monster_truck 28.10.11, 07:29 Ktoś chyba zapomniał że Płock promują nie tylko takie "atrakcje" jak molo ale także Broniewski i pomniki przyrody. Tak przy okazji, czemu molo nie ma jeszcze nazwy? Moja propozycja - "Kiełbasa Wyborcza Milewskiego". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komisja ds molo Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 09:42 komisja ds molo mogłaby podać wiele innych nazw , może nawet bardziej wstrząsjących i przemawiających do rozumu - oczywiście dla posiadaczy sprawnych mózgów i krzty rozumu we łbie, tj fenomenu i atrybutu stosunkowo dośc rzadko spotykanego u płocczan - ale popiera tę propozycję w całej rozciągłości, wyrażąjąc jednakowoż nadzieję, ze będzie to nazwa czasowa i krótkotrwała jak żywot tego pomnika debi.lizmu i dezynwoltury w szastaniu publicznym groszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potem cały kraj chwali molo tylko miejscowa żulia nie IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 09:54 schiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: higienistka Re: cały kraj chwali molo tylko miejscowa żulia n IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 10:10 @potem potem i stęchlizną capisz nan kilometr - przydałaby sie też lewatywa na rozum, usuń goowno z mózgu i odśwież go sobie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do potu Re: cały kraj chwali molo tylko miejscowa żulia n IP: *.class100.petrotel.pl 28.10.11, 22:40 potem to .......znasz to powiedzenie poeto apologeto wszelkiej głupoty i wywalania miejskiej kasy na głupoty.Szkoda,że nie wiesz iż ta kasa też jest z Twojej kieszeni,Takich mamy znawców ekonomii i stąd taki dług w kasie miejskiej.Mola im się zachciało.Buduj za swoje a nie za nasze miejskie.Zrozumiał ekonomista od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazwa Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:21 Molo powinno być imienia niszczycieli z PO, bo nie zadbali, nie konserwowali, chcieli zniszczyć. Teraz kolej na burzenie zabytkowych kamienic. Wszystko niszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.11, 10:39 Z niszczeniem domów maja wprawę. Zresztą ten nakaz niszczenia dostali na jaczejce , jak to pisze neoplustacja, od rządu. Wczoraj TVN 24 podała, że dzielni radni z Mławy dali neobiznesowi łakome kąski terenu ..za zburzenie kamienic. To PO każe robić w całej Polsce. I tylko gó... z Warszawy płynie za darmo a już Unia powiedziała, że za nie, my w Płocku zapłacimy o 400 % więcej za wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platan Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.plock.mm.pl 28.10.11, 10:35 Cyt:Tymczasem 24-letnia płocczanka, magister filologii polskiej, z rezygnacją opowiada: - Moi rówieśnicy nie wiedzą w ogóle, kto to był Broniewski, nie wiedzą, gdzie rośnie jego dąb. Tak właśnie wygląda znajomość swojego historii "gniazda", miejsca gdzie się mieszka, swojego miasta i żyje, gdzie się wychowuje własne dzieci. Widać jak na dłoni efekty kształcenia w płockich szkołach. Powiem za poetą:"a niech to cholera"... Poza tym widać jak określone służby pracują. Pewnie maja na plecach wielkie siniaki od pchania ich w to miejsce. Ciekawe jak wygląda praca takiego "konserwatora<<<'. >siedzi z biurkiem i co? Śpi? Gra w internecie w kulki? Obejść te kilka drzew w formie spaceru i sprawdzić ich stan to jest praca ponad siły? Jak nazwać takiego pracownika i jego efekty? Jak widzimy jego role przejął prezydent, który w swoje pracy nazbyt często używa czasu przyszłego:' zrobimy" itd. co świadczy, że zagadnienia zapomniano Pytanie dlaczego NIE jest zrobione nie doczeka się odpowiedzi. Żałosny styl pracy ratusza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijarowiec Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 11:35 > Obiecuje, że wydział promocji przemyśli, jak nie tylko pięknie zagospodarować miejsce przy dębie, ale w ogóle uczynić z niego rozpoznawalną płocką atrakcję dla mieszkańców i turystów. Może wtopić w płyty chodnikowe czy ściany budynków fragmenty poezji poświęconej miastu? - Dobry pomysł, zastanowimy się, jak najlepiej promować miasto i naszego Broniewskiego - odpowiada Andrzej Nowakowski. Więcej... plock.gazeta.pl/plock/1,35710,10551153,Wielki_dab_Broniewskiego_niszczeje__Znow_rosnie_na.html#ixzz1c4ApCSSJ Pan Prezydent niech lepiej nie straszy pomysłami Wydzialu Promocji UMP - znów ukują następne "Płock wrażeń moc" albo "Płock zero dryfu" . Pomimo naboru świeżych sił fachowych z radzanowa nic nie robią całymi miesiącami a jak już coś walną, to jak chory w kubeł - jedno gorsze od drugiego - jakby się psu w nocy przyśniły to by się o budę zabił ze starchu lub rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.ppp.as43234.net 28.10.11, 12:11 Bylem w Plocku po raz pierwszy w zyciu nieco ponad rok temu. Szkoda ze o tym debie nie wiedzialem bo bym chetnie obejrzal i sfotografowal. Piekne miasto macie a ja turysta z zagranicy. Bylismy w muzeum, zjedlismy obiad nad Wisla i posiedzielismy na skarpie. Zostawilismy w miescie pieniadze a wywiezlismy szacunek do osiagniec wizualnych gospodarzy tego historycznego miasta. Mysle, ze warto by zainwestowac w laweczki wokol debu jak tez w gablote z opisem jego historii nieopodal. Niewiele jest takich miejsc w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 do misia zerowego IP: *.173.c92.petrotel.pl 28.10.11, 12:20 A czy ty wiesz szanowny misu , że za twoje g...a płacą np. we Włocławku ? A czy nie możesz np. zrzec się tego po zetesempowskiego mieszkanka i kupić kamienicę przeznaczoną do wyburzenia, wyremontowac , zrobic tu np. muzemu Padlewskiego ? A czy ty drogi misu wiesz że stacja TVN to niemiecka stacja z udziałami piaskowych, i patrzysz w nią jak gapa w ... i jest ona dla ciebie podstawoym opiniotwórczym medium? Czy o tym wie twój spowiednik ze stanisławówki , ze zamiast oglądac trwam na te szwabskie stacje się gapisz bez przerwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 [...] IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.11, 13:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 Moderacja manipuluje i broni KOGO? IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.11, 17:10 mili , sympatyczni moderatorzy. stoicie na straży KOGO? SKASOWANO WYCZYNY POLAKOŻERCY W TV A ZOSTAWILIŚCIE DOCINKI O MIESZKANIU A TO PO ŻYDACH BZURE , A TO ZTMS...... Przecież wiecie ile razy wasze ziomki to napisały. czy jak skasowaliście , to tego w TV nie było? Komu służycie? Tu jest Polska. Coś wam się myli Z Ojczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.11, 12:51 Wszystko jest tak , jak zamierzono. Przecież to Polak. Gdyby było inaczej, system szkolny miałby opracowane prace, konkursy, itp z postaci płockich . stąd zdziwienie , że młody nie wie, jest bez sensu. Miał nie wiedzieć i nie wie. Jak wiecie zmuszałem instytucje do przyjmowania moich prac, wierząc niezmiernie , że to Dzieje Płocka i Ważne. Niestety, to była moja głupota. NIE JEST WAŻNE, jak orzekli UCZENI. W Płocku nie ma Instytucji, która powinna przejmować niby filmy, niby opracowania, fotografie, wykonywane przecież za naszego życia. A przecież jak widzimy , ww są wykonywane masowo , ponieważ nowa technika pozwala na pstrykanie do woli..... Nie ma Instytucji DOKUMENTALISTY WSPÓŁCZESNEGO. A MA JE WARSZAWA. Tak więc w mieścinie Płocku, jak umrzemy, powstanie luka czasoprzestrzeni naszej działalności i................WSZYSCY BĘDĄ SZCZĘŚLIWI. Pójdą śladem starożytnych Spartan. Potrafili tylko zabijać. ALE NIE JEST TRAGICZNIE. POZOSTANĄ PRZECIEŻ ksera ZIELONEJ WYSPY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 18:10 > Jak wiecie zmuszałem instytucje do przyjmowania moich prac, wierząc > niezmiernie , że to Dzieje Płocka i Ważne. Niestety, to była moja gł > upota. NIE JEST WAŻNE, jak orzekli UCZENI. Dzięki Panie Boze, że "wielkie' dzieła madrego inaczej, naplywowego z mniejszości azjatyckiej o mózgu gorszym niz czlowieka z epoki kamienia łupanego nie pozwolileś rozpowszechniac w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 16:01 Wyciąć tego krzaka i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wielki dąb Broniewskiego niszczeje. Znów rośn IP: *.plock.mm.pl 28.10.11, 17:06 I dąb niszczeje i dom Broniewskiego także. Mnie Płocczance jest wstyd, jak przechodzę koło tego miejsca,zamiast dbać o zabytek i w domu zrobić muzeum Broniewskiego, to władze miasta udają, że nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h prawde tu sie wycina, dajcie prawdziwy życiorys IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 17:19 tego cepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siegfried Re: dlaczego nie wycieto chama płocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 11:05 Dlaczego moderacja forum nie zabanuje arcychama płocczanina0? Kto za tym stoi? Myślę, że napływowi i mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 Re: dlaczego nie wycięto chama neoplusa. IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.11, 11:49 zigi tym razem a to tylko stacja policyjnego nadchowu. Jest sobota . Polskie i Katolickie Święta tuż. Jest południe. I wtedy daje głos neoplus, którego znają jak łyse konie moderatorzy i pisze podstępnie wg gatunku . o płocczaninie. Ni z gruszki , ni z pietruszki. To tylko polowanie w g nakazu izraela na piszących na forum. I tak siódmy rok. A dziwi się a dziwi a to jedno ucho. Mili Obywatele. Tu nie Syjon. Tu jeszcze Polska i bezprawie podrzynaczy, nie ma tu Prawa. Jeszcze nie szaryjat Z Muru. Jeszcze Polska. Neoplus nazywa Opiekuna chamem a sam kim jest? Ponad 5 000 wpisów. Szanowny neoplusie. Posłałem twoje miłe pisanie do Polonii amerykańskiej, żeby zobaczyli, co mniejszości wyprawiają w zniewolonym naszym kraju. Ostatnie pisania twoje i niby a, posłałem prezydentowi z układu wschodniego, żeby zobaczył , co uczynili z nami. Widza o moderacji i brygadzie z płocka poszła dalej , jak myślicie. A wszystko uczyniliście SAMI, niszcząc sprawy Narodu polskiego wg . systemu pokazanego w filmie Zniesławienie.; zniesławienie - YouTube www.youtube.com/watch?v=nu6t9YmHvT42 Kwi 2010 - 10 minut(y) - Przesłany przez: maghrebiankaa Młodzi Izraelczycy rozrabiają w Polsce: palestyna.wordpress.com/2009/12/ 10/mlodzi-izraelczycy-rozrabiaja-w ... ZNIESLAWIENIE, CZYLI PRAWDA O TZW ... - YouTube www.youtube.com/watch?v=qEQw6wFAAlM23 Maj 2011 - 88 minut(y) - Przesłany przez: JuzkowZbigniew Oto film zrealizowany przez Izraelczyka, pochodzacego z syjonistycznej rodziny Yoava Shamira. Stara sie on w nim ... 8z8 zniesławienie - YouTube www.youtube.com/watch?v=7C4b2kXIYXU18 Maj 2011 - 11 minut(y) - Przesłany przez: MrozekPL Zniesławienie - czyli prawda o Antysemityzmie. ... Standard YouTube License. 0 likes ... 7z8 zniesławienieby ... Więcej filmów dla zapytania zniesławienie youtube » Zniesławienie - Demaskator. - NowyEkran.pl socjologiakrytyczna.nowyekran.pl/post/14820,znieslawienie 19 Maj 2011 – "Zniesławienie" - prawda o antysemityzmie. Film jest ... Wersja w częściach na portale takie jak youtube, dailymotion, vimeo itd.: Part 1 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siegfried Re: dlaczego nie wycięto chama neoplusa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 12:02 Po tym wpisie widać, że to nie tylko cham ale i dosiciel. Na pewnego internautę doniósł do Bundesrepublik Botschaft. Na mnie do prezydenta z układu wschodniego. To dziwne bo wśród nas Polaków nie było szpicli i donosicieli poza niesławnymi szmalcownikami kolaborujacymi za okupacji z giermańskim najeźdxcą. Tacy byli w jednostkowym wymiarze jak np w Płocku pewna grupka co wydała w łapy gestapo felczera Akimowa i pewna zacną rodzinę żydowska z Płońskiej. Nie robili ci szmalcownicy tego z pobudekm ideowych tylko wyłącznie dla korzyści materialnych np obejmując z woli wdziecznych niemców zwolnione mieszkania po wywiozionych do KL Żydach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 Re: Obwinianie Polaków o Holokaust. IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.11, 13:15 jak nizej z powodu nie wycięcia oskarżenia, uważam wpis za stosowaną przez Agorę SA, walkę z Polakami i Oskarżanie Narodu Polskiego o Holokaust. Moderacja , ponieważ tego nie wycięła, bierze udział w syjonistycznym układzie, niszczącym Imię Polski na świecie. Cytat sprawczy; Gość portalu: siegfried napisał(a): > Po tym wpisie widać, że to nie tylko cham ale i dosiciel. Na pewnego internautę > doniósł do Bundesrepublik Botschaft. Na mnie do prezydenta z układu wschodnieg > o. To dziwne bo wśród nas Polaków nie było szpicli i donosicieli poza niesławny > mi szmalcownikami kolaborujacymi za okupacji z giermańskim najeźdxcą. Tacy byli > w jednostkowym wymiarze jak np w Płocku pewna grupka co wydała w łapy gestapo > felczera Akimowa i pewna zacną rodzinę żydowska z Płońskiej. Nie robili ci szma > lcownicy tego z pobudekm ideowych tylko wyłącznie dla korzyści materialnych np > obejmując z woli wdziecznych niemców zwolnione mieszkania po wywiozionych do KL > Żydach. Zaloguj się Login: Hasło: Zarejestruj się Nie pamiętam hasła Forum Płock Płock Sport Pogaduchy płockich Mam Szkoła i studia w Płocku Po godzinach Forum Płockich Inwestycji Forum Romanum ® więcej » Załóż forum reklama REKLAMY GOOGLE Kredyt "Rodzina na Swoim" Tanie Kredyty Mieszkaniowe z Dopłatą Rządową. Sprawdź ! www.GetinBank.pl Kredyt na samochód Od 5,99%, od 25 do 72 rat. Złóż wniosek online. RRSO 8,17% santanderconsumer.pl Kredyt na Samochód 5,49% Decyzja w 4 h. Niska rata. Bez zaświadczeń. Sprawdź ! www.GetinAutoKredyt.pl Koniec cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiga rocznica wizyty Cara w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.11, 13:16 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tego-dnia-Rosja-ukorzyla-sie-przed-Polska,wid,13938203,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: plocczanin0 w powaznych tarapatach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 13:26 Szczególnie syjonistyczny atak na Polske zawarty jest w cytowanym przez plocczanina0 ogłoszeniu o zakupach ratalnych samochodów i programie kredytowym Rodzina na swoim. Ktoś napisał, że plocczanina0 pogięło. Ja poszedł bym w tej ocenie znacznike dalej. Biedny człowiek. Czy ktos może jemu pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 Re: Opluwania Polakow. IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.11, 13:36 Dalej łamiesz Regulamin. teraz jesteś Mirellą? Cytat poprawiam. Zacieniło cały Temat, stąd jest za dużo poza tematem Oskarżenia. Poprawiam cytat; .....................Cytat sprawczy; Gość portalu: siegfried napisał(a): > Po tym wpisie widać, że to nie tylko cham ale i dosiciel. Na pewnego internautę > doniósł do Bundesrepublik Botschaft. Na mnie do prezydenta z układu wschodnieg > o. To dziwne bo wśród nas Polaków nie było szpicli i donosicieli poza niesławny > mi szmalcownikami kolaborujacymi za okupacji z giermańskim najeźdxcą. Tacy byli > w jednostkowym wymiarze jak np w Płocku pewna grupka co wydała w łapy gestapo > felczera Akimowa i pewna zacną rodzinę żydowska z Płońskiej. Nie robili ci szma > lcownicy tego z pobudekm ideowych tylko wyłącznie dla korzyści materialnych np > obejmując z woli wdziecznych niemców zwolnione mieszkania po wywiozionych do KL > Żydach. ............ koniec cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: Opluwania Polakow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 13:53 A jakie tam jest oskarżenie Polaków o cokolwiek? Szalony jesteś czy tylko lekko poj..any? Kilka faktów historycznych na temat szmalcowników i osób sprzyjajacych niemcom? Autor tego wpisu korzystał z danych różnych internautów piszących o tym na forum. Czy uwazasz, że takie fakty nie miały miejsca, a piszący o nich to kłamcy? Obrażasz w takim razie kogoś o podobnym nicku do twojego, który(plocczanin, zd, itp) sporo o tym na forum ze szczegółami pisał. W dodatku powoływał się, że jest OPiekunem MPN to chyba jakąś wiedzę historyczną posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 do moderacji IP: *.102.c71.petrotel.pl 29.10.11, 14:56 A ja poniższy wpis uczyniony przez plocczaninaO uważam za obrazę Prezydenta RP prezydentowi z układu wschodniego i w związku z powyższym prosze moderację za podjęcie przewidzianych prawem i regulaminem działań. Nie pozwolę aby jakiś kolo co to sam się partiota zowie obrażał Konstytucyjny urząd Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgdf Re: do moderacji IP: 80.48.4.* 29.10.11, 15:13 a kogo obchodzi, co ty uważasz? a pozwalać lub nie to sobie możesz w domu o ile ci pozwolą... "prezydent z układu wschodniego" to dobre określenie, mi się podoba i proszę plocczanina0 o więcej tego typu trafionych określeń żyrandola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vis vitalis Re: do moderacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 15:17 Nietrudno zauważyć , że nasz kolo-patriota musi mieć spore problemy z głową. Jest jednak niegroźny i dlatego może moderacja nie reaguje na jego pure nonsesowe fanaberie. Przy okazji trochę osób może się zdrowo z tych jego nadętych wypocin pośmiać. O taklich wypowiedziach mówi się, że bredzi jak Piekarski na mękach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 Re: do Braci Polaków. IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.11, 16:13 Bezkarnie oskarża Polaków o Holokaust , co czynią producenci antysemitów za 70 ml. dolarów rocznie. Patrz film Zniesławienie. A Organa udają głupiego? Czyje są? Baardzo śmieszne, że aż straszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Blisko, coraz bliżej ...... IP: *.ip.netia.com.pl 29.10.11, 16:46 www.youtube.com/watch?v=s17RXYrraA0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat polak Re: do chyba napływowego plocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 17:11 Puknij się w czoło, Stary pierdoło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziulek autorytet IP: *.066.c88.petrotel.pl 29.10.11, 17:54 Popatrzcie do czego to doszło, patriota , bojownik o polskośc posługuje sie cytatami z wrażej , obcej tv , niemieckiej dla pisuarów, jako źródło wiedzy i spojrzenia na świat wykorzystuje film , czyli wytwór czyjeś wyobraźni ( scenariusz) który rzadko pokrywa sie z faktami historycznymi, a co najciekawsze ( najśmieszniejsze - paradkos) film , który tu tak często przywołuje został zrealizowany przez ( UWAGA) Żyda, Izraelczyka, czyli piaskowego, dziecko pustyni itp. Ludzie czy to czasami nie ironia losu? Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: autorytet 29.10.11, 17:58 ty petrotel ty też jesteś nezłą ironią ewolucji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: autorytet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 18:01 a ty miernoto dalej żyjesz w traumie po dwóch "zwycięstwach": milusia i kaczorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziulek do xy itd, IP: *.066.c88.petrotel.pl 29.10.11, 18:06 A powiedz mi prosze czy ja napisałem nieprawdę ? Czy to nie są fakty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl wieczny dyżurny IP: *.ip.netia.com.pl 29.10.11, 18:13 walnij łbem o ściane Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl wieczny dyżurny 29.10.11, 18:17 Gość portalu: ziomal napisał(a): > walnij łbem o ściane lepiej nie bo pusta czacha szybciej pęka :d Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: autorytet 29.10.11, 18:16 taak normalnie rozwolnienie mam prawie takie jak neoplus hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bara-bara Re:xyxy zboczeńcem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 18:20 yxyx napisał: > taak normalnie rozwolnienie mam prawie takie jak neoplus hahahaha Widzę, że jesteś Jarosławie niezły zboczeniec jak ludzi w kiblach podglądasz... A na rozwolnienie weź stoperan. Widziałem reklamę w telewizji. Podobno działa rewelacyjnie. Tylko najpierw przeczytaj ulotkę!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: autorytet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 18:21 to widać, słychać i czuć, Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: autorytet 29.10.11, 18:25 już pisałem ci że nie jestem żadnym jarkiem... no ale cóż delirium nie przelewki :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoplus Re: do yxyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 18:34 Skąd wiesz, że to do ciebie? Czy uwazasz siebie za pępek świata? Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: do yxyx 29.10.11, 18:35 no to już nie wiesz do kogo piszesz...? no ładnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoplus Re: do yxyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 19:49 ...a dlaczego tak bardzo interesują ciebie moje wpisy? Oswiadczyć mi się chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś