Dodaj do ulubionych

PR-owcy na forum w akcji

04.09.11, 09:35
Zastanawia mnie ta duża liczba wpisów i dotąd nieznanych nicków na forum w obronie nieodpowiedzialnego szaleńca Jarosława W. który jeżdżąc szybkim motorem mógł spowodować śmierć innych użytkowników dróg jak również własną. Zbliżają się wybory więc atmosferę trzeba podgrzać wszak wiadomo że kierowca motoru jest członkiem pewnej partii. Jak myślicie, że ktoś da się zmanipulować na takie dno jakie sami reprezentujecie to grubo się mylicie!
Obserwuj wątek
    • Gość: prokurator Re: PR-owcy na forum w akcji IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 09:49
      Prokuratura W Płocku musi rzetelnie sprawdzić okoliczności całego zderzenia! Śmierdzi tu na kilometr złamaniem przepisów prawa o ruchu drogowym. Ci PR-owcy to być może niektórzy znajomi Jarosława W. chcący wpłynąć na opinię publiczną jak również część innych, nieodpowiedzialnych motocyklistów. W procesie powinno również dojść do uchylenia immunitetu Jarosława W. My normalni użytknwnicy dróg publicznych żądamy dogłębnego i obidktywnego zbadania całej sprawy i nie zamiatania niczego pod dywan!
    • Gość: opel Re: PR-owcy na forum w akcji IP: *.plock.mm.pl 04.09.11, 10:19
      Nie baw się w sędziego na cudzym nieszczęściu. I pytam czy tu, czy ty (!) przestrzegasz prawa na drodze jadąc swoim pojazdem? Uderz się w piersi.
      Jestem pewny , że dochodzenie będzie rzetelne.
      • Gość: maga kampania wyborcza PO kosztem J.Wałęsy IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 10:22
        przywileje nadczłowieka wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dobre-informacje-na-temat-stanu-zdrowia-Jaroslawa-Walesy,wid,13750613,wiadomosc.html?ticaid=1cf6a
        • yxyx Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... 04.09.11, 13:12
          PR-owcy przestali spamować jak tylko usłyszeli magiczne słowo "prokuratura". Ot ciekawostka!
          • yxyx Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... 04.09.11, 13:40
            Cyt. Jarosława W. "Przyznaję, na
            dobrej prostej drodze
            drogowcy ustawili
            ograniczenie do 70 km na
            godz. Miałem na liczniku
            około 120. Pani policjant
            popatrzyła na mnie i nie
            była wyrozumiała. Dostałem
            10 punktów karnych i 400 zł
            mandatu. Zapłaciłem. Nie
            zasłaniałem się immunitetem,
            choć jeśli mnie rozpoznała,
            nie powinna wystawiać
            mandatu." - Ciekawe czy pani policjant nadal pracuje, jak ona śmiała mandat wystawić europosłowi z PO?
            • Gość: myślący Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 13:57
              ludzie w Polsce przyzwalają na patologię, bo w panuje mentalność ultrawiejska, przecież polityk może wypić, jeździć na gazie, przyjmować łapówy, łamać przepisy itd jak ten sołtys co może bimber pędzić no bo to w kuńcu sołtys. Mało tego ludzie sami przyzwyczajają do łapów urzędników i aprobują takie zachowanie. Głosują też na tych kto głośniej krzyknie jak na sędziego w meczu piłkarskim B klasy albo ma telewizję i media i robi równo wodę w mózgu ociężałej masie wyborczej a na koniec dziwi się i narzeka że mieszka w republice bananowej.
              • Gość: bij dziada Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 14:04
                nie darze lecha w wielka sympatia ale tez nie uwazam ze wypadek w rodzinie jest dobra okazja do przypominania roznych rzeczy . to jest kwestia kultury , wychowania wreszcie smaku .
                rozmaite mendy typu yxyx czy citymen uznaly ze jest to okazja zeby sie po kims przejechac .
                w takiej sytuacji musze oponowac chociazby nawet ojciec ofiary byl wcielonym diablem .

postawa tych gnojków jest reprezentatywna dla pewnych srodowisk m.in. ubolewajacych obecnie nad tym ze niejaki mileski został wyj.... z list swojej zabawnej partii .
                wspolistnienie obu tych postaw w jednym "umysle" uznaję za obrzydliwe .
                • Gość: płocczanin 0 Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... IP: *.dynamic.mm.pl 04.09.11, 14:14
                  A co powiecie na takie fakty? Czy w Płocku, Polsce jest tak:

............Wielu ludzi manifestowało swe niezadowolenie z polityki socjalnej . Panie premierze, niech pan dobrze się nam przyjrzy, Proszę pozwolić nam żyć w tym kraju -
                  przeciwko rosnącym kosztom wynajmu mieszkań . Z tygodnia na tydzień manifestacje były coraz większe, a ich uczestnicy protestowali także rosnącym podatkom, cenom żywności, opieki medycznej i kształcenia. eden z liderów ruchu studenckiego, także protestującego przeciwko polityce rządu..........
                  • Gość: ja Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 14:22
                    Tu nikt nie umarł i nie usiłuj pobić na siłę żałoby narodowej. Przypomnij sobie też tępy dziadzie jak manifestowano przeciw pochówkow Lecha Kaczyńskiego a ludzi składających hołd prezydentowi środowisko PO nazywało ich nekrofilami!
                • citymen Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... 04.09.11, 15:40
                  bij dziada nie podgrzewaj sztucznie atmosfery... przedwyborczej, bo to mało kto łyknie.
                  • citymen Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... 04.09.11, 15:52
                    Dla mnie liczą się fakty kto ile zrobił a nie pierdoły, wewnątrzpartyjne rozgrywki i poklepywanie się po jajach partyjek o których za kilka lat nie będą już pamiętać sami ich załoźyciele, a zwyczajni ludzie tradycyjnie zostaną z niczym.
                    • Gość: lilka Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.11, 16:13
                      To miłe,żeś taki pryncypialny.Tylko co to ma wspólnego z wypadkiem Jarosława L?
                      Trudno też nie zgodzić się z bij dziada co do kwestii smaku,kultury i wychowania.Facet ma rację i już.
                      • citymen Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... 04.09.11, 23:39
                        Lilka uwierz mi że bij dziada nie ma racji tylko conajwyżej pretekst do pohasania sobie na forum. :-))Lilka uwierz mi że bij dziada nie ma racji tylko conajwyżej pretekst do pohasania sobie na forum. :-))
                  • Gość: łyczek Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 15:57
                    ja łykam już od dawna a w łyk-end wręcz z lubością - bardzo mnie to rozgrzewa, lubię rozgrzewającą i podgrzaną atmosferę, przedwyborczą również
                    • Gość: partia Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 16:06
                      bij dziada i menel to ludzie partii (tej dawnej też), a dziś nawet mają większy asortyment, idą tam kto da więcej.
          • zomozadwa Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... 04.09.11, 20:11
            taak? naprawdę?
            no to patrz:
            prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura, prokuratura.

a teraz: CHCWD idioto! :-D
            • Gość: chujograomchujogra Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 22:08
              taak? naprawdę?
              no to patrz:
              prokuratura, prokuratura,
              prokuratura, prokuratura.
              a teraz: CHCWD ZOMOZADWIE idiocie acha afaktycznie :-Drokuratura, prokuratura,
              prokuratura, prokuratura.
              a teraz: CHCWD ZOMOZADWIE idiocie acha afaktycznie :-D

• zomozadwa Re: PR-owcy przestali spamować jak tylko... 05.09.11, 00:24
                no już dobrze, dobrze. :-D
                a teraz umyj rączki i buzie i do łóżeczka.
                bo jutro koledzy znów będą dokuczać na przerwie, a brata bliźniaka nie ma. :-(
    • Gość: h Re: PR-owcy na forum w akcji IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 16:11
      im prokurator nie zrobi nic
      • Gość: znajomy prokurator Re: PR-owcy na forum w akcji IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 16:18
        Gość portalu: h napisał(a):

> im prokurator nie zrobi nic

za to tobie może zrobić niezłe kuku - i tego się trzymaj
    • Gość: pomroczny Re: PR-owcy na forum w akcji IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 17:09
      Jarosław miał pomroczność jasną i za nic nie odpowiada. W takim stanie to tylko inni są winni temu co się dzieje.
      • Gość: kilomułu Re: PR-owcy na forum w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 18:42
        Świadków wypadku jest aż nadto.
        Po pierwsze kierowca Tira, który zaświadcza jak Rawka dokładnie stała przed ruszeniem i z jakim zamiarem kierunku jazdy ruszyła.
        Jest kierowca Rawki, który wie co robił na tej szosie po ruszeniu , jak doszło do wypadku, ile metrów przejechał po zderzeniu z motocyklem. Są pasażerowie Rawki.
        Co powiedzieli, można poczytać w pierwszych relacjach.
        Jarosław jest młody,silny, dobrze odżywiony, więc jego organizm jest zdolny do walki o życie bardziej niż przeciętny. Wyjdzie ze szpitala na własnych nogach tylko musi to potrwać.
    • Gość: szkoda pisać yxyx, nick sprzed chwili na forum w akcji IP: *.208.c85.petrotel.pl 04.09.11, 21:58
      Jarosława W. zadnym motorem nie jechal, wracaj dziecko do szkoly to cie naucza jak i co nazywac poprawnie :)
      • Gość: oracz Re: Re: IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 22:13
        też słyszałem że pługiem w konia do popowa jechał
    • Gość: ali Re: PR-owcy na forum w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 00:15
      skoro tvn o tym mówi sto razy w ciągu dnia to politruków z PO tu nie brakuje by pisać.
      pomroczność jasna to też jego działka ?
      • Gość: wawiak Re: PR-owcy na forum w akcji IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 20:01
        nie. to jego
        www.alert24.pl/alert24/1,99701,10242017,Slask__nie_ustapil_pierwszenstwa_skrecajac___zderzylo.html
        działka.
        • Gość: hihi Re: PO-owcy na forum w akcji IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 20:35
          www.youtube.com/watch?v=DSskJBR9ark&feature=player_embedded
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka