kingaburke 20.07.06, 11:25 Czy podoba Wam się to imię? Jakie macie skojarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: Karolina 20.07.06, 11:58 Jako skojarzenia? Kojarzy mi się z brata dziewczyną. Nie są to na pewno złe skojarzenia . A imię moim zdaniem jest ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Karolina 20.07.06, 14:08 Skojarzenia z gruba osoba, ale latwe do wyparcia. Imie dla mnie neutralne. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_w_k Re: Karolina 20.07.06, 15:29 Imie ladne , choc nie lubie 4-sylabowych...(za dlugie jak dla mnie),. A skojarzenia - no niestety jakos tak karolinka kojarzy mi sie ze slodka laleczka, malo w glowie, za to sliczna buzia, ale to rzecz jasna moje subiektywne odczucia Pozdr. Ryfka Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Karolina 20.07.06, 18:17 Nie mam szczególnych skojarzeń na plus ani na minus. Tzn. może jedna Karolina, z którą się kiedyś zetknęłam - zaniedbany babochłop, ale ponieważ znam też inne Karoliny, to to skojarzenie nie stało się dominujące. Podoba mi się średnio - w pełnej formie nawet nawet, ale gorzej ze zdrobnieniami. Ogólnie rzecz biorąc odbieram to imię neutralnie, dostaje jednak mały minusik ze względu na ogromną popularność. Sama dziecka bym tak nie nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Karolina 20.07.06, 21:13 Mimo, że znam sympatyczne Karoliny to temu imieniu mówię stanowczo NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: Karolina 22.07.06, 12:32 ja mam tak na imię i bardzo mi sie podoba, nie jestesm gruba nie jestem głupia Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Karolina 22.07.06, 14:18 Moja była współlokatorka ma tak na imię i jest to najsympatyczniejsza osoba jaką poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś