Dodaj do ulubionych

PULS NIE POKONAŁ WSZYSTKICH !!!!

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 14:50
No bardzo profesjonalne radio Puls ..podaje wyniki ankiet internetowych na
antenie ..Proponuje podawac tez przepowiednie wrózek.Większosc głosów oddali
pracowniko-sympatycy wystarczy spojrzec na adresy IP.Co do Katolików ..tam
przynajmnej mówią po polsku a DJ nie mają głosu jak wykastrowani vide-
Puls .Zeby było jasne -to są stacje lokalne .Katoliki sama nazwa wskazuje a
Puls ?? Zydokomuna ? Pan Hetkowski juz nie sponsoruje ? Nie bijecie SLD ?
Załosne ale prawdziwe ..Podstawa to sie określic Co do słuchalnosci polecam
badania SMG/KRC ..
Obserwuj wątek
    • Gość: cezary f Re: PULS NIE POKONAŁ WSZYSTKICH !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 06:35
    • Gość: cezary f Re: PULS NIE POKONAŁ WSZYSTKICH !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 06:40
      w imieniu załogi Radia Puls Fm bardzo serdecznie pozdrawiam koleżanki i kolegów
      z Katolickiego Radia Płock i proponuję wymianę poglądów opartą na wzajemnym
      poszanowaniu. Nie obrzucajmy się błotem ( zwłaszcza anonimowo)
      Cezary Fuksiński
    • Gość: xyz Re: PULS NIE POKONAŁ WSZYSTKICH !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 11:57
      No tak? Ktos moze zarzucic ze radio puls ma "uklad" z gazeta wyborcza ktora
      przeprowadzila internetowa sonde. jesli ten "ktos" tak mysli to nasuwa sie
      wniosek ze nie wierzy w uczciwosc i sam stosuje te taktyki. Nazwa Katolickie
      radio Płock mowi sama za siebie- zgadzam sie,ale przypominam ze tak naprawde to
      nazwa ta obowiazuje od kilku miesiecy!Nazwa Puls FM moze nie ma w sobie samej
      ideologii radia,bo sztuka jest przyciagnac sluchacza nie nazwa a programem.A
      jesli chodzi o Zydokomune to gdzie to "braterskie i katolickie" podejscie
      OPTYMISTY ktory(a) napisal wczesniejszy list? Dyskryminacja? Hmm, bardzo po
      katolicku jak na sluchacza lub na pracownika katolickiego radia plock. jeszcze
      wspomne ze ci dj lub dziennikarze radia PULS tez pracowali u Katolikow (lub
      mieli propozycje) ale w czasach swietnosci i rozwoju tego radia. Nawet ci co
      byli dobrzy- potem poodchodzili do telewizji lub gdzies indziej....Jedni maja
      cyt.:"KASTRATOW", innych nie da sie sluchac za przestery.Badania SMG/KRC?
      bardzo pozytywne, ale szkoda ze sa na zlecenie K.R.P. Jakbym placil za
      plebiscyt :KTO JEST PIEKNIEJSZY JA czy MOJ BRAT to wiadome jest ze w sondarzu
      ja musze wygrac!Dziwie sie ze powstal konflikt miedzy stacjami o publikacje
      wynikow sluchalnosci jakie przedstwaila gazeta wyborcza- ktora wedlug mnie do
      rozglosni podchodzi neutralnie i opiera sie tylko na swoich czytelnikach! Skoro
      w tym sondarzu wygrywa radio PULS to nasuwa mi sie kolejny wniosek ze sluchacze
      tej stacji sa bardziej cywilizowani- z dostepem do internetu (bo to sonda
      internetowa). Pozdrawiam milosnikow i sympatykow KRP i PULS FM. wedlug mnie
      kazda stacja ma swoich odbiorcow i nie widze problemu- tym bardziej w tak malym
      miescie jak plock....
      • Gość: Radio Zet Re: PULS NIE POKONAŁ WSZYSTKICH !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 12:35
        Zamknij sie moze bo uszy bola, co ty w ogole piszesz? Jesli ktos cos komus
        zarzuca to znaczy ze sam jest nieuczciwy? SMG/KRC nie mozna porwnac z
        plebiscytem "ty i twój brat"
    • Gość: Irek Re: PULS NIE POKONAŁ WSZYSTKICH !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 15:19
      Puls Fm sponsoruje Hetkowski, dyrekcja Katolickiego Radia Płock też ma
      swoich "przyjaciół" tyle, że z zielonej partii... Struzik i reszta kolegów z
      PSL chyba nieźle żyją z Zalewską... Naprawdę trudno w tym mieście o zupełnie
      niezależną redakcję.
      • Gość: glupi Re: PULS NIE POKONAŁ WSZYSTKICH !!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 10:09
        Irek!! czy ty słuchasz zawsze wiadomości TYCH DWÓCH stacji że możesz takie
        opinie o sponsoringu wydawać??? w tej dyskusji to panuje tylko głupota... i ja
        jestem głupi że się w nią włączyłem......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka