biust75d 11.10.11, 08:40 Brawo Kruchy - masz 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romp66 Jaka praca taki wynik prof. Kruszewski!!! 11.10.11, 09:14 SLD Płock= bufonada, nadęcie i brak szacunku dla wyborców ! Jedynym pracowitym posłem przyciągającym młodzież i ludzi był eks minister Andrzej Piłat,który miał chęć do pracy w regionie, czym zarażał innych. Konfabulacje starej kadry , zrażającej wyborców jak pan Wojciech Hetkowski, obcujący Inflanty jak pan Zagłoba. Na głosy trzeba zapracować szacunkiem do ludzi pracą każdego dnia, nie tylko w kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Zbigniew Kruszewski: Sojusz zapracował na swó IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 10:38 Miller, Kalisz i inne trupy mocno tu pomogły, oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
venerabilis Pełna wtopa SLD 11.10.11, 13:11 Jeśli wystawia się kandydatów przywiezionych w teczce, z których jeden prezentuje przez 3 lata tylko swoje piękne zęby, a drugi jest tylko dziadkiem Nataszki to wynik może być jeden. Obaj obiecywali razem dla Płocka w Płocku, dla Gostynina w Gostyninie, itd. Ale tak naprawę co obiecywali - nie wiadomo. Poza tym ów dziadek wsławił się aferą ze studentami po rozbiciu im auta samochodem należącym do kancelarii prezydenta. Płocki kandydat każe nie mieć obaw o jutro. Rzeczywiście ktoś, kto ma tak otłuszczoną twarz jak ów kandydat nie musi obawiać się jutra. Rację ma Kruszewski. W Płocku są zdolni trzydziestolatkowie, są ludzie, którzy wykazali się w pracy dla Płocka i okolic. Chociażby sam rektor Kruszewski. Pokazał, że jest mądry, ma wizję, jest świetnym organizatorem. On byłby kandydatem najlepszym na senatora albo posła. Ale... nie mój cyrk, nie moje małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Pełna wtopa SLD IP: *.032.c77.petrotel.pl 11.10.11, 13:16 Cuś nie kumam, albo Kruszewski tak staro wyglada, albo tak się "zmećzył" życiem, bo wygląda na trochę więcej niz 30 lat, a piszesz przecież W Płocku są zdolni trzydziestolatkowie,... Chociażby sam rektor Kruszewski :) Odpowiedz Link Zgłoś