Dodaj do ulubionych

zniknęły stąd wątki

25.08.07, 10:07
w tym jeden taki, w którym sobie miło rozmawiałem z annąjustyną. Kto tu znowy
wpeprza się między wódkę a zakąskę? I gdzie są te wątki? Na oslej ich nie widzę.
Jura
Obserwuj wątek
    • jureek Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 10:10
      Mam podstawy podejrzewać, że to prywata wierzbickiego, który ma układy z
      adminami, a może i sam jest adminem. Póki atakowano innego forumowicza, wątek
      wisiał, ale gdy zobaczył, że wątek nie rozwija się po jego myśli, bo nie wszyscy
      przyłączają się do zainicjowanej przez niego nagonki, to wątek zniknął.
      Jura
      • mateuszwierzbicki Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 10:52
        tak jest, pod osłoną nocy, żeby nikt nie widział, wątek został wyniesiony w worku.
        • jureek Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 10:58
          I taka jest rozmowa z tym błaznem. Zero merytorycznych argumentów, obracanie
          wszystkiego w absurd, zero odniesienia się do wypowiedzi poprzednika (czy ja
          pisałem, że stało się to w nocy? wręcz przeciwnie - napisałem, że przed chwilą).
          Faktem jest, że dopóki wątek był nagonką na pewnego forumowicza, wisiał on sobie
          spokojnie na forum, tak jak do teraz np. wiszą wątki będące nagonką na Brumbaka.
          Gdy jednak wątek zaczął rozwijać się nie po myśli założyciela, to zniknął i to
          jeszcze nie wiadomo gdzie się podział, bo na oślej nadal go nie ma.
          Jura
          • annajustyna Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 10:59
            Pszestancie jusz. To nie Mat zniknol wontki;)))). To jakis "zlosliwy" admin z
            "Gazety"...
          • mateuszwierzbicki [...] 25.08.07, 11:27
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • annajustyna Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 11:29
              A to nie J. i Baranenfag stali na czele "S"??? Hhh, musza zrefidofac mojom wiedze:/.
              • mateuszwierzbicki Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 11:32
                no nie, na czele stał jóóóreeek, a jecki i baranenfag byli jego zastępcami. Byli
                tak zakonspirowani, że nawet Krajowa Komisja S nie wiedziała o ich istnieniu. Z
                mieszkania konspiracyjnego wyszli dopiero po okrągłym stole :)
            • jureek Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 11:35
              mateuszwierzbicki napisał:

> Jak znam
              > życie popaprańcu, to tacy jak ty nadal są przekonani, że walczyli z komuną,
              > tyle, że pozza toba gnoju nikt o tym nie wie.

Więc wychodzi na to, że nie znasz życia. Poczytaj sobie wydaną przez IPN książkę
              "Kryptonim Wasale", a potem opowiadaj pierdoły, że nikt o tym nie wie. Są
              dokumenty, są świadkowie i nie pozwolę sobie, by byle dupek podważał w chamski
              sposób moja przeszłość.
              Jura
              • mateuszwierzbicki Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 11:42
                i co gnojku, i niby tam jest napisane, że jakiś jóra był bohaterem? No nie
                rozsmieszaj mnie. Widzisz popaprańcu, miedzy nami jest taka różnica, że ja pod
                swoim nazwiskiem występuję, a ty po anonimowym nickiem. I nawet nie mogę się
                zniżyć do tego, żebym takiemu popaprańcowi, który coś sobie o własnej
                przeszłości ubzdurał, cos miał udowadniać. Napisz jeszcze, że pod Termopilami
                dowodziłeś Spartanami.
                • jecki.p pod prawdziwym nazwiskiem ?! 25.08.07, 11:47
                  - clown !

j.
                  • jecki.p [...] 25.08.07, 12:17
                • jureek Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 11:47

> i co gnojku, i niby tam jest napisane, że jakiś jóra był bohaterem?

Nie twierdzę, że byłem bohaterem. Ale z komuną walczyłem i Ty nie będziesz tego
                  podważał. Mojego nazwiska się nie wstydzę i już nieraz podpisywałem się nim na
                  forum. Namierzyć mnie bardzo łatwo. A skąd mam wiedzieć, że Ty naprawdę nazywasz
                  się tak, jak się podpisujesz?
                  Jura
                  • mateuszwierzbicki Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 11:51
                    wreszcie rozmawiasz Jureek normalnie, jak człowiek. Skąd masz wiedzieć? Jest
                    kilka osób na forum, które mnie znają z realu. Wrzuć mój nick w gugle, no
                    przecież nie będę Ci wysyłał kopii statusu pokrzywdzonego. Proponuję tak:
                    przestańmy się nawzajem obrażać, bo ta pyskówka do niczego dobrego nie prowadzi.
                    • jureek Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 12:53
                      Znalazłem Cię. Ja też jestem w googlach do odnalezienia. Trzeba wpisać:
                      "Jerzy Ochman SKS".
                      Jura
                      • mateuszwierzbicki Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 12:59
                        OK), kończmy więc tą gorszącą kłótnię, przez szacunek dla naszej wspólnej w
                        jakimś sensie historii :)
                        • mateuszwierzbicki Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 13:01
                          i na dodatek adept filozofii, ja tez :)
                          • jessi_a Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 13:06
                            a adeptka matematyki powie no nareszcie
                          • jecki.p mw-adept filozofii. mozg staje- 25.08.07, 13:09
                            - tylko...

asinus ad lyram

j.
                            • mateuszwierzbicki Re: mw-adept filozofii. mozg staje- 25.08.07, 13:14
                              zboku jecki, spadaj stąd czym prędzej, to nie są rozmowy na twoją głowę, za małą
                              masz, zaczynasz przypominać taką dokuczliwą wesz, która skacze po człowieku.
                              Pamiętaj, ludzie z krwi i kości raczej ze zbokami nie gadają, ja zrobiłem
                              niechlubny wyjątek :)
                          • jureek Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 13:14

> i na dodatek adept filozofii, ja tez :)

Chyba nie tego znalazles. Dodaj do nazwiska SKS lub "podaj dalej", wtedy
                            znajdziesz wlasciwego. Ja studiowalem matematyke.
                            Jura
                            • mateuszwierzbicki Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 13:23
                              już, wrocławskie środowisko mniej znałem, ja z wawy, Roland Kruk, Jarema Dubiel,
                              Janusz Majewski, etc :)
                              • jecki.p aaaaaach ! z W a r s z a w y... 25.08.07, 13:42
                                - to sporo wyjasnia...

j.
                                • filip_chlopak_ze_wsi tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesiów 25.08.07, 19:12
                                  adminków "społecznych"
                                  kurde, kiedyś Internet był domeną ludzi ciekawych świata
                                  teraz rzadzą nim miłośnicy posiadania guziczków do kasowania i
                                  banowania ...
                                  i co z tego że magistrzy jak miernoty?
                                  • jureek Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi 25.08.07, 19:26
                                    filip_chlopak_ze_wsi napisał:

> adminków "społecznych"
                                    > kurde, kiedyś Internet był domeną ludzi ciekawych świata
                                    > teraz rzadzą nim miłośnicy posiadania guziczków do kasowania i
                                    > banowania ...
                                    > i co z tego że magistrzy jak miernoty?

Pewnie masz rację, że większość tych miłośników kasowania z warszawy jest.
                                    Dodałbym Giwi np. - też Warszawianka. Pamiętam jednak, że pierwszym, który
                                    żałośnie dopraszał się o nożyczki był niejaki mikolaj7 z Krakowa. To od niego
                                    zaczęła się ta zaraza cenzorów ochotników na forach gazety.
                                    Jura
                                    • filip_chlopak_ze_wsi Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi 25.08.07, 19:38
                                      mogę racji nie mieś, bo jako Poznańczyk do Warszawsioków mam
                                      stosunek negatywny wyssany w mleku matki
                                      no ale jednak się potwierdza z mateuszemW
                                      czy ja dobrze zrozumiałem, że on się przechwala przynależnością do
                                      środowiska naukowego pod własnym nazwiskiem?
                                      bo może faktycznie warto trochę pogooglać i zobczyć któe wizytówki
                                      odkurzyć?
                                      ooo - to już są na pewno pogróżki :))))
                                      • annajustyna Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi 25.08.07, 21:05
                                        MW to znany naukowiec i artysta. A ja ukonczylam uczelnie w Poznaniu...Ach, ci
                                        poznaniacy...;))) Uwielbiam za to wroclawian. Ciepli, zyczliwi ludzie.
                                        • andromeda21 Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi 27.08.07, 16:23
                                          annajustyna napisała:

> MW to znany naukowiec i artysta. A ja ukonczylam uczelnie w
                                          Poznaniu...Ach, ci
                                          > poznaniacy...;))) Uwielbiam za to wroclawian. Ciepli, zyczliwi
                                          ludzie.

ano Poznaniacy zaprawieni w bojach z prawem i niemieckim porządkiem
                                          nie dający sobie w kasze dmuchać i wymagający respektowania przepisów
                                          ano Wrocławianie, przesiedleni Ludzie Wschodu przyzwyczajeni do
                                          skłaniania karku przed wschodnim butem
                                    • giwi ej, Jurek 25.08.07, 21:45
                                      Niestety, Warszawa nie zawsze jest w czołówce, nad czym jako mieszkanka tego zacnego miasta, boleję :-). Aesi są z całej Polski. Wiesz, ile nas jest? Chyba nie...
                                      Mikuś nie ma nic wspólnego z instytucją aesów. To była zupełnie inna sprawa. Aesi zaczęli się od eksperymentu dużo później. Na FoF jest post albo wątek Tebego o tytule "trwa eksperyment" albo podobnie, jest w nim na pewno słowo "eksperyment". To jest początek aesów. Możesz sobie poszukać. Jak nie znajdziesz to poszperam w wyszukiwarce.
                                      • jureek Re: ej, Jurek 25.08.07, 21:53
                                        giwi napisała:

> Mikuś nie ma nic wspólnego z instytucją aesów. To była zupełnie inna sprawa. Ae
                                        > si zaczęli się od eksperymentu dużo później. Na FoF jest post albo wątek Tebego
                                        > o tytule "trwa eksperyment" albo podobnie, jest w nim na pewno słowo "eksperym
                                        > ent". To jest początek aesów. Możesz sobie poszukać. Jak nie znajdziesz to posz
                                        > peram w wyszukiwarce.

Możliwe, że usilne prośby mikołaja7, żeby admini pozwolili mu wycinać nie były
                                        bezpośrednim początkiem aesostwa. Ale wątek ten, gdzie mikołaj o to namolnie
                                        prosi zapamiętałem, bo śmieszny był. To jeszcze za czasów Maas było.
                                        Pozdr.
                                        Jura
                                        • giwi Re: ej, Jurek 25.08.07, 22:09
                                          To było chyba w okresie jak Krakow był zaśmiecany, ale dobrze nie pamiętam. Myślę, że m7 kierowała nie tyle chęc wycinania, ile ciekawość, jak wygląda sprzątanie forum, wogóle forum od drugiej strony. Ja np. też, poza innymi powodami, byłam zaciekawiona. Wyobrażałam sobie Bóg wie co, a rzeczywistość okazała się bardzo prozaiczna.
                                          Nie ma Maas, nie ma juz tamtego forum, nie ma tamtej atmosfery, nie ma walki o liczniki i na liczniki, nie ma bitwy o cegły skradzione z Wrocławia :-) , ale zostały fajne wspomnienia. To forum tworzyło się na naszych oczach.
                                          • giwi ps. 25.08.07, 22:11
                                            "w ogóle" oddzielnie, napisało mi sie razem
                                          • jureek Re: ej, Jurek 25.08.07, 22:13
                                            giwi napisała:

> Nie ma Maas, nie ma juz tamtego forum, nie ma tamtej atmosfery, nie ma walki o
                                            > liczniki i na liczniki, nie ma bitwy o cegły skradzione z Wrocławia :-) , ale z
                                            > ostały fajne wspomnienia. To forum tworzyło się na naszych oczach.

Szkoda tylko, że tak bardzo w stronę komercji teraz skręciło.
                                            Pozdr.
                                            Jura
                                            • eela Re: ej, Jurek 25.08.07, 22:25
                                              Mam te same odczucia, choć wiem, że portal musi zarabiać.
                                              Forum rozrosło sie potężnie. Dawniej jak na jednym końcu ktoś kichnął, to na drugim było słychać. Wszyscy sie znalismy.
                                              Ale tak zawsze jest, jak firma się rozwija. Słabną kontakty międzyludzkie itd, niestety. Ciekawa jestem, ilu jest jeszcze starych forumowiczów, piszących od samego poczatku. Na pewno są takie statystyki. Nie wiem jak Ty, ale ja cieszę sie , jak spotykam jakiegos dinozaura. Troche ich wylazło przy okazji wystawienia nowego forum.
                                              • jureek Re: ej, Jurek 25.08.07, 22:33
                                                eela napisała:

> Nie wiem jak Ty, ale ja cieszę si
                                                > e , jak spotykam jakiegos dinozaura.

Ja też się cieszę, ale niestety tych bardziej wyrazistych dinozaurów
                                                administracja sama wykopała z forum, żeby nie odstraszali szerokiego targetu,
                                                który ma przynosić kasę i nie narażali adminów na nieprzyjemności, gdyby jakiś
                                                promionent poczytał forum i oburzył się święcie. Przykład - K52.
                                                Pozdr.
                                                Jura
                                                • eela Re: ej, Jurek 25.08.07, 23:02
                                                  Jeśli chodzi o K52 to nic podobnego. Wywalany był za spamowanie i chamskie posty, które obrażały uczucia religijne. Pisał hurtowo, jednoczesnie to samo na FA i Kraju. Były to wątki w rodzaju "czy można puścić bąka do kropielnicy". Z Krajem miały niewiele wspólnego i wywalałam go osobiście.
                                                  Bywa czasami, ale rzadko. Mozna go rozpoznać po charakterystycznym sposobie pisania i emoticonach.
                                                  • rycho7 kolonia 26.08.07, 06:49

• rycho7 Kraj = kolonia Watykanu 26.08.07, 06:55
                                                    eela napisała:

> Jeśli chodzi o K52 to nic podobnego. Wywalany był za spamowanie

> Z Krajem miały niewiele wspólnego i wywalałam go osobiście.

K52 nie byl moim ulubiencem. Ale zamordyzm eeli znajduje sie pod
                                                    ostatnim (nieskonczonym) dnem.

Spamowanie to wygodny paragraf 22. Od poczatku nic nie oznaczal poza
                                                    widzimisie cenzorow.

Kraj teokratyczny oczywiscie nie ma nic wspolnego z niszczeniem
                                                    antyklerykalow. Ideolo perpetum mobile. Zamiast dyskusji koniecznosc
                                                    rozwiazania silowego (Wandea).
                                                  • jureek Re: ej, Jurek 28.08.07, 10:06
                                                    eela napisała:

> Jeśli chodzi o K52 to nic podobnego. Wywalany był za spamowanie i chamskie post
                                                    > y, które obrażały uczucia religijne. Pisał hurtowo, jednoczesnie to samo na FA
                                                    > i Kraju. Były to wątki w rodzaju "czy można puścić bąka do kropielnicy". Z Kraj
                                                    > em miały niewiele wspólnego i wywalałam go osobiście.
                                                    > Bywa czasami, ale rzadko. Mozna go rozpoznać po charakterystycznym sposobie pis
                                                    > ania i emoticonach.

Zaraz, zaraz. Ja piszę, że K52 był wykopywany z forum, a Ty na to, że nic
                                                    podobnego, a w następnym zdaniu piszesz, że jednak był wywalany. To jak w końcu,
                                                    został wykopany z forum, czy nie?
                                                    Jura
                                                  • eela Re: ej, Jurek 28.08.07, 16:34
                                                    Chyba jasno napisałam. :-) Kasowane były jego wpisy sprzeczne z Netykietą. Z Twojego postu można zrozumieć, ze admini się na biednego Krzysia uwzięli i postanowili go odciąc od forum bez powodu. Tracił posty jak każdy forumowicz.
                                    • Gość: . Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 12:44
                                      jureek napisał:

> Dodałbym Giwi np. - też Warszawianka. Pamiętam jednak, że
                                      pierwszym, który
                                      > żałośnie dopraszał się o nożyczki był niejaki mikolaj7 z Krakowa.
                                      To od niego
                                      > zaczęła się ta zaraza cenzorów ochotników na forach gazety.

nie wiem kiedy bylo to o czympiszesz, ale na forum katowice ruch na
                                      rzecz moderowania to mniej wiecej lipiec 2004
                                      • genoveva Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi 27.08.07, 13:06
                                        Jurkowi zapewne chodziło o wątek Mikołaja7 z 2002 r.
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=1976172&s=0
                                        natomiast Giwi miała najprawdopodobniej na myśli wątek Tebe z 2003 r.
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5463118&a=5463118
                                        chociaż tutaj nie jestem do końca pewna, bo coś niewyraźnie myślała
                                        i nie wiem, czy dobrze usłyszałam ;)
                                        • andromeda21 Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi 27.08.07, 16:13
                                          no tak, dzięki za te dwa linki
                                          dokładnie pokazują w jaki sposób i kiedy doszło do przejęcia tego
                                          fragmentu Internetu przez gó..arstwo
                                          oraz dlaczego tak jest popierane przez zawodowych
                                        • Gość: . Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:21
                                          tak tez sobie potem pomyslalem, bo istotnie w tamtym czasie to juz i kropka, i
                                          giwi, i pascal grasowali, ba! jeszcze pejsatego mozna bylo spotkac...
                                        • Gość: . ps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:25
                                          swoja droga milo zobaczyc, ze jura to juz pieciolecie sceptycyzmu wobec
                                          instytucji aesa obchodzil:))
                                        • jureek Re: tak samo jak sloggi/sibeliuss i reszta kolesi 28.08.07, 09:56
                                          Dziękuję bardzo za znalezienie tych wątków.
                                          Jura
        • Gość: jecki [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.07, 10:58
          • jureek Re: zniknęły stąd wątki 25.08.07, 11:11
            Gość portalu: jecki napisał(a):

> tak zamiata sie mw-kundle, jura... :-)

zaraz, zaraz, czy mam rozumieć, że to Ty zgłosiłeś wątek do "zniknięcia"? Jeśli
            tak, to podpadłbyś mi na całej linii. Bo niczego tak nie nienawidzę, jak cenzury.
            Jura
            • Gość: jecki [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.07, 11:21
              • jureek Re: co do cenzury 25.08.07, 11:42
                Gość portalu: jecki napisał(a):

> jestesmy zgodni. procz tego jednak brzydza mnie kundle, ktore - zbyt uporczywie
                > - szczekaja...

Czyli jednak Ty zgłosiłeś. Mnie też kundle brzydzą, ale to nie powód, żeby
                zamiatać pod dywan ich kompromitujące wypociny. Chcą się pokazać, jacy są, to
                nie przeszkadzaj im w tym.
                Moim zdaniem popełniłeś błąd zgłaszając to do wycięcia. Choć przyznam, że takie
                polowania z nagonką, jakie urządza słodki macio z netykietą na pewno zgodne nie są.
                Jura
                • mateuszwierzbicki Re: co do cenzury 25.08.07, 11:45
                  tak, tak, nie są, wysmaż popaprańcu skargę do Strasburga.
                  • jecki.p blad, jurku - 25.08.07, 11:48
                    - nie musze niczego "zglaszac"... :-)

j.
                    • jureek OT 25.08.07, 12:23
                      Przed chwilą dowiedziałem się, że podobno jesteśmy w komitywie. Ha, ha, ha...
                      Jura
                      • czajnik40 Jureeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!! 25.08.07, 14:13
                        a wiesz, ze tak myslalam!!!!!!!!!!!!od samego poczatku!!!!!!!
                        Witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • nano.cyberix Czesc Jura 26.08.07, 19:50
                          Pozwolisz ze w twoim imieniu odpowiem giwi na pytanie ktore zadala tobie.
                          Aesow jest okolo 300 osob. Ostatnia impreze mieliscie 7 lipca, byla calkiem,
                          calkiem. Swiadacza o tym zdjecia ktore wisza na blogu zalozonym na ta
                          okolicznosc. Wisza tam zdjecia z dokladnym opisem kto jest kim. Przyznaje jest
                          tam bardzo smaczne ciasteczko ktore chetnie byl sobie "ugryzl". he he he
                          • nano.cyberix ps. 26.08.07, 19:51
                            Opss.... pozdrowienia dla Kropki :-)
                            • kropka Re: ps. 27.08.07, 23:20
                              nano.cyberix napisał:

> Opss.... pozdrowienia dla Kropki :-)

dziękuję. A z jakiej to okazji taki miły jesteś?
                              Jak juz zacytowaleś wątek, to przeczytaj jeszcze raz, co? :)
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35861156&a=36657210
                          • eela Re: Czesc Jura 26.08.07, 20:51
                            To sobie ugryź, hehehe.
                            Jeśli widzisz te opisy to się pochwal i powiedz kto kim jest. Nie pierwszy raz piszesz bzdury, intrygancie. Ostatnim razem usiłowałes wmówić, że na jednym z forów prywatnych Kropka jest obgadywana. Trafiłes jak kulą w płot i zwiałeś z podkulonym ogonem.
                            • nano.cyberix aesi zawsze wietrza spisek 27.08.07, 17:52
                              >Jeśli widzisz te opisy to się pochwal i powiedz kto kim jest.

Usilujesz mnie sprowokowac do napisania czegos za co moj post zostanie
                              zwyczajowo wyciety. Jednak postaram sie cos napisac.
                              To o tym blogu jest mowa.
                              aes.blox.pl/html
                              Kazdego mozna zindentyfikowac bez podpisu zdjecia. Wiesz dlaczego ?
                              Kazdy mial smycz z plakietka identyfikajcyjna.
                              Zdjecia robilo kilka osob, jednak najlepsze sa sqh z Pruszkowa,. godne uwagi sa
                              tez te ktore zrobila ememzetka.
                              Wracajac do samej imprezy to warto wspomniec ze zostaliscie obdarowani prezentami.

Podsumowujac moge napisac "I ja tam bylem ...............\"

====================================================================

>Ostatnim razem usiłowałes wmówić, że na jednym z forów prywatnych Kropka jest
                              obgadywana. >Trafiłes jak kulą w płot i zwiałeś z podkulonym ogonem.

To jest post podsumowujacy afere zwiazana z "Kukulkami" Jak widzisz delikatnie
                              mowic mijasz sie z prawda.
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35861156&a=36624930

=====================================================================

Pozwol ze teraz ja zadam ci banalnie proste pytanie.
                              Dlaczego ukrywacie takie spotkania jakie odbylo sie 7 lipca przed ogolem
                              uzytkownikow portalu ?
                              • eela Re: aesi zawsze wietrza spisek 27.08.07, 22:49
                                Udajesz, że coś wiesz, więcej niż inni i taki jesteś mądry, taki zdolny, nawet potrafisz się włamać przez wszystkie zabezpieczenia portalowe, złamac hasła, może nawet loginami adminów się posługujesz. Nawet nie wiesz, jaki jesteś śmieszny. Po plakietkach zidentyfikować nie można, ale tego już nie wiesz. Twoje OZI przekazuje Ci dane nieaktualizowane, poza nazwę bloga nie wybiegło. :-) Prezenty są zawsze przy takich okazjach, Ameryki nie odkryłeś. Z autorami zdjęć pokręciłes.

Byłeś w sennym marzeniu. Pozwolisz, że zadedykuję ci piosenkę Czerwonych gitar "Chciałbym to widzieć" :-D

ps. Łżesz, nigdy twoje zabawne wypociny nie były usuwane. Nawet mitomania powinna mieć jakies granice.
                                • jureek Re: aesi zawsze wietrza spisek 28.08.07, 09:50
                                  eela napisała:

> ps. Łżesz, nigdy twoje zabawne wypociny nie były usuwane.

Należy uważać z kwantyfikatorymi takimi jak "zawsze", "nigdy", pamiętam bowiem
                                  doskonale, że wypowiedzi nano były wycinane. Nie wszystkie, ale były.
                                  Jura
                                  • eela Re: aesi zawsze wietrza spisek 28.08.07, 16:37
                                    Tak, masz rację, był wycięty post, ale nie wypowiedź, zasadnicza róznica jednak. Post był wklejką z rozwiniętego wątku z forum ukrytego i został usunięty zgodnie z regulaminem.
                              • eela ps. 27.08.07, 23:22
                                >To jest post podsumowujacy afere zwiazana z "Kukulkami" Jak widzisz >delikatnie mowic mijasz sie z prawda.
                                >forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35861156&a=36624930

Nie ja sie mijam tylko ty. Nie wiesz o wszystkim, mianowicie o tym, ze Kropka dostała od pomówionych założycieli tego forum uprawnienia admina i mogła sobie przeczytac wszystkie posty, łącznie ze skasowanymi. Więc juz nie plącz się w zeznaniach...
                              • kropka Re: aesi zawsze wietrza spisek 27.08.07, 23:33
                                nano.cyberix napisał:

> Pozwol ze teraz ja zadam ci banalnie proste pytanie.
                                > Dlaczego ukrywacie takie spotkania jakie odbylo sie 7 lipca przed
                                > ogolem uzytkownikow portalu ?

a jak Ty umawiasz się z kumplami na piwo to informujesz ogół
                                użytkowników portalu? Jakos nie natknęłam się dotąd na Twój anons.
                                Podrzuć mailem linka. Może tez przyjdę :)
                          • jureek Re: widzisz Nano 28.08.07, 10:01
                            Tak samo, jak za komuny nie podniecałem się wiadomościami o tym, że Gierkowa do
                            Paryża do fryzjera lata, a Szczepański z Radiokomitetu orgietki urządza, tak
                            samo teraz nie podniecają mnie informacje, gdzie i jak aesostwo się bawiło.
                            Jura

nano.cyberix napisał:

> Pozwolisz ze w twoim imieniu odpowiem giwi na pytanie ktore zadala tobie.
                            > Aesow jest okolo 300 osob. Ostatnia impreze mieliscie 7 lipca, byla calkiem,
                            > calkiem. Swiadacza o tym zdjecia ktore wisza na blogu zalozonym na ta
                            > okolicznosc. Wisza tam zdjecia z dokladnym opisem kto jest kim. Przyznaje jest
                            > tam bardzo smaczne ciasteczko ktore chetnie byl sobie "ugryzl". he he he

• Gość: calkiem_nowy Re: zniknęły stąd wątki IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.07, 12:34
      jureek napisał:

> w tym jeden taki, w którym sobie miło rozmawiałem z annąjustyną. Kto tu znowy
      > wpeprza się między wódkę a zakąskę? I gdzie są te wątki? Na oslej ich nie widzę

Łał. Jak za dawnych czasów, prawie. A któregoś rankna stwierdzisz że nie możesz
      zakładać już wątków na F.Kraj.
      • browanx Re: zniknęły stąd wątki 27.08.07, 22:04
        Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a):
        > Łał. Jak za dawnych czasów, prawie. A któregoś rankna stwierdzisz że nie możesz
        > zakładać już wątków na F.Kraj.

i oglądać teleranka:)
      • jureek Re: zniknęły stąd wątki 28.08.07, 09:53
        Przenisłeś się do dialogu?
        Pozdrawiam
        Jura
        • Gość: calkiem_nowy Re: zniknęły stąd wątki IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.07, 13:32
          jureek napisał:

> Przenisłeś się do dialogu?

Wiele zalezy od mego miejsca polozenia. A te sie ostatnio bardzo zmienia.
          pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka