zdunowskae 23.11.10, 19:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojek1959 Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie os... 23.11.10, 20:55 panowie spokojnie cieszy mie przegrana Hetkowskiego bo towróg nr1 PŁOCKA a reszta w rekach wszystkich płoczczan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Jak PO kręci lody w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 08:20 Serdecznie polecam ostatni odcinek Superwizjera jak pan senator Smulewicz naprawiał samochody PERN-u, o Płocku znowu głośno!!! Link: superwizjer.onet.pl/40499,auta-pod-szczegolnym-nadzorem,archiwum-detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyger Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.bb.sky.com 24.11.10, 09:19 Masz racje ze Hetkowski to wrog Nr 1 Plocka i Lis Farbowany!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.plock.mm.pl 23.11.10, 21:01 a rodzice to z której wsi do Płocka przyjechali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdunowskae przepraszam IP: *.plock.mm.pl 23.11.10, 21:03 przepraszam za obrażanie innych. Jestem burakiem ćwikłowym albo i pastewnym Odpowiedz Link Zgłoś
zdunowskae Re: przepraszam 23.11.10, 21:50 i po co odpisujesz sam sobie jestes idiota czy tylko udajesz biez widly i w pole zasowaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdgdfg Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: 80.48.4.* 23.11.10, 21:03 a zauważyłeś, że nowakowski wygrał z większą przewagą tylko właściwie w jednym miejscu? tam gdzie jeszcze nie tak wcale dawno pasły się krowy i rosło żyto :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X A czemu mieszkańcy Imielnicy kadnydowali w mieście IP: *.plock.mm.pl 24.11.10, 06:36 A powiedz mi czemu mieszkańcy Imielnicy kandydowali w nie swoim okręgu nr 1 i czy musieli się przemeldować,a mianowicie : W. Kulpa + P.Kolczyński okręg 2 , M.Milewski okręg 3 ? Co oni mają wspólnego z tamtymi okręgami? Rozumiem że co nie jest zabronione jest dozwolone.Ale jakoś czułem pewien absmak widząc imielnicki desant. Czyżby cała 5-ka czołowych radnych PiS z okręgu 1 obawiała się że nie wejdzie w całości?Jeśli naród ich kocha-to weszłaby cała piątka :) I tak weszła. Ale co oni mieli wspólnego z okręgiem nr 2 dajmy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 17:28 To rozumiem ze kolega na Milewskiego głosował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to jasne... Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.206.c82.petrotel.pl 23.11.10, 21:21 A to dlatego tam wygrał MM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak z Radziwi Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 23:58 ostatnio taka osobowość poszarpała mi nogawki od spodni, przy wszelkim szcunku dla czworonogów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: 213.76.179.* 24.11.10, 07:51 lepiej się czujesz, obrażając innych?? w czym jesteś lpszy?? że mieszkasz w centrum?? to az tak Cię nie wyróżnia i nie stawia na piedestale. jesteś taki odważny to powiedz to ludziom tam mieszkajacym otwarcie, na forum każdy może sobie krzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 08:13 Pewnie, a "oświeceni mieszczanie" niech naprawiają auta jak pan senator Smulewicz. Serdecznie polecam ostatni odcinek Superwizjera, o Płocku znowu głośno - wstyd panie senatorze!!! Link: superwizjer.onet.pl/40499,auta-pod-szczegolnym-nadzorem,archiwum-detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 08:14 Pewnie, a "oświeceni mieszczanie" niech naprawiają auta jak pan senator Smulewicz. Serdecznie polecam ostatni odcinek Superwizjera, o Płocku znowu głośno - wstyd panie senatorze!!! Link: superwizjer.onet.pl/40499,auta-pod-szczegolnym-nadzorem,archiwum-detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyd Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 09:04 Ratusz się uaktywnił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.106.c66.petrotel.pl 24.11.10, 09:05 Wieśniaki?jak glosowałam zawsze na PIS i mąż też,niepodobni jesteśmy do moherów ani wygladem ani swoim życiem .Jestem z Płocka a korzenie mam od 1830r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie os... IP: 3.1.* / 10.70.4.* / unknown 24.11.10, 09:14 Ale beszczelny chamowaty po-owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deera Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie os... IP: *.017.c65.petrotel.pl 24.11.10, 11:04 smulewicz to ten karierowicz co wielki łeb pchał razem z nowakowskim koło komorowskiego jak pogotowie lotnicze wychwalał w płocku, aby tylko być w kadrze i co by gawiedź ryje ich zapamiętała i głos dała bo to fachowcy dwaj jak widać z doświadczeniem a w żagielek PO dmucha. nigdy na was nie zagłosuję!! choc PO lubię!! i właśnie dlatego daleko hołocie do komorowskiego i tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cemo Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.182.1.187.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.10, 11:58 Posłuchaj chamie w dresie od komuni...nie wycieraj sobie mordy radziwiem bo należy ono do płocka dłużej niz NIE JEDNO osiedle/dzielnica płocka...o samym istnieniu juz nie wspomnę. Za kogo ty sie uważasz zeby takie rzeczy pisać? Tępaku bez szkoły, obejrzałeś raz fakty w tvn-nie i myslisz ze sie na polityce znasz...pff...żal mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.plock.mm.pl 24.11.10, 19:20 radziwie nigdy nie nalezało do Płocka. Musisz sie z tym pogodzic tatarze Odpowiedz Link Zgłoś
fpz Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie 24.11.10, 13:36 No tak wieśniaki. Sam pewnie zapomniałeś skąd pochodzą twoi rodzice. podpowiem Ci. Tam gdzie twoi dziadkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyd Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 14:22 Spokojnie mieszkańcy Radziwia Wypowiedź Was obrażająca jest oczywistą prowokacją aby zniechęcić mieszkańców do PO, nie dajmy sobą manipulować Swoją drogą wnerwiają mnie takie prymitywne sztuczki rodem z minionej epoki Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwiak Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 14:31 jak już wykazano na tym forum w wielu wątku dobitnie i przeciwko hetkowskiemu, i milewskiemu takie prowokacje robią forumowicze popierający nowakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jasio545 Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie os... 24.11.10, 15:07 ciekawe czy nie domeldowali krasnoludków jak 4 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.181.211.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.10, 21:28 Ale nudy na tym forum!!! Farmazony o niczym. Ludzie, nie szkoda Wam na to czasu? Przeczytałem posty i niczego konkretnego się nie dowiedziałem. Zagłosuję na Nowakowskiego, bo jego elektorat to mieszkańcy Płocka z większą kulturą i nie ważne, w której dzielnicy mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: Wyborcze podsumowania. Jak głosowały płockie IP: *.acn.waw.pl 25.11.10, 08:33 Możliwości są dwie: MM oznacza że nic się nie zmiani, Pis + satelity które obsadzają stołki w miejskich spółkach będzie miał 13 głosów w radzie. Zastanówmy się jak będzie wyglądać skład rady i ratusza jeśli wygra AN: koalicja z IW - prawdopodobnie IW na vice, koalicja z SLD - WH na przewodniczącego RM, co dalej ? Poproszę o dalsze pomysły co do obsady stanowisk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Podziękowania z Międzytorza IP: *.acn.waw.pl 25.11.10, 08:26 Było do przewidzenia że Międzytorze "podziękuje" obecnemu panującemu za Wyszogrodzką :) a mieszkańcy podolszyc za korki na Piłsudskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: międzytorze Re: Podziękowania z Międzytorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 08:43 Wstyd mi jako mieszkańcowi międzytorza, że tylu naiwny wieśniaków tu mieszka. Widać, że to peryferie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: Podziękowania z Międzytorza IP: *.centertel.pl 25.11.10, 19:25 Dlaczego zaraz wieśniaków? I to naiwnych? :) Ludzie mają prawo wyrazić swoje niezadowolenie - wybory to jedyny moment kiedy to niezadowolenie jest dostrzegane ;) Odpowiedz Link Zgłoś