zapijaczony_ryj 06.11.07, 18:02 Mam maleńkie pytanko. Czy czepianie się czyjegoś nicka na jakimkolwiek forum , to objaw kultury, czy chamstwa? Oczywiście wszystkich pozdrawiam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=71604264&a=71605973 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re:oczywiście chamstwa,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 06.11.07, 18:09 Też mi sie zdaje, ale czekam n inne opinie. PiS daków też Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Może inaczej 06.11.07, 18:12 Sądzę,że czepianie się nick'a jest przejawem braku kultury;-) zapijaczony_ryj> Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj powtórze bo jest na ośle 06.11.07, 18:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=71604264&a=71605973 Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: powtórze bo jest na ośle 06.11.07, 18:44 zapijaczony_ryj napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=71604264&a=71605973 ...powiem ci jedno ten koleś co mu się twój nick nie spodobał to dureń i tyle , nawet do koncepcji chama nie pasuje jest zbyt pokurczony tak jak jego chlebodawca ... Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Szanowni Forumowicze tego FK.Szanowna Pani Gi 06.11.07, 18:14 Nie powinno sie robić takich uwag na forum. Jeśli ktoś naprawdę musi, służą do tego maile. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Nick jak nick, 06.11.07, 18:57 ale twoje ciągłe walki z i zwycięstwa nad językiem ojczystym ktoś powinien zebrać i opisać. "Jesteś dorosła" do przepisania 50 razy. Wiesz ty, homosiu, co to szadzenie? Nie wiesz, że szadzisz, jak pan Jourdain nie wiedział, że mówi prozą. Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Re: Nick jak nick, 06.11.07, 19:06 Ale Molier wiedział co mówi Jourdain, po co mówi i czy mówi prozą. Czytając Twoje posty nie piem po co piszesz. Czyżbyś chciał być nauczycielem tępaka o bardzo małym rozumku? Czy to rozsądne podejmować się takiej ciężkiej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Zdaję sobie doskonale sprawę, 06.11.07, 19:11 że nie można cię czegokolwiek nauczyć. Jesteś głupotą czystą, wiedzą nieskażoną i zadufaną w sobie. Zważ jednak, że FK odwiedza niewinna młodzież a zapewne i dzieciątka ledwie od ziemi odrosłe. Ku ich nauce, ostrzeżeniu i naprawie piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Chorujesz ? 06.11.07, 19:27 Tak na dyspepsję pourazową . Zwana prezydencką Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel jesli czegokolwiek forum uczyć może to tylko 06.11.07, 19:25 SAMODZIELNEGO myślenia. Od nauki poprawnosci jezykowej i politycznej jest szkoła i "salom warszawsko- krakowski" Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Nick jak nick, 06.11.07, 19:24 roterupel napisał: > Ale Molier wiedział co mówi Jourdain, po co mówi i czy mówi prozą. > Czytając Twoje posty nie piem po co piszesz. Czyżbyś chciał być > nauczycielem tępaka o bardzo małym rozumku? > Czy to rozsądne podejmować się takiej ciężkiej pracy? Szwejk z herbu Gosiewskich te z pewnie wiedział mówiąc:melduję posłusznie, ze zostałem uznany z notorycznego idiotę. TYulko peronu we Włoszcowej nie przewidział , ze jego potomek zbuduje Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Język jest jak prawo!. Ma służyć człowiekowi. 06.11.07, 19:09 Poprawność językowa to rzecz wspaniała ale nie decydująca o wartości przekazu słownego. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Merytorycznie tym bon motem 06.11.07, 19:18 palnąłeś głupstwo. A błędami wysyłasz metakomunikat o swojej pretensjonalności i kompleksach. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Szanowni Forumowicze tego FK.Szanowna Pani Gi 06.11.07, 18:29 dziękuję i pozdrawiam. I dedukuję naprawdę dobrą muzykę w dobrym wykonaniu. Co prawda nie w najbardziej wybitnie najlepszym po 89 roku, ale zapewniam.Po prostu dobrym. pl.youtube.com/watch?v=mYzajpeAWuA Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Nie "czepiam" się Twojego nicka podobnie jak Ty 06.11.07, 18:23 nie czepiałeś się wyglądu Kaczyńskich. Nieśmiało zauważe dodatkowo,że Oni swoim wyglądem zostali obdarowani a Ty swój nick wybrałeś sobie dobrowolnie. Zapewne miałeś ku temu powody.Własnie z tego dobrowopnego i zapewne świadomego wyboru sobie pokpiwam. Nie widzę w tym niczego niewłaściwego. Opinie giwi na ten temat uważam za grubo przesadzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Co do wyglądu to jest adekwatny do poziomu 06.11.07, 18:33 roterupel napisał: > nie czepiałeś się wyglądu Kaczyńskich. > Nieśmiało zauważe dodatkowo,że Oni swoim wyglądem zostali obdarowani > a Ty swój nick wybrałeś sobie dobrowolnie. Zapewne miałeś ku temu > powody.Własnie z tego dobrowopnego i zapewne świadomego wyboru sobie > pokpiwam. Nie widzę w tym niczego niewłaściwego. > Opinie giwi na ten temat uważam za grubo przesadzoną. Umysłowego i emocjonalnego.I ja swoją opinie w przeciwieństwie do twojej na temat opini Szanownej Pani Giwi uważam za wcale nie przesadzoną . A wręcz trafną. Jak nie kumasz to doprecyuzuję . BINGO!! Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Zapijaczony to zapijaczony. Ryj to ryj. 06.11.07, 18:34 Nie ma się czego czepiać. Wszystko w porządku:) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort I jeszcze jedno... 06.11.07, 18:37 Dzisiaj, ktoś z nicku wywnioskował, że jego posiadacz jest homosiem. Nie mogę znaleźć, ale tak było. Może wyladował w Oślej Ławce? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: I jeszcze jedno... 06.11.07, 18:48 Ten "homoś" to zdrobnienie od nick'a homosovieticus;-) primasort > Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Mnie nie dziwi,że nie możemy się dogadać. Głupcem 06.11.07, 18:46 chamowatym wszak jestem, a Ty, mój, kulturalny i niebywale zadowolony z siebie oponencie, jesteś wyrafinowanym żonglerem słowami o ogromniastej wiedzy i jeszcze więszej wrażliwości tak typowej dla bywalców "salonu forumowego", którym opiekuje się giwi kobieta o nienagannym bon tonie i godnym pozazdroszczenia rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Mnie nie dziwi,że nie możemy się dogadać. Głu 06.11.07, 18:55 roterupel napisał: > chamowatym wszak jestem, a Ty, mój, kulturalny i niebywale > zadowolony z siebie oponencie, jesteś wyrafinowanym żonglerem > słowami o ogromniastej wiedzy i jeszcze więszej wrażliwości tak > typowej dla bywalców "salonu forumowego", którym opiekuje się giwi > kobieta o nienagannym bon tonie i godnym pozazdroszczenia rozumie. Człowiek normalny nigdy nie pojmie takiej ociężałości umysłowej. Przeciez to PREMIER polskiego rzadu TAK NAS POLAKÓW ośmieszył. Robiąc z siebie to co widać: pl.youtube.com/watch?v=lc2pYkoD_9I Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Określenie normalny jest wieloznaczne. 06.11.07, 19:02 Ociężałośc umysłowa charakteryzuje zazwyczaj politycznych ortodoksów i fundamentalnych wielbicieli prostactwa politycznego jaką jest wiara w "cud a'la Irlandia" Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Szatani mają w tej kwestyji inne zdanie 06.11.07, 19:13 roterupel napisał: > Ociężałośc umysłowa charakteryzuje zazwyczaj politycznych ortodoksów > i fundamentalnych wielbicieli prostactwa politycznego jaką jest > wiara w "cud a'la Irlandia" I nadal "atakujom mozna powiedzić. patalogicznie" A tak na marginesie. Czy winą braci Kaczyńskich jest, ze zdobyli świadectwo dojrzałości nie znajac odmiany rzeczownika. Że nie znaja języka polskiego., ze nie znają Mazurka Dąbrowskiego, ze zaliczyli lektorat nie znajac zadnego obcego języka, ze są tacy jak widać!!! Inni niz wszyscy.Można powiedzić Odpowiedz Link Zgłoś
roterupel Re: Szatani mają w tej kwestyji inne zdanie 06.11.07, 19:31 Tobie nie zdarzają się błedy i jezykowe lapsusy? Wytykasz je tylko politykom, których zwalczasz. Czy taką postawe i takiego dyskutanta można traktować poważnie? Zastanów się! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Nie "czepiam" się Twojego nicka podobnie jak 06.11.07, 19:14 roterupel napisał: > nie czepiałeś się wyglądu Kaczyńskich. > Nieśmiało zauważe dodatkowo,że Oni swoim wyglądem zostali obdarowani Mylisz się bardzo. Na swój wygląd i posturę zapracowali, a raczej nie zapracowali. Pozwolili sobie zaniedbać cukrzycę, przytyli w czasie tych ostatnich dwu lat kilkadziesiąt kilogramów i nie wmawiaj nam, ze to są mięśnie a nie słonina. Doprowadzili do nadmiernego otłuszczenia korpusu - mają teraz kłopoty z poruszaniem sie, dopuścili do otłuszczenia głośni - stąd ten problem z wyrażnym mówieniem i artykułowaniem poświstliwym a harczącym, dopuścili do nadmiernych wahań cukru - stąd to przysypianie i tracenie kontaktu z rzeczywistością podczas publicznych wystąpień. Myślisz, że niechęć do schudnięcia i zadbania o swoje zdrowie i sprawność umysłową i fizyczną oraz zęby i świeży oddech to dar jakowyś? Od Boga to mają dane czy od kogo? Na swój zadbany wygląd zadbane zdrowie każdy musi sobie sam zapracować. To nie jest ani dopust, ani dar. To jest abnegacja - vide - niewyczyszczone buty, łupież na marynareczce opiętej, branie się za publiczne całowanie po rekach facetów, zaniedbane uzębienie i śmierdzący oddech. Ktoś ich obdarował? Poważnie to piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Może trzeba było przeprosić jak nowy 06.11.07, 18:32 wicemarszałek Pana Kalisza to by nie wyleciało. mojepisanieopolityce.salon24.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 A może to pisowski elektorat ? 06.11.07, 18:56 Specyficznie prymitywne uwagi odnośnie nicka mogą wskazywać na specyfikę umysłową ! Specyfika tego elektoratu usprawiedliwia każde słownictwo ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 mojego się czepiano............ 06.11.07, 19:01 z grzeczności nie pokażę palcem kto i kiedy miał wątpliwości co do poprawności nie tylko gramatycznej mojego nicka . I cóz ja uczyniłam? Poprawnie olałam (sorry ) szkalujących. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś