euzebiusz667 09.08.10, 17:47 Czy w okresie wakacyjnym PKS zmienia połączenie Płock-Warszawa? Interesuje mnie kurs o 8.45 (z dworca PKP) w dzień powszedni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: imiennik Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 18:31 wystarczy poszukać w necie, a nie zadawać głupich pytań pksplock.com.pl/ pksplock.com.pl/rozklad_plock_dworzec.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.plock.mm.pl 09.08.10, 20:36 te rozkłady są mało czytelne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imiennik Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 21:02 > te rozkłady są mało czytelne... że jak? nie potrafisz czytać ich ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: PKS Płock-Warszawa 09.08.10, 21:24 Gość portalu: imiennik napisał(a): > wystarczy poszukać w necie, a nie zadawać głupich pytań Pytanie nie było głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imiennik Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 21:40 > Pytanie nie było głupie. ooo. wyrocznia sie odezwała. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: PKS Płock-Warszawa 09.08.10, 21:46 Gość portalu: imiennik napisał(a): > ooo. wyrocznia sie odezwała. Jeśli w takiej oczywistej kwestii potrzebujesz opinii wyroczni, to mogę być dla Ciebie choćby Wernyhorą... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imiennik Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 21:54 > Jeśli w takiej oczywistej kwestii potrzebujesz opinii wyroczni, to mogę być dla > Ciebie choćby Wernyhorą... ;-)) pogubiłes sie romanie. nie ja potrzebuje opinii, lecz euzebiusz. ale jak mawial klasyk pyta on o oczywistą oczywistosc, ale widac dla Ciebei nawet oczywista oczywisctos nie jest jednoznaczna i uznajesz jego pytanie za wartosciowe. skoro tak, to racz mu odpowiedziec, a nie ciagniesz bez sensu watek. musisz zawsze zaistniec? dla mnie EOT Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: PKS Płock-Warszawa 10.08.10, 06:49 Gość portalu: imiennik napisał(a): > pogubiłes sie romanie. nie ja potrzebuje opinii, lecz euzebiusz. Autor tego wątku zadał pytanie, a nie poprosił o opinię. > ale jak mawial klasyk pyta on o oczywistą oczywistosc, ale widac > dla Ciebei nawet oczywista oczywisctos nie jest jednoznaczna i > uznajesz jego pytanie za wartosciowe. Teraz to Ty się pogubiłeś. Gdyby autor zapytał, czy jutro wstanie słońce, wtedy miałbyś rację stwierdzając, że pyta o rzecz oczywistą. Poza tym pomiędzy jest dzielisz pytania wyłącznie na "głupie" i "wartościowe", to pomijasz całą masę pytań, które mieszczą się pomiędzy tymi skrajnościami. Zakładam jednak, że zrobiłeś to wyłącznie na potrzeby tej wymiany poglądów. :-)) > skoro tak, to racz mu odpowiedziec, a nie ciagniesz bez sensu > watek. Odpowiedziałbym pewnie, gdybyś mnie nie wyręczył. A prowadzę z Tobą dialog, ponieważ zawarłeś w swojej odpowiedzi stwierdzenie, z którym się głęboko nie zgadzam. Jeśli czujesz się tak głęboko zniesmaczony odpowiadaniem na "głupie" pytania, to może lepiej je ignorować? > musisz zawsze zaistniec? Tym razem dla odmiany to Ty zadałeś pytanie, które w Twojej dwuwartościowej skali ocen musiałbym określić mianem "głupiego". :-)) > dla mnie EOT Zobaczymy, zobaczymy... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PKS Płock-Warszawa IP: 194.29.130.* 10.08.10, 08:04 Zawsze mozna isc rano dzien wczesniej na dworzec i sprawdzic. tylko uwazaj bo teraz niektore kursy(ale głownie te obslugiwane przez pks bydgoszcz) nie zatrzymuja sie na centralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RABIN Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.10, 09:17 Jeśli ja po lekturze rozkładu w internecie nadal mam wątpliwości, a niestey miewam, to dzwonię po informację do dyspozyrora PKS w Płocku lub Bydgoszczy i w kilku przypadkach udało mi się w ten sposób uniknąć przykrej niespodzianki na dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.plock.mm.pl 27.08.10, 20:49 A nie wiecie czy w związku z tymi remontami ciężko się dostać do centrum od strony Płocka, tj. przez Żoliborz? Przez centrum rozumiem Plac Defilad, bo chcę jechać Nowym Busikiem. Czy jadąc ok. 6.30 wyrobię się na 9? (1 września) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.plock.mm.pl 27.08.10, 21:06 Spoczko, mój chłopak właśnie zadzwonił i dał cynk, że zdążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deed Re: PKS Płock-Warszawa IP: *.plock.mm.pl 27.08.10, 21:31 Ponawiam pytanie, ten idiota na górze to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś