Dodaj do ulubionych

Płock Cover Festival przeprowadza się do Krakow...

27.06.11, 12:31
no i zdazył cos łysy popsuc
Obserwuj wątek
    • uepl Re: Płock Cover Festival przeprowadza się do Krak 27.06.11, 20:32
      w warszawie raczej zdechnie w krokowie może coś tam coś tam... a łysence dziękujemy!!!
      • uepl Re: Płock Cover Festival przeprowadza się do Krak 27.06.11, 20:36
        poczekajcie to dopoero początek tak samo będzie z obwodnicami, miejscami pracy, placówkami itd itd.....
    • citymen Re: Powtórzyć akcję jak z reggaellandem!!! 27.06.11, 20:46
      Proponuję akcję na facet buku ;) tak jak było z reggaellandem!!!
    • Gość: normalny Re: Płock Cover Festival przeprowadza się do Krak IP: 82.177.205.* 27.06.11, 20:53
      Nowakowski, jesteś gorzej, niż tragiczny... i przyjmij to sobie do serca... może wtedy zobaczyszm co robisz i ile zdążyłeś już popsuć... Szkoda Covera, najlepsza impreza w Płocku, a nawet jedna z lepszych w Polsce...
      • Gość: lab. gdzie adres na facebook IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.11, 21:10
        zostanie pustynia
        • Gość: najlepiej byłoby Re: gdzie adres na facebook IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.11, 21:32
          najlepiej żeby było i w Krakowie i w Warszawie z dofinasowaniem, tak z melona w każdym z tych miast - wtedy z rozpędu i oszczędności mogliby zagrać również w Płocku (bez dotacji ) i wszyscy byliby szczęśliwi i a muzyczka by grała zajebiście.
          Zobaczymy ile uda się wykęcić w Krakowie i Warszawie, a to przecież jeszcze nie wszytkie miasta warte spróbowania.
        • Gość: do obrońców Re: gdzie adres na facebook IP: *.252.c93.petrotel.pl 28.06.11, 00:16
          tzw Festiwalowego Płocka.Będzie spokój i mniejsza dziura w budżecie miasta.Panie prezydencie niech Pan nie zwraca uwagi na hałaśników.Kasa odjeżdza stąd ten lament.
          • Gość: at dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.11, 09:59
            nieudacznikow
            • Gość: henio Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.084.c82.petrotel.pl 28.06.11, 10:45
              w krakowie i wawie "wykreca " sie duzo , czasem bardzo duzo ale jest konkurencja , maluszki od covera z plocka nie maja szans na wieksza kaske .
              • Gość: też meloman Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.11, 17:20
                ale niech próbują, oferują, namawiają, argumentują, przekonują i udowadniają a potem niech realizują misję i krzewią co tam trzeba i dostarczają produkt i cieszą się popytem i owocami tego popytu
            • Gość: do poetki Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.234.c73.petrotel.pl 28.06.11, 22:29
              hfhggjgjgjj.Kochanieńka daj sobie spokój z tymi żalami.Płacimy za nieudaczników.Długo będziemy płacić.Dobrze,że poszli w siną dal.Płaczesz.Płacz tylko to ci pozostało.To za czym tęsknisz nie wróci apologetko.To się nie wróci.Pamiętaj.
              • Gość: le Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:18
                wydatki na bzury na dodatek tragiczne, a gdzie obwodnica , za 20 lat jak juz to szmaciarstwo kiedys przestanie decydować
                • Gość: archeolog ds UMP Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:29
                  obwodnica się wyhancykowała tak skutecznie, że nawet papierów w sprawie jej przygotowania nie można się dokopać pomimo żmudnych poszukiwań archeologicznych
                • Gość: do le Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.234.c73.petrotel.pl 30.06.11, 08:39
                  święta racja.Nic dodać nic ująć.Czy wiesz ile milioników przetupano w rytm łomocików przez ostatnie dwie kadencyjki.Czy wiesz ile by można naprawić dróg za te pieniążki wywalone w piasek na Wisłą.Dodaj do tej kwoty zbędny wydatek na realizację fanaberii pt molo.Dodaj wydatki na opracowanie strategii promocyjnej przez jakąś eskadrę.Dodaj pieniążki ,które wywalono na zabawkę dla dużych chłopaczków typu tramwaj.Dodaj sumkę na koncercik na otwarcie Orlen Areny.Tych wydatków będzie sporo.Wreszcie władz się obudziła.Droga pani o którym szmaciarstwie tak brzydko paniusia mówi.Obecnie panujący to nie moja bajka niemniej więcej obiektywizmu.Pamięć zawodzi?.Nie wie paniusia ile i kto narobił długów?.
                  • Gość: lobo "Zbuduję obwodnicę", "Zbuduje wiadukt" itd IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:48
                    na banerach oszusty pisały by oszukać i wygrać
                  • Gość: juror Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:53
                    jaki jest pożytek z co najmniej MELONA wyłożonego przez UMP, którego wpieprzają zadwolone cwaniaczki od spędu głupiutkich merynosów i innych owieczek oraz barbies żądnych światowej kariery w trzepotaniu rzęsami, potrząsaniu cyckami i podstawianiu kupra
                    • Gość: 22 Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:56
                      ten sam problem w zaleznosci od potrzeb przedstawiamy jest dobrze lub źle, mistrzowie manipulacji i kłamstwa
                      • Gość: bij dziada Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 09:24

