Gość: q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 20:50 dwa kroki do przodu trzy do tyłu. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dw [...] IP: *.206.c68.petrotel.pl 17.09.09, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zestadionu Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 22:44 Nasi pilkarze zdaniem trenera i dyrektora sa mistrzami-lepsi pilkarsko,bardziej zdeterminowani,ładniej graja tylko ci żli przeciwnicy nie doceniaja tego co nasi mistrzowie i ich bossowie mówia i po prostu nam do.....ją.Ale generalnie kasa plynie w dobrym kierunku.Dyrektor ma za co ....wiadomo,a i trener nie ma krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzynaldo Wisła w strefie spadkowej IP: *.165.c81.petrotel.pl 18.09.09, 08:11 TADEUSZ ŚWIĄTEK: "...Gra zespołu zdecydowanie różni się od tej z ubiegłego sezonu, zawodnicy mają ambicję..." Szkoleniowiec KSZO Robert Kasperczyk: "...Byłem na ich ostatnim meczu z Widzewem i muszę przyznać, że zaprezentowali się bardzo marnie, a porażka 0:3 była z przebiegu gry i tak niska..." Jak to jest, ze tylko ludzie z wewnątrz klubu widzą wszystko na różowo? Od dziewieciu kolejek słyszę jacy to My super jesteśmy!!! Nie wiem, może ja za mało piję, hmmmm? Jesteśmy super, hiper, mega, wogule najlepsi z ligi, ale Ci przeciwnicy sie na nas uwzieli!!! A i jeszcze te wyjazdy!!! Przecież na wyjazdach nie da sie grać, bo...hmm, eee, noooo, hmmm, bo nie i już!!! Tak to sobie Panowie Światek, Kubicki i reszta tłumaczą!!! Nie bo nie!!! To jest profesjonalizm? To jest dziadostwo jakich mało!!! To tak jak ja bym w pracy tłumaczył, że źle wykonuję swoją pracę dlatego, bo inni wykonują ją lepiej a do tego to musiałem nie na swoim biurku pracować. Ale, żeby nie to to że inni mnie prześcigają i żebym pracował na swoim biurku to byłbym najlepszy. Bo tak wogule to ja jesten najlepszy, tylko to biurko!!! Przecież to jakaś paranoja!!! Już mnie qrvic@ łapie jak tego słucham!!! A przecież teraz przyjeżdza do nas potega piłki noznej Motor Lublin!!! Pewnie znowu bedą nam przeszkadzać w grze!!! Bo Motor to przeciwnik trudny!!! Przecież oni potrzebują punktów i łatwo sie nie poddadzą, i zapewne nie wiedzą, że bedą grali z najlepszą druzyna w lidze, drużyną, która nic nie gra bo musi grać z innymi druzynami, które chcą wygrać i do tego musi grać na wyjazdach!!! Przecież to wogule wbrew zasadom sportu jest!!! Pozdrawiam, do zobaczenia na Motorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania kaniowski Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 10:13 "Rodzynaldo", już niedługo będzie spotkanie prezesa i trenera z kibicami. Przyjdź i wyartykułuj te swoje złośliwe uwagi tym ludziom prosto w twarz - jeśli masz odwagę. Nie napinaj się w internecie, tu każdy jest najmądrzejszy i najodważniejszy. A tak w ogóle uważam, że gra Wisły naprawdę nie wygląda źle i trzeba poprawić skuteczność, a będzie dobrze. Wisła - piłkarze potrzebują teraz wsparcia, a nie napinania się, wyzwisk, gwizdów i okrzyków "Wisła to my". Myślę, że na najbliższych meczach w Płocku okaże się, czy Wisła ma prawdziwych kibiców (takich "czy wygrywasz, czy nie"), czy stado szyderców, malkontentów i, co tu dużo gadać, chamów. Pozdrawiam wszystkich wiernych kibiców naszego klubu, nie pozdrawiam "muppetów". P.S. A tak na marginesie, zauważyłem, "Rodzynaldo", że krytykujesz wszystkich (nie tylko w tym poście, w innych również), wszyscy w klubie powinni odejść, bo nie powinni robić czegoś, czego nie umieją! Otóż, drogi "Rodzynaldo", ty nie powinieneś pisać, bo tego nie potrafisz. I "wogule" lepiej jest mówić, nie robi się wtedy błędów ortograficznych. Chciałeś dobrze, ale popełniłeś błąd, czy w związku z tym to był twój pożegnalny post, czy dasz sobie jeszcze kolejne szanse? Pozwoliłem sobie na tę drobną uszczypliwość pod twoim adresem, ale nie lubię, jak ktoś różne miary stosuje dla siebie i innych. Wymagasz od kogoś, pokaż, że sam potrafisz - bądź fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.acn.waw.pl 18.09.09, 11:51 nie no ale jesli ktos mowi ze w klubie dzieje sie dobrze to dzieki :) tadek swiatek - ta postac mowi sama za siebie :) a jest tych postaci troche wiecej :) i gadanie ze stado szydercow tylko na stadionie to niestety ale ten klub sobie zapracowal na to latami :) i napinki wisla to my mnie smiesza bo ci ludzi smieja sie ci prosto w twarz a ty i tak wydajesz dla nich kase, no chyba ze masz karnet od tadka bo jego kolega jestes :) to wtedy zrozumiem kazdy broni swoich :) pozdrawiam wiernego kibica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hula bula Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.021.c65.petrotel.pl 18.09.09, 12:59 niestey zarzad to banda nygusów ! ze taka marka jak Wisła Płock byla w strfie spadkowej?? co wy robicie osly tam na gorze za robote sie weście,a pilkarzyki niech zaczna grać ! bo biezecie ciezkie pieniadze za to fajtłapy ! z Motorem juz my wam pokazemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapet show Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.106.c80.petrotel.pl 18.09.09, 17:23 kania kaniowski ale o co ci chodzi ? Czytajac twoje wypociny wnioskuje ze jestes pracownikiem Wisły. Ale trzeba byc slepcem albo wlasnie pracownikiem klubu zeby pisac takie bzdety. Pilkarze zawsze maja wsparcie ale sa pewne granice i niektorym nerwy juz puszczaja mi tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariel Wisła w strefie spadkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 10:10 Jak sie gra lepiej ,niz w ostatnim sezonie ,to chyba sie powinno wygrywac. Chyba ,ze ja nie rozumiem co znaczy lepiej.Panowie przestancie gadac glupoty,tylko uderzcie sie w piersi ,ze transfery byly do kitu.Po takiej ilosci zdobytych punktow powinny nastapic zmiany,a moze by cos zaskoczylo ,a nie z uporem maniaka stawiac na tych samych.Moze trzeba dac im szanse na lawce by przemysleli pewne sprawy.[tak bylo na wiosne]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.163.c81.petrotel.pl 18.09.09, 10:50 I przejrzeć rynek w poszukiwaniu zawodników z kartą na reku. Ha! Ale Pan Tadzik zaraz powie, że takowych, na miarę naszego klubu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Wisła w strefie spadkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 14:25 Panowie,Trenerzy,Dyrektorzy /Kubicki,Swiatek/brakuje Wam pokory oraz samokrytki licza sie punkty a nie styl,ktorego i tak nasza druzyna nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Wisła w strefie spadkowej IP: *.183.c73.petrotel.pl 18.09.09, 15:25 wyrzucic na zbity pysk caly zarzad!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.c158.petrotel.pl 18.09.09, 15:35 Jak mi was żal internetowi napinacze. Na niczym się nie znacie, nawet pewnie meczu nie widzieliście, a krzyczycie, że trzeba wymienić Zarząd, winne są sprzątaczki, piłkarze są be... za to kibice są świetni. Ja nadal uważam, że ta drużyna odbije się od dna i rozpocznie marsz w górę tabeli. Tylko niech jeden z drugim przyjdzie na mecz i dopinguje chłopaków, a nie ciepłe kapcie w domu przed netem, a potem obrażanie wszystkiego i wszystkich. Najlepsi są szczególnie Ci, którzy mapinają się 2 minuty po zakończeniu meczu - Ci na pewno byli na meczu:-)) Popieram kanię kaniowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.027.c92.petrotel.pl 19.09.09, 00:54 zamknij sie czlowieku doping jest zawsze ale ty pie-rdolisz takie bzdury ze zygac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: Wisła w strefie spadkowej IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.09.09, 18:38 Wszyscy na stadion!!! Bez wyjatku!!! Pomozmy chlopakom utrzymac sie w 1 lidze!!:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzynaldo Wisła w strefie spadkowej IP: *.mobile.playmobile.pl 19.09.09, 11:03 kania kaniowski jesteś odlotowy!!! Wiem już, że potrafisz znależć błąd ortograficzny. WOW!!! Szacunek!!! Wiem już także, że jesteś pracownikiem klubu, bo nikt z kibiców nie wie o spotkaniu z prezesem. Ty to wiesz, więc wszystko jest jasne. Co do poprawnego pisania to wystarczy skończyć podstawówkę, by wiedzieć, że zwroty "Ty", "Twój" itp. piszemy z wielkich liter. Nie ucz więc pisać innych skoro sam tego nie potrafisz. Co do moich postów to nigdy nie napisałem, że ktoś powinien odejść. Tu wychodzi Twój brak czytania ze zrozumieniem. Przykro mi. Jedyne co pisałem, to to, iż wypadałoby wziąć się do pracy a nie na lewo i prawo mówić jak jest super i jak to Wisła pieknie gra w piłkę. Gadaniem nie wygrywa się meczów, nie zdobywa bramek i punktów. Co do kibicowania, to w tym sezonie nie słyszałem na stadionie hasła: "Wisła ty My". Na każdym meczu piłkarze słyszą doping, szkoda tylko, że potrafią sie za to odwdzięczyć. Może poprostu nie byłeś na żadnym meczu i opisujesz to, co Ci koledzy z pracy powiedzieli, choć sami na żadnym meczu nie byli a wszystko usłyszeli od Pana Tadka. A co do Twojego pisania jak to jest fajnie i fantastycznie to spójrz drogi kania kaniowski w tabelę. Pozdrawiam - rodzynaldo Odpowiedz Link Zgłoś