amelia42 15.07.05, 13:00 Chciałabym zasięgnąć opinii doświadczonych mam, jakie kosmetyki kupowałyście dla swoich pociech? Tyle jest ich na rynku że ciężko się zdecydować. Myślałam o kosmetykach z serii Ziajka ale nie wiem czy to najlepszy wybór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachna1978 Re: kosmetyki dla noworodka 15.07.05, 14:08 Od samego początku używałam kosmetyków Nivea, później przerzuciłam się na Johnsona. Synek ma prawie 3 latka i szczerze mówiąc nie używaliśmy kosmetyków firm innych niż ww. Do tej pory obie sprawowały się wzorowo w związku z czym nie eksperymentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: kosmetyki dla noworodka 15.07.05, 14:59 Amelko Ja używałam Nivea Baby, są świetne. Ale gdybym wtedy (czyli gdy Amelka była malutka) - widziała w sklepach kosmetyki Ziaji - to pewnie bym kupiła na próbę. (I nie żałowałabym, dziś to wiem!) "Odkryłam" Ziaję całkiem niedawno (jakieś pół roku temu) - i jestem zachwycona! Doskonała jakość za naprawdę niewielką cenę, kosmetyki mają atest IMiD, ładna nuta zapachowa, jednym słowem - godne polecenia Zwracaj tylko uwagę, żeby dany kosmetyk można było stosować od pierwszych dni życia. Ale na każdym opakowaniu ta informacja jest bardzo czytelnie podana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: kosmetyki dla noworodka 16.07.05, 12:56 Polecam wątek nr 19417 (str. 2), gdzie ten temat był szeroko omawiany. Ziajkę badaliśmy, jest fajna i bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: kosmetyki dla noworodka 16.07.05, 13:55 Amelka Tu masz Ziaję dla dzieciaczków, patrz, jaki wybór)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: kosmetyki dla noworodka 16.07.05, 15:40 Dziękuję Wam bardzo Jestem zdecydowana wypróbować Ziajkę Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś