hortex1 18.01.04, 15:12 i czym jezdziecie ja mam np fiat punto sporting niebieski a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biker Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 16:48 Wigry 3 ze spojlerem. Chcialbym zeby tak fajnie pierdzialo jak bede jezdzil. Nie wiem gdzie tlumik-pierdnik umiescic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 17:13 tunikofcow to jest baaardzo duzo, ale ludzi z profesjonalnym podejsciem do tego raczej w Plocku brakuje, smiga Corsa, smigaja dwa Bawarskie latawce Wiecka, smiga Seacik, sa bardzo ladne dwie Vectry, Astra na felgach w ktorych mozna sie przegladac, kilka dobrze przygotowanych (moze to smieszne) 126, wykrecone biale seicento ;] i kupa innych fajnych aut, a oprocz tego 10razy wiecej starych bmw z przyklejonymi na gume do zucia spojlerami jak juz piszesz czym jezdzisz to napisz moze co w tym aucie zrobiles, a jezeli sa to brewki i duze skrzydlo to moze lepiej nie pisz ;] p.s. jakos nie pamietam niebieskiego punciaka z terminali Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców 18.01.04, 20:18 no i jakos sobie nie przypomnisz tego punciaka a 126 p ruina wymieniona przez Ciebie to domyslam sie że to twój szmelc? no ale nie dygaj twój komplex bedzie długo najwyzej na te auta mozesz sobie popatrzeć ! pozdrawiam i dozobaczenia na drodze pseudo tiuningowcu a twoj malec ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 21:19 drobna roznica miedzy p a el ale nie o tym sie bede rozpisywal, nie pisalem o moim 126, ale o takich autkach jak jezdzace kiedys auta Rozala czy Opola, malec Evila czy Tomka, co do pseudo-tuningowania samochodu to ciekawi mnie to czy wiesz co to jest walek rozrzadu i czy kiedykolwiek widziales takie 'cos', ludzie o ktorych pisalem w poscie wiedza o co chodzi w tuningu samochodu, a co do kompleksow i jezdzenia lepszymi autami to jezdze jeszcze astra 1.4 16v i passatem variantem vr6 2.8, takze nie pisz mi o kompleksach bo przy pasku twoje punto wypada jak taczki przy bolidzie formuly 1 moj malec to 1996 rok, no ale jesli juz mowimy o kompleksach to co powiesz na vr6 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBOy Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 22:48 hortex1 napisał: > no i jakos sobie nie przypomnisz tego punciaka a 126 p ruina wymieniona przez > Ciebie to domyslam sie że to twój szmelc? no ale nie dygaj twój komplex bedzie > długo najwyzej na te auta mozesz sobie popatrzeć ! pozdrawiam i dozobaczenia > na drodze pseudo tiuningowcu a twoj malec ile ma lat? No i właśnie takich ludzi jak TY nie potrzebujemy. Nie liczy się to czym kto jeździ, tylko to jak bardzo kocha to co robi. Dokleić spoilery każdy potrafi, a czy próbowałeś coś sam zrobić przy aucie ? Kupić sportinga w salonie żaden problem. Zanim zaczniesz krytykować zastanów się co piszesz, bo możesz ostro się pomylic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 09:55 czytając te temat juz chyba kazdy wie dlaczego nie mowimy jawnie o miejsca naszych spotkan-kazdy debil moze tu wejsc i poczytac, ja nie rozumiem czy to musi az tak boles z ewqejdzie taki najaraniec i zaarz musi namieszac. Nie chodzi zeby kupic seryjny samochod ale o to, zeby byl szybszy od seryjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 11:15 ... szybszy lub ładniejszy.... po prostu inny niż seria :) p.s. "ładniejszy" nie znaczy obwieszony 100 kg. plastiku przykreconymi na blachowkrety i zaszpachlowanymi kolejnymi 50 kg. szpachli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro pewnie ze... IP: 213.17.228.* 19.01.04, 15:42 dwóch, reszta to czereśniaki takie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro jednak... IP: 213.17.228.* 19.01.04, 16:12 weryfikuje swoją opinię ....same czereśniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: jednak... IP: *.energis.pl 19.01.04, 17:44 W ten sposob Plock nigdy nie bedzie nic znaczyl w polskim tuningu. Rozumiem ze kazdy chcialby miec lepszy, szybszy, ladnieszy bolid, ale prawda jest taka, ze nie kazdego (moim zdaniem wiekszosci) stac na zaawansowany tuning silnika. Dla mnie kazda,nawet tylko optyczna zmiana wyrozniajaca nas od "stempla" jest juz malym tuningiem. Klotnie typu "ja mam Astre i jestem kozak, a ja Fiata i cie objezdzam" nie sluza niczemu. Moim marzeniem jest by powstal w Plocku klub w ktorym moga sie spotkac i rozmawiac ja rowni wlasciciele M3, S3 itp ze statystycznymi posiadaczami tanszych przerobionych aut. Ale to chyba tylko marzenia :) Pozdrawiam wszystkich milosnikow niestandardowych aut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: jednak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 19:02 > W ten sposob Plock nigdy nie bedzie nic znaczyl w polskim tuningu. Rozumiem ze > > kazdy chcialby miec lepszy, szybszy, ladnieszy bolid, ale prawda jest taka, ze > nie kazdego (moim zdaniem wiekszosci) stac na zaawansowany tuning silnika. Dla > mnie kazda,nawet tylko optyczna zmiana wyrozniajaca nas od "stempla" jest juz > malym tuningiem. Klotnie typu "ja mam Astre i jestem kozak, a ja Fiata i cie > objezdzam" nie sluza niczemu. Moim marzeniem jest by powstal w Plocku klub w > ktorym moga sie spotkac i rozmawiac ja rowni wlasciciele M3, S3 itp ze > statystycznymi posiadaczami tanszych przerobionych aut. Ale to chyba tylko > marzenia :) > Pozdrawiam wszystkich milosnikow niestandardowych aut! Dokładnie o to chodzi ! A tu jakiś koleś wyjeżdza, że ma punto sportinga i zbeształ ludzi, którzy mają maluchy. On jest chory i ma jakiś kompleks :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: pewnie ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 19:01 Gość portalu: merro napisał(a): > dwóch, reszta to czereśniaki takie jak ty No comment... zero pojęcia o temacie, zero pojęcia o ludziach zajmujących się tym... wogóle ZERO Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: pewnie ze... 19.01.04, 19:21 Gość portalu: RoughBoy napisał(a): > Gość portalu: merro napisał(a): > > > dwóch, reszta to czereśniaki takie jak ty > > No comment... zero pojęcia o temacie, zero pojęcia o ludziach zajmujących się > tym... wogóle ZERO > Oto właśnie jaki jest Wielki Pan Merro kiedyś pretendujący do stanowiska największego szeryfa na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro no...poczułem IP: 213.17.228.* 20.01.04, 15:33 się prawie jak poseł Ziobro :) generalnie to ja wogóle niewiele rozumiem na szczęście są tacy co mi wytłumaczą Żebyśmy się dobrze rozumieli to fajnie chłopaki że macie jakąś pasję etap znaczków większość ma za sobą więc trzeba było znaleźć jakiś substytut mnie to nawet nie przeszkadza....ale pietnasty temat w stylu "ile do setki" utrzymany w konwencji kto ma większego to .... nudne i tyle jest chyba na gazecie podforum 'tuning cos tam' i tak mozna wyminiac poglądy i prowadzic pewnie interesujące was dyskusje Ale wy swoje.... 'o której ustawka na os'ik ?' kogo to ???? średnio interesuje mnie też i pewnie większość kto czym jeździ i ile ma koni a tak wogóle to ..... kocham samochody może po prostu nowe pod forum płockich blacharzy załatwi sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: no...poczułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 19:02 > Ale wy swoje.... > 'o której ustawka na os'ik ?' > kogo to ???? > średnio interesuje mnie też i pewnie większość kto czym jeździ > i ile ma koni To czytaj inne wątki. Nie ma nakazu czytania wszystkich wątków. Spróbuj robić tak jak ja i czytać, tylko te wątki które Cię interesują, a reszte olać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe pomyślcie panowie z niebieskimi lampeczkami o czym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 18:22 myślę że ta strona to dla większości tu piszących www.wiejski.tuning.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: pomyślcie panowie z niebieskimi lampeczkami o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 19:41 a ja Ci proponuje zainteresowac sie zjawiskiem tuningu glebiej niz tylko poprzez wydawanie glupich opini p.s. jak Ty mi link to ja tobie link qbaletek.republika.pl/126_2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców 19.01.04, 20:39 no tak dzieci dzieci co wy wiecie o zabijaniu marni posiadacze maluszków oraz innych gratów ! zazdrosc zazdroscią ale tylko pogadać mozecie berety ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 21:22 > no tak dzieci dzieci co wy wiecie o zabijaniu marni posiadacze maluszków oraz > innych gratów ! zazdrosc zazdroscią ale tylko pogadać mozecie berety ! No nie wiem, czy ktoś jeżdzący Ibiża Cuprą, BMW M3, czy paskiem VR6 może miec kompleksy na temat Punto Sportinga.... kompleksy są ale w drugą stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 19:16 obejżyj tą stronkę może znajdziesz fotkę swego auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 19:26 Nie martw się... nie jestem fanem doklejania 100 spoilerów na butapren... wizualnie moje autko niewiele różni się od seryjnego... Widzę, że nie masz pojęcia o temacie, więc powiem Ci w tajemnicy ( tylko nie mów tego swoim kolegom ), że tuning to też ( a może przedewszystkim )mechanika. Naprawdę ! Po co miałbym Cię oszukiwać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz a czym jeździ pan merro? ;-) 19.01.04, 21:12 ... pan merro jeździ "na miesięczny"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro Re: a czym jeździ pan merro? ;-) IP: 213.17.228.* 20.01.04, 15:23 no chyba nie myślisz że mnie sprowokujesz w taki sposób :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: a czym jeździ pan merro? ;-) 20.01.04, 21:17 Gość portalu: merro napisał(a): > no chyba nie myślisz że mnie sprowokujesz w taki sposób :) żarty, żarty merro, wszak my dwaj na forum bardzo się lubimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro taaa IP: *.chello.pl 20.01.04, 23:05 aaak, ja ty roman....trzech kumpli z forum :) no i mluby....szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: taaa 21.01.04, 07:17 Gość portalu: merro napisał(a): > aaak, ja ty roman....trzech kumpli z forum :) > no i mluby....szacunek A o mnie merruniu kochany zapomniałeś. Tobie wstyd a mi przykro. I po kiego ch.. znów romana w to wciągasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro Re: taaa IP: 213.17.228.* 21.01.04, 09:26 a tak mnie na wspomnienia złapało sentymentalny się robię :) \no szczerbaty ciebie też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: taaa 23.01.04, 15:04 Gość portalu: merro napisał(a): > a tak mnie na wspomnienia złapało > sentymentalny się robię :) Starzejesz się czy to wpływ zimy? > > \no szczerbaty ciebie też pozdrawiam Dzięki. Mam łzy wzruszenia w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiatFan Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 21:41 Fiat Punto Sporting ( nie mylić z HGT ) Dane techniczne : Moc maks.: kW CE (KM) 70 (95) przy obr./min 5800 Maks. moment: Nm CE (kgm) 128 (13,0) przy obr./min 4500 Prędkość maks. (km/h) 178 Przyspieszenia (sec.): 0 ÷ 100 km/h 9.9 (2 osoby + 20 kg): 0 ÷ 1000 m 31.7 Przyspieszenie od 60 do 100 km na najwyższym biegu (sec.) 11.9 Jezu.....człowieku czym Ty się podniecasz .... toż to nie jedzie, tylko ledwo co się toczy...jak na auto, którym miałby się ktokolwiek podniecać :) Głupia Corolla ma lepsze osiągi w serii z 1.4 :), nie wspominając o Civic`u. Chyba jednak RoughBoy ma rację i to Ty masz kompleksy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 22:56 akurat nasza paczka spotyka sie i rozmawia jak rowny z rownym, znamy sie wszyscy i sa rozne samochody. A do czego nam jakis klub??jestesmy z Plocka i kazdy wie kto mik jest a nie jakis wirtualny klub w ktorym mozna sie zalogowac i napisac ze sie jezdzi VIPEREM a klubowicz ma 15lat. Ja obstawiam ze ten koles co namieszal nie ma tego samochodu chyba z ejest tak glupi ze teraz kazdy kto czytal ten temat bedzie wiedzial ze ten kierowca co jedzie wlasnie po ulicy takim smaochodem to idiota. Mysle ze on sobie kupil jakas gazete w ktorej poznal magiczne slowo jakim jest TUNING i postanowil wyskoczyc z tematem "ilu nas jest..heeee" Akurat Plock jest tak malym miastem ze ja nawet jak kogos nie znam osobiscie to moge powiedziec po kolei jaki samochod jest w Plocku inny od seryjnych. Ciekawym samochodem jest SUBARU koloru czarnego-nie znak wlasciciela ale wiem ze ma wielko frajde z jazdy tym samochodem i ze tubi tą zabawe, natomiat wlasciciel srebrnego SUBARU jest raczej czlowiekiem ktory wie co ma pod maska ale nie pokazuje tego, nastepny z osob mi nie znanych kolega od Z3 i jeszcze sporo moge wymieniac. Wszyscy sie znamy, jak nie osobiscie to z widzenia, a ten pajac to sie tu poruszyl to jakis psychofanatyk od 7bolesci, podjaral sie bo moze popatrzyl na TVN TURBO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 15:45 odnosnie tych osiagow to mozliwe ze sa one prawdziwe, niesprawdzalem, ale ty zapomniales uwzglednic ze akurat ten egzemplarz przeszedl gruntowny tóning przeprowadzony przez właściciela. A wiec: - tasma zaslaniajaca pol reflektora ( + 20% mocy) - nowe kolpaki ze Słomczyna ( + 10% mocy) - nowe chromowane "dzialko" z tylu o srednicy 120 mm. przykrecane na 3 imbusy ( +40% mocy) - wow! - pokrowce na fotelach w kolorze nadwozia ( + 10% mocy) - naklejka na przedniej szybie "tUning" ( +15% mocy) - naklejka na tylnej szybie "Pjonjer" ( + 20% mocy) - trzy dodatkowe swiatla STOP z tylu ( + 10 % mocy) - przycciemnione szyby sposobem "na swieczke" ( + 15% mocy) - ... - niestety na opony zimowe juz niestarczylo... ;) Takze moim zdaniem pozycja M3 w Płocku jako najszybszej fury jest zagrozona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 16:50 myślę że czarne SUBARU z Płocka mogloby też powalczyć z M3, no to mamy 3szybkie furki Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców 20.01.04, 19:46 Gość portalu: racer napisał(a): > myślę że czarne SUBARU z Płocka mogloby też powalczyć z M3, no to mamy 3szybkie > > furki nie 3 tylko 4 moj sporting tez bardzo szybkie jest ale w płocku nie ma z kim sie poscigać bo wy same cieniasy jestescie czekam na propozycje łoski @! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 20:16 o bosze... hortex1 ty juz jestes uwzgledniony w tej "trojce" , we wczesniejszym watku o tobie pisalem i o twoim autku ... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 20:18 HEIheiheiheie..... dobry dowcip :) Sporting vs M3 :) Chciałbym zobaczyć jak sportingiem objeżdżasz 330 konne M3 :) Oj optymista z Ciebie... z takimi osiagami ( jesli to seria ) to możesz stanąc co najwyżej z niebieską IBIZĄ albo którąś z ASTR ( ale też do 1.6 max ) Zresztą w słowach każdy może być mocny... zapraszam w trochę lepszą pogodę na terminal... no chyba, że to tylko przechwałki z Twojej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiatFan Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 20:22 Mario W - w końcu będziesz miał kogoś kto Ci dorówna, heiheiheihei :) Kto wie, może żeby z nim wygrać będziesz musiał w końcu turbinę założyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 20:23 proponuje z Corsa, ten sam silnik, sadze ze Osmanowi by sie nawet nie chcialo odpalac Corsy dla ciebie ale moze jak ladnie poprosisz, a co do scigania sie z Wieckiem to moze wyscig w pchaniu samochodow bo BMW troche ciezsze od punciaka p.s. chyba trafilismy na trola, proponuje go nie karmic nowymi postami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 20:26 > p.s. chyba trafilismy na trola, proponuje go nie karmic nowymi postami czemu nie ? Dawno takich farmazonów nie czytałem :) Zaraz może napisze, że to punto ma 250 KM, tylko jemu nie chce się go "orać" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 00:35 ja obstawiam ze on wcale nie ma tego fiata, jakim debile trzeba byc zeby zamieszac w swoim miescie i jeszcze napisac kim sie jest, wstyd na całej lini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytol Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 04:28 nawet jakby mial to co... punto sporting, tez mi rarytas ;] ktos sobie zwyczajnie z nudow troluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACER Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 12:20 FRYTO, niech ma, nie o to chodzi, ale zaraz taki przypal sobie robić. Pewnie chlopaczyna nie potrafi dobrze tym wystartowac i zmienia biegi jak wiekszosc nowych co na terminal podjadą. Pamiętacie goscia co przyjechał CELICKĄ czerwoną? gosciu na starcie opony zapalił a samochod sporo slabszy odjechal od niego jak od roweru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro ale z was twardzi goście IP: 213.17.228.* 21.01.04, 13:44 prężymy się dalej ? dojdźmy do 100 wpisów, ha ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: ale z was twardzi goście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:45 Tylko do 100 ? do 200 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: ale z was twardzi goście IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 19:46 jesli tu piszesz to tez jestes czeresniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro 45 IP: *.chello.pl 21.01.04, 20:11 no pewnie że jestem i mam alusie ... 45....jedziemy dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: 45 21.01.04, 21:25 Gość portalu: merro napisał(a): > no pewnie że jestem > i mam alusie ... poważnie warszawska komunikacja została wyposażona w takowe ? ;-) > 45....jedziemy dalej ? Yhy... 46 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro 47 :) IP: *.chello.pl 21.01.04, 22:02 nie kupiłem przechodzone, 200 PLN komplet z dużym fiatem gratis czuję jakbym jeździł szybciej czy jestem już tjunerem ?:) chcę jeszcze zainwestować w chip (jakieś 11 PLN z płytką) ale w kiosku mają tylko enter rozważam też poważnie odejście od klamek i wlewu...weekendowego Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz 48 :) 21.01.04, 22:37 Gość portalu: merro napisał(a): > nie kupiłem przechodzone, 200 PLN komplet z dużym fiatem gratis > czuję jakbym jeździł szybciej > czy jestem już tjunerem ?:) > chcę jeszcze zainwestować w chip (jakieś 11 PLN z płytką) > ale w kiosku mają tylko enter > rozważam też poważnie odejście od klamek i wlewu...weekendowego hehehehehhe nieśmiało ddodam, że jeszcze przydałaby się: biała tablica za szybą z napisem "merro" ... wielki brelok powieszony pod lusterkiem schowek wyklejony gołymi babkami (taka mała tajemnica) z tą tablicą to jednak zły pomysł, na forum większość jest śmiertelnie poważna - po co kusić los ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: 47 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 23:22 > czy jestem już tjunerem ?:) Nie wiem, ale trollem napewno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: 47 :) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 00:00 Wpadnijcie chlopaki na spot nad Wisla w Niedziele, cikawe czy macie juz prawko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro 51 IP: *.chello.pl 22.01.04, 08:10 spot tez jest trendy ale ja bede pase w niedziele to zazwyczaj leczę kaca i unikam urządzeń mechanicznych ale prawdziwy tjuner chodzi zawsze wcześnie spać i jest w gotowości by objechać jakiegoś trola łykam zazdrosnym okiem i zbieram tysia na MERRO na blachach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: 47 :) 22.01.04, 10:01 Gość portalu: racer napisał(a): > Wpadnijcie chlopaki na spot nad Wisla w Niedziele, cikawe czy macie juz prawko. już się rozpędziłem, ja mierze wartość samochodu ceną, Ty synku natomiast wydoroślej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: 47 :) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 10:42 ja mam wydorośleć? a co ma do tego wartość samochodu? kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: 47 :) 22.01.04, 10:52 Gość portalu: racer napisał(a): > ja mam wydorośleć? nie, już nie musisz ;-) > a co ma do tego wartość samochodu? widzisz synku, ja pisałem co dla mnie jest wyznacznikiem. Ty natomiast nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.Wyjaśniam: dla jednego kryterium jest cena, dla drugiego ilość koni którą "dołożył". > kretynie. Wydałeś świadectwo samemu sobie. Pozdrawiam chłopcze, więcej luzu, bo kiedyś trafisz na równego sobie "nerwuska" i wtedy ten ktoś "pstryknie cie w noska (czekoladowego)"... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACER Re: 47 :) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 01:29 o moje zrozumienie sie nie martw, twoim "ktyterium" jest internet, jesli cie dany temat nie interesuje to nie nie wychylaj. Ja cie "zaprosilem" na spotkanie ale widac jestes leszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACER Re: 47 :) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 01:31 mozna kupic maluszka ze zlota kierownica i bedzie kosztowal fortune- myslisz jak pusta baba a raczej sroka. Napatrzyles sie na "poranek kojota" synku zrobiony kiekkim dlutem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: 47 :) 23.01.04, 09:09 a nie chce mi sie z Toba pisac "czekoladowy nosku"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro 58 IP: 213.17.228.* 23.01.04, 10:56 ej !!! oddawaj mojego 'czekoladowego noska' :) to moje, nieładnie ok, koniec ! dyskusja osiągnęła już wystarczający poziom absurdu by jej nie kontynuować wszyscy już wiedzą kto ma największego, poprężyliśmy się trochę, teraz może troszkę spuścimy powietrza przed weekendem trochę dystansu Panie i Panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACER Re: 58 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 14:08 Tak właśnie myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: te hortex ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 16:39 poszukaj tu swego auta www.wiejski.tuning.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yendrek pepe nastepny czeresniak IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 19:31 pepe ale ześ zabłysnoł wazeliniarzu a ten twój nik powinnien brzmiec pipa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: te hortex ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 20:16 Gość portalu: pepe napisał(a): > poszukaj tu swego auta www.wiejski.tuning.prv.pl/ Nawet nie potrafisz poprawnie liku wpisac... lepiej nie pisz nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: te hortex ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 00:13 pipa jest kozak na całej lini hee. Jak bedzie stronka "nasza" to takie pipy nie beda wlazily nam na forum, i przez takich "cwoniokuff" inni tracą bo nie moga sobie tu normalnie popisac i czegos sie dowiedziec o spotkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.energis.pl 25.01.04, 19:24 Tuningowców w Płocku którzy dokonują zmian pod maską jest niewielu ale przecież tuning to nie tylko modyfikacje silnika ale również tuning zewnętrzny + wewnętrzny pojazdu + audio. Najlepiej niech wypowiedzą się na ten temat fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro expert IP: *.chello.pl 25.01.04, 20:04 poczułem się wezwany do tablicy więc się wypowiem rzeczywiście tuning to znacznie więcej niż modyfikacje silnika, pozwólcie że opowiem o moich planach tuningowych 1. wnętrze * przede wszystkim planuję zmienić zapach w samochodzie * by nadać wnętrzu niepowtarzalny klimat planuję obić kanapy pluszem i wyprawic kierownicę poszyciem frote( niezwykle praktyczny dodatek dla pocących się przy ekstremalnych przejazdach 2. na zewnątrz myślę o lodowym spojlerze sezonowym, skomplikowany montaż rekompensuje bezobsługowy demontaż * jako znany wariat pozbawię się klamek * moje plomby niestety uniemożliwiają mi rozjaśnienie podwozia ultrafioletem (strasznie widać) osobisty dramat, implant całej górnej żuchwy daje szansę na zmianę, proszę ludzi wielkiego serca o wsparcie szacunek dla wszystkich cool riderów yoł Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Mario a coś ty zrobił w tej swojej bmwu 25.01.04, 20:16 kupiłes bmw spoxko ale w co ty tyle kasy włorzyłes jak dziad jestes na miasto nie wyjezdzasz a do szkoły jezdzisz autobusami wiec tak nie cwaniakuj zgoda masz mocne auto ale w 96 % kupiłes takie wiec czym tak sie podniecasz ! audi a 3 sie jakos wyleczyło z tej mocy hyyhyhyhyhyhyhyh staraj sie bardzej a moze dupa z ciebie a nie kierowca a moze czas zmienic auto na nowe m3 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Mario a coś ty zrobił w tej swojej bmwu IP: *.energis.pl 25.01.04, 21:16 Widzę na pierwszy rzut oka że masz problemy z pisownią więc zakładam, że jesteś albo na etapie szkoły podstawowej albo kończysz zaocznie jakieś warsztaty. W mieście rzadko bywam ponieważ studiuję w Warszawie i tu się rozbijam moją M3 a nie opierdalam i całe dnie obserwuję przez okno co się dzieje na ulicy tak jak ty. Co do autobusów to osobiście nic do nich nie mam i często zdaża mi się nimi poruszać po Warszawie. > zgoda masz mocne auto ale w 96 % kupiłes takie wiec czym tak sie podniecasz ! Nie widzę związku. A jeżeli chodzi o to Audi to jest ono na 2 miejscu najszybszych samochodów w Polsce na 1/4 mili więc to żaden wstyd przegrać ( poza tym ja wolę się ścigać z szybszymi a nie z tymi wolniejszymi) > moze dupa z ciebie a nie kierowca a moze czas zmienic auto na nowe m3 ! Jeżeli jestem dupa a nie kierowca to i nowe M3 mi nie pomoże. Ja w przeciwieństwie do ciebie już zdobyłem 7 pucharów w ciągu 3 miesięcy a ty cwaniaczku możesz mi powiedzieć czego ty w swoim życiu dokonałeś bo narazie widzę że szkolisz pisownię i to z marnym skutkiem. Jak masz coś do mnie to przynajmniej się przedstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: hortex..... eh... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 21:53 hortex ty ... chlopie! czy uwazasz ze kazdy kto zabiera sie za tuning ma to robic w tak profesjonalny sposob jak wlasciciel wspomnianego wczesniej Audi A3? ten samochod to wrecz majstersztyk. czy moze twoim zdaniem te audi tez jest tylko lekko podrasowane przez wlasciciela tzn. jakies magnetyzery i atrapa intercoolera w zderzaku, bo przeciez niemozliwe zeby tam byla jakas turbina. ...niestety tuning to drogie hobby i nie kazdego na to stac , ale kazdy ma prawo w miare swoich mozliwosci finansowych sie w to bawic wiec jeden ma Audi A3 z napedem na cztery kola, maksymalnie podkreconym silnikiem, ogromna turbina od supry i instalacja NX , drugi BMW M3 ktore juz w samej serii jest mega potezne, a kazda kolejna przerobka kosztuje "fortune", a trzeci opla, seata czy forda. Moje autko juz od poltora roku jest w trakcie remontu i niestety z powodu braku odpowiednich funduszy nadal nie wyglada tak jak bym chcial i przypuszczam ze nigdy tak nie bedzie wygladalo. Ba... takie czasy. ...moze za Leppera bedzie nam lzej i bedziemy mogli miec wszyscy wypasione M3, S3, 911 itd. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACER Re: hortex..... eh... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 23:10 Kolega hortex musi nas znac i jest takim chamem no no nieladnie. I to jeden z powodow zeby nie rozpowiadoac kiedy terminal bo taki szpieg sępi co inni robia i miesza za pomoca internetu. ps.dzisiaj CUPRA ostro objechala pewną Vectre, Mariusz wie ktora to Vectra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: hortex..... eh... IP: *.energis.pl 25.01.04, 23:43 Cupra objechała Vectrę uuuuuuuu, no ładnie. Gratulacje dla Pana od Ibizy. A czy ktoś może napisać o jaką odległość Cupra prowadziła bo jestem ciekaw jak by to orientacyjnie wyglądało z czarną (z vectrą się już ścigałem więc będę miał porównanie). Na razie nadal mam popsute sprzęgło ale jak je tylko naprawię to pewnie przyjadę na terminal, pewnie tylko po to aby dostać baty ale coż takie jest życie. Może przed wyścigiem zajrzę pod maskę i coś podłubię bo już od dawien dawna nic przy kombiaku nie dłubałem ale co ma być to będzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBOy Re: hortex..... eh... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 23:31 > czy uwazasz ze kazdy kto zabiera sie za tuning ma to robic w tak profesjonalny > sposob jak wlasciciel wspomnianego wczesniej Audi A3? Z tego A3 to Grześkowi tylko buda została i część wnętrza ;) Reszta to praktycznie TT + elementy od supry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: hortex..... eh... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 18:16 ta A3 jest do sprzedania, moc mozna regulowac od 300KM w gore heee. co do wyscigu to Andrzej powiedzial, ze ostro odjechal, powiedzial ze odleglosc miedzy niby byla wieksza niz miedzy BMW a Vectrą. Ale na 1 szli rowno wiec jedynke masz w kieszeni hee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKruS Eee! Widze, ze SR w Plocku kwitnie... :))) IP: *.acn.waw.pl 26.01.04, 18:41 Macie w klubie jakies diesle? :) Pozdro PS. Sorki, ze tak po balaganiarsku podczepilem sie pod ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Eee! Widze, ze SR w Plocku kwitnie... :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 19:03 > Macie w klubie jakies diesle? :) Jak już pisałem, nie ma znaczenia czym kto jeździ :) Tylko to co ma w głowie i czy lubi to co my :) A czy ma diesla, czy benzyniaka, czy zagazowane coś nie ma znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKruS Re: Eee! Widze, ze SR w Plocku kwitnie... :))) IP: *.acn.waw.pl 26.01.04, 19:19 Ale o so chozi??? :-/ Pytam jak czlowiek, czy macie jakies diesle in da club, bez zadnych podtekstow. Przeciez TDI tez potrafi byc szybkie, no i chyba w Plocku tez takie sie trafiaja? Czy nie? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Eee! Widze, ze SR w Plocku kwitnie... :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 19:36 > Pytam jak czlowiek, czy macie jakies diesle in da club, bez zadnych podtekstow. > Przeciez TDI tez potrafi byc szybkie, no i chyba w Plocku tez takie sie > trafiaja? Czy nie? Jest. Na przykład srebrna BORA, ładnie zrobiona... dosyć mocna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKruS Re: Eee! Widze, ze SR w Plocku kwitnie... :))) IP: *.acn.waw.pl 26.01.04, 19:46 > Jest. Na przykład srebrna BORA, ładnie zrobiona... dosyć mocna :) No i gra... :) BTW: Mam pytanie - na jakims forum (nie pamietam ktorym) przeczytalem, ze dealer VW w Plocku oferuje chipy (nie box-y) do TDI. Nie wiecie moze, ktora firma "robi" dla nich te chipy? Pytam z czystej ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Eee! Widze, ze SR w Plocku kwitnie... :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 21:51 > Nie wiecie moze, ktora > firma "robi" dla nich te chipy? Pytam z czystej ciekawosci. No niestety ja nie wiem... nie moja "działka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.energis.pl 26.01.04, 23:54 Oto link do wspomnianego wcześniej audi a3 które objechało moją BMW M3. www.vtg.pl/page/pa3tt.phpPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubesku Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 00:14 Co do wczesniejszego pytania odnośnie tdi to kacpra bora tez jest niezla (6 biegow na chipie 150 kinikow) i calkiem sensownie zrobiona w środku.pozdro szmaty w spodniach z ceraty jennifer lopez falsyfikaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 01:35 Mario ale bez przesady, jak sie z Toba scigal na terminalu to byl az tak zmodyfikowany jak na poierwszym MODLINIE, jak bylem na hamowni u niego to widzialem co robi, a to bylo 2-3tygodnie po waszym wyscigu, Mierwszy Modlin to jeszcze nie bylo wszystko dopiero pozniej robil konkretne czasy, ale tak czy inaczej naped na 4 robi swoje. No i oczywiscie w Modlinie jezdzil na podtlenku a na terminalu nie-a udodownic to mozna w prosty sposob-w Płocku byl na KJS'ie a raczej z instalacja by nie dostal przegladu. Co do tej CZARNEJ Bory, kiedys chyba ostrzej jezdzili tym samochodem -teraz jakos spokojniej, moze moc juz mu nie wystarcza i nie bawi go przyciskanie hee. Faktycznie ta Bora ładnie sie prezentuje. Kiedys cos slyszalem, ze turbina tam padla-to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubesku Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 10:25 sam mam teraz ten sam problem z turbiną:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKruS Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.acn.waw.pl 27.01.04, 10:34 > sam mam teraz ten sam problem z turbiną:( Konczy sie? Jaki masz przebieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubesku Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 11:02 ponad 180 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.energis.pl 27.01.04, 12:41 Witam. Wiem że wtedy nie był tak zmodyfikowany ale dałem link aby pokazać co ogólnie w nim było robione. A co do wyścigu na terminalu to pierwszy wyścig był na podtlenku a reszta już bez. A nitro nie ma nic wspólnego z dopuszczeniem do KJSu (mówię o tamtym KJsie) bo to był proóbny KJS w którym nie można było zdobywać punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racer Re: Ilu nas w płocku jest Tuningowców IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 14:49 nie miał butli, to nie jest czlowie bajkopisarz, po co mialby oszukiwac? POzniej go doganiales ale to w okolocach 150 a wiadomo ze jak strzelil z miejsca ze ciezko jest takiemu dorownac, no i pogoda nie byla do scigania jak na tylny naped. Odpowiedz Link Zgłoś