Dodaj do ulubionych

Nowy deweloper - Tectum Inwest - opinie

24.02.11, 00:14
Witam,

jestem zainteresowana kupieniem domu od tej firmy. Budynki już powstają. Ceny i lokalizacja bardzo mi odpowiadają, ale obawiam się, że firma nie jest zbyt znana. Czy ktoś coś o niej wie?
Mam tylko adres - www.tectuminwest.pl

Prośba o wasze opinie
Renata
Obserwuj wątek
    • marta_777 Re: Nowy deweloper - Tectum Inwest - opinie 24.02.11, 08:55
      Umówiłam się z nimi na spotkanie. Całkiem rozsądnie się z nimi rozmawiało. Z ośmiu domów zostały już tylko 3, albo 2 ( jeśli się zdecyduję ;-)
      • Gość: Krzysztof Re: Nowy deweloper - Tectum Inwest - opinie IP: *.centertel.pl 11.04.15, 10:34
        Jesli chcesz mieszkać na wiecznej budowie to odpowiedni adres , firma zrobiła sie pazerna i zamiast zakończyć osiedle na tym etapie rozciąga je dalej a ludzie ciagle maja hałas i budowę przed oknami , porażka ..
        • tec-tum Re: Nowy deweloper - Tectum Inwest - opinie 16.07.15, 12:19
          Witam, odpowiadając na ostatni post chcę poinformować, że rzeczywiście osiedle rozrosło się w tempie pierwotnie przez nas nieprzewidzianym. Niemniej wszyscy nabywcy domów wiedzą o naszych planach. Kupując dom są informowani, że w ich najbliższym sąsiedztwie przez najbliższe kilka miesięcy będą prowadzone prace budowlane. Po tym okresie budowa przenosi się dalej. Na temat uciążliwości rozmawiamy regularnie z lokatorami i wszystkie uwagi są uwzględniane. Tectum Inwest
          • Gość: bida Re: Nowy deweloper - Tectum Inwest - opinie IP: *.plock.mm.pl 17.07.15, 08:21
            a mnie nie stać na takie luksusy ,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka