Gość: smiesznyczort Re: likwidacja rock 69 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.08, 01:11 Ty pie..ny popaprańcu!!! powinni zlikwidować "kino" i inne po..e kluby gdzie dzieciaki kupoja prochy i inne gowno. Władze powinny coś z TYM zrobić. Pie..sie Fiucie. PS: Budas To Twoja Matka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: likwidacja rock 69 IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.08, 16:44 Wybieram się służbowo na miesiąc do Płocka i postanowiłem zaczerpnąć języka gdzie można miło spędzić czas w dni weekendowe w waszym mieście.Trafiłem przypadkowo na komentarze o rocku 69 a w zasadzie na jezyk jakim się tam posługujecie. Zapewne są to stali bywalcy którzy, tak zażarcie bronią tego miejsca. Słuchajcie niewiem jak by mnie kto uraził nigdy bym się nie odważył na takie słownictwo. Przecież tym samym wydaliście o sobie opinie, to taki stu procentowy wykładnik kultury osobistej.Niewiem jak piękną muzykę by tam grali to po takich wypowiedziach i takim słownictwie wiem napewno że nie chcę się tam znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumcia Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:58 nikt Cię o to nie prosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metallica RULEZ!!! Re: likwidacja rock 69 IP: *.184.c77.petrotel.pl 03.07.08, 22:32 Piszę tego posta ponieważ stwierdziłem, że osoby piszące o tym, iż trzeba niby usunąć ROCK69 lub go przenieść i wybić jak oni nazywają mają sucho na macicy... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
matematix Re: likwidacja rock 69 06.07.08, 15:07 Proszę szanownej pani nie wszystko wszystkim musi się podobać. To że pani nie rozumie tej muzyki to już jest tylko pani problem, Pani nie widzi w niej nic wartościowego i pięknego to niech pani jej nie słucha, polecam Radio Maryja tam takiej muzyki pani nie napotka. To chyba jest normalne, że jak się czegoś "nie trawi" to najlepiej tego nie dotykać. Po za tym Rock 69 nie ogranicza swojej działalności tylko do Rockowych Ogródków, bo chyba to wydarzenie tak bardzo panią bulwersuje. Można tam spędzić miłe chwile np przy karaokę ale skąd pani może to wiedzieć skoro nigdy pani tam nie była. Takie to już jest polskie gadanie każdemu coś nie pasuje, najlepiej by ci młodzi ludzie poszli się zaćpać i upodlić alkoholem gdzieś w jakimś mieszkaniu, wtedy takie informacje prasowe będą dobrze świadczyły o płocku. Zresztą co tu ukrywać nie dziwi mnie brak obycia Pani z kulturą, takie to już społeczeństwo jak ktoś coś robi dla kultury, stara by dotarła do jak największej ilości ludzi to zaraz ktoś ma jakieś ale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 12:36 Słuchaj... to nie tak... Pod sceną skaczą głównie dzieciaki 14,15-letnie. To jest wiek, w którym człowiek wręcz "kipi" energią. I dobrze - wyszaleją się pod sceną, a potem pójdą grzecznie do domów. Lepsze to niż stanie całymi dniami pod klatką i szukanie okazji komu przylać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumcia69 Re: likwidacja rock 69 IP: *.eranet.pl 17.10.08, 15:37 Wiadomo, tylko u nas w Płocku właśnie takie 14-15 latki są "drechami" i to właśnie może się nimi rodzice zainteresują.. Bo tacy to energię wykorzystują np. na przystanku... Rock69 jest barem dla kulturalnych ludzi podkreślam KULTURALNYCH! Jeżeli ktos tam nie był..a widział powiedzmy takiego "brudasa" który tam wchodził, a nie lubi ich to wiadomo, że będzie o tym lokalu źle mówił.. Więc prosze nie osądzać tego oto lakalu jak się nie ma pojęcia co sie tam dzieje :D Jeszcze jedno złe słowo i zacznę "otwierać komorę gazową" :D:D:D:D Pozdrawam fanów lokalu Rock69 i zapraszam na wspólne piFko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: headbanger Re: likwidacja rock 69 IP: *.c157.petrotel.pl 17.01.09, 23:32 METAL KICK YOUR ASS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack z sierpca Re: likwidacja rock 69 IP: *.spc.vectranet.pl 25.02.09, 20:35 kretynka o niskim ilorazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,Brudas" Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:42 Oj stary! Ciesz się, że nikt nie wie kim jesteś! Bo tych ,,brudasów" w mieście jest więcej niż ci się wydaje. Słuchają oni(w przeciwieństwie do ciebie