Gość: ja Budowlanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:19 U nas za to było super, wszyscy się bawili, pili, poznawali, śmiali i wygłupiali. Nikt nikogo nie wyprowadzał bo nie było aż tak strasznie zdojonych osób, było fajnie, jedynie na co można było troszkę ponarzekać to na jedzonko- za mało ciepłych dań ale ogólnie był wypas, zespół i wystrój też był super, podobało mi się bardzo, do wszystkich Budowlankowiczów którzy bawili się we Wcześniaku- 30 kwietnia poprawiny we Wczesniaku, 40 zł od osoby, bez osób towrzyszących, będą 3 ciepłe dania i zespół!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitof studniówka to przeżytek IP: *.visp.energis.pl 09.03.04, 00:05 Ja tam, uważam 100dniówki za jakiś przeżytek, niestety prawie obowiązkowy. Po co to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaN_1Pryw.&Plasty Re: Studniówki w płockich szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:22 Eee tam,fajna byla studniowka w Pierwszym Prywatnym L.O. i Plastyku. Pewnie ze alkohol zabieraja,taka w tym zabawa,hyhy . a no co wam zdjecia?? nie wystarcza wspomnien ie?? no chyba,ze niektorym tej wodki nie zabrali w odpowiednim czasie... :) Odpowiedz Link Zgłoś