Dodaj do ulubionych

Powódź - czemu tusk nic nie robi ????

06.06.10, 10:31
Hipokryzja i brak szacunku dla narodu
wyborcza.pl/1,75478,7976648,__Mamy_kleske_zywiolowa__ale_jej_nie_oglosze__.html
pewnie po co ogłosić stan klęski żywiołowej skoro wybory tuż tuż i to się
tylko liczy a nie ludzka tragedia w Sandomierzu we Wrocławiu czy pod naszym
nosem w Świniarach ( macie świadomość że ta druga fala realnie zagraża całemu
radziwiu )
Ale co tam wybory trzeba przeprowadzić szybko i sprawnie zanim Komorowskiemu
spadnie całkowicie poparcie, dopóki jeszcze ma dobre wyniki w sondażach. Bo
jak się ogłosi stan klęski żywiołowej to się wybory przesuną w czasie i
poparcie będzie spadać a i ludzie dotknięci powodzią będą mogli zagłosować ( a
istniej ryzyko że powodzianie będą głosować przeciwko PO oskarżając ich o
skutki powodzi) A tak nie ma klęski wszystko jest w porządku powodzianie nie
zagłosują, do wyborów nie oszacuje się jeszcze start bo i nie będzie ich widać
to i ludzie ogłupieni przez media typu GW i TVN pójdą i na zagłosują na
Komorowskiego ( czytaj Marionetkę vel pacynkę Tuska)
Zresztą widać jak media ( Pro platformowe) podają tylko szczątkowe informacje
na temat powodzi żeby ludzie nie widzieli ogromu zniszczeń i tragedii
PS Jak by co to ja na Jarka nie głosuję Ja głosuję na Napieralskiego
tuskowi dziękujemy za; Osiołowskiego, Pierdzikota, Szpetynę, Drzewieckiego,
Chlipowskiego, Sobiesiaka, Sawicką skutki kryzysu, bezrobocie, drogie paliwo,
tanie państwo(inaczej), aferę hazardową, stoczniową, obyczajową i inne
uciążliwości życia codziennego.(Aby żyło się lepiej ....niektórym)
Obserwuj wątek
    • Gość: Totem Re: Powódź - czemu tusk nic nie robi ???? IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 13:03
      Podobno wał w Suchodołach na pod Słubicami przepuszcza i jak pierdyknie to i
      Słubice zaleje
      • Gość: obs Re: Powódź - czemu tusk nic nie robi ???? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.10, 13:43
        stan klęski to kasa, a tej ten rząd PO nie ma tylko ogromny dług
        • Gość: pzpr a po co głosować na Napieralskiego jak można na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 15:10
          Komorowskiego ?
          • Gość: victoria Re: a po co głosować na Napieralskiego jak można IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 16:01
            Je będę głosowała na Napieralskiego bo nie jestem zwolennikiem J.K. a
            Komorowskiego nie lubię ( jak to cantona npaisał to marionetka Tuska a Tuska
            oszusta nienawidzę)
            • Gość: facet victorii Re: a po co głosować na Napieralskiego jak można IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 17:28
              ja ci zagłosuję na grzesia! będziesz głosowała jak ja zadecyduję, a teraz szoruj do kuchni gary zmywać!
              • Gość: Marek Re: a po co głosować na Napieralskiego jak można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 18:59
                Nie podszywaj się pod jej faceta, za głupi jesteś i do niej nie pasujesz.
                • Gość: facet victorii Re: a po co głosować na Napieralskiego jak można IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 19:06
                  do marka: jazda stąd gachu!
                • Gość: victoria Re: a po co głosować na Napieralskiego jak można IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 19:13
                  Marku przepraszam Cię za niego. Jest bardzo zazdrosny, tłumaczyłam mu że nic nas nie łączy.Odbierz @. Przepraszam.
                  • Gość: Marek Re: a po co głosować na Napieralskiego jak można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 19:24
                    daj mu kopa w ... cztery litery z przodu i z tyłu, to może otrzeźwieje.
                    • Gość: victoria Re: a po co głosować na Napieralskiego jak można IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 19:38
                      Marku to nie takie proste. On daje mi kasę na dalsze kształcenie i jest bardzo dobrym człowiekiem. Nie osądzaj go pochopnie bo to najlepszy człowiek na Ziemi.
                      • Gość: sava Re: a po co głosować na Napieralskiego jak można IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 20:42
                        wy tu pitu pitu a tam fala się zbliża i ludziom strach w oczy zagląda
                        Zamiast pitolenia głupot ruszyć tam na Świaniary i Dobrzyków i pomóc układać
                        wały ( ja byłem pomagałem cały dzień)
    • Gość: as Re: Powódź - czemu tusk nic nie robi ???? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.10, 16:33
      aby do wyborów
    • Gość: SatyryK Re: Powódź - czemu tusk nic nie robi ???? IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 23:07
      jak nic nie robi ?? jak tak możesz bluźnić ????????
      Przecież wdzięczy się przed kamerami robi kampanie wyborcza dla Komorosia i ty
      to nazywasz nic nie robieniem, przecież to jest najważniejsze a powódź no cóż
      jak to Komorowski powiedział woda przyszła to i odejdzie i tyle
      • Gość: citron Re: Powódź - czemu tusk nic nie robi ???? IP: *.plock.mm.pl 07.06.10, 09:25
        Ta najlepiej idźcie zagłosować na kaczkę na pewno by powodzi nie było jak by
        kaczka u władczy była a zresztą jak by powódź była to kaczka by nas nauczyła jak
        po wodzie pływać
        • Gość: Roman Re: Powódź - czemu tusk nic nie robi ???? IP: *.centertel.pl 07.06.10, 09:37
          zimny Lech i kaczka po smoleńsku
          • Gość: i. SPAM IP centertela, zgłoszone IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 09:42
            już

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka