Dodaj do ulubionych

Jestem niemile zaskoczona

15.07.07, 08:16
Chciałam dołączyć do grona forumowiczek ale ktoś usunął mój post ,to świństwo.
Obserwuj wątek
    • emmapeel A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 09:48
      jeśli zadawałaś pytanie dot. techniki wykonania czegoś, to nie jest to miejsce
      na zadawanie takich pytań, dlatego zostało usunięte przez którąś z moderatorek.
      Pewnie napisał ktoś Tobie, żebyś swoje pytanie zadała na forum bijoux_wariacje.
      • yavanna86 Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 16:31
        od razu świństwo.to jest FOTOFORUM!
        pozostałe dyskusje mają miejsce tu:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32655
        • mareju Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 18:28
          Zamieściłam swoje pierwsze prace bo zależało mi na Waszej opinii,ale widać komuś się
          nie spodobało,że usunął mój wątek. Widać nie jest to forum dla mnie. Szkoda bo fajne.
          • marisella Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 21:48
            Mareju, a czy ten wątek się w ogóle pojawił? Może dopiero czeka na akceptacje
            przez moderatorki?
            Nie wierzę, żeby którakolwiek wykasowała Twój wątek bez powodu...

Buziaki
            mari.
            • monablue Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 21:53
              Się pojawił, bo nawet na niego odpisałam. Prace można było (i dalej tak jest) pooglądać
              w galerii. Pewnie moderatorce się coś kliknęło nie tak, albo generalnie forum szaleje.
              Wtedy się pisze do adminów, są wyszczególnieni na górze. Tutaj takiego słownictwa się
              nie używa mareju. Zareagowałaś jak szesnastka ;-)
              • nelka8 Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 16.07.07, 09:22
                no prosze, troche zrozumienia, jak 16stka bo powiedziala ze swinstwo? przeciez kazdy
                by sie pewnie poczul urazony, pierwsze fotki na forum a tu taka sytuacja, swoja droga
                tez uwazam ze nikt tego specjalnie nie zrobil, na pewno wszystko sie wyjasni:)
              • uhu_an Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 16.07.07, 19:51
                o mamo! ale teksty!;) jak z gimnazjum.;)
    • jamilka Re: Jestem niemile zaskoczona 16.07.07, 20:49
      Ojej, przecież nie wiemy ile lat ma dziewczyna. Może faktycznie jest w wieku
      gimnazjalnym, sądząc po pracach, to tak właśnie jest. Wtedy człowiek jest bardzo
      drażliwy:)
      • uhu_an Re: Jestem niemile zaskoczona 16.07.07, 21:57
        ile tu zlosliwosci. spora czesc prac tutaj jest niezwykle infantylnych. wystarczy polaczyc
        na druciku kilka kolorowych swiecidelek i jest cacy.
      • jamilka przepraszam 16.07.07, 22:10
        Kurcze, uświadomiłam sobie, że w jakimkolwiek wieku byłaby mareju, to mój post
        zawsze będzie złośliwy, nie chciałam tego, sama cały czas popełniam błędy i ciągle się
        uczę, więc mareju za 3 miesiące może nas olśnić, a może nie...I nie skłonił mnie do
        refleksji post uhu_an, myślę, że to dopiero dziecinada.
        • monablue Re: Jamilko! :-) 16.07.07, 22:22
          jamilko, ależ Ty się nie musisz tłumaczyć! Popatrzcie ile nerwowego bicia piany z powodu
          banalnej pomyłki admina albo chochlika na forum. A mi tylko chodzi o to, że jak się nie wie
          naprawdę w czym rzecz, to może nie wypada używać słów typu "świństwo"? Bo jeszcze
          się na tym forum z takim słownictwem nie spotkałam.
          Swoją drogą adminki chyba są na wakacjach, co im się należy, bo odezwałyby się. Z całą
          pewnością nie zrobiły (jeśli są) niczego ze złej woli!
          O matko, niech ktoś skasuje wreszcie ten wątek...
          • jamilka Re: Jamilko! :-) 16.07.07, 22:32
            Pewnie tak, bo wiem z innego forum - o dzidziusiach - że princi wybierała się na
            wakacje. No i zagadka rozwiązana:) Ja się usprawiedliwiałam, bo głupi post zrobiłam.
            • monablue Re: Jamilko! :-) 16.07.07, 22:44
              :-)
              To nie TY zrobiłas głupi post...
              O matko, jakbym swoje licealistki czytała egzaltowane (to o tych niektórych postach
              wczesniej, ale nie o Twoich)
              jamilko, tak między nami - dawno nie było kotów i tym podobnych żywiołów :-))
              Bo wiesz, ja jestem fanką, ale mimo to obiecuję, że filcować nie zacznę :-D
              Ja to wiesz - zaczynam i porzucam, palnik stoi pod bluszczem i udaje czerwony kwiatek a
              ja udzielam się całkiem gdzie indziej :-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka