Dodaj do ulubionych

Zbigniew Kruszewski: Sojusz zapracował na swój ...

11.10.11, 08:40
Brawo Kruchy - masz 100% racji.
Obserwuj wątek
    • romp66 Jaka praca taki wynik prof. Kruszewski!!! 11.10.11, 09:14
      SLD Płock= bufonada, nadęcie i brak szacunku dla wyborców !
      Jedynym pracowitym posłem przyciągającym młodzież i ludzi był eks minister Andrzej Piłat,który miał chęć do pracy w regionie, czym zarażał innych.
      Konfabulacje starej kadry , zrażającej wyborców jak pan Wojciech Hetkowski, obcujący Inflanty jak pan Zagłoba.
      Na głosy trzeba zapracować szacunkiem do ludzi pracą każdego dnia, nie tylko w kampanii.
    • Gość: hihi Re: Zbigniew Kruszewski: Sojusz zapracował na swó IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 10:38
      Miller, Kalisz i inne trupy mocno tu pomogły, oby tak dalej
    • venerabilis Pełna wtopa SLD 11.10.11, 13:11
      Jeśli wystawia się kandydatów przywiezionych w teczce, z których jeden prezentuje przez 3 lata tylko swoje piękne zęby, a drugi jest tylko dziadkiem Nataszki to wynik może być jeden. Obaj obiecywali razem dla Płocka w Płocku, dla Gostynina w Gostyninie, itd. Ale tak naprawę co obiecywali - nie wiadomo. Poza tym ów dziadek wsławił się aferą ze studentami po rozbiciu im auta samochodem należącym do kancelarii prezydenta.
      Płocki kandydat każe nie mieć obaw o jutro. Rzeczywiście ktoś, kto ma tak otłuszczoną twarz jak ów kandydat nie musi obawiać się jutra.
      Rację ma Kruszewski. W Płocku są zdolni trzydziestolatkowie, są ludzie, którzy wykazali się w pracy dla Płocka i okolic. Chociażby sam rektor Kruszewski. Pokazał, że jest mądry, ma wizję, jest świetnym organizatorem. On byłby kandydatem najlepszym na senatora albo posła.
      Ale... nie mój cyrk, nie moje małpy.
      • Gość: 1234 Re: Pełna wtopa SLD IP: *.032.c77.petrotel.pl 11.10.11, 13:16
        Cuś nie kumam,
        albo Kruszewski tak staro wyglada,
        albo tak się "zmećzył" życiem, bo wygląda na trochę więcej niz 30 lat, a piszesz przecież
        W Płocku są zdolni trzydziestolatkowie,... Chociażby sam rektor Kruszewski
        :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka