Dodaj do ulubionych

euro rtv agd

01.03.11, 14:36
Będąc ostatnio przejazdem w Płocku, zmuszony zostałem do zakupu ładowarki samochodowej do telefonu. Najbliżej centrum okazał się być sklep euro, więc szybko podjechałem. myślę, załatwię sprawę w 5 minut i jadę dalej. Niestety poziom obsługi żenujący, sprzedawcy zajęci sami sobą.

Przeszukałem też forum i widzę, że to pewien standard: forum.gazeta.pl/forum/w,66,104331262,104331262,obsluga_w_sklepie_Euro_Rtv_Agd.html

Nie polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: euro rtv agd IP: 81.15.146.* 02.03.11, 12:52
      NIe ma to jak kampania szeptana...co nie - Panie z Mediamarktu dla idiotów?! :)
      • Gość: Babolska Re: euro rtv agd IP: *.pai.net.pl 04.03.11, 14:40
        A po co w ogóle chodzić do sklepów, jeśli kogoś to wkurza? :) Ja robię zakupy praktycznie tylko przez net, ostatnio nawet większe spożywcze. Praktycznie każdy producent ma e-sklep, zwłaszcza RTV. Ja korzystałam niedawno z takigo Funai i wszystko było dobrze, reszta producentów RTV myślę podobnie. Bez kolejek i niekompetentych panów. Polecam rozciągnąć taktykę na wszystko:)
    • Gość: agd Re: euro rtv agd IP: *.228.c82.petrotel.pl 05.03.11, 16:15
      Szkoda ze Euro wbilo sie do Wisly. Tak samo z wiejskim media expert w mostach.
      Szkoda ze nie przeniesli sie na te miejsca Mix Electronics czy Neonet...
      • Gość: ktos Re: euro rtv agd IP: *.214.c67.petrotel.pl 06.03.11, 04:32
        taaaa, bo w wymienionych przez ciebie pracownicy wręcz powalają wiedzą :)
    • katolak Re: euro rtv agd 06.03.11, 07:23
      a ja akurat uważam, że w tym sklepie za bardzo nadskakują - i wchodząc do tego sklepu trzeba mniej więcej już wiedzieć po co się przyszło, po konkretny przedmiot, bo sprzedawcy nie zawsze wiedzą co mówią;

ale pretensji nie mam - to akurat sklep ze wszystkim, od robotów kuchennych, przez nawigacje i laptopy, aż po lodówki - trudno się znać na wszystkim co jest aktualnie w sprzedaży;

• Gość: radzio Re: euro rtv agd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 07:51
      w euro jak to w euro nikt nic nie wie i nikt nic nie bedzie wiedzial
      bo tam tak juz jest
      • Gość: Karramba Re: euro rtv agd IP: *.pai.net.pl 21.03.11, 09:47
        A mnie się w sumie podobało. Weszłam po telewizor i sprzedawca nie wciskał mi najdrożzej opcji, tylko tańszego Funaia z długą gwarancją. To chyba rzadkie wśród handlowców, więc jestem na tak.
        • onczylikto85 Re: euro rtv agd 21.03.11, 14:10
          a co ty piszesz pod dwoma nickami? Inteligencją to nie błyszczysz.
    • Gość: pan_kracy Re: euro rtv agd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 14:24
      niestety tak jest smutna rzeczywistość
      • Gość: jamnik Re: euro rtv agd IP: 216.157.222.* 30.03.11, 19:11
        Niestety ta ruda małpa, napsuła już krwi nie jednemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka