Dodaj do ulubionych

Szukam notariusza - Warszawa

12.11.05, 14:07
Witam!
Wlascicielka mieszkania, ktore zamierzam kupic, chce podpisac umowe
przedwstepna w formie aktu notarialnego. Szukam dobrego i niedrogiego notariusza.
Pozdrawiam,
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kologlowy Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 12:09
      Ja kiedys bylem tutaj: notariusz-wola.warszawa.pl/ tanio i szybko zalatwilem sprawe.
      • przem00l Re: Szukam notariusza - Warszawa 03.12.13, 12:58
        Wg mnie jest to chore, ze az tyle musimy placic za obsluge prawna. Za cos, co prawnicy sami wymyslili, aby od zwyklych ludzi ciagnac pieniadze;/
        • Gość: niezadowolony Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.07.14, 00:10
          Nie polecam Pan[b]i Karoliny Kuźniar. Osoba zupełnie nieodpowiedzialna, nie znająca przepisów.
          Jednym słowem szkoda gadać. Pani Karolina jest za młoda na wykonywanie takiego odpowiedzialnego zawodu.pozdrawiam były klient.
      • Gość: mysza Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 10:03
        Ja byłam ostatnio u Notariusz Lidii Wojewódzkiej. Mogę ją polecić w 100%. Moja sprawa wydawała mi się bardzo zagmatwana. Pani Notariusz pomogła mi we wszystkim. Sprawa doprowadzona do końca. Spokojnie i miło. A i pyszna kawa latte
      • Gość: Maria Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 17:17
        Ja byłam ostatnio o notariusza Anity Hnatyszyn w Warszawie na Mokotowie (Al. Niepodległości 35). Szybko, solidnie, niedrogo i miło. Skontaktowałam się z nią prze stronke notariusz-mokotow.com
        • ann-kaa Re: Szukam notariusza - Warszawa 10.03.14, 13:36
          Nie polecam Notariusz Grażyna Wasilewska-Kloc Warszawa Gocła.
          Drogo i nieuprzejmie.
          • Gość: Robert Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.centertel.pl 24.04.14, 13:41
            polecam panią notariusz Monikę Ciesielską,rzetelna,kompetentna i do tego uprzejma ,kancelaria mieści się w Warszawie na ochocie przy ul bitwy warszawskiej1920r 7a
            • Gość: Jadwiga Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.14, 15:46
              Po śmierci męża nie miałam głowy do załatwiania spraw spadkowych. Ktos polecił mi notariusz Lidie Wojewódzką i okazało się to strzałem w 10. Pani Notariusz pomogła mi wszystko załatwić i teraz jestem spokojna. Polecam to wspaniała osoba
          • Gość: Michał Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 13:05
            Lidia Wojewódzka , bardzo kompetentna , miła osoba. Wszystko sprawnie i z rabatem
        • Gość: Morela Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.cdz.com.pl 13.05.14, 15:31
          Ja również trafiłam przypadkiem na mokotów i notariusza - Anitę Hnatyszyn - al. Niepodległości 35 lok.4 -polecam miło profesjonalnie i bez nadęcia, człowiek wie, że nie trafił do hieny wyłudzającej pieniądze tylko na człowieka, który się zna i chce pomóc.
    • Gość: Jacek Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 22:58
      Polecam Anetę Szkutnik bo to dobry notariusz, Pani jest miła i elastyczna z terminami i cenami. Możesz sprawdzić www.notariusz-waw.pl
      pozdrawiam
    • Gość: zuza Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 17:55
      Nie wiem czy poszukiwania jeszcze aktualne, ale ja byłam na Pańskiej 73, świetne Panie i terminy dostępne od ręki. Cenę tez można negocjować, polecam
      • Gość: michał Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 10:24
        Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale załatwiałem ostatnio sprawę u notariusz Lidii Wojewódzkiej. Szybko, sprawnie i z rabatem. Polecam
        • Gość: Aga_ta Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.14, 16:08
          ja mogę polecić kancelarię Piotra Pełczyńskiego przy Al. Niepodległości (22 253 54 84). Młody, sympatyczny notariusz, fachowa obsługa, wszystko wyjaśnia i zaproponował znacznie korzystniejsze rozwiązanie podatkowe niż mój prawnik. Do tego bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście.
    • Gość: Gabryś Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.14, 15:56
      Ja w zeszłym roku kupiłem mieszkanie, notariusza znalazłem na Jagiellońskiej 6, bardzo fachowa i szybka obsługa. można umówić się również na sobotę polecam 22 618 63 55
    • tomaszz78 Re: Szukam notariusza - Warszawa 06.03.14, 23:35
      Mogę polecić kancelarię notarialną, którą prowadzi notariusz Międzybrodzka. Jak byłem w jej kancelarii na Woli, miło i w jasny sposób wytłumaczyła mi wszystkie moje wątpliwości związane z umową sprzedaży i do tego zaproponowała dużą zniżkę. O ile dobrze pamiętam adres jej strony to notariusz-wola-warszawa.pl
    • Gość: Robert Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.centertel.pl 24.04.14, 13:45
      polecam panią notariusz Monikę Ciesielską jest świetna warszawa ochota ul Bitwy Warszawskiej
      1929r7a tel 225980870
      • Gość: Paula Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.36-6-213.static.cable.virginmedia.com 06.06.14, 14:09
        Uważam, że pomimo młodego wieku i niezbyt dużego doświadczenia Pani Notariusz Ciesielska to dobry fachowiec. Ma bardzo ładną kancelarię w dobrym punkcie komunikacyjnym na Ochocie. Widać, że się stara. Jest uprzejma i wyjaśnia wszystko jeśli jest coś niejasne. Poza tym bardzo dobry kontakt mailowy i co ważne bardzo przystępna stawka taksy notarialnej. Można spokojnie negocjować :)

Moja ocena jest oparta na bazie umowy przedwstępnej w formie aktu notarialnego na zakup mieszkania. Przed nami jeszcze zawarcie umowy przyrzeczonej ale myślę, że to formalność.

Dogodne terminy-elastyczność.
      • Gość: Bożena Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.14, 15:42
        Moja sprawa spadkowa wydawała się nie do rozwiązania. Jedynie Pani notariusz Lidia Wojewódzka zechciała mi pomóc. Przeprowadziła moje postepowanie spadkowe i wszystko zakończone sukcesem. Jestem jej bardzo wdzięczna i szczerze będę ja polecać. Kancelaria na Alei Solidarności
      • Gość: Mirek Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.14, 15:44
        Polecam notariusz na Alei Solidarności pani Lidia Wojewódzka. Osoba o spokojnym usposobieniu bardzo miła i z ogromną wiedzą. Polecam
        • Gość: Piotr Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.15, 13:54
          Stanowczo odradzam pania Wojewodzka. Notariusz z małym doświadczeniem, niekompetentna a zachowanie - pozostawia wiele do zyczenia.
          Fatalny poziom usług!!!!!!!
          • 27karolina Re: Szukam notariusza - Warszawa 07.11.15, 10:42
            Polecam panią notariusz Agnieszkę Łabuszewską na ul. Zwyciężców 31a, na Saskiej Kępie. Przesympatyczna, sprawna i profesjonalna obsługa i dobre ceny.
          • Gość: Piotr Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.15, 22:44
            Chory człowieku co Ty wypisujesz! Znam ją i wiem że to najlepsza Notariusz w Warszawie. Powiem Ci tak ona jest mega dobra w tym co robi i jak widzę taki wpis to aż trudno milczeć!!!!! A na Twoim miejscu to bym uważał z takimi zwrotami, bo jak zgłosi to na prokuraturę i policję to masz przerąbane i Cię namierzą. Czeka Cię sprawa o naruszenie dóbr a zważ że to notariuszka!!!!!!!
    • pittakos Re: Szukam notariusza - Warszawa 06.05.14, 10:02
      Polecam Notariusza Szymona Krzyszczuka: Kancelaria w Centrum na ulicy Mokotowskiej 60 Warszawa Srodmiescie. Jest on też tłumaczem przysięgłym języka angielskiego co umożliwia załatwienie wszystkich spraw związanych z tłumaczeniami.

Notariusz Warszawa Centrum
      • Gość: Ewa Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 13:01
        Notariusz Lidia Wojewódzka kancelaria na Al. Solidarności szybko sprawnie i z dużym rabatem
      • Gość: gość Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 13:27
        Ja z kolei odpowiem, którą Kancelarię ODRADZAM. Notariusze Borawscy kancelaria na Nowym Świecie. Tak nieuprzejmej i nie rzeczowej obsługi chyba nigdy nie spotkałam. Na wszelkie pytania pani reaguje agresją i w dodatku nie zaproponowała mi najbardziej korzystnej opcji przy przepisywaniu
      • Gość: Ewa Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 11:04
        Polecam notariusz Lidię Wojewódzką. Ostatnio podpisywałam u niej akt kupna mieszkania. Wszystko dopracowane i ze sporym rabatem
      • Gość: jagodaaa Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.14, 09:32
        ja moge polecić kancelarię pani Anety Sitnickiej-Urbaniak. Bardzo kompetentna i profesjonalna
      • Gość: Katarzyna Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.15, 18:32
        Polecam kancelarie Korony-Rudzkiej na Ursynowie. Ostatnim razem obsłużyły mnie tam dwie panie notariusz, powiedzialabym bardzo profesjonalne i konkretne, na pewno nie zwlekaly z czasem.
      • Gość: tomeklos1970@wp.pl Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.180.24.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.17, 16:18
        Ja mogę polecić notariusz Międzybrodzką w Warszawie na Woli. Tutaj jest kontakt www.notariusz-wola-warszawa.pl
    • sebastian1150 Re: Szukam notariusza - Warszawa 13.05.14, 03:32
      Witam
      w ubiegłym roku korzystałem przy zakupie mieszkania z kancelarii notariusza Marka Rudzińskiego.Cena i termin były ok. Telefon mam z pieczątki na akcie, nie wiem czy aktualny i czy dobrze odczytuje 226636331. Pozdrawiam.
    • Gość: radoń Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: 212.180.202.* 13.05.14, 23:48
      Ja polecam kancelarię przy Al. Niepodległości, blisko Centrum. Piotr Pełczyński 22 253 54 84. Bardzo przyjemnie, sprawnie, szybkie terminy i chyba całkiem korzystnie cenowo.
    • Gość: Joanna Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.06.15, 16:11
      Ja polecam notariusz Anetę Szkutnik z Warszawy. Bardzo uprzejmie, rzeczowo i dużą wiedzą a ceny umiarkowane.
    • o_leksander Re: Szukam notariusza - Warszawa 09.03.16, 15:30
      Witam,

Ja przestrzegam przed naciąganiem opłat przy umowach kupna mieszkania od dewelopera. Szczególnie przy umowach końcowych gdzie nabywca płaci całą kasę za umowę. Nie wszyscy wiedzą ale macie prawo wybrać sobie innego notariusza który zaproponuje lepszą stawkę. U mnie był problem z deweloperem bo nie chcieli iść do innego notariusza niż ten "ich", ale to wy przecież płacicie. Trzeba walczyć o swoje pieniądze, nie dajcie się naciągać. Szukajcie tańszych notariuszy i próbujcie przekonać dewelopera żeby poszedł do innego notariusza podpisać akt!!!
    • ksiegiwieczyste1 Re: Szukam notariusza - Warszawa 12.04.16, 22:36
      Nabyłeś działkę/lokal mieszkalny/spółdzielcze własnościowe prawo do lokalu mieszkalnego w drodze dziedziczenia?
      Dokonałeś podziału działki gruntu?
      Spłaciłeś kredyt i chcesz wykreślić hipotekę z księgi wieczystej?
      Zmieniłeś nazwisko i chcesz ujawnić zmianę?

Napisz na adres: ksiegi.wieczyste1@gmail.com

Chętnie pomożemy przygotować niezbędne dokumenty oraz wypełnić wnioski wieczystoksięgowe.
      • krzysiekzaski Re: Szukam notariusza - Warszawa 19.10.16, 15:03
        już pod tym ogłoszeniem pisałem na innej stronie, mój notariusz paweł sawicki z woli z ul. łuckiej robi za darmo takie rzeczy więc nie ma co przepłacać, pozdrawiam
    • michalwybr Re: Szukam notariusza - Warszawa 26.01.18, 09:19
      Takie umowy to normalka, ja ostatnio sprzedając mieszkanie właśnie w Warszawie, korzystałam z usług www.notariusz-warszawawola.pl i nie mogę powiedzieć o tej firmie nic złego. Sprawnie załatwiona sprawa i w przystępnej cenie w porównaniu do innych którzy biorą nie wiadomo jakie pieniądze za podpis :)
    • ola-z-warszawy Re: Szukam notariusza - Warszawa 18.12.18, 10:22
      Jeśli chodzi o nieruchomości i sprawy dziedziczenia to polecam notariusza w warszawie przy lotnisku okęcie korobowicz.pl/. Pani Korobowicz to prawdziwa specjalista i notariusz z pasji!
    • Gość: Kzajko Re: Szukam notariusza - Warszawa IP: *.146.47.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.18, 22:57
      Ja ze swojej strony polecam Pana Szymona Krzyszczuka Dobry notariusz w Warszawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka