Dodaj do ulubionych

Kamera Płock

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:06
Działa i jest więcej kamer :)
ump.pl/kamera/
Obserwuj wątek
    • Gość: mikeele Re: Kamera Płock IP: *.pt-2.petrotel.pl 04.06.04, 18:01
      Bardzo dobrze że działa, chociaż można mieć zastrzeżenia, dlaczego obraz z
      kamer sam się nie odświeża. Na początku pozwolono nawet sterować kamerką co
      było już błędem, teraz jest obraz z trzech kamer ale żeby upewnić się że to
      obraz napewno jest na bieżąco to trzeba powtórnie otwierać program.
      • Gość: +ujemny Re: Kamera Płock IP: *.pt-2.petrotel.pl 04.06.04, 19:44
        Na mój gust to to wcale nie działa! Trzy nietruchome obrazki - to ma być
        kamera? Od trzech godzin mam to samo na monitorze! Czy może jak żona Lota
        wszyscy na Rynku zamienili się w słupy soli???
        • Gość: m Re: Kamera Płock IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:09
          kiliknij odswierz!
          • w_starym_kinie Re: Kamera Płock 04.06.04, 20:33
            jesli zwykle odswierz nie dziala, to nacisnij ctrl+F5
            • Gość: m Re: Kamera Płock IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:44
              Ja mu specjalnie napisałem "odświeRZ"! Hej a t.z. ortografia dla czytających?
              • Gość: +ujemny Re: Kamera Płock IP: *.pt-2.petrotel.pl 04.06.04, 20:49
                Klikanie w odświeżanie ani Ctrl F5 nic nie dają. Nawet kliknięcie na link -
                kliknij na ten link... Każe mi debugować, ale czy to robię, czy nie - i tak
                słupy soli. Może z moim komputerem coś nie tak? jak u was?
                • Gość: m Re: Kamera Płock IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:54
                  Jest OK!
                • Gość: m Re: Kamera Płock IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:57
                  Choc masz rację wszystko wisi!
                • Gość: m Re: Kamera Płock IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:10
                  Oni wyłączyli karery ! Imprezują
                  • w_starym_kinie Re: Kamera Płock 04.06.04, 21:27
                    byc moze kamera cyka zdjecie co kilkanascie minut?
    • Gość: Maciej Re: Kamera Płock IP: *.class144.petrotel.pl 11.06.04, 20:07
      Jestem pod wrażeniem !!!!
    • Gość: Ida Re: Kamera Płock IP: *.class144.petrotel.pl 13.06.04, 09:53
      U mnie nie działa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka