Gość: Mithrandir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 19:40 ...no tak, jak zawsze, w sumie to nic nowego i straż miejska i policja - jedno i to samo. Kasę biorą, a i tak nic dobrego nie robią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tad Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 20:59 nie chcę takiej straży. czy będą wyciągnięte konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeee Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:43 po 1. jaka to dyskoteka?? po 2. straz miejska i psy boja sie reagowac - ja z chlopakami stoje to zaden nie podejdzie, dopiero w kilku to juz czuja sile... a to blad... przed mundurowymi powinno sie czuc respekt a to co oni prezentuja to zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. 04.05.04, 22:43 no tak, tyle nabruzdzono na ochroniarzy, a okazuje sie, ze to zadna ich wina;> za to straz miejska zachowala sie oczywiscie jak zwykle szczerze mowiac jeszcze nie slyszalam dobrego zdania o nich dobrze by bylo, gdyby wyborcza sledzila konsekwencje poniesione przez osoby nie podejmujace swoich obowiazkow Odpowiedz Link Zgłoś
karal00x Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. 04.05.04, 22:57 no tak... ...głównym zajęciem (i jedynym) - utrzymywanych z publicznych pieniędzy - nierobo-pseudo-strażników jest wypisywanie mandatów za prakowanie w pobliżu Starego Rynku. Codziennie się o tym przekonuję i codziennie się wkurwiam z tego powodu. Ktoś powinien w końcu zrobić porządek z tymi pajacami! A im się jeszcze radar drogowy kupuje, żeby już nic nie robili, tylko łazili wokół Starego Rynku i drapiąc się po jajach polowali na kierowców, którzy na moment zatrzymają się w nie do końca dozwolonym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jebac Dresy Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 01:27 Ja jużmam Kurwa dosyc polskich mundurowych oraz tych frajerów co biją ludzi i jak nie daja rady to kurwa kose wyciągną !!! pojebany kraj więc radze spierdalac z Niego !! Ja co jakiś czas dostaje mandaty za grilla na osiedlu lub przejście nie na pasach a Skurwysyny (DRESY) się śmieją z psów i ludzi tylko koks wpierdalaja !! Życze szybkiego powrotu zdrowia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepet Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 05.05.04, 08:44 Rozwiązać Straż Miejską a etaty dać Policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.wszplock.pl 05.05.04, 09:26 Popieram kwestię rozwiązania straży miejskiej w Płocku!! Czas w końcu rozgonić to towarzystwo drobnych pijaczków i łapówkarzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanka Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.zep.com.pl 05.05.04, 09:39 Mogę napisać jedno. Straż Miejska domaga się niemalże takich samych uprawnień jak Policja. Niestety, do przyjęcia odpowiedzialności chętnych już nie ma. Ulubionym zajęciem Straży Miejskiej jest np. dawanie mandatów za prowadzenie psa bez kagańca, i nic nie szkodzi, że na smyczy ( to był akurat koniec m-ca, więc plan mandatów trzeba było wykonać, kara w wysokości bagatela 200 zł). Przecież kogoś trzeba ukarać, jeżeli nie stojących przed sklepem i aranturujących się "meneli", przepraszam za wyrażenie, do których aż strach podejść, to młode osoby, którym można pokazać swoją władzę i które z pewnością nie poślą w ich strone parę "grubszych" epitetów. Panowie ze Straży Miejskiej, mniej obnoście się ze sobą, więcej zaangażowania w sprawy ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny BZDURA !!! BYŁEM TAM..... IP: *.class147.petrotel.pl 05.05.04, 09:42 Po pierwsze to ochroniarz z "Zamku Grala" zawołał patrol Straży Miejskiej... po drugie napastników już nie było a ranny chłopak wskazywał na brame, ale w tej bramie były kraty i napewno przez nią nie uciekli(to pierwsza brama obok baru jest zamknięta ma kraty)... chyba był juz w szoku po zadanych ciosach... ja nie mam zastrzeżeń do Straży Miejskiej ponieważ to oni wezwali pogotowie a już nic więcej nie dało się zrobic,bo sprawcy już dawno uciekli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: BZDURA !!! BYŁEM TAM..... IP: *.class145.petrotel.pl 05.05.04, 11:30 A ja tak trochę zmienie temat - czy podoba wam się obsługa w Gralu? tzn. do barmanów i barmanek (swoją drogą - bardzo ładnych) nic nie mam ale ochrona to porażka... Weźmy takie "KINO" - to tak jakby porównywać konia z krową - jedno i drugie chodzi na czterech nogach;) Czy nic z TYM fantem nie da się zrobić? Co to TYM myślicie? - jestem ciekawy jakie macie zdanie na temat ochrony w "płockich klUbach" Pozdrawiam Pozytywny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki pyton Re: BZDURA !!! BYŁEM TAM..... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 12:03 Ciekaw jestem jak zdadza egzamin nasze zaJEBiste kamery ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: BZDURA !!! BYŁEM TAM..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:41 Większość płockich tzw.klubów to porażka. Nie tylko obsługa, ale i towarzystwo (jak wynika z ostatnich zajść pod Graalem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: BZDURA !!! BYŁEM TAM..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:05 Więc co? Chwała straży miejskiej za wezwanie pogotowia? I co, że tamci już uciekli, przecież mogli za nimi ruszyć. Jeśli chodzi o taśmę z kamery to są trzy opcje: 1. albo patrzyła w inną stronę 2. albo nastąpiła chwilowa awaria 3. albo był taki obraz, że nic nie można będzie zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:42 komendant wyjaśnia że zrobili wszystko tzn zrobili wszystko w gacie a póżniej wykruszyli w bramie zaschniętą Tarkę bo ich drapała w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Plebanek Obrona Straży IP: 213.77.42.* 05.05.04, 14:18 Chciałem obronić straż miejskom. Majom bardzo ciężkom robote. Ganiajom babcie co handlujom kwiatami albo wkładajom kartki z upomnieniem dla tych co parkujom na parkingu przychodni bo tak im kazał dyrektor placówki. A szczególnie ważni som jak mogom założyć blokadem bo mają takie .... ufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapa Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.class147.petrotel.pl 06.05.04, 07:31 Skasować tych nierobów! Nastroszone matoły w smiesznych mundurkach! Szkoda naszych pieniędzy! Wystarczy popatrzeć na ich twarze - ani śladu po myśleniu! Łopata! Miotła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Ciosy przed dyskoteką - cd. IP: *.class144.petrotel.pl 07.05.04, 20:33 w strazy miejskiej tesh sa bandyci .... widuje czasem jednego takiego w mundurze strazaka miasta ktory jakies dwa lata temu mnie pobil ze swoimi qmplami (dersikami) a teraz paraduje w mundurze i pali glupa ze jest panem tego miasta ..... wiocha wiocha wiocha !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś