Dodaj do ulubionych

Tysiąc osób pod Orlenem

IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.04, 21:04
Rada Nadzorcza, zarzad, pryncypaly, kolesie, kumple,ukloadowcy i wszyscy
ktorzy dostali posadki po znajomosci-NA WAS CZEKA PRACA NA ZACHODZIE-
bierzcie kilble na stacjach Orlenu w NIemczech w ajencje.Pokazcie na co was
stac w twardej konkurencji kapitalistycznej.Polskojezyczni zaopiekuja sie
wami aby kolesie nie podsylali gotowy.Wrobel i reszta drzwi na Zachod sa
otwarte, pokaz co potrafisz.Korytko po znajomosci juz wyczysciles, kolesiow
wez jako wspolpracownikow do pracy na stacjach Orlenu.Pierwsze 50 cent
dostaniecie kolesie na tace bez sikania!!Arbeit was uszczesliwi !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.pt-2.petrotel.pl 19.05.04, 21:08
      Niech lepiej prezes Macenowicz powie jakę to trupę wędrowna spoza Płocka
      sprowadził do ORLENu i ilu swoich krewniaków przyjął do pracy, a ile osób z
      Płocka zwolnił z pracy. Gnida od Milera.
    • ciach_spaw_benz Re: Tysiąc osób pod Orlenem 19.05.04, 21:17
      Czy to prawda że związkowcy są zatrudnieni na etacie jako działacze?
      Czy to prawda że związkowców można uciszyć zatrudniając po rodzinie?
      • Gość: Emeryt MZRiP Re: Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 21:49
        Kłótnia w rodzinie. Kasy coraz mniej to skaczą do gardeł.
        Ta rada nadzorcza,zarząd i zwiazkowcy to jedna wielka orlenowska rodzina.
        A łby sobie pourywajcie a my i tak nie damy sie nabrać.
    • Gość: czytelnik Re: Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 19.05.04, 22:45
      Srata tata, dobroczyńcy zasiłki przedemerytalne itp. Sami sobie kabze nabijają
      a innych mają głęboko w tyle! W płocku przybywa coraz więcej bezrobotnych z
      Orlenu. A ja mam takie pytanie, gdzie mają znaleźć zatrudnienie nowi absolwenci?
    • Gość: OPAT Re: Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 00:26
      Co teraz wszyscy źli, bo już pieniążków za frajer nie rozdają. Nic Wam się
      k..wa nie należy. Mój ojciec budował tę firmę przez 10 lat i nie wytrzymał
      stagnacji, tak jak większość nierobów. Nie chciał siedzieć na dupie. Znalazł
      inną pracę. Poradził sobie. Ale po latach nikt mu nie dał ani grosza. A
      większość pajaców po 5 latach pracy, już była traktowana jak ktoś lepszy i
      dostawała grubą kasę za friko. To gówno podzieliło n asze miasto. Na szczęście
      podział jest tylko kasowy. Bo klasy pozostały. A niestety większość ORLENU to
      beret na berecie.
      Cieszę się tylko z tego, że słoma wylazła zaraz po emisji akcji i najlepiej na
      tym wszystkim zarobiło DAEWOO i gmina słupno. Teraz fury się już dawno
      rozpadły, a domy stoją niedokończone bo kasy nie starczyło.
      Bo wydawać też trzeba umić...
      Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ciach_spaw_benz Re: Tysiąc osób pod Orlenem 20.05.04, 09:04
        Gość portalu: OPAT napisał(a):

> Co teraz wszyscy źli, bo już pieniążków za frajer nie rozdają. Nic Wam się
        > k..wa nie należy. Mój ojciec budował tę firmę przez 10 lat i nie wytrzymał
        > stagnacji, tak jak większość nierobów. Nie chciał siedzieć na dupie. Znalazł
        > inną pracę. Poradził sobie. Ale po latach nikt mu nie dał ani grosza. A
        > większość pajaców po 5 latach pracy, już była traktowana jak ktoś lepszy i
        > dostawała grubą kasę za friko. To gówno podzieliło n asze miasto. Na
        szczęście
        > podział jest tylko kasowy. Bo klasy pozostały. A niestety większość ORLENU to
        > beret na berecie.
        > Cieszę się tylko z tego, że słoma wylazła zaraz po emisji akcji i najlepiej
        na
        > tym wszystkim zarobiło DAEWOO i gmina słupno. Teraz fury się już dawno
        > rozpadły, a domy stoją niedokończone bo kasy nie starczyło.
        > Bo wydawać też trzeba umić...
        > Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda że Twój ojciec nie nauczył Cie nszacunku do innych bez względu na to
        jakimi są (jednak rozumiem był zapracowany).
        Cieszysz się że ktoś dostał i wtopił kase? Feeeeeeeeeeeeee. Jakie to typowe.

• Gość: Anty wróbel Re: Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 08:54
      WRÓBEL POWIEDZIAŁ: "Następne 500 osób skorzystało z tzw. dobrowolnych odejść
      emerytalnych."
      Nóż się w kieszeni otwiera!!!! Jakie dobrowolne kretynie!!!! Pod grożbą!!!!!
      Jak nie odejdziesz to cię zwolnimy i tak!!!

WRÓBEL!!!!!!!!!! COOOO!!!!!!!!!!!!
      JAAASKUŁAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: saret Re: Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:20
        To ta pieprz...a PTASIA GRYPA!
    • Gość: panda Re: Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 11:01
      Niech Wróbel nie gada ile zarobiły spółki z grupy kapitałowej,niech powie ile
      wywlekły pieniędzy firmy z poza regionu,tzw układowe czyli kolesie
      • Gość: Andrzej Re: Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.pt-2.petrotel.pl 20.05.04, 11:10
        Dlaczego Wróbel nie powie publicznie że "jego córka" lat 5 "zainkasowała" 400
        tysięcy złotych za umieszczenie jej zdjęcia na folderach VITAI. Dlaczego pan
        Wróblel nie powie ze za 2003 rok zainkasował 37 milionów złotych premi (oprócz
        pensji(). Itd itd itd........
        • Gość: Troll Mądry Troll po szkodzie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 12:47
          Jak tylko ktokolwiek wspomnił o zorganizowanym przez mafie (jedną, która tylko
          udawała prawą, lewą lub UWolską, Demokratyczną lub inną) rabunku to nazywaliśmy
          go oszołomem, agentem KGB itd, bo Trolliki myślały, że i ich kieszeni to nie
          dotyczy.
          No to przyszedł czas i na Trolle, moje Trolle, aby być oszołomem.

Czy widział ktoś mojego braciszka?
          • Gość: m. modzelewski Re:Byłem mądrym przed szkodą. IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 20.05.04, 13:28

Byłem "oszołomem" od 1980 r. Myślałem, że jestem sam w Płocku. Tak masz rację,
            nie można było z nimi wogóle rozmawiać. Nawet jeszcze dzisiaj, jak im mówię, że
            za 10 lat lat i tak im odbiorą ich tzw. własność prywatną. Nawet nie wiedzą w
            jaki sposób. Gorzej, nie są nadal reformowalni, ponieważ dalej nie przyjmują
            racji głoszonych przez ludzi o poglądach narodowych.
            Panie Jurku W. z Orlenu. Już zaczyna kasy brakować?

Ps.Pan Wróbel wszedł w tzw. Park Technologiczny. W jego interesie jest to
            bardzo mądre posunięcie. Dlaczego? Niech tych 1000 "nowooszołomów" wreszcie
            zacznie myśleć. Zresztą para spuszczona. I o to chodziło.
    • Gość: www Re: Tysiąc osób pod Orlenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:53
      w
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka