Może tak? Na Forum Torun i tak nas wywalają. Zakładam wątek na FoM - czy i gdzie mozna rozmawiac o moderacji? Odpowiedz Link Zgłoś
mav12 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 18.05.07, 10:04 Gazeta pisze o tym, a na forum nie wolno? Jesli Trybuna moze publikowac o tym artykuly www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007051616 to nie wiem, czemu na forum nie wolno o tym pisac? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62651489 Zarzuty do dyrektora TVB -temat tabu? Odpowiedz Link Zgłoś
mav12 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 18.05.07, 10:53 Obserwując to co się wyprawia na Forum Torun - czyli wyciecie regulaminowych wpisów w zwyczajnych tematach GW: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62650690 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62656844 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62562773 Chce się donieśc do prokuratury na Gazetę.pl za łamianie prawa do swobodnej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MV. Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:11 Długo nie powisiało - sdb kasuje wszelką krytykę o sobie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=58831636 Odpowiedz Link Zgłoś
viviandi Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 18.05.07, 14:46 Wypowiedzialem sie, ze nie chce rozszerzania granic. Czemu takie wpisy nie są tolerowane w tym temacie i wylatują? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62627022 Odpowiedz Link Zgłoś
bantustan1 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 22.05.07, 14:19 Do jasnej cholery, czy to naprawdę są wpisy nieregulaminowe??????!!!!!!!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62854124 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62513625 Odpowiedz Link Zgłoś
kostek74 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 21.05.07, 14:07 No dobrze, jak chcecie, moge tu. Dlaczego w Bydgoszczy dziwnym trafem giną wpisy? I to zauwazyłem, ze z głosami poparcia dla Torunia???? :=( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62707055 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=60569512 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom. Prosba o jasne zasady forum -ciekawe ile wytrwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:40 Prosba o jasne zasady forum -ciekawe ile wytrwa? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62818231 Bo sdb nie znosi krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
wojteckiy Re: Prosba o jasne zasady forum -ciekawe ile wyt 22.05.07, 08:09 Wszelka krytyka czy głosy inne od moderatora są usuwane z forum!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62707055 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61192102 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62555413 Czemu ma służyć forum Bydgoszcz? Wzmacnianiu jedynej siły przewodniej? Odpowiedz Link Zgłoś
jarantonn Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 22.05.07, 11:51 Co ośmiesza Portal Gazeta.pl ? Zła administracja na Forum Bydgoskim. W następujących tematach na Forum Bydgoskim zostały bezpodstawnie wyrzucone moje wpisy. Uważam, ze to co wyprawia od jakiegoś czasu moderacja na naszym forum zakrawa o skandal. To już nawet nie jest jakies nadmierne rozumienie swoich obowiązków, to zwyczajna choroba powodująca wyrzucanie wszyskich wg jaiegoś klucza - może wg tego, ze piszą z neostrady? Moze wg niezgodności poglądów z administratorem? Podziękowania dla Bydgoszczy za szynobusy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62555413 Talar: winny, nie ukarany forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62842070 Miasto musi wytępić plagę szczurów forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62853715 Odpowiedz Link Zgłoś
jarantonn Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 22.05.07, 13:36 nierówne zasady na forum. Admin sam sobie może atakować inne strony: "Rzetelność" b-t.pl na przykładach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=56687484 Ale jemu nie mozna zwrócić uwagi: "Rzetelnośc admina" na przykładach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=62867332 Odpowiedz Link Zgłoś
kostek74 Kazet się szarogęsi na forum!!!! 22.05.07, 15:34 Kazet się szarogęsi na forum!!!! Wyrzuca wpisy o UKW choć dotyczą legalnych materiałów publikowanych w prasie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=62880598 Chyba że w Wyborczej legalne gazety nie mogą być przytaczane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Kazet się szarogęsi na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:14 Jaki sens pisania na forum torunskim? Wg mnie - żaden. W Toruniu admin wycina nawet spokojne wpisy, bez zadnego odniesienia do etykiety forumowej. O pomorskiej SSE - że zatrudnia 2200 osób: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62999521 WYCIĘTO. Czy informacja ile osób zatrudnia Strefa Ekonomiczna, jest tajna? Wpis o poszerzaniu granic miasta forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62875943 Zarowno tresc ankiety, sposob jej przeprowadzenia oraz wyniki, w tym ponad 6 tygodniowe opoznienie w ich podanu a takaze pojawiajace sie rozbieżności wskazuja, ze znacznie wieksze jest poparcie dla Torunia, niz deklatruje to Urzad Gminy i jego "poddani" WYCIĘTO. O lotnisku torunskim forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62912372 WYCIĘTO. Przez cały dzień od rana jest tylko 8 wpisów - nie zastanawia was dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Kazet się szarogęsi na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 15:27 Czy informacja ile osób zatrudnia SSE jest tajna? Napisalem na forum o pomorskiej SSE - że zatrudnia 2200 osób: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62999521WYCIĘTO. Zapytałem o to czemu wycina: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=63000925 Pytanie WYCIĘTO. Czy informacja ile osób zatrudnia Strefa Ekonomiczna, jest tajna? Przez cały dzień od rana wpisano się tylko w 8 tematach - nie zastanawia was dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bantustan1 Re: Kazet się szarogęsi na forum!!!! 25.05.07, 14:13 administrowanie "po bydgosku" Czego nie można pisać na forum Bydgoszcz? Otóz jesli plujesz na torunski uniwersytet - jak najbardziej. Pomoże w tym nawet admin. Oczywiscie personalne wycieczki, typu "masz życiowy problem koleś" są na miejscu, jeżeli dotycza wyśmiewania torunian. Ale spróbuj się obronić - nie ma szans na utrzymanie. Nawet jesli grzecznie napiszesz, żeby nie atakował torunian, bo mu nie wypada - kazet cie skasuje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62939467 Wszak nie godzi się, by pouczac bydgoszczan, atakujących i wyśmiewających torunian, Prawda? To jest administrowanie po bydgosku. Odpowiedz Link Zgłoś
romek-romek Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 23.05.07, 14:30 Kazet w swej cenzurze posuwa sie juz do tego, że zabrania pisac o problemach psich kup w miescie, choc to temat opisywany przez GW forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62632757 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:14 > Kazet w swej cenzurze posuwa sie juz do > tego, że zabrania pisac o problemach psich kup w miescie, choc to temat > opisywany przez GW > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62632757 No i temat zmiany granic - musi byc wykasowane to, co sie mu nie podoba. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62906542 Odpowiedz Link Zgłoś
joker_prim admin zabrania komentowac artykuly Wyborczej: 28.05.07, 13:00 admin zabrania komentowac artykuly Wyborczej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=63057620 Albo zamieszczac linkow forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=63205126 Odpowiedz Link Zgłoś
po_act Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 29.05.07, 13:27 Nieuczciwości na forum Wyborczej. Przykład z brzegu: Obraża się tu torunskie pomysły, a wspiera inicjatywy Bydgoszczy. W temacie o tym, ze bydgoszczanie cchą zmienić przebieg A1 (żeby szła przez Bydgoszcz) wyrzuca się mój wpis nie zgadzający się z takim zabieraniem - cytuję go: Walkowiak sie ośmiesza, przez niego nie bedzie A1 przez bardzo dłuuuuuugi czas, może kilkanascie lat. Żeruje sobie na animozjach antytorunskich, kosztem calego regionu! Bo i Bydgoszcz zyska na A1 (o ile głupi politycy tego nie zniweczą). Administrator uznał, ze wpis obraża i skasował: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=63132701&a=63259605 Wpis nie był obraźliwy, a po prostu wspierał torunski punkt widzenia - więc wyleciał. W tym samym temacie administrator nie skasował wyjątkowo chamskich ataków na torunian: -utrzeć nosa cwanym, żerującym na Bydgoszczy toruńczykom!!! -mężydło [torunski polityk] dla mnie to najwiekszy śmiec. -Pie...l się rydzykowy pachołku -To kolejny torunski fanatyk! -To złodziejskie zakompleksione stado [o Toruniu] -[Torun] kradnie pieniądze które nam Bydgoszczy się należą -Zabiegi torunian...świadczą o ich skrzywionej psychice Od dawna na tym forum wspiera się atakowanie i ośmieszanie Torunia, a wszelkie poglądy bydgoskie są "czyszczone" z innych głosów. To jest nieuczciwe, a jednostronne zachowania administratora wypaczają obraz opinii i poglądów, na rzecz wspierania zawsze słusznej Bydgosczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 06.06.07, 23:07 Dzis sdb wyrzucil czyjas wypowiedz bardzo krytyczna na temat komuny. Byla na forum przez dwa lub trzy dni. Okazuje sie, ze komuny nie wolno juz krytykowac! Wyrzucil tez moja wypowidz zachecajaca do dyskusji na ten temat. Regulaminu oczywiscie nie zlamalem! Quo vadis GW??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 13.06.07, 18:27 Do skarzacych sie tu mam prosbe. Torunianie, postarajmy sie aby torunska strona o moderacji zawsze pozostawala na pierwszej stronie. Dzis jest na 14-tej!!! Probuje wyprowadzic ja na pierwsza strone, ale "sdb" boi sie tego jak przyslowiowy diabel swieconej wody i co tylko napisze to zaraz kasuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś