Dodaj do ulubionych

Problem z pobieraczek.pl

IP: *.wignet.pl 23.01.10, 16:16
Mam pytanie zarejstrowalem sie na pobieraczek.pl i nie zauwazylem ze przy
rejstrpwaniu w ciagu dziwsieciu dni trzeba zrezygnowac bo jak nie to bede
musial im zaplacic prawie 100zl co robic, musze im zaplacic czy nie bo mnie
strasza wezwanianiem do zaplaty.
Obserwuj wątek
    • majkowa Re: Problem z pobieraczek.pl 23.01.10, 18:11
      Umowy zobowiązują.

Jak nie zapłacisz, to oni bez trudu uzyskają sądowy nakaz zapłaty,
      który obejmie również koszty sądowe.
    • ewalidia10 Re: Problem z pobieraczek.pl 23.01.10, 20:00
      Ogłlądałam kiedyś reportaz nic ci nie zrobią to oszusci
      • Gość: luka Re: Problem z pobieraczek.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.10, 21:00
        Ten problem był wielokrotnie poruszany na FORUM PRAWNIKÓW. Zajrzyj
        tam,to forum jest świetne.
        • misia-gumisia Re: Problem z pobieraczek.pl 02.02.10, 20:24
          www.tvp.pl/szukaj?q=pobieraczek
    • Gość: PlayM Re: Problem z pobieraczek.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 18:33
      Witam
      Jeśli macie problem z portalem Pobieraczek.pl proszę napisać do mnie a tą sprawę doprowadzimy do końca bez żadnych strach finansowych Kontakt GG: 12599921
      • Gość: hhh Re: Problem z pobieraczek.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 00:20
        pobieraczek.pl może was cmoknąć,nie dajcie się nabijać w butelkę,i ulegać jakimś śmiesznym pogróżką,żeby ta śmieszna firma podała was do sądu to na początek musi was podać na policję,policja was wzywa na rozmowę i tam wyjaśniacie co i jak,że np. to nieletnie dziecko założyło konto,a w ostateczności na policji stwierdzacie że nie byliście świadomi istnienia takiego konta i obowiązku opłaty i deklarujecie zapłacenie według regulaminu pobieraczka za 3 miesiące po 19zł,
        i sprawa zamknięta, w żadnym wypadku nie wpłacajcie żadnych pieniędzy
        droga od zaległości do komornika jest naprawdę bardzo daleka,a firma sraczek dorabia się na zastraszaniu i głupocie internautów
        • Gość: taka prawda Re: Problem z pobieraczek.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 00:01
          Może i firma naciąga. Ale jakie ty bzdury piszesz. Za dziecko
          odpowiadają rodzice więc sobie możesz zwalać na dziecko. I co ma
          policja do egzekowowania umów. Co najwyżej tym może na policje
          zgłosić że chcą od ciebie pieniądze wyłudzić.
          • Gość: BAZA Re: Problem z pobieraczek.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 15:18
            Bzdury to ty wypisujesz. Owszem: za dziecko odpowiadają rodzice, ale dziecko nie
            może samo zawrzeć prawnie skutecznej umowy. A rodzic nie odpowiada za tą umowę,
            bo to nie on ją zawierał. Było o tym w programie Express Reporterów. Dziwne że
            właściciele pobieraczka jeszcze nikogo nie zgłosili na policję, żerują na
            zastraszaniu i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka