Dodaj do ulubionych

Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera p...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 16:52
DMO zaczyna działać..
Obserwuj wątek
    • Gość: Masło Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera p... IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.11, 17:12
      Kompromitacja pseudoprezesa...
    • Gość: iuzew Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera p... IP: *.plock.mm.pl 14.02.11, 17:16
      Macie swojego DMO z KRUCHYM teraz to Broniszewski zbuduje drużynę normalnie żenada aż szkoda mówić ..
      • Gość: widmo Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 17:33
        nie macie prezesa, tylko macie prezydenta-elekta, który serwuje wam takie zmiany :)
    • Gość: Piotr A za co zwolniony bo chyba nie za wyniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 17:49
      To macie nowego prezydenta, prezesa i trenera. Zobaczymy, który zestaw będzie lepszy nowy czy stary? Ja spodziewam się podobnego poziomu, czyli DNO - było i niestety będzie.
      • Gość: kto Re: A za co zwolniony bo chyba nie za wyniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 18:33
        Dmo,nie chcemy ciebie!!! Nie chcemy powtórki z csaplara,doska,z wałków ze sprzedazą Jelenia ,z wyprowadzenia działalności gospodarczej z klubu do Roki,dziwnych zawodników z Litwy,Bałkanów,ze o czeskich "piłkarzach" nie wspomnę! Nie chcemy długów po tobie,ani Pucharu zdobytego w co najmniej dziwnych okolicznościach! Chcemy normalności! Chcemy trenera,co poskładał do kupy drużynę,a w zasadze bałagan jaki tu zastałpo jego poprzedniku..Chcemy Arasia !!!
        • Gość: Odeon Re: A za co zwolniony bo chyba nie za wyniki? IP: *.class147.petrotel.pl 14.02.11, 20:26
          Odważniaku powiedz to Dmo w oczy a nie chowaj sie za internetem.
        • Gość: antypisowiec Re: A za co zwolniony bo chyba nie za wyniki? IP: *.214.c70.petrotel.pl 15.02.11, 12:32
          A w Płocku jest już Kijek, także coraz bliżej Rycha, Zbycha. I tylko patrzec jak nieudolny Nowakosiu z całą bandą zepchnie to miasto ze skarpy a głupi lud który nie czytaty i nie pisaty będzie wołał że to sprawka boża. I tak powrócimy do nocnych rozmów na (cmentarzu).
    • Gość: oficjalneInfo Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 19:19
      Wisła Płock S.A. informuje, iż Pan Jarosław Araszkiewicz został 14. lutego 2011 r. odwołany z funkcji I trenera pierwszego zespołu na czas niezbędny do wyjaśnienia kontrowersji dotyczących jego kontraktu trenerskiego.

Pełniącym obowiązki szkoleniowca pierwszego zespołu został Mieczysław Broniszewski, któremu pomagał będzie Marek Końko.
    • Gość: stary kibic Kaszana.NIE!!!!! IP: *.class101.petrotel.pl 14.02.11, 19:47
      Bronek ty juz pokazałeś swoja klasę.Daj sobie spokój.Nie chcę takiej Wisły która grała dno za Broniszewskiego.
    • Gość: stopukładom Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera p... IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 20:10
      Prezesie Dmoszyński niech pan da sobie spokój z kontrowersjami wobec kontraktu trenera.
      Obiecuję że na pana pierwszym spotkaniu z kibicami (o ile do takiego dojdzie) zadam panu pytanie-ile pan przytulił na wytransferowaniu Jelenia. Ja wiem,pan to wie,czas aby inni się dowiedzeli.
      • Gość: gość Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:43
        Napisz na forum tę kwotę! Ja jej nie znam, a chciałbym! Jakim prawem dostał nawet złotówkę? To się kwalifikuje do prokuratury! Jak się boicie tego podać to ja to zrobię!
    • Gość: lolo Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.178.c84.petrotel.pl 14.02.11, 20:21
      DMO = DNO!!!! WON z PŁOCKA!
    • Gość: Zyga Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera p... IP: *.class147.petrotel.pl 14.02.11, 20:22
      Dmo wie co robi,Jak przyszedł do Wisły to po 24 godzinach zwolnił trenera Wojno i wzioł Bronka,który nas wprowadził do I ligii.W Łęcznej wyrzucił trenera Łape i dzięki temu uratował im I lige.Facet się po prostu zna a tu niektórym zkończą sie stawiane przez Araśia piwka.Wszyscy przed jego przyjściem do nas wiedzieli,że ma twardą ręke i nie będzie tolerował nie kompetencji oraz leserki.
      • Gość: Wiślak pełną gębą Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 20:30
        W sumie nie ma się co dziwić DMO, pozwolili mu doić, to doi... Czas zatem znów na protesty i walkę dobre imię Klubu. Już to przerabialiśmy i wytrzymamy. Tylko po której stronie barykady stanie KRUCHY?
        • Gość: xl Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 20:40
          protestować to możesz sobie w domu, nie ty będziesz o tym decydował
          • Gość: Wiślak pełną gębą Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:05
            Jeszcze się zdziwisz! i do mnie proszę per "Ty"
            • Gość: xl Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:09
              w iławie też będziesz?
              • Gość: Wiślak pełną gębą Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:15
                a nie? zawsze byłem. Sorry Kolego, ale nie muszę tu nic udowadniać
                • Gość: d3 Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.044.c75.petrotel.pl 14.02.11, 23:28
                  to jak nie musisz to zamknij się i nie udzielaj wiecej bo czytac sie nie da non stop twoje glupkowate wpisy
            • Gość: dew Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.044.c75.petrotel.pl 14.02.11, 23:28
              PEr to szukaj na polu bo jak czytam twoje pierdoly to mi sie odechciewa
              • Gość: Wiślak pełną gębą Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:58
                Wracaj do szkoły i jeszcze raz odrób lekcje zakompleksiony buraku, dla którego podole to metropolia.
        • Gość: woam Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.plock.mm.pl 14.02.11, 20:50
          Wisłę to narazie doił Araszkiewicz ( kontrakt jakiego nie powstydziłby się nie jeden trener w ekstraklasie) i jeszcze kilka osób zatrudnionych za Leszczyńskiego. Niektórzy zawodnicy też się niedługo zdziwią jak dostaną normalne kontrakty na poziomie 2 ligi (dawnej 3).
          • Gość: Wiślak pełną gębą Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:09
            i co, nie miał wyników? moim zdaniem warto było dać sztabowi i zawodnikom tyle kasy, ile chcieli, byleby była atmosfera i motywacja. Lepsze to niż bujać się kilka lat po 2. lidze, bo ktoś pożałował paru złotych. Ale nasi eksperci - malkontenci wiedzą lepiej....
            • Gość: d3 Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.044.c75.petrotel.pl 14.02.11, 23:29
              jak to ktoś? WSZYSCY wmiescie za ta placą baranie powtorze sie skoncz waś te swoje glupkowate wpisy bo sranie sie w dupie burzy czytajac ciebie
              • Gość: Welsh Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:57
                Jakie audytorium, taki klub. W sumie może i lepiej, że takie buractwo zostanie ze swoimi kompleksami w 2. lidze.
        • Gość: :-) Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.157.c80.petrotel.pl 15.02.11, 19:02
          Kruchy zbuduje sobie swoją barykadę i tam stanie - matoły. Tylko barykady, wojny, walka... Czysty idiotyzm. Zajmijcie się czymś pożytecznym, a nie glupotami.
    • tom-9 Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera p... 14.02.11, 20:45
      To są jakieś jaja!Do ligi parę dni a tu trzeba zwolnić miejsce dla kolesia.Weź Araś kopnij w dupę to towarzystwo i uciekaj z tego bagna!
    • Gość: Kibic Kruszewski na taczkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 21:19
      Kruszewski nie tak dawno grzmiał w GW ze w Wisle jest fatalnie.
      Teraz zaczynają się porządki - kibice dorwali się do stołków.
      I już mamy rozwałkę - awans był blisko - kolesie przyszli i wszytsko w klubie rozwalają.
      Brońmy dobrego trenera! A jak nie będzie awansu Kruszewski powinien za to być wywieziony na taczce z klubu w czerwcu. To on był motorem zmian poprzedniego Prezesa który był na dobrej drodze do awansu. Pamiętajmy o tym Nafciarze. Pamiętajmy kto to bagno nam zafundował.
      • Gość: kibol Re: Kruszewski na taczkę IP: *.248.c87.petrotel.pl 14.02.11, 21:52
        Czlowieku, czy ty masz w ogole pojecie co robil w klubie Leszczynski? Czy tylko wyniki sprawdzane w telegazecie ci sie podobaly?
    • Gość: kempes Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera p... IP: *.041.c90.petrotel.pl 14.02.11, 21:25
      przyszedł pedał koleś frajera prezydenta który uważa że zna się na wszystkim i są efekty - to właśnie zabija piłkę dziadostwo i układy przywożą swoich pupily w teczce i myślą że są ok a taki kibic jak kruszewski niech wypie... i niech sie nie nazywa kibicem motłoch jeden dostal stanowisko i pozwala na takie waly i on za Wisłę życie by oddał pajac jeden
    • Gość: alonzo Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.152.c75.petrotel.pl 14.02.11, 21:50
      Jacek Kruszewski (dotychczasowy szef Stowarzyszenia Sympatyków Klubu Wisła Płock), który jako członek zarządu ma współrządzić klubem, też publicznie deklaruje, że takiemu rozwiązaniu powie "nie".

czekamy na stanowisko Jacka
      a może przez 2 tygodnie zmienił zdanie
    • Gość: Andrzej Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.015.c75.petrotel.pl 14.02.11, 22:08
      Oto cała piłka w naszym kraju Broniszewski zbawcą piłki w Płocku, Grający w zakładach mogą od początku sezonu stawiać pewniaki na Wisłę. Ciekaw tylko jestem kiedy zwolni Dmo Bronka ,pewno jak podreperuje budżet to odejdzie . Na pewno nie chce takich meczy jak wiadomo ze to zwycięstwa nie z trawy a pod stołem .
      • Gość: Masło Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 22:27
        Zdanie na temat W.Piątka - wypowiedź "tego pana" mówi wszystko o szacunku do ludzi wszystko
      • Gość: Pik Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:16
        Co ty bredzisz człowieku!!!
    • Gość: Indigo Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:25
      Kaszana "profesorem" w szkole trenerów? hahahahahahahaha
      Sukces sportowy zna tylko od strony teoretycznej. Polska Myśl Szkoleniowa wymiata!
      • Gość: maciek Kruszewski daj głos IP: *.222.248.99.spray.net.pl 14.02.11, 22:58
        czekaMY!!!
        • Gość: Gool Re: Kruszewski daj głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:29
          Przeczytajcie wpis Laguny www.wisla.plocman.com/forum/viewtopic.php?t=2960&postdays=0&postorder=asc&start=420
          Gość jest zorientowany i wcale nie jest pewne czy to Dmo jest be a Araś taki cacy. Przecież Dmo też nie jest samobójcą.
    • Gość: gość Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:36
      Nie jestem kibicem piłki nożnej w Płocku, ale wydaje mi się, że ten odwołany facet zrobił coś pozytywnego! Przywracanie trupa Dmoszyńskiego jest jakąś pomyłką! Nowy Prezydencie - opamiętaj się w swoich decyzjach. Zrób Prezesem Koziołka Matołka albo Misia Uszatka, w najgorszym wypadku Colargola, że nie wspomnę o Bolku i Lolku, ale nie tego pajaca! Napiszcie jaką dostanie pensję prezes DMO! Opamiętajcie się!
      • Gość: zzzz Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 16:52
        Jak nie jesteś kibicem to nie wypowiadaj się. A swoją drogą gdzie Araś i reszta robi teraz imprezkę.
    • Gość: aaa Re: Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach trenera IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 23:42
      Mariusz Kaliwoda napisał na forum Wisły : "Wracam ze spotkania z nowo-wybranym zarządem Wisełki i dyrektorem sportowym, obecnie p.o. trenera Mieczysławem Broniszewskim. To co mogę, postaram się tutaj pokrótce napisać.
      Na początku powiem, że nie wszystko to co widzimy my kibice po tej stronie , ma taki sam obraz po drugiej. Najczęściej jest tak, ze nasze domysły, czasem zasłyszane plotki bądź specjalne rozsiewany ferment w ogóle nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Niestety to można zobaczyć dopiero po tej drugiej stronie barykady i teraz wiem co czuje nasz były szef SSKWP, jak zmienia swoje poglądy na wiele spraw, wyciągając kolejne „trupy” z szafy….
      Chciałbym jeszcze uczulić i zwrócić uwagę moim młodszym kolegom, którzy już wyciągnęli swoje wnioski i zaczynają oczerniać Jacka przypisując mu rolę „kwiatka do Kożucha” w nowych władzach klubu. Otóż oświadczam wszystkim , że Jacek nie został wiceprezesem po to, aby zamykać usta kibicom i siedzieć grzecznie w swoim nowym gabinecie przyklepując kolejne decyzje Dmo. Kazda decyzja personalna, kontraktowa, czy pozasportowa jest uzgadniana i podejmowana wspólnie przez dwóch członków zarządu. Teraz np. trwają indywidualne rozmowy z zawodnikami, w których nasz człowiek uczestniczyć będzie pewnie do późnych godzin wieczornych.
      Wracając jednak do meritum sprawy: Jarek Araszkiewicz został zawieszony (a właściwie już odwołany) ze względu na kontrowersje kontraktowe czyli takie zapisy w jego umowie, które czynią ja nieważną. Krótko mówiąc pan były prezes Leszczyński podpisał lewą umowę, za którą należy się zapłata w kwocie okrągłej czyli „0”. Ponieważ jednak Araś pobierał przez ten czas comiesięczne wynagrodzenie- powstał problem. Zarząd złożył trenerowi propozycję wyjścia z tej krępującej sytuacji z twarzą i polubowne załatwienie sprawy , by mógł on dalej w spokoju pracować z zespołem.
      Niestety Araś zawiódł mnie kompletnie i pokazał, że tylko kasa ,a nie sukces jego zespołu, liczy się dla niego najbardziej. Zamiast w ciszy negocjować warunki tego porozumienia i zająć się przygotowaniami zespołu do rundy rewanżowej, trener zaczął biegać po klubie, dzwonić do prasy i informować o tym jak to rzekomo Dmoszyński , Kruszewski i Broniszewski szukają na niego haka.
      Najgorsze jest to ,ze wciągnięto w to piłkarzy , kibiców a nawet byłych pracowników klubu ! Piłkarze dowiedzieli się od trenera ze treningu to on dziś nie poprowadzi „ bo ma inne ważniejsze sprawy na głowie, bo walczy o pieniądze” . Przykro mi to wszystko pisać, bo wierzyłem, że z tym człowiekiem jesteśmy w stanie wrócić na zaplecze ekstraklasy. Zastanawiam się teraz , czy to świetne wręcz koleżeńskie podejście do zawodników i kibiców nie było sztuczne? Przecież trenerowi ponoć bardzo zależało na zrobieniu tutaj dobrego wyniku, a nie walce o nienależne pieniądze…
      W całym tym bałaganie główną winę ponosi eks- prezes Leszczyński , który skonstruował tak bubel kontraktowy. Leszczu stawił się dziś w klubie i został poinformowany, że jego wyczyn (niejeden) trafi do prokuratury… Na razie Rada Nadzorcza wstrzymała wypłatę odszkodowania Leszczyńskiemu (miał dostawać odprawę za zerwany z nim kontrakt). Przykładów jego wielkiej niekompetencji a wręcz głupoty można by wymieniać wiele np. przedłużenie wygasającego kontraktu z Iwanickim (ktoś go jeszcze pamięta?) do 2012 roku !!!, by mógł w spokoju za nasze pieniądze grać dalej w Rzeszowie….
      Wracam jednak do Araszkiewicza i przyznaję, że dużo więcej po nim oczekiwałem a już na pewno nie tego że odejdzie w niesławie…..

Waldemar Piątek ma dwie umowy o pracę na cały etat w dwóch różnych klubach na tym samym stanowisku.czego zabraniają przepisy, a o czym on dobrze wiedział przychodząc do klubu....
      Zespół na te chwilę poprowadzi duet Broniszewski – Końko. Ten pierwszy w długiej rozmowie ze mną zadeklarował chęć spotkania z kibicami i odpowiedzi na najtrudniejsze pytania."

• Gość: bumelant Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 23:45
      Szubi dubi can dance
    • Gość: romuzga Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 23:56
      laguna
      Młodszy chorąży sztabowy

PostWysłany: Pon 14 Lut, 2011 22:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
      Wracam ze spotkania z nowo-wybranym zarządem Wisełki i dyrektorem sportowym, obecnie p.o. trenera Mieczysławem Broniszewskim. To co mogę, postaram się tutaj pokrótce napisać.
      Na początku powiem, że nie wszystko to co widzimy my kibice po tej stronie , ma taki sam obraz po drugiej. Najczęściej jest tak, ze nasze domysły, czasem zasłyszane plotki bądź specjalne rozsiewany ferment w ogóle nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Niestety to można zobaczyć dopiero po tej drugiej stronie barykady i teraz wiem co czuje nasz były szef SSKWP, jak zmienia swoje poglądy na wiele spraw, wyciągając kolejne „trupy” z szafy….
      Chciałbym jeszcze uczulić i zwrócić uwagę moim młodszym kolegom, którzy już wyciągnęli swoje wnioski i zaczynają oczerniać Jacka przypisując mu rolę „kwiatka do Kożucha” w nowych władzach klubu. Otóż oświadczam wszystkim , że Jacek nie został wiceprezesem po to, aby zamykać usta kibicom i siedzieć grzecznie w swoim nowym gabinecie przyklepując kolejne decyzje Dmo. Kazda decyzja personalna, kontraktowa, czy pozasportowa jest uzgadniana i podejmowana wspólnie przez dwóch członków zarządu. Teraz np. trwają indywidualne rozmowy z zawodnikami, w których nasz człowiek uczestniczyć będzie pewnie do późnych godzin wieczornych.
      Wracając jednak do meritum sprawy: Jarek Araszkiewicz został zawieszony (a właściwie już odwołany) ze względu na kontrowersje kontraktowe czyli takie zapisy w jego umowie, które czynią ja nieważną. Krótko mówiąc pan były prezes Leszczyński podpisał lewą umowę, za którą należy się zapłata w kwocie okrągłej czyli „0”. Ponieważ jednak Araś pobierał przez ten czas comiesięczne wynagrodzenie- powstał problem. Zarząd złożył trenerowi propozycję wyjścia z tej krępującej sytuacji z twarzą i polubowne załatwienie sprawy , by mógł on dalej w spokoju pracować z zespołem.
      Niestety Araś zawiódł mnie kompletnie i pokazał, że tylko kasa ,a nie sukces jego zespołu, liczy się dla niego najbardziej. Zamiast w ciszy negocjować warunki tego porozumienia i zająć się przygotowaniami zespołu do rundy rewanżowej, trener zaczął biegać po klubie, dzwonić do prasy i informować o tym jak to rzekomo Dmoszyński , Kruszewski i Broniszewski szukają na niego haka.
      Najgorsze jest to ,ze wciągnięto w to piłkarzy , kibiców a nawet byłych pracowników klubu ! Piłkarze dowiedzieli się od trenera ze treningu to on dziś nie poprowadzi „ bo ma inne ważniejsze sprawy na głowie, bo walczy o pieniądze” . Przykro mi to wszystko pisać, bo wierzyłem, że z tym człowiekiem jesteśmy w stanie wrócić na zaplecze ekstraklasy. Zastanawiam się teraz , czy to świetne wręcz koleżeńskie podejście do zawodników i kibiców nie było sztuczne? Przecież trenerowi ponoć bardzo zależało na zrobieniu tutaj dobrego wyniku, a nie walce o nienależne pieniądze…
      W całym tym bałaganie główną winę ponosi eks- prezes Leszczyński , który skonstruował tak bubel kontraktowy. Leszczu stawił się dziś w klubie i został poinformowany, że jego wyczyn (niejeden) trafi do prokuratury… Na razie Rada Nadzorcza wstrzymała wypłatę odszkodowania Leszczyńskiemu (miał dostawać odprawę za zerwany z nim kontrakt). Przykładów jego wielkiej niekompetencji a wręcz głupoty można by wymieniać wiele np. przedłużenie wygasającego kontraktu z Iwanickim (ktoś go jeszcze pamięta?) do 2012 roku !!!, by mógł w spokoju za nasze pieniądze grać dalej w Rzeszowie….
      Wracam jednak do Araszkiewicza i przyznaję, że dużo więcej po nim oczekiwałem a już na pewno nie tego że odejdzie w niesławie…..

Waldemar Piątek ma dwie umowy o pracę na cały etat w dwóch różnych klubach na tym samym stanowisku.czego zabraniają przepisy, a o czym on dobrze wiedział przychodząc do klubu....
      Zespół na te chwilę poprowadzi duet Broniszewski – Końko. Ten pierwszy w długiej rozmowie ze mną zadeklarował chęć spotkania z kibicami i odpowiedzi na najtrudniejsze pytania.
      No cóż czy U- BEK może mieć dziś lepszego propangadzistę ((::::::
    • Gość: obiektywny Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.play-internet.pl 15.02.11, 00:31
      Wielu starszych kolegów powtarzało...zastanówcie się czy to będą dobre zmiany,w bardzo krótkim czasie większość z Was już przekonała się,a następni przekonują się że te zmiany będą fatalne w skutkach...Pan prezes tak zaczaruje,że za 3lata będzie po profesjonalnym klubie,o jakim wszyscy marzymy...nie wiem gdzie miał Pan Prezydent oczy ściągając tego człowieka do klubu...wystarczyło wrócić pamięcią w jakiej sytuacji zostawił Wisłę odchodząc poprzednio Pan Dmoszyński,tragedia pod względem sportowym...zadłużenie...zobowiązania wobec instytucji,oraz piłkarzy...Wiele osób zapomniało też w jakich to było okolicznościach,jakie triki wykonywane były póżniej...kablowanie o nieuprawnionych zawodnikach...prostowanie wielu spraw w papierach...no ale Wszyscy wiedzieli jak było,a ktoś zdecydował...i co dalej Drodzy Mieszkańcy Płocka???KOLESIOSTWA CIĄG DALSZY!!!
      Pozdro Araś!!!Szkoda,że decyduje polityka i układy koleżeńskie!!!Na pewno będziesz mile wspominany w Płocku!
      • Gość: Szeryf Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.class147.petrotel.pl 15.02.11, 17:10
        Szkoda szkodniku,że nie byłeś na spotkaniu z Dmochem z kibicami przed objęciem przez niego funkcji Prezesa.Miał dokumenty z Sądu,że zostawił Wisłe na dużym plusie finansowym,ale Ty nadal rozpowszechniasz kłamstwa..
        • Gość: kibic Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.063.c91.petrotel.pl 15.02.11, 19:32
          Jest roznica szkodniku, miedzy spotkaniem z kibicami a z czlonkami stowarzyszenia
    • Gość: xxx a co na to jacky.... IP: *.class147.petrotel.pl 15.02.11, 07:05
      dorwał się do koryta, co chciał już od kilku lat i co??
      je...ne dorobkiewicze!!!
      • michal_wisla Re: a co na to jacky.... 15.02.11, 10:55
        Ładnie się przedstawiłeś. Jacek od kilku (a nawet kilkunastu lat) robił więcej dobrej roboty dla klubu, niż Ci wszyscy karierowicze i politycy których tu mieliśmy i każdy normalny to wie i rozumie.

Anonimowe szczury (w większości zapewne politycy poprzedniej ekipy, nieudolni pracownicy wyrzuceni z klubu, lub tacy którym obecny zarząd obniżył absurdalnie wysokie kontrakty i zwykli frustraci) mają teraz swoje 5 min, bo zarząd podjął niepopularną decyzję, ale pamiętajcie, że prawda zawsze wypływa na wierzch :) Odsyłam do posta Laguny - tam wyjaśnione (na tyle na ile można napisać to zgodnie z prawem) za co wyleciał Araś.

Nowy zarząd mógł nie podejmować takiej decyzji, tyle że prezesa, który kibicom lizał dupę, a w zaciszu swojego gabinetu podpisywał wysokie kontrakty (np. z Żaglem, znajomym maserem, czy marketingowcem, który przez 3 miesiące pobierając kilka tys. miesięcznie zrobił mniej roboty niż SSKWP społecznie) już mieliśmy. Na szczęście to już przeszłość, chociaż sprawy z nim prawdopodobnie będą się jeszcze trochę ciągnęły (obecnie ma wstrzymaną odprawę).

Dajmy teraz w spokoju popracować nowemu zarządowi, wątpliwości wyjaśniajmy sobie z nimi na żywo jak mężczyźni (z pewnością niebawem będzie spotkanie otwarte z kibicami, bo Jacky nie ma nic do ukrycia i nie będzie unikał kibiców jak Ożóg), a na rozliczenia przyjdzie czas po sezonie.

Do nas należy teraz robienie dobrej atmosfery i nakręcanie się na wyjazd do Iławy, a nie wypisywanie głupot na anonimowym forum.

Pozdrawiam wszystkich Nafciarzy :)
        • Gość: kingston Re: a co na to jacky.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 12:01
          z tego co widzę, propaganda SSKWP leci dalej, już prawie w science - fiction.
          Obiektywnie patrząc Leszcz i jego ekipa rozruszali ten kulawy marketing, ale krytycy zawsze wiedzą swoje. Kruszewski na pewno nie pracuje w klubie za free, a jedyne co robi to klepie każdą decyzję Dmocha. Aha - i na pewno ma doskonałe przygotowanie marketingowe!
          Co do postu niejakiego Laguny, to ciekawe skąd ma te wszystkie informacje? Czy czasem nie od swojego byłego kolegi ze Stworzyszenia, którego teraz obowiązuje ochrona danych niejawnych spółki?
          Ja tam nie mam nic przeciwko dobrej pensji dla każdego, pod warunkiem, że reprezentuje jakiś poziom i umiejętności, a nie ta zbieranina miernot, która w 2 tygodnie wywróciła wszystko do góry nogami.
          • michal_wisla Re: a co na to jacky.... 15.02.11, 16:11
            z tego co widzę, propaganda SSKWP leci dalej, już prawie w science - fiction.

Zawiodę Cię kolego - propaganda SSKWP będzie trwała do końca świata i jeden dzień dłużej. Propaganda na rzecz Wisły i działania zmierzające do awansu szlachty Mazowsza.
            Podobnie z resztą jak narzekania na tym forum :)

Kruszewski na pewno nie pracuje w klubie za free, a jedyne co robi to klepie każdą decyzję Dmocha.

Skąd wiesz co robi Kruszewski w klubie? Bo ja - w przeciwieństwie do Ciebie - wiem co robi i niebawem wszyscy którzy przyjdą na otwarte spotkanie z zarządem się o większości z tych rzeczy dowiedzą. Będziesz? Czy wolisz zza monitora kozaczyć? :)

Aha - i na pewno ma doskonałe przygotowanie marketingowe!

Przez kilkanaście lat trwania przy klubie, jeżdżenia na większość wyjazdów, rozmów z trenerami/piłkarzami/prezesami/pracownikami klubu/potencjalnymi sponsorami i zwykłymi kibolami Wisły, a później kilka lat prezesowania w Stowarzyszeniu zdobył takie przygotowanie, którego żaden z dotychczasowych wiceprezesów, ani ostatnich prezesów z nadania politycznego nie miał.

Co do postu niejakiego Laguny, to ciekawe skąd ma te wszystkie informacje? Czy czasem nie od swojego byłego kolegi ze Stworzyszenia, którego teraz obowiązuje ochrona danych niejawnych spółki?

Jest on obecnie prezesem SSKWP i przez to ma dostęp do wielu informacji, do których nie mają dojścia "zwykli" kibice. Było tak od zawsze - nic nowego.

Ja tam nie mam nic przeciwko dobrej pensji dla każdego, pod warunkiem, że reprezentuje jakiś poziom i umiejętności, a nie ta zbieranina miernot, która w 2 tygodnie wywróciła wszystko do góry nogami.

Zmiana prezydenta oznaczała wywrócenie do góry nogami wszystkiego. I bardzo dobrze, że to nastąpiło bo dłuższych rządów poprzedniej ekipy Wisła by nie przetrwała, a tak - jest nadzieja. I nawet dyżurni krytycy z tego forum (za każdym razem pod innym nickiem) tego nie zmienią :)
        • Gość: xxx Re: a co na to jacky.... IP: *.class147.petrotel.pl 15.02.11, 13:00
          michal_wisla napisał: > Ładnie się przedstawiłeś. Jacek od kilku (a nawet kilkunastu lat) robił więcej > dobrej roboty dla klubu, niż Ci wszyscy karierowicze i politycy których tu miel
          > iśmy i każdy normalny to wie i rozumie.

Ten cały LAGUNA to przydupas szanownego wiceprezesa i co miał napisać?? Podważyć autorytet kumpla miał?? Jasne, że nie i dlatego teraz zmieniają zdanie. A TY - wierzysz im w ciemno boś własnego rozumu nie masz. Myślenie nie boli... warto czasem spróbować...
          • michal_wisla Re: a co na to jacky.... 15.02.11, 16:14
            > Ten cały LAGUNA to przydupas szanownego wiceprezesa i co miał napisać?? Podważy
            > ć autorytet kumpla miał?? Jasne, że nie i dlatego teraz zmieniają zdanie. A TY
            > - wierzysz im w ciemno boś własnego rozumu nie masz. Myślenie nie boli... warto
            > czasem spróbować...

Widać go znasz - przynajmniej nie jest anonimowy ;) To może grajmy fair i Ty też się przedstaw? Ocenimy wtedy Twoje dokonania i wszystko co zrobiłeś dla "swojego" klubu :)
            Warto również czasem spróbować dowiedzieć się nieco więcej na temat jakiegoś zagadnienia zanim się o nim wypowie, albo - jak nie ma się pojęcia o pewnych rzeczach - odpuścić sobie i nic nie pisać Panie XXX :)
    • Gość: Zyga Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.class147.petrotel.pl 15.02.11, 08:41
      Potrzeba czasu,aby posprzątać po Ożogu,Matusiaku i Leszczu.
    • Gość: Guzik Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 11:41
      Dmoszyńskicw...u skończysz jak dziwka w burdelu !!!
    • Gość: Jędrek Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.pern.com.pl 15.02.11, 12:09
      Do tych głupot wygadywanych przez broniszewskiego, wypada zadć jeszcze pytanie. Jak to było u pana mieczysława z tym poważnym wylewem do palca? To jest kpina co wyprawiają panowie d i b.
    • Gość: Jędrek Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkach ... IP: *.pern.com.pl 15.02.11, 12:54
      Dmo opowiedz jak kupowłaeś w dniu wczorajszym napastnika z Tunezji. Będzie niezła zabawa.
      • Gość: Rossa Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.class147.petrotel.pl 15.02.11, 17:17
        Co Ty pier.....za głupoty dzisiaj w Klubie rozmawiałem z p.Dmoszyńskim i nic nie mówił na ten temat.Nie długo napiszesz,że rozmawiał z Mubarakiem.Żenada.
        • Gość: xl Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 17:28
          po wpisach widać że najwięcej do powiedzenia mają krzykacze, którzy chodzili na mecze ! ale pare sezonów temu i nie wiedzą co teraz w trawie ( klubie ) piszczy oczerniając Jacka czy chłopaków z SSKWP o innych kibolach nie wspominając, przyjdż jeden z drugim w marcu na petkę powiedz w twarz co masz do powiedzenia a nie szczekasz zza monitoru, już niedługo bedziecie mogli też spotkać się z zarządem klubu na spotkaniu ( takie jest planowane przed rozpoczęciem rundy ), zobaczymy ilu będzie zainteresowanych do konfrontacji z dmochem czy z jackym.
          • Gość: mag Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.007.c85.petrotel.pl 16.02.11, 12:20
            Nie skaczcie sobie do oczu - ludzie tu chodzi o piłkę nożną w Płocku. Wg starego powiedzenia nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. W przypadku dmo i bronka to oni chcą dalej płynąć Wisłą ale na pewno nie z Wisłą. Przekonacie się po ich emeryckich i kolesiowskich zaciągach. Jeżeli mówią o lewych pieniądzach za czasów poprzedników dlaczego jeszcze nikogo nie zamknęli. Na zakończenie wydawałoby się, że trenera wyrzucają gdy nie ma wyników. Bronek życzę ci żebyś przez całą rundę ugrał tyle co Araś.
            • Gość: Roko Re: Jarosław Araszkiewicz zawieszony w obowiązkac IP: *.class147.petrotel.pl 16.02.11, 17:54
              Na razie to nowy Zarząd pozbywa się emerytów/Bekas/ a ich nie ściąga,Sciągali ich poprzednicy np.Żagiel.Z Wisą to najlepiej Ty popłyń i odpir.......się od Klubu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka