Dodaj do ulubionych

Idioci Z PWSZ!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:14
I co sie cieszycie ze na PWSZ jest tylu chetnych. Jak sa to sami idioci,
ktorzy po prostu nie nadaja sie nigdzi indziej niz do szkoły w Trzepowie:))))
Studiuje na Polibudzi i wiem ze kto sobie nie daje rady na PW przenosi sie do
PWSZ i tam studiuje bez problemów. Ale i tak na koniec dostanie dyplom szkoły
z Trzepowa. Smiech na sali.
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:51
      a co, ciebie nawet do PWSZ nie chcieli przyjąć?

wobec tego: kto sie przezywa, ten sam ...

buahahaha
      • Gość: Gosc Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:59
        Własnie pokazales jaki z Ciebie idiota. Jakbys potrafil czytac to zobaczylbys
        ze napisalem ze studiuje na Politechnice. Ale co Ty mozesz o tym wiedziec...
        • Gość: pracownik Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:05
          a więc:
          czasownik STUDIOWAĆ:
          ja STUDIUJĘ
          ty STUDIUJESZ
          on ona ono STUDIUJE, ITD.

CZY JESZCZE DO SWEJ OGROMNEJ GŁUPOTY DODASZ MOŻE DYSLEKSJĘ, CZY BYŁEŚ BITY W
          PODSTAWÓWCE...

• Gość: Gosc Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:17
            Niesamowite jaki Ty spostrzegawczy jestes. Lepiej powiedz ile to jest całka z
            x :))))) A nie tylko literki Ci w głowie...
            • Gość: Misieek Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 22:25
              Twoje Ego jest w kłopocie:)) Jesteś zdesperowany???
            • Gość: Misieek Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 22:27
              Aha, i nie zapomnij na swoim CV dopisać że trzaskasz całki z X! Kontrakt
              murowany!!!
    • Gość: Zdzisław_Dyrma Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.class145.petrotel.pl 08.07.04, 21:42
      W Trzepowie jest tylko budynek szkoły, ale wyższej uczelni z siedzibą w
      Trzepowie nie uświadczysz.
      • Gość: Gosc Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:45
        Nawet nie wiesz jak mi zaimponowales w tym momencie.
        • Gość: student 1/2 x2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:10
          Czlowieku studiowalem na Polibudzie i powiem Ci ze nie masz naprawde sie czym
          chwalic - ta uczelnie koncza najwyrazniej rowniez i idioci czego jestes zywym
          przykladem. Coz ale jesli czujesz sie lepszym z tego powodu niech tak zostanie.
          I przy okazji zycze ci by ten dobry humor cie nie opuszczal. A twoja wiedze
          zweryfikuje zycie i to dosc bolesnie.
    • Gość: ja Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.class147.petrotel.pl 10.07.04, 18:15
      I czym ty się gości chwalisz? Polibudą w Płocku, weź się nie ośmieszaj, idź na
      Warszawską (w Warszawie!), Łódzką lub Wrocławską a później się chwal. PWSZ nie
      przedstawia wcale gorszego poziomu niż ten żałosny oddział polibudy w Płocku
      • Gość: john Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 23:23
        No ja studiuje w Wawie i przez mysl by mi nie przyszlo zeby kogos z PWSZ nazwac
        idiota. Co wiecej znaw wiele osob tak z PWSZ jak i z plockiego oddzialu PW i
        szczerze mowiac mam zdanie zupelnie odwrotne niz niejaki wszystkowiedzacy gosc -
        raczej ludzie z PWSZ reprezentuja wyzszy poziom, bo jest tam sporo ludzi z
        najlepszych naszych liceow, ktorych np. nie stac na studiowanie poza Plockiem,
        a na PW to w wiekszosci gnioty po plockich technikach (nie generalizuje, wiem
        ze nie wszyscy z technikow reprezentuja niski poziom, ale wsrod ludzi ktorych
        znam zdecydowanie przewaga jest po stronie PWSZ).

Poza tym takimi postami kolega wykazuje swoje prostactwo, czego najbardziej nie
        znosze u ludzi, a co za tym idzie, sam soba zaprzecza wysuwane tu tezy.
        Dziekuje za uwage.
        • Gość: studentPW Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 01:33
          Kończę właśnie 4-ty rok mechaniki PW w Płocku. Na moim kierunku, tak jak i na
          innych jest dużo zdolnych ludzi, którzy się uczą; są przeciętni,
          którzy "studiują"; jest też gromadka idiotów, którzy się ślizgają od pierwszego
          roku. Myślę, że na każdej uczelni sytuacja jest bardzo podobna. Nie wiem, co za
          idiota zakładał ten wątek i co miał na celu. Każdy wybiera taką uczelnię i taki
          kierunek, jaki go interesuje. Ja i wielu moich kolegów skończyliśmy technika i
          myślę, że poziomem wcale nie odbiegamy od licealistów. Studia techniczne
          inżynierskie są w głównej mierze przeznaczone dla techników. Każdy sobie sam
          wybiera kierunek dalszego kształcenia, a czy dokonał właściwego wyboru, to
          zweryfikuje życie, łatwość podjęcia pracy i późniejsze zarobki.
          • Gość: UAM Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:14
            Wydaje mi się że PWSZ ma atrakcyjne kierunki i to przyciąga zdolniejsze osoby
            które chcą na studia zostać w Płocku. Lata świetności kiedy Politechniki(w tym
            nasza) przyciągały najlepszych absolwentów to już przeszłość. Wynika to po
            prostu z braku perspektyw i rektorzy uczelni technicznych w całym kraju są tego
            świadomi.
            W Płocku Politechniece wyrósł poważny konkurent.Tylko jakoś osobom z PW
            poczynając od rektora do studentów trudno się do tego przyznać. A o poziomie
            studentów PW niezbyt dobrze świadczy założyciel tego wątku.
            PWSZ jest o niebo lepiej zarządzane i rozwija się. Politechnika ma tylko
            problemy z utrzymaniem kadry -zamknięcie magisterki na ekonomii niezbyt dobrze
            świadczy o poziomie tej uczleni. Jestem ciekaw co będzie jak zbadają kierunki
            techniczne-wtedy być może okaże się że jedynym uprawnionym do nadawania tytułu
            mgr będzie Włodkowic.
            • w_starym_kinie Re: Idioci Z PWSZ!!!! 24.07.04, 19:49
              Gość portalu: UAM napisał(a):
              > świadczy o poziomie tej uczleni. Jestem ciekaw co będzie jak zbadają kierunki
              > techniczne-wtedy być może okaże się że jedynym uprawnionym do nadawania tytułu
              > mgr będzie Włodkowic.

kontrola byla w tym roku na budownictwie i chemii - wykazala, ze ponoc wszystko
              ok...
            • Gość: Wojtek Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:42
              [...]
              > problemy z utrzymaniem kadry -zamknięcie magisterki na ekonomii niezbyt dobrze
              > świadczy o poziomie tej uczleni.
              [...]

Jesli chodzi o kadre i poziom Ekonomii w PW w Plocku nic sie nie zmienilo.
              Zmienily sie przepisy dotyczace wymaganej ilosci kadry do nadawania stopnia
              magistra i tyle - dziennej magisterki firmowanej przez PW w Plocku nie dalo sie
              utrzymac.

[...]
              Jestem ciekaw co będzie jak zbadają kierunki
              > techniczne-wtedy być może okaże się że jedynym uprawnionym do nadawania tytułu

Tu moze byc problem jedynie z IS. Tak jak pisal w w_starym_kinie kontrola
              Budownictwa i TCh wykazala, ze wszystko jest OK. Ciekawe czy we Wlodkowicu i
              PWSZ tez byly / beda takie kontrole? Pewnie tez by sie okazalo, ze jest OK bo
              teraz wlasciwie juz sie nie da innaczej.

A poza tym zakladanie takiego watku i obrazanie sie nawzajem jest bez sensu.

Wojtek
    • hippolin Re: Idioci Z PWSZ!!!! 24.07.04, 11:24
      Politachnika ma po prostu "niemodne" kierunki. Jakby była infa to by ciągneli z
      całego województwa a nawet Polski.
      • Gość: MikiFans Re: Idioci Z PWSZ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:50
        PWSZ ściąga tylu ludzi głównie dlatego, że to jedyna alternatywa dla płockiej
        młodzieży humanistycznej, która nie ma kasy, achce studiować...Filogie to
        jedyny kierunek mogący zainteresować humqanistów, a kto ma troszkę kasy,
        zamiast Włodka wybierze Toruń, Bydzię, czy Łódź (o Wszawie nie wspominając :PP)

Płock - miasto przeklęte dla humanistów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka