mareju 15.07.07, 08:16 Chciałam dołączyć do grona forumowiczek ale ktoś usunął mój post ,to świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emmapeel A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 09:48 jeśli zadawałaś pytanie dot. techniki wykonania czegoś, to nie jest to miejsce na zadawanie takich pytań, dlatego zostało usunięte przez którąś z moderatorek. Pewnie napisał ktoś Tobie, żebyś swoje pytanie zadała na forum bijoux_wariacje. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 16:31 od razu świństwo.to jest FOTOFORUM! pozostałe dyskusje mają miejsce tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32655 Odpowiedz Link Zgłoś
mareju Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 18:28 Zamieściłam swoje pierwsze prace bo zależało mi na Waszej opinii,ale widać komuś się nie spodobało,że usunął mój wątek. Widać nie jest to forum dla mnie. Szkoda bo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 21:48 Mareju, a czy ten wątek się w ogóle pojawił? Może dopiero czeka na akceptacje przez moderatorki? Nie wierzę, żeby którakolwiek wykasowała Twój wątek bez powodu... Buziaki mari. Odpowiedz Link Zgłoś
monablue Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 15.07.07, 21:53 Się pojawił, bo nawet na niego odpisałam. Prace można było (i dalej tak jest) pooglądać w galerii. Pewnie moderatorce się coś kliknęło nie tak, albo generalnie forum szaleje. Wtedy się pisze do adminów, są wyszczególnieni na górze. Tutaj takiego słownictwa się nie używa mareju. Zareagowałaś jak szesnastka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nelka8 Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 16.07.07, 09:22 no prosze, troche zrozumienia, jak 16stka bo powiedziala ze swinstwo? przeciez kazdy by sie pewnie poczul urazony, pierwsze fotki na forum a tu taka sytuacja, swoja droga tez uwazam ze nikt tego specjalnie nie zrobil, na pewno wszystko sie wyjasni:) Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: A ja nie jestem zaskoczona.... 16.07.07, 19:51 o mamo! ale teksty!;) jak z gimnazjum.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jamilka Re: Jestem niemile zaskoczona 16.07.07, 20:49 Ojej, przecież nie wiemy ile lat ma dziewczyna. Może faktycznie jest w wieku gimnazjalnym, sądząc po pracach, to tak właśnie jest. Wtedy człowiek jest bardzo drażliwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Jestem niemile zaskoczona 16.07.07, 21:57 ile tu zlosliwosci. spora czesc prac tutaj jest niezwykle infantylnych. wystarczy polaczyc na druciku kilka kolorowych swiecidelek i jest cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
jamilka przepraszam 16.07.07, 22:10 Kurcze, uświadomiłam sobie, że w jakimkolwiek wieku byłaby mareju, to mój post zawsze będzie złośliwy, nie chciałam tego, sama cały czas popełniam błędy i ciągle się uczę, więc mareju za 3 miesiące może nas olśnić, a może nie...I nie skłonił mnie do refleksji post uhu_an, myślę, że to dopiero dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
monablue Re: Jamilko! :-) 16.07.07, 22:22 jamilko, ależ Ty się nie musisz tłumaczyć! Popatrzcie ile nerwowego bicia piany z powodu banalnej pomyłki admina albo chochlika na forum. A mi tylko chodzi o to, że jak się nie wie naprawdę w czym rzecz, to może nie wypada używać słów typu "świństwo"? Bo jeszcze się na tym forum z takim słownictwem nie spotkałam. Swoją drogą adminki chyba są na wakacjach, co im się należy, bo odezwałyby się. Z całą pewnością nie zrobiły (jeśli są) niczego ze złej woli! O matko, niech ktoś skasuje wreszcie ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
jamilka Re: Jamilko! :-) 16.07.07, 22:32 Pewnie tak, bo wiem z innego forum - o dzidziusiach - że princi wybierała się na wakacje. No i zagadka rozwiązana:) Ja się usprawiedliwiałam, bo głupi post zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
monablue Re: Jamilko! :-) 16.07.07, 22:44 :-) To nie TY zrobiłas głupi post... O matko, jakbym swoje licealistki czytała egzaltowane (to o tych niektórych postach wczesniej, ale nie o Twoich) jamilko, tak między nami - dawno nie było kotów i tym podobnych żywiołów :-)) Bo wiesz, ja jestem fanką, ale mimo to obiecuję, że filcować nie zacznę :-D Ja to wiesz - zaczynam i porzucam, palnik stoi pod bluszczem i udaje czerwony kwiatek a ja udzielam się całkiem gdzie indziej :-D Odpowiedz Link Zgłoś