pomysl na biznes

dotacja 2 mln , koszty 200 tys zostaje =?
                        pisze sie : " dostalem 2 mln , wydalem 2 mln.podpis, pieczatka "
                        proste
                        • Gość: ... Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 01:09
                          Skąd wiesz jakie były koszty imprezy? Ja bym chciał taki papierek zobaczyć, bo to na pewno nie było tylko 200tyś. Coś kręcisz.
                          • Gość: też meloman Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 08:16
                            Gość portalu: ... napisał(a):

>Ja bym chciał taki papierek zobaczyć, bo to na pewno nie było tylko 200tyś. Coś kręcisz.

ja też bym chciał, bo to na peno nie było 200 tys, to było znacznie mniej, znacznie i obciach przyjśc z takim papierkiem gdy się aplikowało i dostało grube melony z uszasadnieniem że tyle potrzeba na "światowe" gwiazdy (VII kategorii), na to, na siamto, na owo i jeszcze coś oraz promocję.
                            • Gość: ... Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 08:25
                              A mi się wydaje, że to było 435tyś 112zł i 45gr bo mi się tak wydaje.
                              Tak sobie uroiłem i wiem na pewno, że tak było. A jeśli zapytają skąd wiem, to
                              najwyżej zmienie temat albo napisze "poetko apologetko gfgfgfgfgfgfgg" i dadzą mi spokój.
                              • Gość: asd Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 09:05
                                wyjatkowa nieudolność czy....wyrachowanie
                                • Gość: zyg-zag Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 10:23
                                  Super! Nareszcie pewna para spod samowara przestanie doić kasę miejską. Do roboty
                                  • Gość: q Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 10:27
                                    to o to szło że kto inny kase potrzebował
                                    • Gość: ciachol Re: dziura sie powieksza od olbrzymich pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 10:44
                                      Niech Milewski z własnej kiejdy im przysponsoruje
          • Gość: Do do obnocow Re: gdzie adres na facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 14:20
            Ale to ze na Audioriver daja 1 000 000 zl a inne agencje od masowych koncertow mowia ze zrobilyby to samo za 300 - 400 tys zlotych to nie jest marnowanie pieniedzy?
            • Gość: @@@ Re: gdzie adres na facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 14:29
              Nie wiem jak tępym trzeba być, aby rezygnować z kultury. Festiwale to dla naszego miasta wizytówka. I zarobek. Na grodzkiej była bitwa o ostatnie kebaby. Lokalna gospodarka na tym zarobiła. A miasto nie jest jedynym sponsorem takich imprez. Wy się nie cieszcie, że teraz będzie Pożegnanie Lata. Tu dopiero jest korupcja. To nienormalnie aby w przetargu wygrały 2 kartki z wielostronnym planem. Mało teko, jak popatrzymy to wszystkie zespoły, które tam grają na wszystkich innych koncertach grają za darmo. Róznica 560 zl a 3 gó...ane zespoly zamiast gigantow, ktore na fb maja 700 000 - 2 000 000 fanow. A organizator na dodatek lamie prawa autorskie. To są jakies kpiny. A rada miasta to popiera. Brawo!
              • Gość: @@@ Re: gdzie adres na facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 14:30
                tego*
                • Gość: abcdobregosmaku Re: gdzie adres na facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 14:53
                  Rysiek nie pitol tylko weź sie wreszczie za uczciwą robotę
              • Gość: bij dziada Re: gdzie adres na facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 15:26
                a gdzie ta gospodarka zarobiła?

knajpy , hotele etc , znamy to , to bzdura
                • Gość: ... Re: gdzie adres na facebook IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 17:49
                  > a gdzie ta gospodarka zarobiła?
                  >
                  > knajpy , hotele etc , znamy to , to bzdura

Ty jesteś głupi, tępy czy ograniczony?
                  Wyjdź czasem zza tego komputera i rozejrzyj się wokół siebie.
                  Chyba, że nie masz klamek w pokoju, to rozumiem.

..........
                  Płock przewiduje pojawienie się kilkudziesięciu tysięcy widzów, które przybędą na jego dwa sztandarowe festiwale - Reggaeland i Audioriver. A tymczasem w mieście miejsc noclegowych jest raptem tysiąc, mało tego tych wolnych pozostało zaledwie kilka!

Jak przyznaje Łukasz Napora, rzecznik Audioriver, organizatorzy spotkali się z przypadkami, że chętni na przyjazd na festiwal rezygnowali, a powodem był brak miejsca, gdzie mogliby przenocować.

W Płocku, w sumie jest 963 miejsc noclegowych (dane z Centrum Informacji Turystycznej). W tej liczbie 343 to łóżka w hotelach, a reszta to zajazdy oraz pokoje gościnne. Podczas wakacji dochodzi ponadto 287 miejsc w internatach i akademikach. Jeśli się uprze to można doliczyć ponad 450 łóżek w hotelach, pensjonatach i zajazdach oddalonych do 20 km od Płocka. Ale wynik i tak jest jeden, to kropla w morzu potrzeb, ponieważ na Audioriver w ubiegłym roku bawiło się 40 tys. ludzi (zdecydowana większość to przyjezdni). Poza tym i tak wszystkie te miejsca od dawna są zajęte. Aby to jednak sprawdzić, Centrum Informacji Turystycznej postanowiło obdzwonić wczoraj wszystkie hotele, zajazdy, kwatery, ale okazało się, że na noc z 11 na 12 lipca (Reggaeland) i z 1 na 2 sierpnia (Audioriver) udało się znaleźć zaledwie kilka wolnych łóżek (zrezygnowali z nich ci, którzy je wcześniej zarezerwowali).

Sytuacja jest coraz trudniejsza. Codziennie, do CIT dzwoni w poszukiwaniu wolnego miejsca noclegowego kilkanaście osób, a do hoteli czy pensjonatów nawet po kilkadziesiąt! Niestety, wszystkie słyszą to samo: brak wolnych miejsc... Płockie marzenia o potędze kulturalnej i turystycznej, nie mogą stać się rzeczywistością jeśli brak podstawowej usługi - noclegu.
                  • Gość: płocczanin 0 Re: gdzie adres na facebook IP: *.dynamic.mm.pl 16.07.11, 18:05
                    Co za brak inwencji. Przecież Petropol stoi pusty. Widzowie wytrenowani prześpią się pod dachem za free.

A tak chleliście ten hotel rozebrać............
                    • Gość: menel Re: gdzie adres na facebook IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 18:25
                      co idioc,i hotel stoi pusty a właściciel nie chce otworzyc i zarobic ........przez 3-5 dni w roku, bo niechce dokładać przez pozostałe 350 dni. czyli nie tacy idioci jak się wydaje niektórym
                      jemu się nawet nie opłaca zburzyć tego - najlepiej żeby mm&co odkupili badziewie za górę pieniędzy, juz prawie się udało.
                      • Gość: płocczanin 0 Re: gdzie adres na facebook IP: *.dynamic.mm.pl 16.07.11, 18:35
                        Ładnie napisałeś . Nie mając wiele , ROZEBRAĆ. Ot Neopomyślunek.

Ale dlaczego nie rozebrano jeszcze tzw. Hotelu Miejskiego?
                        Co by tu jeszcze rozebrać?
                        • Gość: hotelarz Re: chylę czoło przed troska plocczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 18:52
                          Tow. Stalin podobnie jak >plocczanin0< znał się na wszystkim. Jak równy z równym gawedził z jezykoznacami, uczonymi, pisarzami a nawet ekonomistami. Ba w koncówce zawsze ulegali Jego argumentom uznając je za logiczne i w pełni uzasadnione. Tow. Stalin miał jednak niezaprzeczalną przewagę nad >plocczaninem<. Oponentów mógł w ostateczności rasstrielać. Dlatego było Tow. Stalinowi łatwiej niż >plocczaninowi< w dysputach. Ten musi porażać logiczną argumentacją. Jerstem pewny po, że po dzisiejszej debacie władze sieci IBIS już jutro otworza hotel Petropol chociaz zapewne będą musieli poprosic >plocczanina< o interwencję w kilku instytucjach takich jak np Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego czy Sanepid, bo one m.in będą musiały wydać decyzję w tej sprawie Sądzę, że argumenty >plocczanina< w sprawie otwarcia Petropolu rzucą ich na kolana i nie będzie problemów.
                          • Gość: płocczanin 0 Re: hoteli brak na żądanie. IP: *.dynamic.mm.pl 16.07.11, 19:11
                            Chociaż wiem , ze nie szanujesz swoich, to daj sobie pokój z pisaniem. A tak, to Stalin i inne głupoty, są tylko wynikiem zaburzeń osobowości jakie masz. Z jednej strony łamiesz szabas a z drugiej, stosujesz nakaz zabijania tych, którzy śmią pisać o pogardzanej przez ciebie samego nacji. Czekaj swojej kolejki w dążeniu do sprawiedliwości.

Ciekawy jestem co odpisze Nauczyciel z TV na moje Zapytanie o środowiska płockie, katujące chrześcijan.
                            Muszę się tylko dowiedzieć, czy Listę z adresami nazwiskami prześladowców, mogę posłać do ww Gminy i nowego prezesa instytutu.

Myślę, że POMYSŁA na likwidację hoteli w Płocku, przeprowadzili fachowcy hotelowi z Płocka, dla eliminacji konkurencji.
                            • Gość: menel Re: hoteli brak na żądanie. IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 19:35
                              Gość portalu: płocczanin 0 napisał(a):

> Myślę, że POMYSŁA na likwidację hoteli w Płocku, przeprowadzili fachowcy hotelowi z
                              > Płocka, dla eliminacji konkurencji.

w sprawie zamknięcia i likwidacji hotelu Petropol "płoccy fachowcy hotelowi" mieli i mają tyle do powiedzenia co karp w sprawie udziału w Wigilii (mógłybym użyć innego popularnego prównania, ale jak sam rozumiesz bardzo go nie lubię i nie wypada mi)
                            • Gość: z grupy 8+1 Re:arcykapuś nad kapusiami słowem kapucha i szpice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 19:45

> Muszę się tylko dowiedzieć, czy Listę z adresami nazwiskami prześladow
                              > ców, mogę posłać do ww Gminy i nowego prezesa instytutu.

Moje możesz wysłać bez pytania także do Kancelarii Prezydenta, MS, P Generalnego, KG Policji i KP Policji, do Poznania i do Ambasady Niemieckiej. Możesz wysłać też na Księżyc i do Ambasady Federacji Rosyjskiej a nawet w ZSRR. W donoszeniu masz jakąś dziwną wprawę i nie wiem czy nie genetyczne ciągotki.
                              Mozesz też bezkarnie publikować to dowolnie na forum i tam gdzie jeszcze wymyślisz
                              • Gość: doplocczanina0 Re:czy rozwazał pan notę do knessetu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 20:14
                                Ja bym na pana miejscu nie bawił się z zadną gminą ani nowym prezesem instytutu walnął bym pismo z wykazem od razu do Knessetu. Już oni sobie ze swoimi ziomalami poradza bez zbednych formalności. Panu może jakis order skapnie za to że nie przywłaszczył pan mezuzy tylko oddał ja do muzeum odwrotnie do książki z BUW.
                              • Gość: płocczanin 0 Re:arcykapuś nad kapusiami słowem kapucha i szpic IP: *.dynamic.mm.pl 16.07.11, 21:01
                                Dziwne rzeczy opowiadał gościu z programu o Józefie w chrześcijańskiej TV RELIGIA.
                                Chcecie powielić dzieło Józefa? i plagi?
                                ALE DOPIERO TERAZ ZROZUMIAŁEM , CO ROBILIŚCIE TE 7 LAT. I dlaczego. Tylko tu nie szarijat. Tu Polska.
                                • Gość: deorient Re:rozdwojenie jaźni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 21:06
                                  Ciebie to już zupełnie poj...ło? Teraz znowu czepiasz się muzułmanów? To kto w końcu ciebie na forum prześladuje - starsi czy arabusy?
                                  • Gość: płocczanin 0 Re:rozdwojenie zysku IP: *.dynamic.mm.pl 16.07.11, 21:12
                                    A to nie to samo? ta sama krew. Jak pisałem kuzyni, to był protest. Po zużyciu na pustynię.
                                    • Gość: płocczanin 0 Re:rozdwojenie zysku IP: *.dynamic.mm.pl 16.07.11, 21:15
                                      O kurcze. Nie spojrzałem w niebo a to powielenie mutantów takie nagłe.
                                    • Gość: lech Re:Nobel dla naszego Rodaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 21:34
                                      Gość portalu: deorient napisał(a):

> Ciebie to już zupełnie poj...ło? Teraz znowu czepiasz się muzułmanów? To kto w
                                      > końcu ciebie na forum prześladuje - starsi czy arabusy?

> A to nie to samo? ta sama krew. Jak pisałem kuzyni, to był
                                      > protest. Po zużyciu na pustynię.

Plocczanin 0 powinien dostac pokojową nagrode Nobla. Oto walka z nim i jego pryncypialną polskościa i etosowym katolicyzmem połączył dwa dotąd walczące na smierć i życie narody- Arabów i Żydów. Jak bardzo musza się oni bac plocczanina0 i jak mocno zwieraja szeregi, ale może przyniesie to wreszczie spokój na Bliskim Wschodzie
                  • Gość: bij dziada Re: do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 21:07
                    moze ja jestem tepy ale prezes sieci do ktorej nalezy petropol tepy nie jest , to stary francuski wyjadacz od hoteli . mialem okazje z nim pogadać . nie przepuscilby okazji zeby zarobic ale on jednoznacznie powiedzial - badalismy sprawe i widzowie plockich "festiwali " ( cudzyslów wyraził usmiechem ) - to nie sa nasi klienci !

na miano hotelu w plocku zasluguja moze dwa , trzy obiekty , reszta to miejsca do spania, mniej lub bardziej podłe .

publicznosc plockich "festiwali " w ogromnej większości spi w namiotach , sra w krzakach i żre na schodach co kazdy ma mozliwosc zobaczyc na wlasne oczy co roku .

nie rozumiem zarazem dlaczego kazdy spęd wokół sceny nazywa się festiwalem ( gdzie jury , gdzie konkurs, nagrody ? czyli formuła festiwalowa )
                    • Gość: ksiądz katecheta Re: do ... IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 22:08

> ALE DOPIERO TERAZ ZROZUMIAŁEM , CO ROBILIŚCIE TE 7 LAT. I dlaczego

nie słyszał, że było 7 lat tustych a potem przyszło 7 lat chudych, co wtedy robił zamiast na lekcję katechizmu chodzić, i taki ma się za dobrego chrześcijanina-katolika oraz Polaka - wiadomo przecież, że dobry Polak to katolik.??????

• Gość: ... Re: do ... IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 22:11
                      >badalismy sprawe
                      > i widzowie plockich "festiwali "

Jednak jesteś tępy! Miałeś wyżej tekst Gazety o sytuacji w Płocku w czasie imprezy.
                      Czego nie zrozumiałeś? Przekaz był prosty "Nie ma miejsc". Trudne?

Oczywiste jest, że twój "znajomy" nie otworzy Petropolu na 5 dni w roku, podczas, gdy pozostałe 360 dni hotel nie będzie miał obrotu. Czego nie rozumiesz?

Może ty jako ta "wyższa warstwa społeczna" wymyślisz co zrobić
                      żeby hotele miały obłożenie przez cały rok, zamiast pluć i ujadać na forum o pierdoły.
                      Wtedy twojemu kumplowi będzie opłacało się zainwestować i znów otworzyć Petropol.

>publicznosc plockich "festiwali " w ogromnej większości spi w namiotach , sra w krzakach i >żre na schodach co kazdy ma mozliwosc zobaczyc na wlasne oczy co roku .

Czego znowu nie rozumiesz? Było podane, że próba wynajęcia miejsca w hotelu jest niemożliwa, bo WSZYSTKIE MIEJSCA HOTELOWE W PŁOCKU SĄ ZAJĘTE.
                      Łącznie z kwaterami, pokojami, akademikami, nawet sale gimnastyczne w liceach są zapełnione. BRAK MIEJSC NOCLEGOWYCH W PŁOCKU.

I pisze to z własnego doświadczenia próbując zarezerwować znajomym z Poznania i Warszawy kawałek miejsca do spania. Skończyło się na znajomości i noclegu w bloku.
                      Nie było limitu kosztów, może być i za 200zł za noc, byle było. I Nic.

A tu przychodzi taki debil, któremu od lat próbuje się przetłumaczyć jak wygląda sytuacja
                      a ten nadal twierdzi, że nie, że nie prawda, że "większość śpi w namiotach".

W takim razie Płockie Centrum Turystyczne kłamie odsyłając ludzi z kwitkiem mimo, że są wolne miejsca? Co zajmuje hotele? Widma? Ręce opadają, gdzie tacy idioci się rodzą?

A za "sranie po krzakach" powinieneś po pysku dostać.
                      Kiedyś się doczekasz.

• Gość: db Re: buhahahahahahahahahhaha IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 11:30
                        hihihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka