Dodaj do ulubionych

Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić 11...

06.11.11, 21:55
pan Supeł nie umie przygotować dla Izby Gospodarczej najprostrzego wniosku unijnego a wymądrza się jak mamy obchodzić Święta Narodowe.

Zastanawia mnie czy Izba Gospodarcza jest od pomagania lokalnym przedsiębiorcom czy od działalności politycznej i tworzenia "lansu" nieudacznikom
Obserwuj wątek
    • Gość: menel Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.se 06.11.11, 22:20
      restauracja żydowska i narodowe potrawy - ciekawa sprzeczność.
      • Gość: płocczanin 0 Re: Juz raz chcieli zabrać nam Hymn i Orła. IP: *.dynamic.mm.pl 06.11.11, 22:27
        Czytałem w internecie wypowiedź ICH prezydenta, że przejęli Polskę i Węgry, stąd te "narodowe".
    • Gość: płocczanin 0 Re: Niepodległej nie zapomnimy IP: *.dynamic.mm.pl 06.11.11, 22:24
      A więc jest tak. Najpierw zabieracie nam Godność. Potem Krzyże a na koniec chcecie nas zamienić na wieprze do koryta. Do tego nazywacie to tradycją. Czyją? Nie Polaka.

Panie Straszny od wieprzy. Jedno drugiemu nie przeczy. Jesteśmy Polakami i tak zostanie pomimo waszych wysiłków.

Jedno drugiemu nie przeczy . Można Pamiętać o Polsce w Święto Narodowe Niepodległości i można jeść aż ktoś pęknie. Tylko po co tyle żreć?

Ale na Boga , zostaw nas hodowco w spokoju. Jest to obraza Narodu polskiego.

Za dużo ludzi zginęło za Polskę.
      • Gość: normalny Re: cieszmy się świetem niepodległości, nie lamen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 22:42
        Za niepodległość innych krajów tez zginęło za dużo ludzi z tą wszak różnicą że tam ludzie cieszą się swoim świetem a plocczanin0 jak zawsze proponuje nam lamenty nad grobami, płacz i zgrzytanie zebów. Wszedzie też wietrzy jakis antypolski spisek z Żydami w rolach głównych.
        Drogi panie troche wiecej radości. Nawet ci co zgineli też napewno w miejscach gdzie po smierci sie znależli cieszą się, że mamy Wolną Polskę w czym pan ma oczywiscie zdanie odrębne.
        • Gość: płocczanin 0 Re:Jedno nie przeczy drugiemu IP: *.dynamic.mm.pl 06.11.11, 23:16
          Miły żołnierzyku z Krainy OZ. Wolna od Kogo? Tu nie gaza. Polska jest jeszcze NIEPODLEGŁA.
        • Gość: płocczanin 0 Re: cieszmy się świetem niepodległości, IP: *.dynamic.mm.pl 07.11.11, 07:28
          To co pisze neoplusie jest podłe. Wszystkie narody na świecie , szanują swoich Zmarłych. Czynione są święta państwowe. Kraje mają mocą ustaw MAJĄ system Pamięci . Żydzi przywożą do Szeolu przymusowo swoją młodzież .

Polacy mają Radę Pamięci z mocy ustaw. Jedno drugiemu nie przeczy . Pamięć i piknik.........

Nie przeszkadzają żyć normalnie. Ale nie każde państwo w Europie NIE ISTNIAŁO W OGÓLE.
          Nie każdy Naród robił Powstania przeciw zaborcom. A podśmiewanie się z nas, Polaków, że były Powstania, jest podłe.

Czy Żydzi nie robili powstań przeciw Rzymowi? A losy świątyni Salomona , to co? Nie płaczą? A losy Żydów w osaczonych w Masadzie? Nie ważne? wg. mnie, Żydzi MAJĄ PRAWO DO SWOJEJ PAMIĘCI PRZODKÓW.

Tylko Polakom zakazujesz Pamięci i łez dla zabitych.?

To, co się wyprawia teraz w Polsce , to same łzy.

11 listopada to ŚWIĘTO POLAKÓW. NASZE, POLSKIE.

• Gość: bimber Re: Niepodległej nie zapomnimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 17:58
        euro2012.onet.pl/wiadomosci/protest-kibicow-podczas-treningu-kadry-smudy,1,4902965,artykul.html
    • Gość: polskifiat Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.plock.mm.pl 06.11.11, 22:39
      Jak dla mnie ciekawa inicjatywa. Przy okazji wspierająca Płockie restauracje. W dobie inernetu i kryzysu nie łatwo będzie wygonić ludzi na obiad do restauracji. Mimo to pomysł popieram!
      • Gość: tek Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.146.95.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.11.11, 22:50
        masz rację, że niełatwo będzie ludzi wygonić z domu przy galopującej drożyźnie.
        Wystarczy spojrzeć PO ile benzyna, PO ile ropa, Po ile jabłka itd itp...
    • Gość: ja_nie_klaudiusz Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 00:01
      Popieram pomysł! Promujmy swoje potrawy, swoją narodowość a nie tylko kolejki w monopolowym i święto=okazja do uwalenia się jak świnia!
      • Gość: anna Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.centertel.pl 07.11.11, 06:17
        czyste zakłamanie i fałsz

W czasie Pikniku Lotniczego organizatorem ktorego jest między innymi Izba Gospodarcza "wyżerka" dla VIPów i "dowództwo" pokazów jest w Starexie.

tak więc pod wzniosłymi hasłami o uczczeniu Święta Niepodległości per Supeł urządza ordynarną reklamę.

Czyżby trzeba było odwdzięczyć się za straty związane z flajtą (odwołaniem drugiego dnia
        pokazów) ?

Dziwię sie że gazeta bierze udział w tak ordynarnej reklamie
        • Gość: kasia Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 08:39
          nie mieszaj pikniku lotniczego do swita niepodleglosci nie widze zwiazku

vipy sa w starzynskim i co z tego a gdzie maja byc? w barze pod arkadami na tumskiej?
          • Gość: ania Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.class147.petrotel.pl 07.11.11, 08:51
            święto Niepodległości z wyżerka miesza per Supeł. Od kiedy 'patryjotyzm" polega na "wpierd..... żarcia". No chyba że pan Starzyński zyski z sprzedanego żarcia przeznaczy na zakup broni dla Wojska Polskiego
    • Gość: olo chyba za WSZY pójdziemy do restauracji IP: 80.50.4.* 07.11.11, 07:34
      nie mam tyle kasy na knajpy. A po drugie to po co wydawać kasę na żarcie, po którym w 99% będzie sraczka ?
      • Gość: link Marsz Niepodległości IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 08:05
        marszniepodleglosci.pl/
      • Gość: legawiec Re: chyba za WSZY pójdziemy do restauracji IP: *.plock.mm.pl 07.11.11, 08:35
        Jasne! nażreć się, leżeć na kanapie i bekać, bekać, bekać. Świątecznie będzie, kurna!
        Jak każdego roku.
    • Gość: pójdę i zjem Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.class144.petrotel.pl 07.11.11, 09:24
      Dziwię, się, że na tym forum nic się nie podoba? Daliście jakieś składki na Izbę? Zrobił Ktoś z krytykanów coś do Płocka? Panie jaa_klaudiusz skoro tak jest pan ostry i cięty, proszę w google wpisać swoje imię i nazwisko! Wyniki mówią same za siebie.

Panie Supeł brawo i szacun za inicjatywę i chęć "chcienia". Wszystkich nie zaspokoisz, a liczy się ogól a nie margines. I przypominam - nie ważne jak mówią, ważne żeby nazwiska nie przekręcali.

Pójdę i zjem.
      • Gość: hehe Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 09:34
        z googlami to strzał w dziesiątkę
        • Gość: jaa_google Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.class144.petrotel.pl 07.11.11, 09:53
          Ha ha ha, google prawdę ci powie.
          Skąd te komputery takie mądre i wszystko wiedzą :)
        • Gość: ania Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.class147.petrotel.pl 07.11.11, 09:55
          czy pan per Supeł, dalej jako dyrektor instytucji rzekomo wspomagającej miejscowych przedsiębiorców dalej wydzwania do nich, wysyła pisma i straszy ich komornikiem za nie zapłacone składki ?
      • Gość: płocczanin 0 Re: Niepodległość a nie uleglość IP: *.dynamic.mm.pl 07.11.11, 10:33
        Tak, tak ogół się liczy, czyli Naród polski.
        Niedawno specjaliści od ruletki lansowali szczupaka po .........., zamiast karpia na Wigilię.

nawet tu , pranie mózgu.

• Gość: krasnal Re: Niepodległość a nie uleglość IP: *.196.c79.petrotel.pl 07.11.11, 12:04
          Płocczaninie państwowcy 11 listopada spędzą w Warszawie.
          wisla.plocman.com/forum/viewtopic.php?t=12443
          nowaprawicaplock.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=82:jedz-z-nami-na-marsz-niepodleglosci&catid=9&Itemid=473
          • jaa_klaudiusz Re: Niepodległość a nie uleglość 07.11.11, 13:23
            I taki marsz może być uczczeniem tego Święta a nie "wpie.... żarcia"
          • Gość: victus Re: Niepodległość a nie uleglość plocczaninowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 13:24
            Na forum trwa dyskusja o charakterze obchodów naszego świeta narodowego jakim jest 11 listopad- dzień odzyskania przez naszą Ojczyznę niepodległości. Padaja różne propozycje , ale pewien internauta z uporem godnym lepszej sprawy ni z gruszki ni z pietruszki miesza do tego znowu wątek żydowski. Ma na tym tle albo jakieś kompleksy, albo fobie, albo wyrzuty sumienia. Nie mnie to oceniać. Raz wyglada na żydofila drugi raz na wręcz antysemitę. Jego sprawa, jego małpy, jego cyrk. Nic mi do tego.
            Wiekszość narodów Europy Śr-Wsch, ale także mieszkańcy np. USA, krajów afrykańskich, narody Indii czy wreszcie ten przywoływany jak mantra przez płocczanina Izrael okupił swoją wolność, prawo do swojej państwowości krwią i cierpieniem.
            Tam jednak ludzie potrafią czcząc pamieć Bohaterów cieszyc sie tym co dzieki ich ofierze, ich kraje osiągnęły. U nas ludzie o podobnej mentalności jak plocczanin 0 przez wiele lat czynią z tych wydarzeń jedynie okazje do płaczu i lamentów nawet w odróżnieniu od wiekszości polskich rodzin nie mając wśród swoich przodków nikogo kto za wolność Polski zginął czy chociażby uczestniczył aktywnie w ruchu oporu.
            Pomysł na to żeby zmienic charakter tych obchodów bardzo mi przypadł do gustu chociaz nie koniecznie w formie obowiazkowego odwiedzania restauracji i spedzania tego czasu przy stole. Mam nadzieje że jednak ta inicjatywa pana Supeła zaowocuje nowymi pomysłami i wkrótce świeto majowe czy listopadowe bedzie okazją do tego aby pamietając o Bohaterach radować sie owocami ich trudu i ofiary.
            Oczywiście nie sposób zabronić ludziom pokroju plocczanina 0 płaczu i smutku. Dobrze by jednak było aby odbywało to sie nie przy klawiaturze kompa albo w zaciszu domowego ogniska.
            Zachęcam ludzi takich jak plocczanin0 żeby z tej okazji wybrali sobie choiciaż jeden grób na któryms cmentarzu w Płocku i dla uczczenia pamieci tam pochowanych zadbali o jego wygląd, estetykę, czy stan techniczny. Jak wiele jest mogił zapomianych i zapuszczonych uwłaczajacych pamieci tych co za Polske oddali krew. Nie są do tego potrzebne instytucje państwowe, Urząd Miasta czy jakieś komitety jak sugeruje płocczanin0. Znam wiele rodzin, które w miarę możliwości sprzataja sąsiednie groby znakomitych płocczan. Sam zresztą nie chwaląc sie, bo nie ma czym wspólnie z moja żona i dziećmi cos takiego czynię. Nie gadamy o tym i nie oczekujemy nic w zamian od kogokolwiek. Robimy to ze zwykłej ludzkiej przyzwoitosci. Znam ludzi, którzy nie sa w stanie opiekować sie grobami własnej rodziny ze wzgledu na miejsce zamieszkania czy stan zdrowia. Zlecaja to za naprawde niewielkie pieniadze na ktore z pewnościa stać np byłego pracownika Petrochemii firmie która robi to w ich imieniu sprzatając przy okazji wskazany przez nich grób ,w sumie obcy ale wywołujący ich odruch serca.
            Może zatem płocczaninie0 drogi pójdźmy wszyscy w tym kierunku. Rano pójdźmy do miejsc pamięci o które wspolnie lub każdy z osobna zadbamy. W płudnie uczestniczmy w uroczystosciach patriotycznych organizowanych przez władze czy ruchy społeczne, a po południu bawmy sie i radujmy w restauracjach, amfiteatrze, Orlenie czy innych miejscach .
            Pamietajmy o wywieszaniu flag biało-czerwonych. Ja wywieszam zawsze. Mam nadzieję, że pan także chociaćż różnie na ten temat mówią sąsiedzi.
            Nie mieszajmy do tego święta Żydów ani innych narodów. To nasze świeto i niech takie pozostanie.
    • Gość: wątpiący Czy aby na pewno powinniśmy świętować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 13:29
      Po co świętować niepodległość w kondominium? Na to przyjdzie czas po jej odzyskaniu. Po co o wywieszanie flag w Płocku najbardziej gardłują zdrajcy Polski? Podejrzane to wszystko.
      • Gość: wernyhora Re: Czy aby na pewno powinniśmy świętować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 14:00
        No to na barykady Bracia Rodacy! Wodzu prowadź!
        • Gość: płocczanin 0 Re: świętowanie , nasza Wola. IP: *.dynamic.mm.pl 07.11.11, 16:57
          Znikają teksty tykające nowych przyjaciół z Izraela, czyli na rączkę mniejszościom pomieszkującym w naszym kraju a zostawiane są teksty obrzydzają i naśmiewające się z naszej tradycji , Bohaterów. Zobaczcie co uczyniono z Tematem na Zaduszki. Powycinano w pień , zostawiając pisania o komuniście OMPN. To już X nie bolało.
          Ze czci Polaków do Przodków, uczyniono błazenadę.

Porównywanie opieki nad grobami Bohaterów na zasadzie zwierząt, nie godzi się Obywatele.
          • Gość: jankowski Re: świętowanie , nasza Wola. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 18:10
            Gość portalu: płocczanin 0 napisał(a):

> Porównywanie opieki nad grobami Bohaterów na zasadzie zwierząt, nie godz
            > i się Obywatele

A kto porównuje?
            Chyba nie ten obywatel co namawia żebyśmy wzorem innych od czasu do czasu poświęcili kilkanaście minut albo kilkadziesiąt złotych na renowacje i pielegnowanie wybranego grobu Bohatera na płockich nekropoliach.
            Ty z tego co głosisz jesteś OMPN. Prawda?
            Myśle jednak, że na pytanie jakim grobem sie zajmujesz odpowiedziałbyś z angielska: no comments.
            • Gość: płocczanin 0 Re: świętowanie , nasza Wola. IP: *.dynamic.mm.pl 07.11.11, 19:50
              To sam z sobą gaworzysz? ktory to raz?
              Który to już nick?
              a teraz do bajki o cadyku, powiem tak ;

działo się to w Płocku na Królewieckiej 22. Mieszkający tam Żydzi skazali na śmierć 2 powstańców styczniowych. Pokazali moskalom, gdzie się ukrywają. Zostali rozstrzelani na terenie ogrodów jw. Żydzi , dwaj bracia są znani z nazwiska.

Powstało w Płocku okropne zamieszanie, co robić .

Poszedłem do pewnego tygodnika i prosiłem o pomoc wyjaśnianiu tematu. Na miejsce poszedłem z fotografem . Wykonano wiele zdjęć . Artykuł był gotowy ale niespodziewanie redaktorka tygodnika dowiedziała się, że zdrajcami byli Żydzi i powiedziała tak; w późnym wieku życia dowiedziałam się, że jestem z pochodzenia żydówką i nie będę nic pisała przeciw Żydom......... jak już wiemy u Żydów jest tak, że kto nagaduje na nich, u nich... , to śmierć. Patrz temat . opisywany na Forum; Bracia skazali na śmierć Józefa + teksty neoplusa o skazaniu na śmieć OMPN za pisanie do Amb.Niem.

Zrobiła to , co neoplus z tysiącami nicków.....

Napisałem list do A.Michnika i Agnieszka Ciesiulska z Gazety napisała reportaż, jak było naprawdę. Napisałem do Tych, których nie lubi neoplus z przydatkami............Do ROPWIM. Jednocześnie odbyłem szereg spotkań z przewodniczącym RM Płocka , Stanisławem Nawrockim........ i Milimetrem , Stanisławem Chęcińskim., ks. M. Grzybowskim.

Niestety obaj zmarli niespodziewanie............Byłem na pogrzebach , zrobiłem filmy i zdjęcia. Dokonałem nagrań audio...........
              Pozostały protokoły ze spotkań..... ale z A.Przewoźnikiem, znaliśmy eis osobowo.........

W końcu doszło do ekshumacji szczątków i był pogrzeb, zapisany na taśmie wideo....

Temat jednak nie skończył się. Dokonano wolty i wysmażono filipiki na temat 2 Powstańców.
              Obrzydliwe to było ale posunięto się dalej do bielactwa i fałszowania dziejów Płocka aby tylko nie wyszło na Żydów....

Wymyślono tzw LEGENDY PŁOCKIE , WYDANO DRUKIEM.

I STAL się cud cadykowy;

ZA SZABES GOJA WZIĘTO ZMARŁEGO STANISŁAWA CHĘCIŃSKIEGO, KTÓRY TWÓRCOM BALLAD I LEGEND , RZEKOMO P[POWIEDZIAŁ BAJKĘ.

Zniknęli 2 Żydzi zdrajcy a z morderców moskali, ..zrobiono spolegliwego Rosjanina , który wzruszony; cytat.......

"W bramie domu żebrali młody powstaniec i sierota. W końcu zmarli, a Rosjanin ulitował się nad nimi i pochował ich gdzieś w pobliżu." ............ koniec cytatu.

stali za długo i z tego stania umarli............

Tak to dla 2 Żydów na naszych oczach spreparowano , czyli sfałszowano zbrodnie z 1863r.

Jeden Powstaniec ..miał 15 lat a drugi 9 !!!!!!!!

I jak z tym sfałszowaniem śpią spokojnie PŁOCCY HISTORYCY?

Kto to odkręci? Fosad działa sprawnie.

• Gość: rocznica rzezi Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.opera-mini.net 07.11.11, 17:46
      www.jewish.org.pl/index.php/pl/wiadomopci-mainmenu-57/4500-berek-joselewicz-i-starozakonny-puk-lekkokonny-.html
      • Gość: kaziulek ku przemyśleniu przez misia IP: *.243.c71.petrotel.pl 07.11.11, 18:43

W sieci znalazłem opis mało znanego ale bardzo wymownego epizodu z Powstania Styczniowego ( to to w którym walczył - choc nie za długo guru misia) - jest to wzmianka w Yizykorze -opis jak to Żydzi z Plawna i Cadyk z Radomska - Schlomo Radomsker / Rabinowicz / uratowali miasteczko i jego mieszkańców przed losem jaki Kozacy zgotowali mieszkańcom Janowa i okolicy , w którym mogło byc nawet 800 ofiar .
        Otóz, podszywający się pod Powstańców oddział bandytów zarządził kontrybucję od mieszkańców miasta - dokladnie wyliczono ile kto ma dać - pieniądze mial zbierać Żyd - którzy stanowili w tym mieście większość - Ludzie dali ile trzeba o wyznaczonej godzinie ten który zebrał pieniążki razem z listą i pieniędzmi udał sie pod wskazany adres do dowódcy bandy . W tym samym czasie Kozacy zaatakowali miasteczko . Rozbili bandę i złapali zbierającego pieniądze . Znaleźli listę . Major dowodzący Kozakami rozkazał przesłuchać Żyda , wszystko było jasne . Mieszkańcy zebrali pieniądze dla Powstańców . Miasto miało zostać spalone a mieszkańcy wybici . Rosjanie szanowali Cadyka Radomskera , jednak major postanowił zastawił pułapkę na Cadyka .
        Ten którego złapano z listą twierdził że to jest lista dłuzników Gminy i on zapisywał ile kto dał . Major nie wierzył ale chciał upiec dwie pieczenie na jednym ogniu . Zawiesił wykonanie kary . Zapytał czy Cadyk to potwierdzi . Żyd kiwnął głową że tak , do Radomska było 11 km liczył że uda sie wydostać jakiemuś posłańcowi i powiadomić Cadyka .
        Niestety Major kazał wszystkich zatrzymanych zamknąć w spichrzu a on sam z kilkoma Kozakami powieźli nieszczęśnika na Dwór Cadyka .
        Tam bez żadnych wstepów zapytali Cadyka czy wie skąd kupiec z Plawna ma tyle pieniędzy i co to za lista . Nie znał języka więc nie wiedział kto jest na liście . Cadyk domyślił się o co chodzi i odpowiedział że to nie są pieniądze kupca tylko Gminy , ten kupiec nie może mieć tyle pieniędzy . Wtedy Major pokazał mu listę i zapytał co to za lista . Cadyk spokojnie odparł że to lista dłużników i zaczął podawać nazwiska , powiedział że każdy żydowski kupiec ma taka listę , wyciągnął swoją . Major ...uwierzył i jak piszą w Kronikach nawet oddal pieniądze , zakładnicy zostali uwolnieni a Pławno ocalało .
        Potwierdzają to fakty historyczne .
        Tak więc proponuję przemyślec te fakty i może choc troszeczke zmieni sie pogląd- stosunek do Braci Starszych.
        Aha , nie jestem żydem , synem piasku odpadem forumowym , nie mam rodziny w Izraelu, a moim Prezydentem jest Komorowski.
        • Gość: Andrzej Re: ku przemyśleniu przez misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 18:59
          Szanowny Kaziulku, choćbyś wyszedł z siebie i stanął obok, podając setki, a nawet tysiące różnych potwierdzonych rzeczy, to i tak tego madrego inaczej, człowieczka nie przekonasz. On wie swoje i już, inni są idioci, on najmądrzejszy. Gdzie się ten człowiek chował i kto go tych idiotyzmów nauczył, pozostaje nadal kwestią otwartą.
          Istnieje duże prawdopodobieństwo, że miał w swojej rodzinie ludzi tego pochodzenia, którzy byłi zarówno mądrzy, wykształceni i pracowici, w przeciwieństwie do niego, stąd ta nienawiść do tej narodowości oraz ludzi innych narodowości, którzy sobą coś reprezentują.
          • Gość: kaziulek Re: ku przemyśleniu przez misia IP: *.243.c71.petrotel.pl 07.11.11, 19:44
            Masz chyba racje gdyż wyczytałem , ze :
            -Nieodłącznym składnikiem nastrojów ksenofobicznych jest idealizacja własnego narodu- zgadza się ( MY NARÓD Polski), itp.)
            -Nastroje ksenofobiczne pojawiają się najczęściej wśród grup o niskim poziomie wykształcenia i statusie materialnym, ponieważ grupy te często postrzegają obcych jako dodatkowe zagrożenie- zgadza sie ( szkoła przyzakładowa czy jakaś tam , )
            - Poczucie zagrożenia ze strony obcych wykorzystują partie i ruchy polityczne, które głoszą w swoich programach hasła o charakterze ksenofobicznym - zgadza sie ( przynalezność do ... i popieranie np. MM)
            • Gość: goj Re: ku przemyśleniu przez misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 20:08
              Odpowiadasz na:

>
              > działo się to w Płocku na Królewieckiej 22. Mieszkający tam Żydzi
              > skazali na śmierć 2 powstańców styczniowych. Pokazali moskalom, gdzie
              > się ukrywają

Tak to niestety bywa. Wszedzie w kazdym narodzie są ludzie porządni i zwykłe sku...syny.
              Podobna historia wydarzyła się za okupacji niemieckiej gdzie w rece gestapo zostały wydane rodziny żydowskie pomieszkujace we własnym domu na Padlewskiego. Wiele osób twierdzi, że wydali ich na śmierć polscy sasiedzi. Potem Niemcy błyskawicznie zasiedlili zwolnione przez zamordowanych Żydów mieszkania jakimiś Polakami. Jest to tym bartdziej dziwne, że w tym czaise Niemcy wysiedlali na bruk wiele polskich rodzin bo potrzebowali mieszkań dla swoich tworzacych tu administracje okupacyjna itp. Tym Polakom jednak dali te mieszkania proponujac jak wieść niesie nawet mieszkania do wyboru.
              Bardzo źle sie dzieje jak usiłujemy obarczyc odpowiedzialnościa zbuiorową społeczności, rodziny a nawet rodziny.
              Nie wiem czemu słuzy podtrzymywanie w wątku polskiewgo świeta wątek żydowski. Ja napisałem tylko dla zwykłej sprawiedliwości dziejowej albowiem nie jestem Żydem tylko typowym Polakiem i katolikiem.
              • Gość: płocczanin 0 Re: Agora prześladuje Polaków w Polsce IP: *.dynamic.mm.pl 07.11.11, 21:39
                W środę idę na rozmowę z Komendantem Miejskim Policji w Płocku, insp. mgr Jerzy Kalbarczykiem i pomówienia przeciw Polakom za rzekome wydanie na śmierć Żydów Bzure , wezmę z sobą.

Dziwię się twojej podwładnej mice, że ciebie się boi i wycina pisanie Polaków. Chyba, że robicie to razem....
                Jednocześnie widać, że wpływy żydowskie w Polsce zaszły za daleko, kiedy bezkarnie można każdego oskarżać o ludobójstwo.
                • Gość: donosiciel Re: Agora prześladuje Polaków w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 21:45
                  ... i Akimowa tez ktoś wydał! Przy okazji wpadnij na cmentarz i zapoznaj się ze stanem miejsc pamieci narodowej. Może zrozumiesz, że juz nie powinieneś sie tak nazywać bo nazwa zupełnie nie przystaje do tego co tam zobaczysz.
                • Gość: popieram Re: Agora prześladuje Polaków w Polsce IP: *.plock.mm.pl 07.11.11, 21:47
                  > Jednocześnie widać, że wpływy żydowskie w Polsce zaszły za daleko,

Mamy nadzieje ze dokladnie wyjasnisz to komendantowi.
                  • Gość: też popieram Re: Agora prześladuje Polaków w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 21:54
                    Sądzę, że podwładni Pana Komendanta juz to swojemu szefowi szczegółowo wyjaśnili. Będzie kupa śmichu jak spotkanie sie zakończy. Mam takie przeczucie.
                    • Gość: płocczanin 0 Re: Agora prześladuje Polaków w Polsce IP: *.dynamic.mm.pl 08.11.11, 18:35
                      ober nakam . To policja polska u ciebie , to kupa śmichu? Czy tam jesteś zadomowiony? groziłeś publicznie za co ? Za 70 mln dolarów? a ja sam ? Czyli osaczanie i kłamanie?

Czy ci podwładni to ci, którzy podpuścili na parę lat, żeby szukać stacji telefonicznej na fankowicza a stacja to martwy przedmiot i nie można skarżyć telefonu lecz osobnika, który z niego nadal opluwa na Forum. Tego osobnika , kryli policjanci . Czy to działa Łukaszenka?
                      Z pewnością jest nad Forum jakiś ober, bo teksty o Izraelu , znikają natychmiast. Tu są sprawni ale żeby chronić Polaka przed oskarżeniem o holokaust , to policja znika? W końcu czyja jest?
                      • Gość: płocczanin 0 Re: Agora prześladuje Polaków w Polsce IP: *.dynamic.mm.pl 08.11.11, 18:52
                        Zobaczcie płocczanie co się stało NA FORUM............ FUNKCJONARIUSZOM fORUM ZNANE SĄ ip I DANE OSOBOWE PRZEŚLADOWCÓW OD 7 LAT. i CO ROBIĄ ?

KASUJĄ TEMAT NA oślą ŁAWKĘ, BO NIE PASUJE DO układu O MNIEJSZOŚCIACH........A ZOSTAWIAJĄ PRZEŚLADOWCÓW , KTÓRYCH POSZCZAJĄ NA dalsze POLOWANIE,

OSACZAĆ PISZĄCYCH NIE NA RĘKĘ o mniejszościowych.. tu APARAT nadzoru DZIAŁA NATYCHMIAST.

NAD WSZYSTKIM niby JEST prawo I nic. POZWALA OSKARŻAĆ POLAKÓW ZA ŚMIERĆ ŻYDOW W CZASIE WOJNY.
                        • Gość: płocczanin 0 Re: Agora prześladuje Polaków w Polsce IP: *.dynamic.mm.pl 08.11.11, 19:12
                          Zobaczcie , co z nami Polakami wyprawiają a dopiero , co Sejm był i mówił o obywatelach ,

Zlikwidowali ORŁA a Sejm puci puci o sobie.

Najnowsze informacje

www.tvn24.pl/0,1723615,0,1,bez-orzelka--za-to-z-13-butelek-polacy-dostali-stroje-na-euro,wiadomosc.html
                          RSS
                          Kanały RSS
                          Tagi: euro 2012, kadra Smudy
                          18:44, 08.11.2011 /tvn24.pl, PAP
                          Bez "orzełka", za to z 13 butelek. Polacy dostali stroje na Euro
                          NOWE KOSZULKI PIŁKARSKIEJ REPREZENTACJI
                      • Gość: stacjafankowicza Re: służę pomocą prawną w prześladowaniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 20:15

Czy ci podwładni to ci, którzy podpuścili na parę lat, żeby szukać
                        > stacji telefonicznej na fankowicza a stacja to martwy przedmiot
                        > i nie można skarżyć telefonu lecz osobnika, który z niego nadal
                        > opluwa na Forum. Tego osobnika , kryli policjanci .

Chętnie wskażę tobie kancelarię prawną która doskonale sobie radzi z problemami przestępczości komputerowej w tym naruszaniem dóbr osobistych innych uczestników forum.
                        Mam spore doswiadczenia i wygrane procesy. Niestety coś mi wyraźnie mówi, że za chwilę po wszczęciu procesu z oskarżenia prywatnego lub procesu w sprawie przestępstwa ściganego z urzędu możesz stać się nie oslarżycielem tylko oskarżonym.
                        Z przyjemnoscią jednak na życzenie polecę ci stosownych prawników.
                        Jak ich przekonasz o swoich racjach to podejmą postępowanie za free w ramach budowania swojego prestiżu.
                        Pozdrawiam dobry człowieku.
                        • Gość: płocczanin 0 Re: służę pomocą prawną w prześladowaniach IP: *.dynamic.mm.pl 08.11.11, 21:03
                          Nie szkoda ci pisaniny? sam siebie masz okładać? Przecież teraz w Polsce jest tak jak u Makiawellego. Jedna osoba wychylająca się z porządku Władcy, zostanie natychmiast zlikwidowana.. I co w tym nowego? Ja jestem Opiekunem Pamięci Polaków z powodu takich, że kocham Polskę i Boga, który ochronił życie mojej Matki, która byłaby ścięta , jak dwie inne.

I jakie znaczenie wtedy ma moje cierpienie, czynione cynicznie przez was? Nie liczy się.

Ci, którzy chcą i tak wiedzą, że moje życie rozdałem dla innych.

Mój czas minął . Organa oczekują, że to ja pozwę was a ja czekam kiedy MOJA Polska, sama upomni się za mnie.

Ty piszesz o wygranych. Mnie to to nie obchodzi. Z nikim nie chcę wygrywać. Pragnę tylko , żeby ludzie żyjący dla siebie samego w końcu poszli dalej i żyli dla siebie ale wśród ludzi z zewnątrz, grupy, osiedla , kraju. Jaką wygraną , może chcieć przegrany , który chce przywrócić Pamięć o tych, którzy powinni żyć?
                          Niegodziwością jest żyć , korzystać z naszych czasów na które zapracowały całe pokolenia marzących o wolnej ,niepodległej Polsce a dawać wiele z siebie.

Kiedy słyszę , jak xx człowiek znany mówi, że patriotyzm Polaka, to przestarzała utopia z XIX wieku , to wiem , że ludzie tego typu nie wychowani w domu w miłości dla Ojczyzny , nawet nie mrugną okiem , kiedy muszą zmieniać swoje uczynki bez patrzenia na interes ogólny dla Polski.

Przecież wiem , że wobec milionów dolarów i ekipy żadnych krwi Obcych Polsce , zostanę zdmuchnięty kiedykolwiek. Zawsze tak robili i będą robić. Mnie martwi tylko, to, że z powodu braku klasy bardziej świadomej społecznie, nie można oczekiwać, że lud , który pokończył różne studia, wybije się ponad przyzwyczajenia swojej klasy i potrzeby chronienia swojego ciała.
                          Pomimo tego , że grupa Urbana wiele lat temu czyniła akcje usunięcia Orła, Flagi i Hymnu , do tej pory nie ma UTWORZYŁA środowiska xx , intelektualnego , czy narodowego, NIE W ZNACZENIU FASZYZUJĄCYM, TYLKO JAKO WSPÓŁISTNIENIE ROŻNYCH NACJI, KTÓRE BYŁYBY NIE ZMUSZANE DO PROZELITYZMU A ŻYŁY WŚRÓD NAS POLAKÓW , BĘDĄC lojalni.. który by zaprotestowął i zmuszał rządzących do zachowania Dziedzictwa Polaków w każdym wymiarze.

Nie ma takich i moje odgryzanie się wam nic nie da. Natomiast zaznałem doświadczenia po latach przesłuchań policyjnych, że POMOCY NIGDY NIE będzie. Ci , co mnie przesłuchiwali i motali, sami pochodzą z ludu bez tradycji za plecami w każdym oddechu Przodków.

Istnieje uczyniony celowo system , że x skarga na Sługę Władcy...trafia celowo ..do tego na kogo się skarżą a ten już wie , co robić.
                          A Góra, ma święty spokój. Ratunku dla Polski NIE MA.
                          • Gość: płocczanin 0 Re: służę pomocą prawną w prześladowaniach IP: *.dynamic.mm.pl 08.11.11, 21:46
                            Niestety pisząc niżej wypowiedziane słowa, nie nie spostrzegem manipulacji w Sejmie, gdzie wybrano polikotownę na wicemarszałka Sejmu. A ta naśmiewała się z Ofiar Katynia.
                            A wiec jest zerem Idei Polaków.
                            Jeżeli sam Górą jest brudna, nie ma nadziei dla Polski Polakow. Przekupczyli Polskę. stąd też ani Tusk ani PO i palikoty, nie są prze zemnie uznawane. ale przecież pisałem , ze ZERO ICH obchodzi.....

To nie MOI LUDZIE Z MOJEJ POLSKI.

Wiem, ze panują , maja Urząd ale co uczynią........będzie bez Znaczenia.

Tym bardzie pasuje tu mój wiersz, jaki sponiewieraliście na Forum. Kiedy mnie tak okładaliście, w ciągu 5 dni opracowałem zarys lat 81 i stanu wojennego, ze zdjęciami, tekstami, Unikalnymi z punktu Historii Polski. Są w Serwisie Fotograficznym XX wieku i inne. Dlaczego unikalne? Ponieważ NIE BYŁO INNEGO fotografa, KTÓRY BY TO WYKONYWAŁ W TAMTYCH CZASACH.

22 strony. " SOLIDARNOŚĆ LAT 80 TYCH
                            PROTEST I NADZIEJA".

Teraz jest brak Nadziei............

Po Tusku namawiaczu i zdradzie Niesiołowskiego i innych posłów, JUŻ NIC NIE OCZEKUJĘ. Przecież nie będę żył 309 lat .......

Wypowiem się jeszcze w sprawie Żydów płockich. Żyli, byli. Biedni bogaci. A ci nie martwili się zbytnio o swoich biednych. Wszystkich zamordowano a mieli tylko Żyć. Jak pragnęli, jak potrafili....

Stąd też zawsze o Nich myślę jednako, jak i o innych zabitych w wojnie Polakach. Wszyscy mieli prawo żyć. A teraz , mają Prawo do Pamięci. I nie ma tu nic do rzeczy , że byli Żydami. BYLI LUDŹMI.

Ci , którzy po mnie podejmą obowiązki Pamięci, powinni śladem wcześniejszych pokoleń OMP, troszczyć się jednako o Pamięć jednych i drugich. A razem , była to społeczność PŁOCCZAN.

Ujadania prozelitów I NADGORLIWYCH, NIE MAJĄ ŻADNEGO ZNACZENIA.

STAN WOJENNY

Za blokadę duszy – chcemy zapomnienia.
                            Za serca zamarłe – blokadę sumienia.
                            Za zamęt i pustkę poszarzałych twarzy,
                            Za nicość Polski – nowych ‘’misjonarzy’’.
                            Modlę się Panie o nowe świtanie.
                            Spokój dla narodu - kraju zmartwychwstanie.

CZYLI JAK W 81 ROKU. NIE MÓJ RZĄD I CZASY. MŁODSI DOCZEKAJĄ WOLNOŚCI.

• Gość: plocczaninu0 Re: służę pomocą prawną w prześladowaniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 09:13

> CZYLI JAK W 81 ROKU. NIE MÓJ RZĄD I CZASY. MŁODSI DOCZEKAJĄ WOLNOŚ
                              > CI

Twój rząd to chyba był ten co dał tobie w gronie aktywistów zsmp mieszkanie w tzw. patronacie bez oczekiwania w kolejce spółdzielców.
                              Prawda to czy fałsz?
                              • Gość: płocczanin 0 Re: służę pomocą prawną w prześladowaniach IP: *.dynamic.mm.pl 09.11.11, 09:24
                                Dobry człowieku. Fałsz. Nigdy nie byłem w ztemesie.. Piszesz o tym tak ładnie "panu komendantowi" ?
                                Nie wymagam od ciebie niczego dobrego, ponieważ tego w was nie ma. Piszesz tak 7 lat a twoi podwładni Mederatorzy nie kasują jako spamu, bo czynicie to z "klucza" opluwaczy. Po to cie tu wsadzili i chronią.
                                Każde pisanie to napędza wasza agresję. Rak rak na polskim społeczeństwie.
                                • Gość: gromowiec Re: służę pomocą prawną w prześladowaniach IP: *.plock.mm.pl 09.11.11, 09:53
                                  Napisz skarge do ambasady Mongolii.
                                • Gość: plocczaninu0 Re: służę pomocą prawną w prześladowaniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 11:29

> Dobry człowieku. Fałsz. Nigdy nie byłem w ztemesie..

A czy ja napisałem, że byłeś w ztemesie? Jesteś normalny konfabulant żeby nie powiedziec kłamczuch.
                                  Wyraźnie napisałem:
                                  "Twój rząd to chyba był ten co dał tobie w gronie aktywistów zsmp mieszkanie w tzw. patronacie bez oczekiwania w kolejce spółdzielców.
                                  Prawda to czy fałsz? "

Temu chyba nie zaprzeczysz? Wiele osób czekało długie lata w kolejce spółdzielczej a tu nagle taka niespodzienka. Jest mieszkanko w bloku patronackim co jest prawda oczywista.
        • Gość: aaaa Re: ku przemyśleniu przez misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 18:20
          > Aha , nie jestem żydem , synem piasku odpadem forumowym , nie mam rodziny w Izr
          > aelu, a moim Prezydentem jest Komorowski.

Czy tym razem to też wina Polaków ?!!!
    • Gość: 11 listopad Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 20:03
      Bohater Wrona popisał się mądrością
      okazuje się ,że powiedział o brzozie jako przyczynie rozpadniecia sie TU 154 na blotach smolenskich na tysiace cześci.
      Ot Polski bohater .
      • Gość: pisdzior Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 20:24
        No właśnie, a przecież wszyscy wiemy, że przyczyną był ruski gaz hel który po rozpyleniu spowodował niszczące podciśnienie. Dodatkowo wiadomo kto podpiłował skrzydło.
        • Gość: ijui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 20:41
          zawód taki
          • Gość: kaziulek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.c155.petrotel.pl 08.11.11, 19:43
            No i jakiez to efekty z tego spotkania 3 stopnia ?
            • Gość: 11 listopad Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 12:05
              tradytor.pl/node/336
              • Gość: z jaru zielonego Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 16:11

> W środę idę na rozmowę z Komendantem Miejskim Policji w Płocku, insp. mgr
                > Jerzy Kalbarczykiem i pomówienia przeciw Polakom za rzekome wydanie na
                > śmierć Żydów Bzure , wezmę z sobą.
                Nie wiem czy są juz efekty ale kiedy jechałem do domu na Zielonym Jarze-tam jest tez ul. Wańkowicza i siedziba stacji widziałe kilka radiowozów na skrz. Wyszogrodzkiej i Armii Krajowej na obu pasach w rejonie Panoramy. Stały na swiatłach świadczacych ,że są w akcji i kontrolowali samochody.
                • Gość: 11 listopad Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.ip.netia.com.pl 09.11.11, 18:59
                  wiadomosci.onet.pl/kiosk/historia/odzyskanie-niepodleglosci-w-1918-roku-na-unikatowy,4902012,0,fotoreportaz-maly.html#photo10692475
                  • Gość: lorens marchall Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.000webhost.com 09.11.11, 19:17
                    masz odtajnić neoplusa bo kto inny go oddtajni, będzie gorzej
                    • Gość: płocczanin 0 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.dynamic.mm.pl 09.11.11, 20:01
                      Proszę zastanówcie się nad samym tytułem wątku. Wrogowie Polski zabrali nam Orla z koszulek POLSKIEJ REPREZENTACJI a ci piłkarze wypowiedzieli się, że jest im za jedno. Oni chcą kasy za kopanie a kogo kopia nieważne.

Palikot aż rży , żeby zlikwidować Krzyż z sali sejmowej a Neotwórcy kasyn, chcą , żeby pożywiać się u nich nalewając karmę do koryta.

Aby tylko zlikwidować Niepodległość Polski. Postawiony na starzy KOGO? Dlaczego? neoplus wykonuje opluwania piszących o Polsce. A niby Nadzór pilotuje jego poczynania bo sami biorą w tej ohydzie udział.

W Sejmie zrobiono Numer z tożsamością narodową , preparując głosowania tyle razy aby zdobyła władzę osoba , przeciwniczka Polski chwaląca Stalina za przykładem synalka, którego przecież sama wyhodowała............

Jakby diabeł zszedł z piekieł i kasa KK, Krzyż, Polskę i Polaków.

Nie ma potrzeby poza interesem mniejszościowców, żeby nasze POLSKIE ŚWIĘTO NARODOWE , zmieniali nasi przeciwnicy.

Jedno nie przeczy drugiemu. Można pamiętać Dzieje i organizować rozrywki. Nic złego.
                      Ale nikt nie przebaczy Vipom i decydentom, brak troski o własny kraj, mieszkańców i marnowaniu Pamięci Narodu Polskiego. Z tego się nigdy nie wytłumaczą.

Kto ty jesteś ? Polak mały. Jak Znak Twój? Orzeł Biały.........
                      • Gość: inetia piaskowa Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 20:38
                        piłkarze są od kopania piłki i lepiej żeby nie zabierali się za inne sprawy do których nie dorośli, w tym nie wypowiadali się w sprawach, o których nie mają pojęcia.
                        BTW: ten znaczek orłowaty to jakis taki mocno orlenowaty - musi mocno niepolski, tak na conajmniej 50% niepolski.
                      • Gość: Andrzej Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:45
                        Ciekaw jestem "patrioto", czy flagę wywiesisz 11, a może będziesz jazgotał na forum, że wywiesiłeś tylko "żydki" ją gwizdnęły. Jak do tej pory nigdy flagi nie wywiesiłeś.
                        • Gość: płocczanin 0 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.dynamic.mm.pl 09.11.11, 21:10
                          Nowe wcielenie paskudy tym razem jako andrzej. Jakie żydki? To cytat z instrukcji ze Zniesławienia , produkcji Izraela?
                          Uderz w stół i opluwacze się zleca. A agora działa? Moderacja działa ? dla Kogo? Za plecami straszna TV polskojęzyczna opluwa Jezusa i samolot ukradziony przez zakonnicę a w tej chwili ...śpiewają księdza Jeerzegoooooooo , strasznie weseli.
                          Rzeczywiście Polska przejęta , jak to powiedział szef izraela. Po cyrkach w Sejmie , już na drugi dzień szaleją. bo wiedzą , że podpisano Układ Wschodnio Azjatycki i śmieją się teraz z Orła, Krzyża , .............Tylko poniżej pasa, Polska będzie Polską a Polak Polakiem. A Tusk? rączki całuje i usługuje. I nikt prowodyrom licencji nadawczej NIE ZABIERA.

Na terenie Płocka SPECJALIŚCI CZYI? pod ochroną szydzą na pewniaka.
                          • Gość: Andrzej Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 21:15
                            Zadałem ci konkretne pytanie " patrioto" - wywiesisz w końcu flagę, czy wzorem lat ubiegłych będziesz jazgotał na forum? A telewizorek wyłącz bo dobranocka już dawno była, a z tego co mówią to jednego procenta nie jesteś w stanie zrozumieć.
                          • Gość: jankowski Re: ponawiam plocczaninie pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 22:07
                            ...jak spedzisz Dzień 11 - go Listopada? jaka masz koncepcję na uczczenie tego Święta, bo na razie tylko utyskujesz na Żydów, że ingerują i przeszkadzają. Niby po co i dlaczego? Co zrobisz ty? Pokaz jak bliska tobie jest Pamięć Tamtych Dni wszak to nasza najważniejsza rocznica.
                            • Gość: płocczanin 0 Re:Prześladowania ciągłe IP: *.dynamic.mm.pl 09.11.11, 23:37
                              Szanowny, miły sympatyczny forumowiczu.

Przed tobą, forumowym śmieciem, nie będę pisał , co ja robię. Został przekazy List z danymi J.Kalbarczykowi , szefowi P.M. Wszystko co tu wstawiłeś , jest dowodem staltingu.
                              Wierze, że obecny układ w Polsce , będzie kiedyś potępiony za wprowadzanie pewnego rodzaju faszyzmu w polskie rządy. Polska będzie wolna i upomni się o nas prześladowanych Suwerenach naszej Ojczyzny Polaków.

• Gość: jankowski Re:Prześladowania ciągłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 08:19
                                Jakie prześladowania ciągłe? Jaki stalking? Grzecznie pytam o twoje propozycje na 11 Listopada. Na wątku trwa dyskusja na ten temat. Wypowiadasz sie w niej bardzo aktywnie , ostro krytykując cokolwiek kto zaproponuje. Zatem mam prawo sądzić, że jako samokreujący się na jedynego forumowego patriotę masz lepsze pomysły. 11 Listopada to świeto powszechne a nie np twoje prywatne urodziny. Jeżeli wnosisz cos do obchodów tego dnia podziel sie z innymi. Będziesz nas więcej to będzie godniej a może i przyjemniej.
                                P.S. Zarzucanie polskiemu Rządowi faszyzmu to już niewątpliwie przestępstwo z gatunku tych ściganych z urzędu. Mam jednak nadzieję, że nikt z tego prawa czy wręcz obowiązku z wiadomych powodów z tego nie skorzysta. Miłego Świeta Niepodległości. Mam nadzieję, że w Płocku będzie miało one podniosły przebieg, godnych tamtych dni.
                                • Gość: płocczanin 0 Re:Prześladowania ciągłe IP: *.dynamic.mm.pl 10.11.11, 08:34
                                  Nie wynajduj prochu . Goniec z UM już dawno przyniosła Program Uroczystości. Nie trzeba zmyślać. Tak, to jest święto Polaków.
                                  Nie pytaj się mnie co ja uczynię. Zajmij się sobą. Napychaj się ile chcesz, wolno ci. I nie drwij z Niepodległości Polski. Jestem Polakiem i wiem, że to nie moje urodziny.

Natomiast nie wprowadzaj w Polsce systemu Izraela., gdzie każdy nie Żyd jest zabijany pod byle pretekstem i stosowane jest Prawo Zemsty.

U nas jest cywilizacja .

To , co się teraz stało w czasie zmiany rządów w Polsce , to czarna Karta dziejów Polski. A ty nie jesteś Bondem z prawem do zabijania, karania, głaskania. Jesteś wrogiem Polski i Polaków.
                      • Gość: jankowski Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:45
                        Ogromnie jestem ciekaw jak ty uczcisz Świeto Niepodległosci. Może twój pomysł i inicjatywa w tym zakresie pozwoliłaby wiekszości płocczan włączyć się w to co ty bedziesz robił. Pod warunkiem, że nie bedzie to przesiadywanie w domu albo co jeszcze gorsze bezmyślne bicie w kompa.
                        Mozna prosić o propozycje?
                        Ja wybieram się na Mszę za Ojczyznę w płockiej Katedrze i manifestację mieszkanców Płocka przy Grobie Nieznanego Żołnierza. Potem idziemy zapalić znicze na grobie Dziadka uczestniczącego w rozbrajaniu Niemców w te listopadowe dni na terenie Płocka. Wieczorem jeżeli uda mi się kupić bilet do Teatru na koncert Płockiej Orkiestry Symfonicznej i ZPiT Wisła. W programie wiele pięknych, patriotycznych utworów.
                        • Gość: artca Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.ip.netia.com.pl 09.11.11, 20:51
                          bżdżenie w bambus niedorozwoju
                      • Gość: Andrzej Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl tyś nie przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:56
                        za przykładem synalka, którego przecież sama wyhodowała

A ciebie to wychowali, czy wyhodowali, jestem skłonny do stwierdzenia, że zostałeś wyhodowany, tylko powstaje pytanie przez kogo lub co? Zostałeś wyhodowany nie przez rodziców, bo tych miałeś bardzo skromnych i uczciwych.
                        • Gość: do plocczanina0 Re: może na poświęcenie Krzyża i spotkanie z Trady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 21:10
                          Jeżeli nie masz własnego pomysłu dla uczczenia naszego Święta Narodowego to może warto żebyś skorzystał z tej oferty:

plock.gazeta.pl/plock/1,35710,10613020,Pasjonaci_historii_z_Tradytora_odkryli_grob_nieznanego.html
                          Swietna robota patriotów i wspaniałych ludzi z Tradytora. Myślę, że bedzie na tej uroczuystosci wielu plocczan.
                          • Gość: jęczmyk Re: może na poświęcenie Krzyża i spotkanie z Trad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 08:48

> Nie wynajduj prochu . Goniec z UM już dawno przyniosła Program Uroczyst
                            > ości. Nie trzeba zmyślać. Tak, to jest święto Polaków.
                            > Nie pytaj się mnie co ja uczynię. Zajmij się sobą. Napychaj się il
                            > e chcesz, wolno ci. I nie drwij z Niepodległości Polski. Jestem Polakie
                            > m i wiem, że to nie moje urodziny.
                            >
                            > Natomiast nie wprowadzaj w Polsce systemu Izraela., gdzie każdy nie Ż
                            > yd jest zabijany pod byle pretekstem i stosowane jest Prawo Zemsty.
                            >
                            > U nas jest cywilizacja .
                            >
                            > To , co się teraz stało w czasie zmiany rządów w Polsce , to czarn
                            > a Karta dziejów Polski. A ty nie jesteś Bondem z prawem do zabijani
                            > a, karania, głaskania. Jesteś wrogiem Polski i Polaków.

Odesłano do Katedry Psychiatrii Uniwersytetu Medycznego w Warszawie . Niech się studenci uczą na jakie przypadki w swojej przyszłej karierze lekarza mogą sie natknąć , a profesorowie niech myślą nad terapią bo szkoda człowieka.
                            • Gość: z narodu Re: może na poświęcenie Krzyża i spotkanie z Trad IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.11, 09:33
                              Z jedenj strony miedzynarodowowa wsołpraca i praca zespołowa z drugiej konkurencja są najlepszymi stymulatorami rozwoju u postępu - również w nauce i medycynie - dlatego dobrze byłoby zainteresować przypadkiem z Płocka również wyspecjalizowane w psychiatrii placówki badawacze na całym świecie - najbliższa to znajdujący sie w Warszawie na ul. Sobieskiego INSTYTUT PSYCHIATRII .
                              BWT. swój świąteczno-odświętny obiad zamierzam zjeść uroczyście w piątek w Esterze - spodziewam sie dostać tam nasz narodowy CYMES
                              • Gość: z mniejszości Re: może na poświęcenie Krzyża i spotkanie z Trad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 09:51
                                Chyba wyśle to do AM w Tel Aviv. Nie z takimi przypadkami tak sobie radzili na drodze różnych opisywanych na forum eksperymentów.
                                BTW Do zobaczenie 11 listopada w naszej Esterze. Ja ide tam na pejsachówkę i pipkes. Słyszałem, że ma byc na ten dzień wydzielona tam specjalna sala TYLKO DLA POLAKÓW. Mam nadzieje że nie bedzie za dużego rejwachu. Szalom
                                • Gość: z narodu Re: może na poświęcenie Krzyża i spotkanie z Trad IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.11, 10:21
                                  co to za świętowanie bez rejwachu - w naszym charakterze narodowym swiętowanie to między innymi również rejwach i zabawa a zwłaszcza pojeść, popić, ........
                                  • Gość: obser Re: może na poświęcenie Krzyża i spotkanie z Trad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 10:47
                                    ...a plocczanin jeden nie wywiesił flagi. Posłano do Prezydenta RP i KROPWIM.
                                    • Gość: zainteresowany Re: pytanie do plocczanina0 po spotkaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 13:55

> W środę idę na rozmowę z Komendantem Miejskim Policji w Płocku, insp. mgr
                                      > Jerzy Kalbarczykiem i pomówienia przeciw Polakom za rzekome wydanie na
                                      > śmierć Żydów Bzure , wezmę z sobą.

Drogi Panie Zenonie jak wypadło to spotkanie? Czy płocka policja weźmie się za potwarców i wrogów Polski, Polaków i KK?
    • Gość: radzio Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 09:14
      super bylo smacznie i w ogole tylko szkoda ze tak szybko sie skonczyly zestawy promocyjny

mam nadzieje ze za rok bedzie jeszcze lepiej
      • Gość: flagowy Re: Smaki Niepodległej, czyli jak inaczej uczcić IP: *.plock.mm.pl 13.11.11, 12:59
        OK! Żarcie, żarciem ale powiedzcie mi gdzie w tym zasr... mieście można kupić flagę RP?
        Flagę,bo maszt sobie gdzieś wytnę w krzakach.
        • Gość: kaziulek do - do czuba IP: *.225.c75.petrotel.pl 13.11.11, 14:53
          Jeżeli to było do mnie to wyjasnie ci , że nie , nie sprawdziłem , nie musiałem bo słyszałem , że ty to mu robisz na umowę o dzieło, a znany jesteś z sumienności w tej kwestii więc kontrola była niepotrzebna
          • Gość: c to ty tu jesteś czy koleś ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 17:30
            www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk
            • Gość: naród Re: to ty tu jesteś czy koleś ? IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 20:04
              vod.gazetapolska.pl/690-111111-16-minut-jedno-ujecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka