Dodaj do ulubionych

Liczniki na forum

IP: *.petrotel.com.pl 04.03.02, 17:17
Na gorze tej strony znajduje sie link do sondazu na temat usuniecia licznikow
na forum. Na dzien dzisiejszy 58% glosujacych uwaza, iz powinny one zostac
usuniete. Czyzby wkrotce skonczylo sie rozdawanie kubeczkow ?? Mozemy przeciez
nie wiedziec, czy minelismy i kto minal 10000 post. Przyznam, ze glosowalem za
tym, aby liczniki pozostaly. Fajnie jest wiedziec ile postow mamy na naszym
forum, mimo iz moze to prowadzic do rywalizacji z innymi miastami. A jak wy
glosowaliscie ??? (jezeli juz glosowaliscie, oczywiscie)
Obserwuj wątek
    • racuszek Re: Liczniki na forum 04.03.02, 18:16
      Głosowałem za pozostaniem liczników.
      Przecież fajnie wiedzieć jakie natężenie ( i napięcie) panuje na forum.
      A że jakieś pajace czasami je nabijają.
      To już ich problem. Przecież my nic na tym nie tracimy.

Inna sprawa, że 9000 to strasznie mało. Wchodząc na stronę "hazardowego
      profesjonału" można zobaczyć 830.000 !!!
      • hiubi Re: Liczniki na forum 04.03.02, 18:39
        Ja jestem zdecydowanie przeciw. Dyskusje o tym byly już tu kilka razy.
        A co do chamstwa, to jakoś sądzę, że te osoby nie za bardzo patrzą na licznik
        i tylko tak sobie piszą dla zabicia czasu.

A kubki możnaby rozdawać za treść, a nie za wstrzelenie się ;-)
    • roman_j Re: Liczniki na forum 04.03.02, 18:52
      A ja głosowałem za kasacją. Sam zainicjowałem ten temat na "forum o forum".
      Przykłady wielu forów regionalnych pokazują, że niektórzy ludzie nie dorośli do
      liczników, a mechanizmy "samooczyszczania" zawodzą. Zajrzyjcie do Wrocławia na
      podforum pod tytułem "Krasnal i pomarańczowa strona miasta". Tam znajdzcie
      wątki o tytyłach "pierwszy pluton", "drugi pluton", itp. Obejrzyjcie je sobie,
      a potem wróćcie tutaj i napiszcie, czy Wam się to podoba. Zauważcie, że wątki
      te nie trafiły dotąd na oślą ławkę, bo wtedy Wrocław straciłby prowadzenie. :-((
      • Gość: Maciek Re: Liczniki na forum IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 05.03.02, 03:15
        Utrzymajmy liczniki; wszak w pewnym stopniu pomagaja utrzymac adrenaline na pewnym
        poziomie. A to tez sie liczy.
        • Gość: Lawyer Re: Liczniki na forum IP: 193.59.38.* 05.03.02, 11:57
          Myślę tak jak Maciek. Poza tym, przy kasacji, trzeba będzie pokochać Włocławek.
          • rene2 Re: Liczniki na forum 05.03.02, 17:09
            Ja też jestem za pozostawieniem liczników. Nie traktuję ich jako coś ważnego,
            ale to ciekawe co jakiś czas rzucić okiem, jak idą inne miasta, gdzi ejest
            jakaś burza - może nieraz i sztuczna, to fakt.
            • Gość: Naka Re: Liczniki na forum IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 18:03
              Ja głosowałam za pozostawieniem liczników. To jest duza frajda jak wchodzisz
              rano, a potem wieczorem i palców ci nie starcza na liczenie róznicy. I te
              liczby wydaja sie piekniejsze i kolorowsze i naraz patrzysz a tu 10-cio
              tysiecznik . Naka
              • Gość: Maciek Re: Liczniki na forum IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.03.02, 19:06
                Widze ze Naka i ja, mamy ten sam system. Mianowicie wchodzac na forum patrze na
                globalna cyfre, by porownac z cyfra z poprzedniego wejscia; daje to wyobrazenie
                o ilosci nowych postow i juz sie ekscytuje, jesli roznica jest pokazna.
                • roman_j Re: Liczniki na forum 05.03.02, 22:00
                  Ostatnio pewnie mniej się ekscytujesz, chyba że rzadziej wchodzisz. :-))
                  • Gość: Maciek Re: Liczniki na forum IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 06.03.02, 04:06
                    Jestes zdania, ze niedostatecznie czesto udzielam sie na forum ? Romku, jestes
                    niesprawiedliwy :)) czyz nie zauwazyles , ze robie wpisy zarowno w ciagu dnia ( Twojego i
                    mojego ), "okradajac" dla forum mego szacownego pracodawce z cennych minut mojej
                    pracy, jak i w ciagu nocy ( Twojej ) tym razem juz uczciwie bez "okradania" nikogo, bo z
                    domowego kompa :)) Czy sugerujesz, ze powinienem noca ( moja ) , kiedy okazjonalnie
                    robie przypadkowa wizytke w toalecie, powinienem po drodze wejsc na forum i cos
                    skrobnac :))
                    • rene2 Re: Liczniki na forum 06.03.02, 10:27
                      Lepiej nie, bo co będzie, jak zaspany pomylisz komp z toaletą i odwrotnie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka