Dodaj do ulubionych

Marian Wilk w sprawie blachy: Pisałem. Bez odpo...

22.10.12, 14:14
Może parkujmy pod domem Biskupa obskurne rowery, riksze, motorowery itd, ciekawie jak będzie się czuł oprowadzając swoich gości wśród złomu.
Obserwuj wątek
    • Gość: elemelek Re: Marian Wilk w sprawie blachy: Pisałem. Bez od IP: *.205.c83.petrotel.pl 22.10.12, 15:13
      opodatkować czarna zarazę
      • Gość: do wilka Re: pisał wilk razy kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 15:59
        musisz pan panie wilk tak męczyć jak w ratuszu , moze wymiękną ...
    • Gość: van der Cyc Re: Marian Wilk w sprawie blachy: Pisałem. Bez od IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.12, 16:33
      Wstyd z tą kościelną blachą. Nie widać nawet tej tablicy z informacją o narodzinach Krzywoustego. Druga kościelna blacha jest też na Piekarskiej przy hotelu Starzyński.
    • Gość: wilik Re: Marian Wilk w sprawie blachy: Pisałem. Bez od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 17:57
      nie jestem specjalistą od prawa, ale wiem że postawienie zwykłego kibelka na własnej działce wymaga zgłoszenia do organów nadzoru nie mówiąc o ogrodzeniu. Pytam więc dziennikarzy piszących takie artykuły, pana Wilka i cały nadzór czy sprawdzili we właściwych urzędach czy ta blacha stoi zgodnnie z przepisami i czy nie można wydać decyzji administracyjnej lub usunąć tego paskudztwa. Zamiast być "poruszonym treścią artykułu" wziąć do galopu urzędników i usunąć takie ogrodzenie na koszt właściciela. Tak byłe by zrobione na każdej nawet prywatnej posesji ale mkościół to święta krowa!
      • Gość: pol Re: Marian Wilk w sprawie blachy: Pisałem. Bez od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 18:12
        Pan Wilk sięgnie do emeryckiego portfala,zeby Pan Czarny nie sięgał do swojego skarbca.Tak trzymać! Myślę,ze w ogóle to emeryci sa winni,ze brakuje kasy na remont koscioła.Za mało na tace dają Ci perfidni bogacze. Tak samo widzę wine policjantów,pielegniarek,nauczycieli i sprzedawczyń z Auchana.W tylkach od nadmiaru gotówki sie przewraca,a biedny kler musi swoją własność remontować za swoje drobne.....
      • Gość: India Re: Marian Wilk w sprawie blachy: Pisałem. Bez od IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.12, 18:39
        Na ogrodzenie prywatnej działki w tym rejonie, zgody nie wydał konserwator.
        Prawo w Płocku nie wszystkich dotyczy..
        • Gość: epoeta Re: Marian Wilk w sprawie blachy: Pisałem. Bez od IP: *.147.101.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 06:15
          Nie było zgody konserwatora i nie było zgody nadzoru budowlanego, a ten powinien nakazać rozebranie ustrojstwa. Również nasza kochana Straż Miejska już dawno powinna zainteresować się budowlą stwarzającą realne zagrożenie dla tych którzy w jej pobliżu spacerują. Tylko po co? Biskupowi mandatu nie wlepią...
    • Gość: tek Re: Marian Wilk w sprawie blachy: Pisałem. Bez od IP: *.31.44.190.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.12, 19:00
      A daj Panie Wilk daj ... Ja ze swojej emerytury nie dam ani centa. Nie dam i już, bo uważam, że należy wspierać biednych a nie bogatych... ot proste.
      • Gość: marek20000 [...] IP: *.034.c87.petrotel.pl 22.10.12, 19:59
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: rozbiorka czyn społeczny IP: *.008.c83.petrotel.pl 23.10.12, 11:19
          proponuję wszystkim którzy mają dość tej blachy jej rozebranie w czynie społecznym i uporządkowanie terenu za blachą .
          • Gość: PL Re: czyn społeczny IP: 195.187.14.* 23.10.12, 12:47
            Za blachą teren obsadzono gęsto krzewami aby nawet rozebranie płotu nie pozwoliło tamtędy przechodzić.
            Czy wykopano też wilcze doły, nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka