Dodaj do ulubionych

CUD NAD WISŁĄ

IP: *.class146.petrotel.pl 10.01.04, 10:18
według nie sprawdzonych jeszcze do końca wieści dzisiaj w Warszawie miał
miejsce cud nad Wisłą. Niejaki Sylwester Zenon W. aktualnie radny rady miasta
Płocka spotkał się z pierwszym apostołem mazowieckiego SLD Józefem O.

Czyżby Zenon planował powrót na łono swojej partii ?????? a co na to PiS w
Płocku???
Obserwuj wątek
    • Gość: rok Re: CUD NAD WISŁĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 13:08
      ??????
      • Gość: !! Re: CUD NAD WISŁĄ IP: *.pt-2.petrotel.pl 10.01.04, 20:09
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • xyz31 Re: CUD NAD WISŁĄ 10.01.04, 20:21
      Szanowny panie Jacku Kędr wystepujący pod różnymi imionami na forum. Czy nie
      możesz tego przeżyć, że inni są w radzie a ty nie ? i w ten sposób się wyżywasz.
      i dokładasz gdzie i jak możesz dawnym swoim kompanom dzięki którym jeszcze masz
      prace.
      A swoją drogą to Oleksy powinien spościć całą "bandę" która do niego pojechała
      i dla własnego dobrego imienia nie powinien z nimi gadac, a z S.W. szcególnie
      bo to chyba największe zło i nikt kto z nim miał kontakt dobrze na tym nie
      wyszedł
      Pozdrawiam Jacka K.
      życzę nowych ciekawych kontrolowanych przecieków z Twojej partii
      • Gość: Jacek Re: CUD NAD WISŁĄ IP: *.pt-2.petrotel.pl 10.01.04, 22:34
        szanowny panie ja występuje pod Jacek lub jacek.0001, co do dokładania uważam
        że nadrzędnym interesem jest interes miasta, co do polityki jest to chlew w
        którym jak się jest wyjątkową kurw.... to sie daleko zachodzi, oczywiście mając
        w dupie swoich wyborców. jest to gra pozorów w której chodzi tylko o to aby
        napaśc się i nabić swoja kabzę przez okres 4 lat. Ludzie który chcą coś zrobić
        dla wyborców są niszczeni.

Mimo "inwektyw" pod moim adresem pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w
        Nowym Roku i mimo że znam adwersarza nie podam nazwiska wszak formu jak "hait
        park" w Londynie ma być anonimowe aby nie "zagłuszać" swobody wypowiedzi.
        Uważam że osoba która ma dostęp do IP z racji "stanowiska" nie powinna w ten
        sposób "ingerowac" w dyskusje na forum.
        • xyz31 Re: CUD NAD WISŁĄ 11.01.04, 09:30
          Szanowny Panie
          Moj komentarz nie jest adresowany pod pana adresem. zwracam się do Jacka, ale
          który czesto podszywa sie pod to imię. Jeżeli pana to dotknęło to sorry.
          Jego IP jest inne - wystarczy spojrzeć na IP autora tego wątka to to jest
          właśnie Jacek K. były członek SLD, były radny, były,,,, Wystarczy obserwować
          forum - przykład inny wątek - pielgrzymka do Warszwy tego samego autora...
          Jeszcze raz przepraszam. Niestety w pracy nie mam dostepu do IP
          • jacek.0001 Re: CUD NAD WISŁĄ 11.01.04, 14:48
            Szanowny Panie! z jednej strony piszesz Pan że nie masz dostępu do IP z drugiej
            strony stwierdzasz że autorem wątku jest osoba której nazwisko wymieniłeś. Jako
            były radny zawsze byłem znany z tego że wypowiadałem głośno swoje opinie bez
            względu na to czy się komus podobały czy nie. Nie wolno więc domyślać się
            po "wątku" gdyż ostatni niektórzy podszywają sie pod innych, traktując to jako
            element walki politycznej. Samo - " petrotel - 2" - gdyż mimo że wchodzę z tego
            samego miejsca moje IP - dla tego połączenia - jest 217.28.146.10 nie jest już
            wystarczające do przypuszczeń które pan wysunełeś, ale dziekuje za przeprosiny
            dla Jacka -> jacek.0001

mimo wszystko pozdrawian
      • jacek.0001 Re: CUD NAD WISŁĄ 11.01.04, 08:41
        szanowny Panie !!

od dzisiaj występuje na forum tylko pod tym skrótem tj. jacek.0001 z IP
        80.48.107.174. a to dlatego aby nikt nie mógł podszywać się pod moje imię czy
        skrót nazwiska. Wbrew pozorom kilka osób Forum czyta - najczęściej "klasa
        polityczna" i póżniej sa "problemy" PRZEŻYŁEM TO SAM jak "ktoś" puścił tekts o
        pewnym dużym zakładzie i podpisał to Jacek K. a ja w tym czasie leżałem w
        szpitalu w Warszawie po operacji i nie byłem w stanie ruszyć ani ręką czy nogą.

a do administratora

może dobrze by było gdyby całe IP pojawiało sie na ekranie, może byłoby mniej
        wyzwisk ublizania, pomówień. Sam "różne teksty pisałem" ale z perespektywy
        czasu uważam że byłby to niezły pomysł.
        opluć to nie problem, ale zmyć tak. Chyba ostatnio administrator sieci nie
        interweniuje w takicjh przypadkach, jak to miało miejsce nagminnie przy wątku o
        p. Batorze.

z pozdrowieniami.
        • Gość: Jurek Re: CUD NAD WISŁĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 10:19
          jacek.0001 napisał:
          Chyba ostatnio administrator sieci nie
          > interweniuje w takicjh przypadkach, jak to miało miejsce nagminnie przy wątku
          o
          >
          > p. Batorze.
          Panie Jacku a może Pan zna dalsze losy Georga z Chicago bo tak cicho i smutno
          zrobiło się na forum. Tak to mielismy darmowy kabaret i można było się pośmiać.
          • jacek.0001 Re: CUD NAD WISŁĄ 11.01.04, 16:38
            na przełomie roku przysłał mi dwa e-mail, ale był bardzo "małomówny". Kabaret
            był, tylko nie bierzemy pod uwagę że mimo wszystko internet jest takim środkiem
            komunikacji że Forum może czytać tysiące ........ ludzi na świecie. Nie możemy
            więc wykluczyć że w ten "sposób" odstraszamy od naszego miasta potencjalnych
            inwestorów którzy cztając to widzą nasze miasto i sądownictwo w nim jak gniazdo
            złodziei, gdzie nie można zainwestować złotówki.
          • jacek.0001 Re: CUD NAD WISŁĄ 11.01.04, 16:39
            na przełomie roku przysłał mi dwa e-mail, ale był bardzo "małomówny". Kabaret
            był, tylko nie bierzemy pod uwagę że mimo wszystko internet jest takim środkiem
            komunikacji że Forum może czytać tysiące ........ ludzi na świecie. Nie możemy
            więc wykluczyć że w ten "sposób" odstraszamy od naszego miasta potencjalnych
            inwestorów którzy cztając to widzą nasze miasto i sądownictwo w nim jak gniazdo
            złodziei, gdzie nie można zainwestować złotówki.

• jacek.0001 Re: CUD NAD WISŁĄ 11.01.04, 16:45
              ... coś się pieprzy nałączach poszło nim dokończyłem

Dziwię się też naszenu polonusowi z Chicago że tak otwarcie pisze o tym
              wszystkim. W USA odniósł niewątpliwie sukces, ale jego wejście w Płock może
              świadczyć o braku mimo wszystko "wyczucia" i braku znajomości polskich realiów
              i oceny ludzi - nie osądzam ty broń boże polskicj wspólników. Czyli braki
              organizacyjne.

tak więc - George z Chicago wróć ale może z innym tematem - np. jak sie
              rozpoczyna biznes w stanach.
              • Gość: Jurek Re: CUD NAD WISŁĄ do Jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:11
                "wszedlem na stare strony (80.49.254.9/bator/antidot.htm) i tam jest coś
                nowego w sprawie tego Georga. Moze to jest powód ciszy."
              • Gość: Slawek Re: CUD NAD WISŁĄ IP: *.tnt23.chi15.da.uu.net 12.01.04, 17:24
                Czytam i nie wierze. Wiem teraz dlaczego heniu sawicki taki bogaty .
                Jego zona Kasia sawicka aresztowana za pomoc mafi pruszkowskiej.Ten Bator
                dobrze pisal jednak .Rozwali ta plocka mafie.
    • czerwony_zlodziejski_ryj Re: CUD NAD WISŁĄ 12.01.04, 12:44
      Oleksemu włosy wyrosły z tego powodu, czy jak?
    • Gość: tosiek Re: CUD NAD WISŁĄ IP: *.apid.com / *.apid.com 13.02.04, 03:30
      nie prawda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka