bhg 25.11.09, 10:48 Gdzie mogę zamówic mapkę na której są zaznaczone wszelkie urządzenia przesyłowe znajdujące sie na działce, te widoczne ale zwłaszcza te niewidoczne - czyli miny w ziemi w rodzaju gazociągu czy wodociągu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kar_ma Re: mapka techniczna (?) działki IP: *.ghnet.pl 25.11.09, 11:21 Taka mapa nazywa się mapą zasadniczą. W lokalnym urzędzie geodezji można uzyskać odpłatnie kserokopię z takiej mapy dla interesującego cię gruntu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mapka techniczna (?) działki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 11:26 Mapa ewidencyjna w wydziale geodezji w starostwie lub urzedzie miasta(w zaleznosci od polozenia nieruchomosci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mapka techniczna (?) działki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 11:27 Poprawka:oczywiscie mapa zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greo Re: mapka techniczna (?) działki IP: *.pke.pl 26.11.09, 08:38 może być ewidencyjna, ale z nakładką U Odpowiedz Link Zgłoś