mysticavatar 20.07.10, 16:40 Koncert organizowany przez Radio ESKA w Płocku po raz 4... :) www.eska.pl/wydarzenie/hity_na_czasie_w_plocku/1608 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: od Re: koszmar IP: *.030.c69.petrotel.pl 20.07.10, 19:51 .. i znów udało się wyrwac ze 300 tys. z miejskiej kasy na ten kicz ?.. doprawdy - rece opadaja na taka polityke... Odpowiedz Link Zgłoś
mysticavatar Re: koszmar 20.07.10, 21:05 Moje pytanie...skoro to taki kicz to czemu na koncerty Eski przyjeżdżają do Płocka ludzie z całej Polski zarówno na te na plaży w pierwszym roku jak i na ten na lotnisku.... Jasne niech w Płocku będą tylko imprezy typu kaszanka na starówce bo na miasto nic innego nie stać i po co się w ogóle promować w całym kraju. Właśnie tacy jak ty niszczą rozwój tego miasta bo umieją tylko narzekać, dosłownie na wszystko, a i tak pojawisz się na tym koncercie. BO JA JESTEM DUMNY Z TEGO MIASTA I NA PEWNO NA TYM PRZEDSIĘWZIĘCIU BĘDĘ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak czy nie Re: koszmar IP: *.238.c80.petrotel.pl 25.07.10, 09:39 Jeśli wykonawcy śpiewają z playbacku to są OSZUSTAMI, tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Koncert Eski IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.10, 20:20 to duze wyróżnie dla naszego miasta, brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kaszanka=hity IP: *.152.c94.petrotel.pl 21.07.10, 06:49 Hity i kaszanka. Jedno warte drugiego. Myślałem już że miasto dało sobie spokój z tą chałturą, zwłaszcza po ostatniej ,,promocji" hitów i wywalonych w błoto - dosłownie pół miliona 2 lata temu. Też mi promocja :( Żenujące występy były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyidiota Re: kaszanka=hity IP: *.centertel.pl 21.07.10, 07:07 tu promocja, tam promocja, tu koncercik, tam koncercik i znowu kilka nowych bilbordów MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Koncert Eski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 22:31 ktoś wie czy to odbywa sie na plaży czy na lotnisku?(jeżeli to drugie to porażka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahaha Re: Koncert Eski IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 21:04 dobre było Odpowiedz Link Zgłoś