Dodaj do ulubionych

Z chorym ojcem na rękach przez zaspy do lekarza

07.12.10, 22:20
jak wcześniej pisałem - szpadle i łopaty strajkują!!!
Obserwuj wątek
    • weelq Re: Z chorym ojcem na rękach przez zaspy do lekar 08.12.10, 07:40
      Dokładnie. Ludzie ciągle narzekają zamiast ruszyć d... i pomachać trochę łopatą. Niedługo zaczną się narzekania, że pług komuś podwórka nie odśnieżył.
      • Gość: gosc Re: Z chorym ojcem na rękach przez zaspy do lekar IP: 95.175.2.* 08.12.10, 19:44
        weelq chyba nie potrafisz czytać. Ten Pan nie mówi o odsnieżaniu podwórka ale drogi, żeby móc normalnie funkcjonować. Proponuje następnym razem zastapic tego Pana może trochę rozumu wejdzie do głowy.
    • Gość: z [...] IP: 213.76.179.* 08.12.10, 08:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • b2rt0sz Re: ja 08.12.10, 10:53
        Rozumiem, że można sobie odśnieżyć parking, podwórko, no ale nie wymagajcie od gościa, że drogę 500 metrową będzie sobie odśnieżał.

Taka praca należy do urzędników gminy [podwykonawców]. Z resztą bohater artykułu sam zadeklarował wójtowi, że jeśli dostanie ten żwir czy coś na podobieństwo to SAM go ułoży, więc nie ma postawy ŻĄDANIOWEJ jak to większość społeczeństwa RP.

pozdrawiam
        • Gość: userr Re: ja IP: *.034.c83.petrotel.pl 08.12.10, 12:31
          w zeszlym tyg z poniedzialku na wtorek po nocnej zmianie gdy wracalem do domu czekalem w samochodzie ok 3 godz zanim odsniezyli drogi kolo starozreb bo oczywiscie najperw trzeba bylo kolo wojta odsiniezyc i piaskiem posypac zeby wielmozny pan mogl do pracy dojecha macie ludzi tych na kogo glosowaliscie jak zawsze przed jest wszystko a po nic, tu prosba do gazety jesli macie to podajcie mi nr tel do tego pana jesli nikt z urzednikow nie wezmie sie do roboty i nie zrobi nic zeby doprowadzic droge do porzadku to pojade i pomoge temu panu odsniezyc i pomacham lopata bo ludziom tzeba pomagac a nie tak jak niektorzy co sie tu wypowiadaja co mieszkaja w swoich simsowych domkach berety poje...by zrobili byscie cos dobrego dla spoleczenstwa a nie pie...rdolicie glupoty pewnie chodzicie do kosciola co niedziela i pokazujecie jakimi jestecie dobrymi ludzmi a to nie w tym rzecz szma...ciarze pisze to do wszystkich tych co pisza takie glupoty ze czytac sie tego nie chce
    • Gość: gosc Re: Z chorym ojcem na rękach przez zaspy do lekar IP: 95.175.2.* 08.12.10, 19:45
      kwisniewski a ty nastepny madry. razem z qweel proponuje zastapic choc raz tego Pana. Mądrzy jesteście bo pewnie w mieście mieszkacie odśnieżaja za was i wszystko macie w.......
    • Gość: szufla Re: Z chorym ojcem na rękach przez zaspy do lekar IP: *.plock.mm.pl 08.12.10, 21:17
      Wiśniaku, a ty odsnieżasz chociaz na swoim parkingu lub koło budyku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka