fpz 11.10.11, 13:20 A może tak coś o wykształceniu człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palę kota Re: Paweł Sajak, Ruch Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 16:51 Wykształcenie? Ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Paweł Sajak, Ruch Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 17:25 Trzeba przyznać, że jak na posła to kwalifikacje imponujące. Nareszcie ktoś ze świeżym umysłem w Sejmie, ale wstyd dla SLD że kogoś takiego nie wystawiło tylko ekonomistów Gawkowskiego i Iwaniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: To jeden ze szczepów elyt PO 11.10.11, 17:32 na mój wstępny osąd "programowy" RP na bank ma wykształcone trzecie jądro albo członka ewoluującego w kierunku waginy :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fddgd Re: Paweł Sajak, Ruch Palikota IP: 80.48.4.* 11.10.11, 17:42 tusk=palikot, dziś tusk się odkrył i powiedział w wywiadzie dla polityki, że najwięcej szans na współpracę dostrzega w ruchu palikota, jak nisko upadł psl, że będzie takiemu tandemowi służył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludowczyk Re: Paweł Sajak, Ruch Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 17:58 ...a PiS to taka stara lampucera, [pani Magdo. Wcześniej brylowała na salonach a dzis starej, wyleniałej rury nikt kompletnie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziulek Re: Paweł Sajak, Ruch Palikota IP: *.234.c86.petrotel.pl 11.10.11, 18:00 Chyba żeby nisko upaść trzeba być najpierw wysoko. A PSL zawsze , jeszcze jak nazywało się ZSL było chorągiewką na wietrze, zawsze sprzedajni , zawsze chętni do współpracy i to nie ważne z kim , aby do władzy. A człowiek ? człowiek jest najważniejszy - swój człowiek i jego rodzina, znajomi itd. trzeba im pomóc , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o ekonomistach SLD Re: Paweł Sajak, Ruch Palikota IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 19:39 Gość portalu: maciej napisał(a): > kogoś takiego nie wystawiło tylko ekonomistów Gawkowskiego i Iwaniaka! nie znam Gawkowskiego, ale za to doskonale wiem, że Iwaniak ma takie pojęcie o ekonomii jak swinia o astonomii - opinie swoją opieram na licznych wypowiedziach "ekonomisty" na tematy ekonomiczne i gospadarcze a nie tylko osądzam po nr kołnierzyka i kolorze karku (red neck - check what it means in USA) Może miało byc EKONOM ale że to słowo rzadko ostanio stosowane, więc użyto trochę podobnego, szkoda że nieadekwatnego i zupełnie błędnego oraz nietarfnego w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
plockier Re: Paweł Sajak, Ruch Palikota 11.10.11, 20:04 Z tego, co do tej pory wyczytałem, to posiada wykształcenie średnie. Kariera zawodowa porywająca; operator automatu pakującego, operator na linii produkcyjnej. A o sobie przekazał tyle (cytując z innego artykułu): "Wszystkim to teraz mówię i nikt mi nie wierzy, że nie interesowałem się polityką w ogóle. Jak każdy przejrzałem gazety, obejrzałem coś w telewizji. I to wszystko. W październiku ub. roku na Facebooku i dostałem wiadomość, że Janusz Palikot zaprasza zainteresowanych na spotkanie do Sali Kongresowej w Warszawie. Pojechałem. Przypadło mi miejsce przy kamerzyście z jakiejś telewizji. Był podpity, wykrzykiwał w stronę Palikota, że jest populistą, że gada głupoty. Ochrona go w końcu wyprowadziła, ale przez te krzyki ja zacząłem bardzo uważnie słuchać Janusza, tego, co mówił - wspomina Paweł Sajak z Ruchu Palikota, przyszły poseł." Czyli w przyszłości 100, a nawet więcej % sterowanej sznurkami kukiełki do głosowania. Pamięta ktoś "Karierę Nikodema Dyzmy"? Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: jaka partia taki poseł 12.10.11, 09:03 kolejny dyzma do kolekcji kominiarza Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: jaka partia taki poseł 13.10.11, 11:46 Znam osobiście: z zalet, świetny organizator. Z wad: totalny brak kręgosłupa moralnego. nastawiony na stołek jest gotów sie wyrzec się wszystkich ideałów. Odpowiedz Link Zgłoś