Dodaj do ulubionych

Do rzecznika.

18.02.02, 14:14
Drogi Panie Rzeczniku. Ta dobrze zaczęła się Panu układać współpraca z naszym i
forum i nagle zniknął Pan gdzieś i nie odpowiada na kierowane do Pana pytania.
Mam nadzieję, że nie dostał Pan jakiegoś rozkazu od zwierzchników, żeby się tu
z nami nie bratać, bo przecież nic złego Pan tu nie robi. Co więcej, jest Pan u
nas w bardzo dobrym towarzystwie. Nawet prezydent Hetkowski wpisał się już dwa
razy na naszym forum.
Ale do rzeczy, bo chciałem zapytać o konkretną sprawę. Otóż chciałbym wiedzieć
co słychać w sprawie świateł na przejściu dla pieszych na Międzytorzu? Czy
dotarła już do Płocka opinia z Radomia? I co o całej sprawie sądzi obecny p.o.
dyrektora MZD? Może Pan coś wie o tej sprawie, bo prasa milczy.
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: rzecznik Re: Do rzecznika. IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 17:42
      roman_j napisał(a):

> Drogi Panie Rzeczniku. Ta dobrze zaczęła się Panu układać współpraca z naszym i
      >
      > forum i nagle zniknął Pan gdzieś i nie odpowiada na kierowane do Pana pytania.

troche jest Pan niesprawiedliwy. prosze wskazac mi post, na ktory nie udzielilem
      odpoiwedzi.

> Mam nadzieję, że nie dostał Pan jakiegoś rozkazu od zwierzchników, żeby się tu
      > z nami nie bratać, bo przecież nic złego Pan tu nie robi. Co więcej, jest Pan u
      > nas w bardzo dobrym towarzystwie.

nie otrzymalem zadnego rozkazu, by z Panstwem nie rozmawiac :-) skad takie
      przypuszczenie!!!

> Ale do rzeczy, bo chciałem zapytać o konkretną sprawę. Otóż chciałbym wiedzieć
      > co słychać w sprawie świateł na przejściu dla pieszych na Międzytorzu? Czy
      > dotarła już do Płocka opinia z Radomia? I co o całej sprawie sądzi obecny p.o.
      > dyrektora MZD? Może Pan coś wie o tej sprawie, bo prasa milczy.
      > Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu na forum.

To raczej nie do mnie pytanie. Nie czuje sie upowazniony, by wypowiadac sie w
      imieniu MZD.
      pozdrawiam
      Jaroslaw Brach

• roman_j Re: Do rzecznika. 18.02.02, 17:56
        Muszę zwrócić honor, bo znalazłem adnotację, że odpowiedź na wątek, o który mi
        chodziło, została udzielona, choć nie publicznie.
        Na szczęście nie wyszedłem na kompletnego idiotę, bo najpierw odpowiedział Pan
        mnie, a dopiero potem wpisał się do wątku o pijanych kierowcach. :-))))
        Niemniej jednak cofam to, co napisałem (zwłaszcza o zwierzchnikach). Dzisiaj
        chyba mam zły dzień, bo ciągle popełniam jakieś gafy. To chyba efekt zbyt
        hucznie spędzonego weekendu... :-)))))))))
        • Gość: rzecznik Re: Do rzecznika. IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 18:09
          > Muszę zwrócić honor, bo znalazłem adnotację, że odpowiedź na wątek, o który mi
          > chodziło, została udzielona, choć nie publicznie.
          > Na szczęście nie wyszedłem na kompletnego idiotę, bo najpierw odpowiedział Pan
          > mnie, a dopiero potem wpisał się do wątku o pijanych kierowcach. :-))))

zrobilem to specjalnie w takiej kolejnosci, a nie odwrotnie. gdybym zrobil
          odwrotnie, to dopiero wygladaloby, ze z Pana chce zrobic... no jak to pan
          nazwal... idi.../nie bede konczyl/. a z drugiej strony - odpowiedzialem
          natychmiast na ten post. odpowiedzialem, gdy go przeczytalem, ze sprawa zostanie
          wyjasniona.nie odpisywalem pozniej na rozne sugestie - pojawiajace sie na tym
          podforum jak rozniez w innych watkach - wychodzac z zalozenia, ze odpowiem, gdy
          sprawa zostanie wyjasniona./ a tak nawiasem mowiac co sie stalo z watkiem : czy
          warto zglaszac wlamania?/nie lubie bowiem zabierac glosu, gdy nie mam nic do
          powiedzenia.
          J. Brach
          • Gość: Pawelvw Re: Do rzecznika. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 18:26
            Panie rzeczniku to co dostałem na priv jest niestety nie do odczytania, tzn ten
            załącznik. Prosiłbym o ponowne przesłanie odpowiedzi na e-mail.
            • Gość: rzecznik Re: Do rzecznika. IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 18:32

> załącznik. Prosiłbym o ponowne przesłanie odpowiedzi na e-mail.
              poszlo drugi raz. w wordzie 6.0/95
              pozdr.J.Brach
              • Gość: Pawelvw Re: Do rzecznika. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 19:09
                Dziękuje za piekny list prawie pochwalny, tylko zastanawia mnie jedna rzecz
                czemu dyspozytor z Płocka rozmawiając ze mną nie zapytał dokładnie w którym
                miejscu jestem gdy dzwoniłem za pierwszym razem. Gdyby mi powiedział, że
                blokada jest w Zągotach napewno powiedziałbym, że już jestesmy po za Zągotami i
                wtedy wystarczyłby jeden radiowóz przy wjeździe do Płocka. Druga sprawa do
                Sierpca dzwoniłem pare minut po 20. Dziwi mnie fakt, że poinformowanie Płocka
                trwało aż tyle czasu. Wiem, że już w tej sprawie nic nie zdziałam ale jestem
                już taki dociekliwy i chciałbym z panem porozmawiać telefonicznie lub jeśli
                znajdzie dla mnie pan czas osobiście. Jeszcze raz dziękuje za odpwiedź.
                • Gość: rzecznik Re: Do rzecznika. IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 19:18
                  > trwało aż tyle czasu. Wiem, że już w tej sprawie nic nie zdziałam ale jestem
                  > już taki dociekliwy i chciałbym z panem porozmawiać telefonicznie lub jeśli
                  > znajdzie dla mnie pan czas osobiście. Jeszcze raz dziękuje za odpwiedź.

kontakt ze mna jest podany na naszej stronie internetowej:
                  www.crime-stoppers.plocman.pl /serdecznie zapraszam do odwiedzin/.na wszelki
                  wypadek podaje kontakt telefoniczny: 2661292. sadze, ze ten telefon bedzie tylko
                  po to, by uzgodnic termin spotkania. uwazam,ze sprawa ta wymaga rozmowy osobistej.
                  pozdrawiam J. Brach
                  • Gość: Pawelvw Re: Do rzecznika. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 19:26
                    Dziekuje za taką szybką odpowiedź. Napewno skontaktuje się z panem.
          • roman_j Re: Do rzecznika. 18.02.02, 21:40
            >
            > zrobilem to specjalnie w takiej kolejnosci, a nie odwrotnie. gdybym zrobil
            > odwrotnie, to dopiero wygladaloby, ze z Pana chce zrobic... no jak to pan
            > nazwal... idi.../nie bede konczyl/.

Doceniam to. Na drugi raz ugryzę się w...rękę, zanim napiszę krytykę. :-)))))))
    • roman_j Wypowiedź o ścieżce rowerowej. 26.02.02, 16:48
      Proszę odnieść się do mojego wpisu na temat ścieżki rowerowej na ulicy
      Przemysłowej. Mam wrażenie, że ustawione tam oznakowanie jest nie do końca
      właściwe. Mój wpis znajduje się na podforum "Co trzeba zmienić w Płocku?". Z
      góry dziękuję, nawet jeżli okaże się, że nie miałem racji. :-))
      • Gość: rzecznik Re: Wypowiedź o ścieżce rowerowej. IP: *.plocman.pl 27.02.02, 15:01
        > Proszę odnieść się do mojego wpisu na temat ścieżki rowerowej na ulicy
        > Przemysłowej.

ulica Przemyslowa nie zostala jeszcze formalnie oddana do uzytku, jest w budowie.
        Trudno wiec definitywnie w chwili obecnej zajmowac stanowisko co do oznakowania i
        prawidlowosci oznakowania. Przed oddaniem do uzytku musi nasstapic "odbior",
        komisyjny, w skladzie komisji jest m.in.przedstawiciel policji, ktory rowniez
        dokonuje ocen m.in prawidlowosci oznakowania oraz organizacji ruchu.pozdrawiam
        J.Brach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka