Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dawid Murek: Chcemy wygrać!!!

IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.08.04, 02:03
    Od hurrapesymizmu do hurraoptymizmu: będzie 3:0 dla Polski! Rogowska górą!
    Obserwuj wątek
      • Gość: robert r Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.chello.pl 25.08.04, 09:33
        Pozdrawiam pana Dawida i jego kolegów (wszystkich).
        Pozdrowienia dla trenerów (wszystkich).
        Nieprzejmujcie się obraźliwymi komentarzami kretynów
        kompletnie nie znających się na siatkówce
        (po Olimpiadzie wrócą na stadiony piłkarskie gdzie ich miejsce).

Dziękuję za "już" i liczę na "więcej"
      • Gość: lucek Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:10
        Jeśli Gościniak nie walnie znowu gafy, a siatkarze zagrają jak by to był mecz o
        medal to będzie dobrze.Na pewno stać naszych zawodników na miłą niespodziankę.
      • Gość: bm I o to chodzi! Najwyższy czas aby cieszyć się grą IP: *.eportal.pl / *.eportal.pl 25.08.04, 10:17
        Najważniejsze to nie przegrać w szatni, bo przecież KAŻDEGO można pokonać.
        Brazylijczycy to też ludzie. Fakt, że drużynę tworzą świetną, ale jeszcze nie
        wygrali.
      • Gość: aasiek Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:30
        Dobrze mówi! Tak trzymać!
      • Gość: sylwinka Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.dmbsk.pl 25.08.04, 10:56
        ja myle ze nasi chlopcy naprawde duzo potrafia.tylko ze coraz bardziej
        utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze moze oni maja schizofremie. :-)))
      • Gość: Sylwek Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:49
      • Gość: Kamcia i Madzia Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.teoc.pl / *.teoc.pl 25.08.04, 13:39
        Jesteśmy z wami całym sercem napewno wygracie!!!!Nawet gdy wam sie coś nie
        udaje, to i tak nadal wierzymy , że się zmobilizujecie i wszystko pójdzie
        dobrze.TRZYMAMY MOCNO KCIUKI ZA WAS!!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.dfdstransport.com 25.08.04, 15:28
        he he ja wiele rzeczy chce .............
        • Gość: Entuzjasta Chcemy wygrać!!! IP: *.chello.pl 25.08.04, 17:35
          Jesli niewiele Ci wychodzi, to nie masz sie czym chwalic. Z postawy Murka
          widac, ze wie, wie, ze jest to do osiagniecia. Ufff... Nareszcie. Chyba ze plan
          minimum bedzie okaze sie jedynym ktory uda sie zrealizowac.
      • Gość: szczery Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:51
        Dawid wy tak jak nasi piłkarze oni tez ciagle obiecują że wygrają, a finał u
        nich i u Was jest zawsze ten sam, porażka. Ile razy zawiedliście, przypomnij
        sobie. Ja w Was wierzyłem przez kilka lat, ale teraz wybacz mówicie to pod
        publiczkę. Nie macie po prostu charakteru.
      • Gość: Madzia Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:10
        oby było tak jak mówi!!!!;) ja jestem optymistką (3:0 dla nas) ale chłopcy sie
        muszą ostro postarać!!! trzymam kciuki;);)
      • Gość: Maciej Re: Dawid Murek: Chcemy wygrać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:23
        I tak trzymać panowie!! Będę ogladac i kibicować!! Dacie radę!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka