Dodaj do ulubionych

997.....MILCZY!!!

14.10.10, 12:31
WCZORAJ, ok 14 kilkakrotnie próbowałem dodzwonić się na numer pogotowia policyjnego 997 i poinformować, że w kierunku Płońska, tuż przed Staroźrebami, jadę za pijanym kierowcą prowadzącym białego forda transita, facet był tak wstawiony, że co chwila łapał pobocze i jechał wężykiem. Niestety, numer 997 pomimo moich wielokrotnych prób, był albo zajęty, albo nikt go nie odbierał. W końcu dałem sobie spokój i przestałem dzwonić, jedynie na cb radiu ostrzegałem innych kierowców o tym pijanym "bydlaku" za kółkiem. sprawy aż nie chce mi się komentować, bo nie będę przecież bluźnił na tym forym, szerokości....
Obserwuj wątek
    • Gość: bija Re: 997.....MILCZY!!! IP: *.plock.mm.pl 14.10.10, 13:35
      Domyślam się, że próbowałeś dodzwonić się z telefonu komórkowego, wobec tego trzeba było spróbować wybrać numer 112.
      • Gość: otóż Re: 997.....MILCZY!!! IP: *.211.c72.petrotel.pl 14.10.10, 13:47
        otóz nuie koniecznie , mozna tez 997, jak 112 to zgłosi sie CPR na Wyszogrodzkiej i przekaże na słowackiego.
    • Gość: do mundurmoj Re: 997.....MILCZY!!! IP: *.013.c73.petrotel.pl 15.10.10, 01:33
      kolego zadzwoniłem.Telefon odebrano.Żałuję ,że zadzwoniłem.Szkoda gadać.Zero załatwienia sprawy choć pobrano moje dane osobowe i nie ukrywałem się jako anonim.Zresztą wyświetla się chyba im telefon dzwoniącego.
    • Gość: 997milczy Re: 997.....MILCZY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.16, 23:15
      Potwirdzam nikt nie odbiera !!
      Parę dni temu tez dzwoniłem z komórki i stacjonarnego bez rezultatu.
      Na Imielnicy, na zmianę firma PIK Materiały Budowlane i Autoserwis Mazowsze palą kosztowne w utylizacji śmieci podduszając mieszkańców ale widać nikogo to nie interesuje. Przecież zawsze można zwalić na Kombinat że z tamtąd zalatuje...
      Zadzwoniłem więc na posterunek na Podolszycach żeby byli tak mili i powiadomili 997 sami bo ja nie mam czasu cały dzień siedzieć na telefonie. Ale proceder trwa dalej więc chyba sie też nie dodzwonili ;)

Wydawałoby się że nam obywatelom nic więcej nic mniej nie potrzeba ja odbieralny 997 ale widać on im przeszkadza w pracy więc go ignorują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka