Gość: tede IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 23:31 pozdro dla ludzi z naklejkami na wlewie i z lampeczkami piknymi fioletowymi. Ogłaszam konkurs!!! piszmy markę auta i numery ;) aha i miejsce piknych lampeczek hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: buhahahah IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 12:32 piekny pomysl, tlumaczyc ze tak jest festyniarsko nie ma komu, zaraz wielcy tjunerzy i mastahowie wiedzy mechanicznej zaczna czepiac sie slowek, moze osmieszeni zaczna korzystac z tego co szyja nosi ja jeszcze proponuje posiadaczom cyfrakow pykanie fotek i podsylanie na mpt2@o2.pl, zbudujemy na wzor foto.luftbrandzlung.org/przedluzacz "Meandry polskiego tjuninku..." wlasne Meandry Płockiego tjuninq :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: buhahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 18:41 A jaka jest nagroda i gdzie mam dzwonić w tym konkursie? Będziecie losować jakieś numery i pisać marki? Może płacić w markach, ale to chyba zły pomysł. Myślę, że euro bardziej się nadaje. I o co chodzi z "piknymi lampeczkami", to jakieś dodatkowe nagrody w tym konkursie. Coś w stylu gadżetów od sponsora: "pikne lampeczki", koszulki, breloczki i inne paciarajstwa. Fajny pomysł, proszę o więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslenie nie boli Re: buhahahah IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 22:00 tryknij baranka z duzego rozpedu w sciane najblizszego bloku to moze ci sie zastygly beton w glowce wymiesza i zaczniesz czytac ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombasa Re: buhahahah IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 10:34 Ale głupi Ci Rzymianie. Odpowiedz Link Zgłoś