dana33 Re: co znaczy niebieski kolor przy nicku 13.10.08, 20:25 miales na mysli, na oslej, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: co znaczy niebieski kolor przy nicku 13.10.08, 20:44 Wypowiedź zwykłego użytkownika jak najbardziej prawidłowa w odpowiedzi na zadane pytanie, żeby sie Administracja nie musiała drugi raz produkować. Odpowiedz Link Zgłoś
perla aha... 13.10.08, 21:35 czyli dane33 tu w imieniu administracji napisało właśnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=85870083&a=85881323 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 13.10.08, 22:20 hahahahahahahaha..... nu, przeciez wiedzialam od razu, o co ci chodzi perliczkowaty.... :))) siwa..... nie napisalam tam nic wulgarnego... natomiast daliscie mi narzedzia, ze moge sie dopisywac na oslej.... rzadko to wykorzystuje, nie wiem czy dopisalam sie tam 4 razy.... wiec dlaczego wycielas ten moj wpis do perliczkowatego? przeciez nie lamalo tam nic ani netykiety, ani regulaminu.... nie, ze sie zalamalam psychicznie z tego powodu..... ale czulent mi stanal w gardle ze zdziwienia.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: aha... 13.10.08, 23:42 Dziwny przywilej wg mnie. I nie fair,zeby ktos sie mogl wpisywac do watku,kiedy inni uczestnicy dyskusji juz maja szlaban. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: aha... 13.10.08, 23:51 pozarski napisał: > Dziwny przywilej wg mnie. I nie fair,zeby ktos sie mogl wpisywac do watku,kiedy > inni uczestnicy dyskusji juz maja szlaban. wyglada na to, ze wpis na oslej wyswietla sie na niebiesko, wiec jest to quasi oficjalne stanowisko administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 13.10.08, 23:53 tak jak zrozumiala, wlasciciel forow prywatnych maja taki przywilej. nu, ale administracja zawsze go moze odebrac, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: aha... 14.10.08, 00:04 "wlasciciel forow prywatnych maja taki przywilej." A zwykła omyłka nie przyszła Ci do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 14.10.08, 00:10 nie, nie przyszla.... a jesli to omylka, to ja teraz naprawia i daje ci slowo, ze nie bede rozpaczac.... mam to od dluzszego czasu i napisalam tam nie wiecej, jak 4 razy.... nie jest mi zupelnie potrzebny ten przywilej do zycia... spelnial tylko i wylacznie jedna role: zdenerwowac takich, jak perla wlasnie... :))) ale ich denerwuje rowniez i bez tego przywileju, tak ze naprawde... rak nie bede zalamywac... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm A wiesz, że ty masz rację! 14.10.08, 07:38 To pewnie zostało Danie po 1 kwietnia! He He :) Ciekawe czy ktoś na tej samej zasadzie ma uprawnienia aesa np na moderacji lub FoF? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A wiesz, że ty masz rację! 14.10.08, 15:05 nie, nie zostalo, bo ja takich uprawnien jak ty 1 kwietnia nie dostalam. he he Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm wyjaśnij to z siwą 14.10.08, 15:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=85894207&a=85915562 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: aha... 13.10.08, 23:53 Na to wygladalo,ale przeciez siwa wywalila z watku zniebieszczona Dane, wiec tym razem,choc na niebiesko, Dana nie wyrazala nawet quasi oficjalnego stanowiska,a jedynie swoje.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 13.10.08, 23:56 pewnie sie automatycznie ten kolor pokazuje.... bo przeciez gdzie indziej pisze na czarno, a mam rowniez prawo na wlasnym forum pisac na czerwono... :) perliczkowaty powinien sobie forum zalozyc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: aha... 13.10.08, 23:59 Widocznie. To troche tak jak obrabowac bank,ale skonstatowac, ze nasz lup zostal zabarwiony niezniszczalna farba i nie moc sobie kupic nawet paczki papierosow.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 14.10.08, 00:05 :)))) perliczkowaty sie letko zdenerwowal, jak to zobaczyl... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: aha... 14.10.08, 09:08 I co? Ten czerwony na prywatnym Ci się też automatycznie robi? A niebieski też masz na prywatnym? A jak masz uprawnienia na Osła to raczej nie sądzę, żebyś wierzyła w to co piszesz: że "samo się". Co nie? Gdzie indziej piszesz na czarno, bo nie masz uprawnień. Istnieje też pewne prawdopodobieństwo, że u niektórych piszesz na zielono, u innych na szaro, a u jeszcze innych w ogóle nie piszesz;> Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: aha... 14.10.08, 00:39 > siwa..... nie napisalam tam nic wulgarnego... natomiast daliscie mi > narzedzia, ze moge sie dopisywac na oslej.... To bardzo dziwne, nie powinnaś tego mieć. A teraz ostrzeżenie: jak nie przestaniesz się maniakalnie, w każdym wątku dopisywać z "paszoł won" i innymi uprzejmościami, to przełożę owo "paszoł won" na język regulaminu forum. A to Ci się na pewno nie spodoba. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 14.10.08, 00:53 alez przestalam natychmiast, jak zobaczylam, ze rochellinka jest strasznie urazona... natychmiastowo przestalam..... teraz pisze: idz zobacz czy cie nie ma gdzie indziej... :) to juz ladnie, nie? :)))) buzka, siwa... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 14.10.08, 00:55 p.s. zabawa polegala na tym, siwa, ze wlasnie pisalam tylko i wylacznie "paszol won" i nic wiecej.... tak ze nie wdawalam sie w zadne inne uprzejmosci w ten sposob.... ale smiechu mialam co niemiara..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 14.10.08, 01:08 kochana..... nie moge wszystkich zadowolic, przeciez wiesz... wiec przede wszystkim mysle o sobie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 14.10.08, 01:09 aaaaa...... nie wiem, czy to pytanie na moderacje, ale czesto piszesz cos robiac_wlasnie_taki_minus_miedzy_slowami..... czy to ma jakies znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: aha... 14.10.08, 09:12 Ma znaczenie. *Wielkie*. forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Przestudiuj sobie _uważnie_ ten tekst, to *może* zgadniesz, jakie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 14.10.08, 15:05 przestudiowalam. dziekuje cie za zyczliwe skierowanie w odpowiednie miejsce. my sie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: aha... 15.10.08, 21:13 Nie, nie znamy. Pierwsze spotkanie. Zadnych miłości czy konfrontacji wrogich. Mam nadzieję, ze to ostatnie pozostanie, bom łagodna. Miłości nie wykluczam;) Zaznaczę uprzejmie, że jestem wielbicielką administracji. Na wypadek, gdyby miała się wykluć znajomość dobra. Administracji w rozsądnym [dla mnie] stopniu bronię. Ogólnie kocham władzę [Nie Kaczyńskiego; ale policję tak:)]. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: aha... 14.10.08, 03:08 siwa napisała: > To bardzo dziwne, nie powinnaś tego mieć. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=84718032&v=2&s=0 (szczegolnie 4 post) > A teraz ostrzeżenie: jak nie przestaniesz się maniakalnie, w każdym wątku ostatnie ? :] (o rownych i rowniejszych duzo juz tutaj pisano) _____ /ogolne wnioski z poczytania siwej i dany/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=83310680&a=83359153 (trzeba tylko rodzaj zmnienic) kiedys za takie wrazenia bana dostalem :] Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm siwa, ależ to bardzo proste jest 14.10.08, 07:31 dana ma uprawnienia SUPERADMINA! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=84718032&a=84723102 Odpowiedz Link Zgłoś
perla ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 09:22 ale przypadek to nie koszerne słowo jest. A fakty takie mamy: - dana33 dopisała się do wątku na oślej, - Ty twierdzisz, iż takie możliwości maja tylko admini zawodowi. Wniosek: dana33 ma uprawnienia admina zawodowego. A w takim razie dana33 ma dostęp do naszych IP, naszej poczty, a chyba inaczej umawialiśmy się z Agorą SA. To by też tłumaczyło cały chaos jaki od pewnego czasu jest na FAQ. Znikanie całych wątków, masowe szatkowanie całkiem niewinnych wpisów z pozostawieniem idiotyzmów dany33 czy absztyfikanta. Może nastąpiła pomyłka, a może pewien kolega z terenowego oddziału GW daje jej takie uprawnienia. O czym wy nie wiecie Przejmij na chwilę nick dana33 i sprawdź jaka prawda jest. Również sprawdź kto tak naprawdę usuwa i szatkuje wątki na FAQ bez ładu i składu. Zakładając login na tym portalu zawarliśmy umową z wami. Ale ta umowa działa w dwie strony. My zgodziliśmy się na otrzymywanie reklam na których wy zarabiacie, a wy zgodziliście się chronić nasze dane, pocztę, oraz dbać o uczciwość gry forumowej właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 10:52 Nie przejmujemy loginów, nie mamy takiej możliwości, to nie czat. To błąd (zaszłość) z Prima Aprilisu, Dana miała uprawnienia eksperta na OŁ. I na pewno nie ma dostępu do Waszych danych i IP, możesz być spokojny. Do Waszej poczty nikt nie ma dostępu. Jest w Góglu. Koledzy z oddziałów terenowych nie mają możliwości dodawania uprawnień do Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 12:09 siwa napisała: > I na pewno nie ma dostępu do Waszych danych i IP, możesz być spokojny. I spokojnie jechać do Lisboa. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 13:04 siwa napisała: > To błąd (zaszłość) z Prima Aprilisu, Dana miała uprawnienia eksperta na OŁ. ==================== Czyli miałem rację. Masz pewność, że takich błędów nie było więcej? Może ktoś jeszcze, niepowołany do tego, moderuje sobie jakieś forum? Słyszałem o uprawnieniach superadmina (cóż za brak skromności), aesa, ale o uprawnieniach eksperta nie słyszałem. Na czym to polega? Co może ekspert? Jaki jest jego zakres uprawnień? Czy może ciąć wypowiedzi? Czy tez jego uprawnienia ograniczają się do niebieskiego ptaka? ========== Jest w Góglu. == Na pewno przez "ó"? Ja bym napisał googl'u. ================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
mali.sa Re: ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 15:03 Ekspert nie ma uprawnień administratorskich, nie może ciąć ani nie widzi IP. Uprawnienia, które miała Dana są identyczne jak np. pana Pawła Zawistowskiego na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1017&w=85183246 Jedyny bonus to niebieski kolor nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm tzn 14.10.08, 15:19 że dana miała tylko niebieskiego ptaka. No ale sam fakt pisania na OŁ to rzecz niezwykła. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Eureka! :) 14.10.08, 15:20 Dana została ekspertem na Oślej Ławce!!!!! To jest przezabawne! Proponuję ten fakt jakoś uwiecznić! Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Eureka! :) 14.10.08, 18:16 moze powinni ja tam zostawic ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 15:07 ja mialam takie uprawnienia???? nic nie zauwazylam.... wiem, ze absztyfikant mial i jeszcze sie smialismy, ze on moze, a ja nie moge nikogo wyciac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 18:14 siwa napisała: > Nie przejmujemy loginów, nie mamy takiej możliwości, to nie czat. > To błąd (zaszłość) z Prima Aprilisu, Dana miała uprawnienia eksperta na OŁ. I n > a > pewno nie ma dostępu do Waszych danych i IP, możesz być spokojny jestes pewna na 100% ? widze, ze nie panuje nad pewnymi sprawami, wiec moze macie wiecej takich niespodzianek ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 15:11 musialam ci niezle zajsc za skore perliczkowaty... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja siwa wierzę w Twoje zdziwienie 14.10.08, 15:19 nu, nie moge.... perliczkowaty mowi o uczciwosci forumowej.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: aha... 14.10.08, 13:10 siwa napisała: > > siwa..... nie napisalam tam nic wulgarnego... natomiast daliscie mi > > narzedzia, ze moge sie dopisywac na oslej.... > > To bardzo dziwne, nie powinnaś tego mieć. > A teraz ostrzeżenie: jak nie przestaniesz się maniakalnie, w każdym wątku > dopisywać z "paszoł won" i innymi uprzejmościami, to przełożę owo "paszoł won" > na język regulaminu forum. A to Ci się na pewno nie spodoba. > > hahaha ============== Maniakalne jest to "hahaha" na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aha... 14.10.08, 15:12 szanowny abstrakcie.... moze tak przestaniesz wychowywac wszystkich naokolo? jesli by mi przeszkadzal post siwej i jej ha ha, to bym napewno jej to napisala. poniewaz nie przeszkadzal mi, a skierowany byl do mnie, to nie rozumiem, dlaczego tobie ma to przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 do wszystkich zdenerwowanych moimi wyjatkowymi 14.10.08, 15:17 uprawnieniami.... 1. jak widac byla to pomylka, bo siwa juz zabrala mi ten wyjatkowy przywilej dopisywania sie na oslej. 2. nie jestem super adminem. jestem za to super dana, co mi pokazujecie dzien w dzien. 3. nie mam protekcji u administracji, tak zawodowej, jak i spolecznej, bo nie wszystkim smakuje moj czulent i nie kazdy uwaza, ze moj balkonik wyglada inaczej, niz miliony innych balkonikow. jednak przyznaje uczciwie, ze mialam kupe radochy z tego, ze moglam sie dopisac na oslej, a perliczkowaty nie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Dana gratuluję! 14.10.08, 15:22 Funkcja eksperta na Oślej Ławce to niebywały zaszczyt! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana gratuluję! 14.10.08, 15:38 mylisz sie znow, abstrakt.... ja tam nie bylam za experta... powinienes wiedziec juz od dawna, ze expertem jestem tylko w jednej dziedzinie, mianowicie czulentowej... ja tym moglam tylko i wylacznie zalozyc watek, czego nigdy nie zrobilam, i dopisac sie do wyrzuconego tam watka... to zrobilam 4 razy. i za kazdym razem mialam ucieche.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm dostałaś uprawnienia eksperta na oślej 14.10.08, 16:19 Byłaś więc ekspertem na OŁ. Administracja uznała, że w tej dziedzinie jestes najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm dana 14.10.08, 15:18 uważam, że "hahaha" w poście siwej brzmi maniakalnie. Nic po za tym. Ja naprawdę nie mam zamiaru nikogo wychowywać. Tutaj każdy działa na własny rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki [...] 15.10.08, 20:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś