Dodaj do ulubionych

Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęcie

IP: *.134.c86.petrotel.pl 21.04.11, 20:35
Powiem tyle, to jest wstyd dla gazety, piłkarski mecz rundy, prawdopodobnie o zwyciestwo w calej 2 lidze a wy dajecie taka smieszna namiastke artykulu?
Zamiast dac fajny, dlugi tekst nakrecajacy atmosfere? Zenada.

Wszyscy w sobote na stadion!!! Pierwszy raz dwoch lat znowu warto ogladac Wisłę
Obserwuj wątek
    • onlywp1947 Re: Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęc 21.04.11, 20:41
      Wojtek postaraj sie nastepnym razem ! Ze swojej strony chcialbym napisac do ludzi zeby wczesniej przyszli na mecz a nie jak to maja niektorzy w zwyczaju na ostatnia chwile...a potem w necie bluzgaja ze weszli w 15 minucie spotkania
      • Gość: bernabeu Re: Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 11:04
        Mecz na szczycie! Kibice Wisły zapraszają na e stadio! Koniec świata! Ale, niestety, nie wszyscy pojawią się na trybunach. Powód? Kibice są w tej chwili podzieleni na słusznych i niesłusznych. Kto tego dokonał? Prezes Dmo i kibic nad kibice v-ce prezes Jacky. Gratulacje! Ja na mecz nie przyjdę, pogubiłem się. Nie wiem, czy - Domo - wypier..., Bronek wypie... skandowane jeszcze miesiąc temu obowiązuje czy nie? Zapraszam "słusznych" do jechania we mnie teraz w necie na maxa, bo ze mnie ch.. nie kibic, że jak mam jakieś wąty to żebym przyszedł i w oczy to powiedział itd. Dopóki Dmo i Jacky, no i boski treneiro Bronek będą w klubie dopóty moja noga na stadionie nie postanie. Tak przysiąg tatowi! Amen!
        • Gość: ww Re: Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęc IP: *.209.c77.petrotel.pl 22.04.11, 14:09
          nie bełkocz, chlopie
    • Gość: fan dobrej piły Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęc IP: *.dynamic.mm.pl 21.04.11, 20:56
      kibicuję Olimpii i liczę że wygra z Orlenem Płock min dwa do jaja!
      • Gość: ef Re: Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęc IP: *.209.c77.petrotel.pl 21.04.11, 21:16
        Marek2000 to nie 1 kwietnia
      • Gość: MrJun Re: Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęc IP: *.plock.mm.pl 21.04.11, 21:33
        Dać takiemu neta...
    • Gość: SOBOTA14:30 Re: Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęc IP: *.207.c94.petrotel.pl 21.04.11, 21:06
      LIpa ze nie ma w przedsprzedazy biletow na wschod(zreszta pseudogazeta mogla przypomniec kibicom aby przyszli na stadion wczesniej).
      Jak juz pisalem, w sobote wszyscy na stadion!
      Super pogoda, swietna forma pilakrzy, dobra ekipa gosci i mecz na szczycie.
      Nie ma opcji zeby nie pojawic sie na L34.
      Kilka razy pokazalismy w starej 2lidze ze potrafimy wspierac zespol bez wzgledu na szczebel rozgrywek... ;)
      Nie rob jaj, przyjdz na mecz!!!!
      Zreszta co tu gadac mysle ze kazdy prawdziwy plocczanin pojawi sie na stadionie.

Ps. Takie zachowanie jest typowe dla gw.
      Mysle ze seria artykulow(a nawet 1 porzadny) naprawde moglaby wplynac mobilizujaco na kibicow.
      Jak juz pisalem wyzej argumentow nie brakuje by przyjsc na mecz.
      No ale dla gw jesli chodzi o pilke licza sie tylko petardy i afery.
      Zreszta to takze znani w srodowisku milosnicy policyjnych psow. :)))
      To smutne ze kibice wypruwaja sobie falki zeby zachecic ludzi do przyjscia na stadion a wyborcza ciagnie line w druga strone zniechecajac ich. po co?
      Nigdy nie bylo porzadnej relacji z naprawde fajnych rzeczy jakie mialy miejsce na trybunach.
      W redakcji wieksze poruszenie wywoluje pan juzio ktory wysylal jak duren smsy liczac na auto, czy brak toi-toi w centrum...
      ZENADA
      • Gość: fe Re: Araś wraca do Płocka. Liczy na ciepłe przyjęc IP: *.209.c77.petrotel.pl 21.04.11, 21:17
        jak nie ma chlopie!! a w Galeri Mazovia juz sa od poniedzialku ale jak sie tak orientujesz to tak masz
    • Gość: ema Re: Araś Wypie...j. IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 04:32
      jw.
      • Gość: Wisła jest jedna!! Michał S. IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 06:52
        Już jakaś wsza od Dmocha i Kruszewskiego się pokazała!albo i sami wymienieni,pajace!!!Nowakowski otwórz oczy!!!
        Precz z dziadostwem!!!
        • Gość: Koko Re: Michał S. IP: *.class147.petrotel.pl 22.04.11, 07:37
          Człowieku opamiętaj się i koncentruj na meczu.
          • Gość: sobol Re: Michał S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:34
            Kilku kopaczy, dzisiaj już poza składem Wisełki cieszy się na przyjazd pana trenera. Będą mieli z kimś poważnym znowu okazję się napić buhahaha
        • michal_wisla Re: Michał S. 22.04.11, 10:09
          Jeszcze więcej wykrzykników panie anonim.
          Nie trafiłeś, ale co tam - lepiej posiać ferment :)

WSZYSCY NA STADION JUTRO!
          • Gość: 1947 Re: Michał S. IP: *.plock.mm.pl 22.04.11, 20:35
            Panie Michale, jestem w szoku. Jest ogólnonorodowy bojkot wyborczej - a kolega kibic nad kibice z Płocka z imienia i nazwiska, jeszcze se pisze komentarze!? Spodziewałem się więcej po tak zaangażowanym gościu w sprawy "kibicowskie".

pozdro wszyscy na mecz!

P.s> TYLKO PETRA

• Gość: kibol Re: Michał S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 17:29
              zamknij mordę śmiecuiu to wy wafle Araszkiewicza (płacil wam hajs czy c? ) i ziomale kilku koczonów/pacanów/śmiesznych piłkarzy anonimowo jedziecie na forum m.in. jackowi a sami jesteście ch...e a nie kibice- gdzie jest teraz Wasz araś? Gdzie wy i wasze komentarze o dmochu? Znowu Wisła wygrała i nie dało się poszaleć w necie?
        • Gość: XL Re: Michał S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 15:00
          Gość portalu: Wisła jest jedna!! napisał(a):

> Już jakaś wsza od Dmocha i Kruszewskiego się pokazała!albo i sami wymienieni,pa
          > jace!!!Nowakowski otwórz oczy!!!
          > Precz z dziadostwem!!!

ale musisz być sfrustrowaną ciotą żeby takie brednie wypisywać, pan redaktor też niech się ogarnie
          • Gość: kibol Re: Tak powinna wygladac zapowiedz IP: *.142.c84.petrotel.pl 22.04.11, 18:56
            tak powinna wygladac zapowiedz meczu na GW. ucz sie Wojtek !

www.plocek.pl/pl,84,235,wielka-sobota-pilkarzy-wisly,,news,4968,,,plock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka