Dodaj do ulubionych

Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity

22.02.12, 14:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ee Fantasy Park :) ! Polecam ! :) IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 14:59
      największa speluna w mieście ;)
      • Gość: bywalec ...A lokal wygląda tak niewinnie i o.k. IP: *.plock.mm.pl 22.02.12, 19:18
        Hmm...Gdybyście tu nie napisali tego to bym nigdy nie uwierzył że takie dziwne rzeczy tu się dzieją. Może bywałem w nieodpowiednich dniach i porach. Lokal wywarł na mnie dobre wrażenie...ale też słyszalem bodajże w niedzielę że coraz większe dziadostwo się robi,że to zmierza w kierunku Enklawy 2,no i że będą zmieniać firmę ochraniającą-w sumie się nie dziwię...po tym. Bywałem ze znajomymi w soboty i w piątki i w czwartki-ale chyba w ludzkich cywilizowanych porach a nie w porach gdzie resztki odmóżdżonej zachlanej młodzieży szukają zaczepki. Jednak kupa dziadostwa mieszka na tych Podolszycach i złazi się do tego lokalu. Chociaż tego nie widziałem. Ochrona lokalu powinna odpowiadać za teren przed lokalem aż do szatni i za kawałem schodów. Powieddzcie mi skąd się bierze takie dziadostwo które tu przyłazi,kto je wpuszcza i nie wygania? Z drugiej strony nie dziwne-wszak to lokal w budynku użyteczności publicznej. Ochrona to jedno-a poziom dziadostwa które tu jak widać przyłazi się nachlać to drugie. Wprowadzić - za wejście 10 zł,za szatnię 2 zł,podnieść cenę piwa z 6 na 7 zł,patrzeć na mordy i nie wpuszczać buraków...Bo burakowi chyba jakoś patrzy z oczów dziwnie i można go nie wpuścić? Ale z drugiej strony to lokal komercyjny...
        • Gość: Jaś Re: ...A lokal wygląda tak niewinnie i o.k. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 23:39
          Za bezpieczeństwo w tym obiekcie odpowiada organizator. Zatrudnia on pracowników ochrony z ważną licencją ochroniarską( bzdura). Drodzy czytelnicy. Właściciele i kierownictwo tego klubu zakłada z góry, że na imprezy do nich przyjdzie 280 osób. Robi to celowo, ponieważ od 300 osób impreza powinna być traktowana jako impreza masowa. Ustawa mówi, że w tym przypadku organizator powinien zatrudnić 10 pracowników ochrony na 300 uczestników. W przypadku większej liczby uczestników liczbę ochroniarzy adekwatnie do przepisów zwiększać. Do tego klubu co tydzień przychodzi po ok. 600 osób, pracowników ochrony jest 5. Organizator świadomie łamie prawo aby zaoszczędzić na liczbie pracowników ochrony. Z czego ta liczba 600 uczestników? Szatnia tego klubu liczy ponad 400 numerków. Często na jednym numerku są 2-3 kurtki.Część gości pozostawia kurki w autach na parkingu. Łatwo sobie policzyć. Nie będzie tam bezpiecznie dopóki będzie taka mała ilość pracowników ochrony, o ich jakości nie wspomnę. Chodzi tylko o bicie kasy do sieciówki jaką ten klub jest. Leją się tam od początku . Od marca wchodzi nowa ochrona. Pozdrawiam i zachęcam do lektury. USTAWA z dnia 20 marca 2009 r.o bezpieczeństwie imprez masowych
          • Gość: odp Re: ...A lokal wygląda tak niewinnie i o.k. IP: *.250.c75.petrotel.pl 23.02.12, 15:35
            Co ty gadasz za głupoty lokal jest zajebisty wiec nie gadaj głupot jak ja prosiłam żeby na jeden nr powiesić pani z szatni się nie zgodziła bo jeden nr jedna kurtka a zadymy robią najczęściej osoby przy kasie wiec nie gadajcie głupot ze młodzież bo wy starsi ludzie nie umiecie sie zachować i prowokujecie bo to co pamiętam to wszystkie jakie były awantury to od 28 + wiec jak ktoś nie umie pic niech nie pije bo chodzę do tego klubu i jest zajebisty wiec nie pie...ie głupot ludzie i jestem na każdej imprezie a jak jest już(zadyma) to ludzie powyżej 28+
        • Gość: borys Re: ...A lokal wygląda tak niewinnie i o.k. IP: *.plock.mm.pl 23.02.12, 13:06
          Bo Podole to zbieranina Radziwiaków po powodzi i nowobogackich wieśniaków,nie ubliżając ludziom ze wsi,lokal który się szanuje ustawia w bramkach ludzi na poziomie,w garniturach,a nie dresów i takich samych wpuszcza do klubu,a nie same karki z lalami...
      • Gość: xxxl Re: Fantasy Park :) ! Polecam ! :) IP: *.class147.petrotel.pl 23.02.12, 15:58
        Ten Klub należy w trybie pilnym zamknąć i odebrać koncesje firmie ochroniarskiej.
      • Gość: ciekawski Noc 24/25 minęła spokojnie-czy coś się działo ? IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 09:21
        Jakieś doniesienia z linii frontu?
      • Gość: Speluna Re: Fantasy Park :) ! Polecam ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 21:51
        Zgadzam sie calkowicie. Bylam tam jeden jedyny raz, w zeszlym miesiacu. Generalnie unikalam tego miejsca, ze wzgledu na powszechna opinie o nim krazaca.
        Dalam sie jednak podkusic kolezance. Poszlam. Kolo polnocy tanczylam na parkiecie z owa kolezanka, nikomu nie wadzac. Nagle dostalam z lokcia miedzy zebro, odwracam sie a za mna stoi jakas nawalona/nacpana panna z gronem kolezanek ktora ewidentnie szuka zaczepki. Odeszlysmy kawalek od nich, nie po to poszlam do klubu by sie wdawac w chore pyskowki czy tez bojki prawda? Patologia niestety ruszyla za nami, zanim sie obejrzalam dostalam z piesci w twarz na srodku (!) parkietu, w centrum imprezy. Pomogl mi jakis nieznajomy chlopak. Natychmiast ruszylam do ochrony, ktorej czesc..ku mojemu zaskoczeniu siedziala sobie najlepsze przy stoliku z tymi panienkami z parkietu. Podeszlam jednak wyjasnic sytuacje i musialam znosic uszczypliwe uwagi, ze zapewne prowokowalam i lekcewazacy usmieszek z tekstem : "Ja tego nie widzialem.."
        To od czego k.... jest ta ochrona? Poszlam do innego chlopaka rowniez z ochrony zostalam odeslana do kierowniczki klubu, po pol godzinie czekania podeszla do mnie i ladnie i grzecznie przeprosila mnie za cale zajscie " ale co ona moze?" wiec spytalam kiedy mozna zglosic sie po tasme z monitoringu..umowilam sie na nastepny dzien. Tylko, ze gdy weszlam spotkalo mnie rozczarowanie : tasmy nie ma ;)
        Wiec kto tam odpowiada za to co sie dzieje ? Mozna tak po prostu uderzyc obca osobe ZA NIC z piesci w twarz i nie poniesc zadnych konsekwencji.
        Powinni zamknac ta spelune a firmie ochroniarskiej odebrac koncesje. Nawet w Vegas czy w Kinie nic takiego nigdy mi sie nie przydarzylo..a podobno FP mialo byc na poziomie nieporownywalnym do reszty klubow w Plocku, dziekuje bardzo ;)
        • Gość: Ja <a href="http://petroecho.pl/fantasy-park-odchodzi-z-plocka" targe IP: *.plock.mm.pl 25.02.13, 16:25
          O wilku mowa?
          petroecho.pl/fantasy-park-odchodzi-z-plocka/
    • mg1.807 Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity 22.02.12, 15:06
      Nigdy się u nich takiego nic nie zdarzyło??!!
      To jest śmiech na sali- ten lokal z niczego innego nie słynie!
      Zapytajcie ich chociażby o imprezę Sylwestrową, o innych tego typu 'zdarzeniach' już nie wspomnę- jeszcze chwila i sam zacznę zbierać podpisy żeby wreszcie zamknęli tą spelunę. Fajny wystrój to nie wszystko- jeśli ktoś nie umie prowadzić klubu to niech się za to po prostu nie bierze, bo potem są takie kwiatki.
      • Gość: Ewa Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.plock.mm.pl 25.02.13, 09:30
        A co to za lokal bo nie można się tego domyśleć?
    • Gość: zks Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.195.c70.petrotel.pl 22.02.12, 15:11
      Gratuluje pomyslu chodzenia do tego typu lokali. Jeszcze tylko brakuje zeby powiedzieli, ze pobil go kibol.
      Zdrowia zycze panie Konko.
      • Gość: Anna Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.class144.petrotel.pl 22.02.12, 15:45
        Fantasy Park... byłam tam raz przez dwie godziny. W ciągu tego czasu widziałam dwie bójki na które ochrona patrzyła ni to z rozbawieniem ni to z lekceważeniem. Przy wejściu selekcja, jednak nie dowiedziałam się na podstawie jakiego kryterium panowie z ochrony decydują o wpuszczeniu danego delikwenta. Obsługa za barem to jakiś żart. Generalnie czytając ten artykuł nie jestem zdziwiona że tam do tego doszło. Dochodzi pewnie codziennie do podobnych sytuacji tyle że tym razem nie była to "przypadkowa" osoba.
        Życzę fantastycznych pobić
        • Gość: Dream Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.plock.mm.pl 22.02.12, 16:05
          Dokładnie… co weekend są tam jakieś bójki. Osobiście wolę chodzić do sprawdzonych klubów niż do pseudo klubu, gdzie nie wiadomo czy przypadkiem się nie oberwie.
          • Gość: Piotr Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 16:09
            tam regularnie dochodzi do awantur do 1 doszlo juz podczas otwarcia tego niby fanatstycznego lokalu... kto tam lazi ? smiech na sali.
          • Gość: dudi Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.class147.petrotel.pl 22.02.12, 16:18
            Ten Klub już dawno powinien być zamknięty.Tam co chwila są bójki i niech jakiś Szczepański nie opowiada bzdur.Jestem przekonony,że sprawca jest znzjomkiem ochroniarzy.Jestem przekonany,że POLICJA szybko namierzy sprawce,tego oczekują normalni płoczczanie.
        • Gość: kiedyś udane pobic Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.02.12, 21:44
          Jak buelką dosstaniesz w twarz to i tak stracisz czuciie, nie boli, nawet nie wiesz czy sie posypały szkła czy zęby...tak jest odruchowo stawać w obronie...A najlepsze jest jak póżniej jesz obiady przez rurkę do picia...a przy szyciu hirurg krzyczy- chcesz mieć ładną bużkę, to się uspokój.. Kiedyś tak obroniłem wlasną siostrę na takiej bibie, a dokladniej balu...
    • uziol spokojny klub... 22.02.12, 16:15
      Przed otwarciem wiele sobie obiecywałem po internetowych zapowiedziach, a wyszła wszechodecna chamówa i niekompetencja obsługi i ochrony... Wydaje mi się, że Dyrekcja tej Galerii powinna coś z tym zrobić, bo nie może być tak, że w takim miejscu, gdzie w ciągu dnia przychodzą rodziny z dziećmi, powstaje klub typu "wiejska remiza" Podpite, głośne towarzystwo można już spotkać na Galerii robiąc wieczorem zakupy. Szkoda tylko tego człowieka. Ktoś się naprawdę powinien tym zainteresować zanim komuś się tam stanie większa krzywda.
      • Gość: samowar Re: spokojny klub... IP: *.plock.mm.pl 22.02.12, 17:03
        Zamknąć ten syfilis i tyle w temacie skoro tam nie umieją porządku zapewnić!
      • Gość: ppp Re: spokojny klub... IP: *.186.c68.petrotel.pl 22.02.12, 19:14
        Dokladnie ile to bylo szumu jaki to fajny lokal- wlasciwie jedyny w swoim rodzaju bo mozna sobie kulturalnie posiedziec, bez chamstwa, wiesniactwa, jaka to tam jest dobra selekcja itd itp. :))) Ta...
        Zamknac ta zenade- najpierw "zżynaja" plakaty od warszawskiego klubu szczegol w szczegol, teraz te zalosne tlumaczenia ze to wlasciwie nie w klubie bo w szatni. Moze ten "pro-menedzer" chcial przez to powiedziec ze kazdy moze przyjsc do lokalu i byc spokojnym o swoje zdrowie bo po ryju to dostanie co najwyzej zaraz za drzwami? :D super!
        Ps. Niestety zapewne jednym z przeklenstw tego lokalu jest to ze miesci sie w galerii a je (wszystkie 3) obieraja sobie za cel ekipy z okoliczych wsi i miast. Naprawde nie mam nic do mieszkancow okolic ale wiekszosci z tych ktorzy odwiedzaja weekendami nasze miasto sloma z butow wylazi a g.. jedzie na 100m. Wiem co mowie bo niestety jestem zmuszony spedzac w tych galeriach sporo czasu i na takich kreglach mozna naogladac sie tyle zenady ze slabo sie czlowiekowi robi.
      • Gość: kuba Re: spokojny klub... IP: *.play-internet.pl 27.02.12, 11:25
        ochrona tu to porażka jest tam mój znajomy kumpel z auchan naprawde boi się własnego cienia i on ma pilnować tego klubu porażka
    • sllepyhead Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity 22.02.12, 17:21
      czy w tym lokalu placi sie za wejscie? moze droga wejsciowka rozwiaze polowe tego problemu.
      • Gość: bywalec Re Szok co to za ochrona. IP: *.dynamic.mm.pl 22.02.12, 18:02

To nie chodzi o wejsciowki tam poprostu nie ma ochrony jaka ochrona ktora udaje ze nic sie nie dzieje a puzniej tylko dzwoni po policje. Ci panowie nie posiadaja oprocz 1 ani licencji ani kursow na imprezy masowe oni nawet nie moga wyprowadzic nikogo, a jak sie bija to 1 interweniuje a reszta ucieka SAM TO WIDZIAŁEM. A POZATYM NALEZY SPRAWDZIC
        Po 2 kto pozwolil im tam stac bez uprawnien.!!! UPRAWNIENIA TEJ PSEUDO OCHRONY.
        • Gość: aaa Re: Re Szok co to za ochrona. IP: *.140.c65.petrotel.pl 22.02.12, 21:26
          jeżeli myślisz sobie ze licencja pracownika ochrony pozwala na napier....lanie "gości" lokalu to gratuluję Ci wiedzy na ten temat. Fakt zgadzam sie z Tobą że ochrona w tym lokalu jest fatalna, a wręcz mogę pokusić sie nawet o stwierdzenie że ochrony tam nie ma. Pan manager nie ma pojęcia co mówi, to że zdarzenie miało miejsce w szatni nie znaczy że ochrona nie musi interweniować a wręcz przeciwnie. W tym lokalu trzeba zmienić managera na myślącego człowiek a jak już ktoś napisał wcześniej wprowadzić wejściówki za wejście do lokalu i wtedy byle fus nie przyjdzie.
    • plocek-is-one Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity 22.02.12, 19:33
      A gdzie ta speluna? Na Podolach? No to nie dziwne...
      • Gość: Agnes Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.133.c69.petrotel.pl 22.02.12, 20:20
        Ładnie...... Tak to już jest na tych Podolszycach, tak było jest i będzie, chyba że Policja zacznie strzelać do tych patoli którzy tam przychodzą, może się oduczą...
      • Gość: sąsiad Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.plock.mm.pl 22.02.12, 21:02
        Klub "Fantazy Park" znajduje się na III piętrze w galerii "Mazowia" - dyskoteka, kręgle itd.
        • Gość: savi Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.205.125.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.02.12, 23:15
          Dziekuje panu w Niebiesie ze nie mialem przyjemnosci odwiedzic ani tej galerii ani tego lokalu. Dzieki wrodzonemu obrzydzeniu do takich przybytkow rozkoszy jestem człekiem o wiele szczesliwszym, a na pewno mniej obitym :D
    • Gość: kasia Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 23:20
      piszecie ze ochrona jest slaba - czy ja wiem czy slaba? jest ich czterech chyba o ile dobrze policzylam! co czterech ochroniarzy rozsianych po duzym klubie moze zrobic?

4 czy nawet 5 ochroniarzy na taki klub to skandalicznie malo!
    • camel1313 Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity 22.02.12, 23:33
      co to za ochrona jak oni stoja na sklepie w Auchan hahahaha nawet nie maja pojecia a zadymy w tym ( chamidle ) so co tydzien a co bylo na sylwestra ???
      • Gość: Mario Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.dynamic.mm.pl 23.02.12, 00:09
        Dziwię się że nie zabrano im jeszcze koncesji. Od razu rozwiązał by się problem. Co weekend zadymy i Policja, a taki debil manager pieprzy że to pierwszy raz.
        • Gość: OCHRONA Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.115.c88.petrotel.pl 23.02.12, 08:13
          NIE WIEM CZEMU CZEPIACIE SIE OCHRONY, NAWET NAJLEPSZA OCHRONA NIE JEST W STANIE PORADZIC SOBIE Z BYDLEM KTORE TAM PRZYCHODZI NA IMPREZY, JAK JEST NORMALNE KULTURALNE TOWARZYSTWO TO I OCHRONA NIE MA NIC DO ROBOTY ALE NIE W PLOCKU NA PODOLACH. OCHRONA SIE ZMIENI A BIC SIE BEDA BILI JAK CO TYDZIEN.
          • Gość: na mój nos Re: kwiatkowe lajzery z MTBS-ów ? IP: *.opera-mini.net 23.02.12, 12:16
            policja powinna mieć to towarzycho na oku
            • Gość: ludzie pomyślcie Re: kwiatkowe lajzery z MTBS-ów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 12:29
              Przestańcie, bo aż się coś robi. Zgadzam się, że Fantasy Park nie zasługuje nawet na miano podrzędnego baru, ale żeby dokonywać takich podziałów??
              Co to za różnica czy jesteś z podolszyc, kwiatka, skarpy czy innej ulicy?? a co do tego ma kwestia mieszkania w MTBS-ach??
              Nie rozumiem Was. Skąd w ludziach bierze się tyle nienawiści?? Właśnie to powoduje różnego rodzaju bezsensowne bójki i napady.
              Mało kto z Was wspomina tak naprawdę o tym pobitym mężczyźnie, dokonujecie jedynie bezzasadnego szufladkowania ludzi.
              • Gość: ja Re: kwiatkowe lajzery z MTBS-ów ? IP: *.opera-mini.net 23.02.12, 12:41
                to dlaczego k...y ch...e itp określenia swoich współlokatorów dobiegają najczęściej właśnie stamtąd, raz jadąc z podola 19 jechała/o też coś podobnego do kobiety, smród i syf na cały autobus aż wszyscy pootwierali okna w autobusie i mało się nie porzygali, samo to coś było czarne jak węgiel i wysiadło właśnie na kwiatka!
          • Gość: a Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.13, 11:15
            Bzdura, widać że nic nie wiesz o prawdziwej ochronie. Takie teksty puszczaja kolesie pseudo ochroniarze, którzy nie chcą dostać w ryjka na osiedlu jak po bułki wyjdą do sklepu. Problem w tym, ze zatrudnia się profesjonalistów, a nie gości bez doświadczenia, licencji i predyspozycji. Problem w tym, że to powinien być ktoś z zewnątrz, a nie kolesie- koledzy przynajmniej z widzenia tych co robia zadymy.
      • Gość: wladi Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.mixelectronics.pl 26.02.12, 13:57
        nie jeden w tym auchanie dalby ci niezle w ryj dzieciaku, wszedzie cie banuja nawet na forum Wisly wiec zaczynasz udzielac sie tutaj buraku
    • doroti_b Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity 23.02.12, 12:45
      Wina leży przede wszystkim po stronie klubu. Jeżeli od momentu samego otwarcia lokalu, była duża zadyma, w sylwestra również, to nie oszukujmy sie, temat został przez nich olany. Pan Artur Szczepański niech nie opowiada głupot, że takie sytuacje, jak ostatnio w piatek nie miały miejsca, bo to jest zenujące. Mój mąż w syklwestra został ciężko pobity i w Nowy Rok wylądował w szpitalu. A ochrona dopusciła sie takiego zaniedbania, że ludzi na torach bili sie kulami do zbijania kręgli, to wtedy zareagowali ... Przedstawicielstwo lokalu, w ramach zadośćuczynienia zaproponowało 10 darmowych wejsciówek na kręgle... Sprawa roztrzygnie sie w sądzie, a ten lokal powinni niebawem zakmnąć, zdaje sie juz jakies rozmowy z policją mieli. Jeżeli bawi sie około 200 osob a jest 3 ochroniarzy, ktorzy nie reagują, boja sie wręcz uczestniczyc w tym, w czym powinni, a jeżeli się juz właczają do "pracy" to jeden ochroniarz trzyma, drugi bije. No na takim poziomie wyglada ich praca. A to, że przyczhodzą tam "ludzie" innej kategorii i wywołują zadymy, to może zanim zaczeli prowadzic klub, powinni sobie odpoweidziec na pytanie, czy sie na tym znaja, zdaja sobie sprawe z tego co i jak wypadałoby robić. Bo jak nie, to na giełde pietruszki sprzedawać. Jeżeli sie prowadzi klub to oczywistym jest, ze jest alko i rozne sytuacje moga sie wydarzyc, tak samo jak zjem obiad to prawdopodbnie na kiblu zasiade. Zenada, wstyd, zeby lokal o taki wystroju, taki poziom reprezentował.
      • Gość: greg Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.107.c81.petrotel.pl 23.02.12, 13:19
        Sprawa jest prosta,tam wystarczyłoby postawić nawet 3-4 ochroniarzy ale takich którzy są znani w Płocku,żeby taki jeden z drugim czuli respekt i zastanowili się 2 razy zanim by wszczęli jakąś awanturę.Nie mam nic do ochrony z auchan która tam stoi,wiadomo że każdy w tych czasach sobie dorobić próbuje,ale bądźmy realistami.3-4 chłopaków o znanych nazwiskach rozwiązało by problem.
        • Gość: aaa Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.106.c68.petrotel.pl 23.02.12, 15:07
          no nie do końca się z Tobą zgadzam uważam że powinni stać ochroniarze nikomu nie znani. wtedy nie ma tzw kolesiostwa wszyscy są traktowani tak samo. I przede wszystkim powinni wiedzieć po co tam stoją i nie bać sie podejmować interwencji. Ktoś pajacuje dziekuję do widzenia i następnego dnia nie wchodzi. raz drugi i sie szumowiny uspokoją
          • Gość: 1234 kilka pytań IP: *.class98.petrotel.pl 23.02.12, 15:58
            A mnie nasunęło sie kilka takich oto pytań, które gdybym był dziennikarzem zadałbym :

1. Czy ta szatnia to nalezy do klubu , czy jest to ich szatnia czy nie?
            2. Cóz to za skandal , że aż tzw. rzecznik wisły musi sie wypowiadać, przeciez ten trener nie dostał "po mordzie" ( bez urazy ) za to że jest trenerem ale po prostu jak każdy człek , który idąc do takiego przybytku musi wziąć do pod rozwagę , gdzie tu potrzeb awogóel zajmowania stanowiska przez władze klubu , smiechu warte
            3. Czy ten trener to bawił sie tylko "z kolega" ? bo to dość dziwnie zabrzmiało , no ale cóz sa rózne preferencje?

I na koniec do "jasia" , otóz jasiu drogi jak nie wiesz to nie pisz bzdur, to co przywołujesz czyl;i zapisy ustawy o bezpieczeństwie imprze masowych nie mają tu absolutnie zastosowania , w tym te cytowane przez ciebie przeliczniki co do ilości pracowników ochrony , w rozumieniu ustawy tej taka impreza , w takim miejscu nie będzie nigdy traktowana jako masowa , gdyby nawet bylo na niej 100000 osób.
            Proponuje więc bardziej wnikliwa lekture przepisu a nie powlielania , siania głupot.
            • Gość: b Re: kilka pytań IP: 80.48.4.* 23.02.12, 20:21
              przy takiej ilości ludzi raczej nie ma szans aby wszystkich upilnować a tam gdzie jest alkohol trzeba liczyć się z tego typu sytuacjami i im zapobiegać w każdy możliwy sposób. na początku wydawało mi się że klub miał ambicje do bycia dobrym lokalem z fajną muzyką, dla normalnych ludzi na poziomie a już na pewno nie takich którzy szukają awantury - przynajmniej ja takie wrażenie na początku odebrałam.
              niestety klub już zdążył pokazać swoje prawdziwe oblicze które poza wyglądem sali praktycznie nie różni się niczym od podmiejskiej dyskoteki typu ambra czy innych popularnych w naszym mieście dyskotek gdzie bójki to już miejscowy folklor. w wielu innych kwestiach jego poziom jest nawet gorszy.
              nie jest prawdą że to pierwsza zadyma bo niestety stają się tam one regułą, klub nastawiony na ilość a nie na jakość, szybko się zepsuł, kolejna speluna.
              • Gość: hh Re: kilka pytań IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.12, 20:41
                dlaczego nie pierwszy ?
              • Gość: Ja Re: kilka pytań IP: *.plock.mm.pl 23.02.12, 23:36
                Ja też miałem wrażenie że to będzie lokal w porządku-bywałem tam kilka razy,ostatnio bodaj z 2 tygodnie temu-i nic gorszącego tam nie widziałem.Kiedy zaczęły się chamstwo i bójki? W sumie jak się zlezie kupa ludzi o różnym poziomie to o detonację nie trudno...
                • Gość: spr Re: kilka pytań IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.02.12, 20:17
                  Dlatego chodzi się w sprawdzone miejsca...
      • Gość: xyuz Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.opera-mini.net 24.02.12, 18:42

Na Podolu Północ jest tylko kilka bloków MTBS - reszta to nowe bloki komunalne /a kto tam mieszka - oczywiście rodziny które oddały mieszkania komunalne na ulicy Kwiatka , Sienkiewicza, Skłodowskiej itd. i dostali od byłego pana prezydenta nówki za darmo i stąd problem . Od kiedy ,, to wszystko wprowadziło się na Podole Północ,, jest problem- szanowy panie komendancie policji z Podola.Nie ukrywam ,że jestem zbulwersowana całą tą sytuacją. Dlaczego Policja nie została powiadomiona o całym zajściu szanowny panie Szczepański, a teraz pan twierdzi cytuję,że spróbuje pan rozwiązać tą sprawę z Policją?!,, a co za układy -Policja jest na Pana usługach?! szanowny Panie Komendancie czy pan nie widzi i słyszy ile jest pobić na Podolu Północ nie mówiąc że i ze skutkiem smiertelnym ,a państwo nic nie robicie -powiem szczerze jestem zbulwersowana całą tą sytuacją która ma miejsce na Podolu Północ od kilku lat .Chętnie poprowadzę konwersacje panie komendancie z panem na ten temat i nie tylko z panem. coś trzeba robić, a nie stale pobicia, pobicia i pobicia, a może te ofiary same się okaleczają?! może jestem w błędzie - ,a większość ochroniarzy to też byli polic....itd....
        • Gość: black Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.02.12, 21:31
          Za szybko mówisz w radio...
          • Gość: xyuz Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.opera-mini.net 24.02.12, 21:57
            "Za szybko mówisz w radio ... "ciekawy wpis ..".black" -czarny-już mam się bać czy za chwilę...
            • Gość: sjhhhkkk Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.02.12, 20:14
              Już nie musisz- zresztą czego
            • Gość: podole Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.mixelectronics.pl 26.02.12, 14:07
              jestes idiotą?prawda zawsze ma 2 konce i tak jest zawsze poza zdarzeniami gdzie kolwiek ze zawsze znajdzie sie jakas czarna owca, a o tym podolu to troche przesadzasz, znam widuje osoby jak to ty mowisz z radziwia kwiatka itp i jakos przechodz eobok tych chlopakow i nic mi sie nie dzieje nawet zaczepiony nie zostaje, najlepiej jechac na wszystkich a co za mtbs i reszta komunalne chyba nigdy nie mieszkalas/es na podlszycach poczatek osiedla od mc to moze i osoby przesiedlone nie ktore ale nie podole cale chyba kpisz sobie od kad pamietam chlopakow/osoby za malolata to nadal tam mieszkaja i ich nazywasz przesiedlecamipuknij sie w ten pusty łep, a wiekszosc tych awantur w fantazy to napewno nie osoby z poli bynajmiej pn, znam duzo ludzi z podlszych pn i nie widzialem nigdy by zaden z nich bil sie tam, nie mowie o samoobronie, wiec takich kapusniakow jak ty czytajac robi mi sie nie dobrze zapewne jestes z dojazdu , albo z zlielonego domku wiec sie nie dziwie
        • Gość: siks Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.plock.mm.pl 24.02.12, 22:31
          Szanowna xyuz jesteś osobą która bez jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej rzuca bezpodstawne zarzuty w stronę ukochanej policji. Kipisz w swoim wpisie nienawiścią czerpaną zapewne z opowieści innych jednak czy byłaś świadkiem takiego pobicia? Czy zrobiłaś coś w tym kierunku żeby pomóc ukochanej policji odnaleźć sprawcę? Myślę że nie, wydaje mi sie że to tylko puste słowa, a tak na prawdę nie wiesz co ukochana policja robi w takich sprawach, wiesz zapewne tylko że cos sie stało i pobili itd jednak zakończenia nie znasz chyba:) P.S. a co oznacza wpis: ,, to wszystko wprowadziło się.."??? ejjj to są tacy sami ludzie jak Ty! Ze skutkiem śmiertelnym??? Hmmmmmmm nie słyszałem.
          • Gość: xyuz Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.opera-mini.net 25.02.12, 11:01
            powiem tak - wiedzę merytoryczną to mam ,a być może większą o Ciebie "siks" to po pierwsze, dla Ciebie Policja może być kochana dla mnie niekoniecznie -ponieważ w naszym kraju mamy cały ,, wymiar ,, taki jaki mamy i ani ja ani Ty mimo,że ją tak bardzo kochasz prędko nie zmienisz- dla całego tego "wymiaru" liczy się tylko statystyka , a gdzie człowiek -odpowiedź sobie sam!!! a czy ja jestem od tego żeby żeby odnaleźć sprawcę i pracować ,, za Policję?!" mogę pomóc -co robię jeżeli widzę zagrożenie -ale pracować za "kogoś"?!
            P.S."to wszystko wprowadziło się" co oznacza? no właśnie -nie należy generalizować , ale jak sam wiesz mieszka w tych blokach komunalnych tez i ,,to wszystko" -samo zło-kiedy nie było tych bloków komunalnych na Podolu Północ był spokój idealny i Posterunku Policji też nie było - ,a to Twoje ,,ejjj "świadczy o Twojej kulturze osobistej-ja nie znam takiego słowa , a z wieloma osobami mieszkającymi właśnie w blokach komunalnych na Podolu Północ nigdy się nie utożsamiałam i utożsamiać się nie myślę.... swoje mieszkanie kupiłam dla siebie i swojej rodziny i żaden prezydent mi "gratis" nie dał...
            • Gość: kacha Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 12:01
              Zamknijcie ten temat, z tego co wiem ta sprawa jest już wykryta przez Policje. Nareszcie się do czegoś przydali
            • Gość: de Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.mixelectronics.pl 26.02.12, 14:10
              kupilas chyba nie dawno bo mowi sie podole a nie podolu i smiem twierdzic ze to ty jestes wlasnie przesiedlencem ale z jakiej pobliskiej wsi
              • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaa Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.02.12, 20:27
                nie lubię mieszkań w mieście- to nie ja o tym podolu... każdy kto pisze to ja, ty chyba masz obsesje
                • Gość: zgłupiał Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.02.12, 20:45
                  Ktoś mądry wziął się za dowalanie ci, mowi wbew tobie- coś nowego
    • mawoj24 Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity 27.02.12, 15:25
      To proste, taki klub- jacy "bywalcy"; a tacy "bywalcy"-jacy mieszkańcy. Zaś jacy mieszkańcy, to widać na ulicy.Trochę oczywiście generalizuję, bo nie wszystkie mieszkanki, to spalone skwarki z nieodłącznymi tandetnymi pazurami i nie wszyscy mieszkańcy , to małe móżdżki na wielkich karkach, no ale sporo tego w Płocku. I nie ma co pisać o tzw.słomie , wystającej z butów przyjezdnych, bo synonimem wiochy obecnie wcale nie jest ta słoma.
      • Gość: obserwator Re: Drugi trener Wisły Płock ciężko pobity IP: *.146.c74.petrotel.pl 27.02.12, 15:29
        Zgadzam się w 100 % , bo jak mówią , chłop ze wsi wyjśc może ale wieś z chłopa nigdy , a Panem jest się dopiero w 3 pokoleniu , a tu ? w najlepszym wypadku 2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka