amila6 31.05.07, 14:15 kogo polecacie ? podajcie namiary. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ..... Re: neurolog dla dorosłych IP: *.c158.petrotel.pl 31.05.07, 15:36 Przychodnia na Gradowskiego, dr Goleniewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:38 Hehe w płocku szuka Pani dobrego neurologa? To nie możliwe by znależć. NO chyba ze dysponuje pani dużą gotówką to poleczą oj poleczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:20 dr Hanna Skwarska - Porowska, w Metanoi przyjmuje bezplatnie w poniedzialki 8 - 10. tel: 2686681 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:37 w plocku nie polecam nikogo, stado baranow ktorzy tylko recepty przepisuja, I w zadnym wypdaku nie zglaszaj sie do Ordynatorki na Winiarach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:41 bo co ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: neurolog dla dorosłych 31.05.07, 18:45 Gość portalu: ona napisał(a): > w plocku nie polecam nikogo, stado baranow Zanim coś napiszesz spróbuj się zastanowić. Dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego worka? Obrażasz tym wielu niewinnych ludzi. Niestety, nie można o Tobie powiedzieć że pozjadałaś wszystkie rozumy lecz, że najadłaś się głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:51 masz racje, jest kilku którzy przynajmniej nie szkodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: neurolog dla dorosłych IP: 95.41.58.* 16.10.18, 20:27 lekarz ma pomagać a nie nie zaszkodzić? ₩ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: neurolog dla dorosłych IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.19, 18:05 Jeśli pomagać to tylko dr Kępczyńska. Neuroporadnia na Kwiatka. Przyjeżdża w weekendy z Warszawy. Polecam wszystkim. Świetna doktor. Z tego co wiem ma też wizyty domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: neurolog dla dorosłych IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.19, 21:56 Potwierdzam. Świetne podejście do pacjenta. Słucha przede wszystkim. Mnie pomogła choć wymagało to trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:58 Z baranami moze przesadzilam, bo w sumie sa tymi lekarzami, ale...Przez prawie rok szukalam pomocy w Plocku i jdyne z czym sie spotkalam, to przpisywanie recept i kolejne wizyty za ktore trzeba bylo placic. Nikt nie skierowal mnie na badania, dlaczego?! Polecam carolina medica w warszawie, Prof. Ząbek- najlepszy neurolog w kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:01 Tak mozna powiedziec ze pozjadalam, przez rok szukania pomocy wiem chyba troszke wiecej od Ciebie!!! I nie polecam leczenia sie w Plocku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: neurolog dla dorosłych 02.06.07, 22:09 Gość portalu: ona napisał(a): > przez rok szukania pomocy wiem chyba > troszke wiecej od Ciebie!!! Te wykrzykniki świadczą, że jesteś w trakcie leczenia, więc Twoja opinia nie jest miarodajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 09:31 Ile Ty masz lat, wiesz czym jest neurologia? Oj chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek z fabryki kre Re: neurolog dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 13:29 Człowieku, co Ty wypisujesz, zmień lekarza, bo Cię tamten oszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:53 z tą ordynatorką na Winiarach to masz racje. Myśli że jeszcze komuna panuje zresztą najpierw była psychiatrą a jak ją wykopali z zalesia zrobiła się neurologiem i Panią ordynator. Dość fajną ma statystyke zgonów w oddziale i sie nie śmieje dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osybis Re: neurolog dla dorosłych IP: *.bremultibank.com.pl 02.06.07, 13:20 Święta racja, ta pani potrafi brać tylko koperty od zdesperowanych, umierających ludzi. Jak rodzina "nie sypnie" to nie ma szans, żeby chory mógł leżeć na oddziale. Dziwne, że nikt jeszcze się nią nie zajął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: neurolog dla dorosłych IP: *.c245.petrotel.pl 31.05.07, 20:28 Przychodnia na Gradowskiego, dr Goleniewska Wyleczyła mnie i moją mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:46 W Płocku neurolog godny polecenia jest moim zdaniem jeden. Dzieki niemu żyję i nie jestem kaleką. Swietny i skuteczny fachowiec, wspaniały Człowiek to dr L.Kwaśniewski- gabinet Medyczna 8. Życzę zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: neurolog dla dorosłych IP: *.c158.petrotel.pl 03.06.07, 14:20 Wprawdzie Kwaśniewski mnie nie leczył, ale słyszałam, że jest dobry. Natomiast Goleniewska nie wypisywała bzdurnych recept, tylko wysłała i mnie i mamę na właściwe badania, dzięki którym obie jesteśmy teraz zdrowe. Tylko że do niej kolejki są długie, termin wizyty na Kasę to conajmniej październik. Chyba, że po wypadku (tak było w moim przypadku), to ona przyjmie na Kasę bez kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: neurolog dla dorosłych IP: *.c158.petrotel.pl 03.06.07, 14:24 Zapomniałam dodać, że w naszym "cudownym" szpitalu na Winiarach, gdy leżałam po wypadku na ortopedii, przez 5 dni nie chciano sprowadzić do mnie neurologa na konsultację. Twierdzono, że nic mi nie jest, że mam urojenia. Jednak gdy na własną prośbę wyszłam ze szpitala i udałam się do dr Goleniewskiej, okazało się, że nie miałam żadnych urojeń, naprawdę miałam uszkodzone nerwy szyjne. Zatem nie leczcie się na Winiarach, bo to jest umieralnia a nie szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:59 bedzie kolejka do Golenieckiej jak ci z forum postanowia sie wyleczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:19 W Płocku nie ma dobrego neurologa!!! Strzeżcie się tego oddziału na winiarach!!! "Wejdziesz" w stanie średnim.....a nie wyjdziesz żywy!!! TAM WSZYSCY BIORĄ!!!! Od salowych po Panią ORDYNATOR!!! TO JEST NA PORZĄDKU DZIENNY Czyli "koperty" za godne leczenie. Branie im wycodzi leczenie niestety nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo serio Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 13:17 Słusznie, w żadnym wypadku nie zgłaszaj się na Winiary!!!!!! Według mnie najlepszym neurologiem a przy tym rewelecyjnym neurochirurgiem jest dr. n. med. Andrzej Sobieraj. Klinika Neurochirurgii przy MSWiA w Warszawie. Przyjmuje również prywatnie na Nowym Świecie w Warszawie. W każdym razie od Płocka to trzymaj się jak najdalej. Życzę zdrowia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj namiar Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 13:46 maciek chodz sie spotkamy w prawdziwym swiecie zebym mogl ci dac na odlew w gebe bo sadzac po twoim napinaniu w sieci to z piesci zal byloby cie bic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:20 :) popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: neurolog dla dorosłych IP: *.dynamic-ra-01.vectranet.pl 28.07.18, 22:55 Polecam wszystkim dr Kępczyńska.Przyjmuje na Kwiatka w Neuroporadni Przyjeżdza z Warszawy z Kliniki na Banacha.Rewelacyjne podejscie do pacjenta.Bardzo konkretna doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: neurolog dla dorosłych IP: *.dynamic-ra-01.vectranet.pl 29.07.18, 21:59 Potwierdzam.Przez jakis czas przyjmowała na Miodowej, miała mnóstwo pacjentów i trochę sie czekało.Pomogła mnie i mojej ciezko chorej po udarze mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milki Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:34 A może jednak idź do Piekarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecek Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:05 no właśnie, bardzo dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: neurolog dla dorosłych IP: *.plock.mm.pl 08.06.07, 19:52 Odział neurologiczny ma okropną opinnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: neurolog dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 17:30 Polecam dr.Kwasniewskiego naprawde lekarz z sercem i nie zostawi na pastwe losu zadnego chorego poza tym nie złupi do ostatniej złotówki.Przyjmuje w przychodni Rocka która zanajduje sie naprzeciwko izby wytrzezwien na winiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: neurolog dla dorosłych IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.19, 18:01 Neuroporadnia na Kwiatka. Przyjmuje tam dr Kępczyńska, przyjeżdża z Warszawy w weekendy. Polecam ją. Pomogła ostatnio mojej mamie, której od lat wmawiano jedną chorobę. Pani doktor juz na pierwszej wizycie postawiła inne rozpoznanie, dała odpowiednie leki i mama bardzo się poprawiła. Świetna i sympatyczna przy tym doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
anitta25 polecam dr Kwaśniewskiego 09.10.13, 20:27 tak jak powyżej, ja również polecam dr Kwaśniewskiego - postawił szybko trafną diagnozę, która po kilku latach prywatnych badań u innych specjalistów potwierdziła się. Teraz jestem przekonana, że to doświadczony lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksw Re: polecam dr Kwaśniewskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.17, 15:14 jarównież źletrafiłam nasorze to raczej byłweterynarz a nie neurolog nie rozpoznał udaru mózgu zrobił ze mnie kalekę to p.krawczyk omijajcie go szerokim łukiem nie polecam po stokroć niepolecam marka krawczyka broń boże Odpowiedz Link Zgłoś