Dodaj do ulubionych

Most Solidarności - dane techniczne

19.12.10, 11:37
Witam! Będę się streszczał, otóż edytuję troszkę tu i ówdzie z czystej pasji na powyżej wymioniony temat i interesują mnie jakieś internetowe materiały w sprawie wszelkich danych technicznych Mostu Solidarności przede wszystkim takich jak: schematy poprzeczne i podłużne mostu (także wraz z estakadą prawobrzeżną), ilość użytych materiałów do budowy estakady. Mam sporo materiałów, ale nie mam wszystkiego co mi jest potrzebne. Może ktoś ma z Was jakieś namiary z takimi danymi lub do jakiejś oficjalnej bazy danych obejmującej te wszystkie dane. Bardzo bym był wdzięczny za wszelką pomoc, z góry dziękuję i serdecznie wszystkich miłośników płockich inwestycji pozdrawiam! :)
Obserwuj wątek
    • most2007 Re: Most Solidarności - dane techniczne 19.12.10, 11:42
      Co do Mostu Legionów też chętnie bym przyjął podobną pomoc. :)
    • jw.jw Re: Most Solidarności - dane techniczne 19.12.10, 12:18
      Nic trudnego zebrać to co Cię interesuje. Wstukaj w Google hasło "Most Solidarności w Płocku" lub "Most wantowy w Płocku" i masz masę informacji i fotografii.
    • stuntman Re: Most Solidarności - dane techniczne 19.12.10, 20:22
      Na tej stronie znajdziesz chyba wszystko co jest ci potrzebne:
      mostwplocku.blogspot.com/

Dodatkowo może zainteresuje cię dokładny model mostu w 3D mojego autorstwa:
      sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=c4102453303b3db6f96ca5eecac7736a&prevstart=0
      • most2007 Re: Most Solidarności - dane techniczne 20.12.10, 15:20
        Dzięki, super sprawa z tym modelem 3D! Pozdrawiam! :)
    • jw-51 Re: Most Solidarności - dane techniczne 07.07.12, 19:28
      Dużo nformacji jest tu: pl.wikipedia.org/wiki/Most_Solidarno%C5%9Bci_w_P%C5%82ocku

• pijzemna Re: Most Solidarności - dane techniczne 08.07.12, 22:54
        czy ktos slyszal jakies plotki o tym, ze jedno przeslo mostu zostalo podmyte i wisi w powietrzu?
        • jw.jw Re: Most Solidarności - dane techniczne 12.07.12, 22:09
          To nie plotka, ale prawda i dotyczy to nie jednego przęsła, ale wszystkich przęseł.
          Wszystkie są w powietrzu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka