sylwia6 28.04.05, 11:19 Mój synek od jakiegos czaasu ma sucha skóre na łydkach i pod kolanami bez czerwonych placków. Smaruje go po kąpieli oliwką, w ciągu dnia Balneum ale to nic nie pomaga, co to może byc i jak sobie z tym radzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apolka Re: sucha skóra czym smarować??? 28.04.05, 13:35 Nam pomogła oliwka w żelu Skarb Matki, Nadia miała suche łydki, nie mam pojęcia od czego. Ta oliwka jest naprawdę rewelacyjna, używałam też tej migdałowej z tej firmy ale do tej jej daleko, innych firm też próbowałam. Wsmarowana wieczorem, po kompieli, do rana pozostawia skórę nawilżoną, mięciutką. www.skarbmatki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
apolka "po kąpieli" , nie wiem, co jest ale ortografia... 28.04.05, 13:36 ... mi szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: sucha skóra czym smarować??? 29.04.05, 20:52 Proszę zajrzeć do mojej odpowiedzi w wątku nr 1340. I dobrze jest też stosować kąpiel w Oilatum, Balneum lub Hascosanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aninia1 Re: sucha skóra czym smarować??? 15.05.05, 10:58 kupiłam Balneum Herbal - nic nam nie pomogło ( Kolewżanka natomiast jest zachwycona,jej coreczka miała ogromne problemy z ciemieniuchą i Balneum pomogło.Widać jest na większe problemy.. pozdrawiamy, Ania&Pola Odpowiedz Link Zgłoś