MUZYKI) jeśli coś nie jest Hip-Hopem lub Rap'em dla dresa jest niczym. Takim samym niczym dla rockowców, punków i metali są dresiarze! Myjący się raz na rok, chodzący w jednym i tym samym dresie odmóżdżeni, łysi, wiecznie bezrobotni... a zresztą... nie będę się zniżał do waszego poziomu! Przyznam szczerze, że osobiści znam kilku ,,normalnych" dresów. Dla mnie to jest prawdziwa dresiarska elita, bo odcinają się od reszty... Oni potrafią rozmawiać na poziomie i nie zniżają się do zwierzęcego ,,napie...nia" we wszystko co się rusza lub nawet nie. To w wielkim skrócie tyle, co myślę o dresach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dres Re: likwidacja rock 69 IP: *.067.c80.petrotel.pl 19.02.10, 13:43 A wy włosy co 3 miechy myjecie, weź ku... spie...j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RastaPUNK Re: likwidacja rock 69 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.09, 21:01 taka jestes cfana ? przyjdz do rocka i powiedz tym wszystkim ludziom, mysle dzieciaku ze ty niewiesz co piszesz.Ja wiem ze wolisz isc do klubu kino , walnąc w nocha cos albo jakis biały proszczek i pobawic się.Nastała pop kultura ty niestety nigdy niezrozumiesz tego co sie dzieje w Rock69. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykalna Re: likwidacja rock 69 IP: *.239.c65.petrotel.pl 20.04.09, 21:08 Plocczanka okresla muzyke grana w rock 69 jako muzyke bez ladu i bez skladu moge sie wypowiedziec na ten temat poniewaz jestem uczennica szkoly muzycznej II stopnia i mam o niej pojecie wiec tak muzyka rockowa badz metalowa nie jest wcale prosta wahania rytmu, szybkie przejscia itd. Samej zdarza mi sie chodzic do tego klubu i uwazam ze jest to klub na poziomie jakos nie widzialam tam ani zadnych rzygowin a nic w tym rodzaju. Wydaje mi sie ze pod tym nickiem kryje sie rozowa swetasna barbie z klubu kino albo czegos podobnego ktora cechuje nie tolerancja do wszytskiego co jest dla niej nie zrozumiale. Uwazam ze czlowiek powinien byc tolerancyjny ja np nie znosze muzyki ktora grana jest na imprezach typu Eska itd i co mam pisac petycje o nie organizowanie takich imprez bo akurat JA jej nie lubie. ZALOSNE! Przypominam ze po takich imprezach rowniez zostaje bardzo duzy balagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrzygany brudas Re: likwidacja rock 69 IP: *.139.c84.petrotel.pl 10.05.09, 22:38 zjedz kota :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: likwidacja rock 69 IP: *.plock.mm.pl 19.04.10, 15:52 To w jaki sposob wypowiedziales sie na temat danego klubu swiadczy tylko o Tobie. Klub Rock 69 jest swietnym pomyslem! Ludzie o nieprzecietnych pogladach moga sie spotkac i pogadac. Jezeli Ciebie kreci "muzyka" puszczana teraz w radjach to bardzo mi przykro :] to jest dopiero żenada.. Naucz sie dostrzegac piekno w innych. Bez Rocka Płock bylby szary i ponury. To tyle z mojej strony :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gold Re: likwidacja rock 69 IP: *.236.c77.petrotel.pl 21.04.10, 09:25 To ty chyba w rock 69 już parę lat nie byłeś. Muzyka z eski i disco polo dominuje w tym lokaliku. A srednia wieku już od dawna oscyluje ok. 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: likwidacja rock 69 IP: *.c152.petrotel.pl 21.04.10, 14:39 kompletnie nie zgadzam się z tą opinią. Jak mozna młodych, nieżadko dobrze uczacych sie i kulturalnych ludzi nazywać bandą brudasów?? Przepraszam, ale to jedynie świadczy o kulturze autora tego postu. Młodzież musi mieć miejsce gdzie może posłuchać muzyki, pobawić się. Kompletnie się nie zgadam z takim brakiem tolererancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: likwidacja rock 69 IP: *.057.c83.petrotel.pl 03.05.10, 12:33 no cóż, rock schodzi powoli na psy. petycji o eksmisję lokalu nie udało się przepchnąć, więc pokemony w różowych bucikach zorganizowały bojkot i regularnie najeżdżają niegdyś dobry klub. na szczęście jest jeszcze grota =| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin71 Re: likwidacja rock 69 IP: *.softhard.com.pl 01.07.10, 14:45 Ja jestem za klubem Rock 69- tu poznałem swoją miłość (już 9 lat !) z którą jestem do dziś. Klimat naszej kochanej starówce nadawały/nadają knajpy, muzyka wszędobylska, ludzie, deptak Tumski, fontanna i piękne wzgórze Tumskie. Do Płocczanki: jest pani niedopieszczoną zgorzkniałą i słabą emocjonalnie osobą. Jeśli się pani starówka nie podoba to proszę wyjechać z mojego miasta !!! A w czasie braku zajęć polecam lektury o starówkach w Amsterdamie , Berlinie, Paryżu, Lyonie ......i jeszcze jedno czegoś brakuje naszemu miastu... burdelowej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzw. brudas Re: likwidacja rock 69 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.10, 00:47 Nie oceniajcieludzi skoro ich nie znacie wiekszosc "brudasow" to jest dobra mlodziez ktora jest inteligentna ktora chodzi do dobrych szkol . My poprostu chcemy sie wylamac od waszego plastikowego swiata . Mowicie ze ćpamy rzygamy po kontach , a mam podstawowe pytanie byliscie kiedys w rock 69? zapewne nie gdybyscie byli choc raz byscie zmienili zdanie . Ja osobiscie chodze do rocka od nie dawna poznalem tam wielu wspanialych ludzi. WIec przejdzcie sie raz i zmienicie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 18:26 Dla tych co nie lubią rocka mam złą nowinę. Rock się odradza. Coraz mniej osób słucha hip hopu tym bardziej disco polo czy popu. Zauważyć można, że coraz więcej osób słucha rocka. Sam osobiście zauważyłem, że słuchający rocka są o wiele bardziej kulturalni i mądrzejsi od tzw. dresów. ( to za nich się bierzcie) A nie uczepili się normalnych ludzi. Niektórzy z was piszą, że nigdzie indziej nie ma takich miejscówek. KŁAMSTWO!!! W wszystkich większych miastach jest ogrom klubów tematycznych, min. rockowych. Rock 69 to super pomysł, a muzyka jest w porządku. Tym, którzy nie przepadają za tą muzyką proponuję odpuścić. Tak w ogóle jakie pozytywne skutki miałyby być po zamknięciu tego klubu. W każdym rozwijającym się mieście starówka to miejsce żyjące całym dniem i całą nocą. Nie ważne czy jesteście na starówce w Pradze, Wrocławiu, Krakowie czy gdzie indziej tam coś się dzieje 365 dni w roku. Niby czemu w płocku starówka miała by być cicha po 22, jak to jest tylko i wyłącznie w małych mieścinach. gdzie życie towarzyskie na starówce kończy się o godz.20. Tu zająć nie powinno się muzyką, ludźmi czy hałasem tylko samym bałaganem, choć tak strasznie jak piszecie tam nie jest. Rockowe ogródki to pomysł bezprecedensowy, kory powinien być chlubą Płocka. Tyko potrzeba tu trochę pomocy i chęci ze strony innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieskzo Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 18:35 Co to powiedzenie "banda brudasów" . Autor tego tekstu niech sprawdzi kiedy ostatni raz się mył. Naprawdę strasznie nie miło czyta się takie komentarze. Jak w ogóle można komentować kogoś kogo się nie zna. JA i moi przyjaciele jesteśmy żywymi dowodami , że rockmeni są dobrze wychowani. Razem jest nas ok. 15. W wieku między 14-16 lat. Wszyscy zachowania wzorowe. Mnóstwo osiągnięć w nauce. Ja 1 miejsce w lidze z geografii (powiat płocki) , 2 miejsce w machefi. Moja koleżka 1 miejsce w ogólnopolskim konkursie matematycznym. itd. wszyscy powyżej średniej 4.5. Jakoś słuchamy rocka i metalu, ludzi czarny, jeździmy na koncerty. Ale brudasami i chuliganami się nie czujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 18:45 Och rozgoryczyłaś mnie płocczanko swoimi komentarzami. Udowodnij to co myślisz. Może spotkajmy się w Rock69. Przeciwnicy i sympatycy Rocka. Ja nie jestem fałszywy. Mam 15 lat. Nazywam się Patryk Mieszkowicz. CHodzę do G8 i mieszkam na Podolszycach. Można na mnie luknąć na nk.pl. A pani "ploczczanka" ujawni swoją tożsamość. Z chęcią bym z panią w pokojowy sposób porozmawiał i udowodnij jacy jesteśmy. Anonimowo każdy jest odważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 13:58 Mało inteligentne wypowiedzi tu są.. dzieci z was i tyle. Jest to kraj równouprawniony i każdy ma prawo do słuchania muzyki jakiej się mu podoba czy to disco z pola, hip hłop lub jeszcze jakaś balchara piszczy na scenie czy po prostu mocniejsza muzyka jaką jest rock metal itd. Najwyraźniej osoba która dodała ten temat (mało znaczący) jest mało ogarnięta życiowo i nie wydaję mi się żeby władze płocka zareagowały na takie coś .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 10:21 Wszyscy kandydaci na prezydenta Płocka oprócz Mirosława Milewskiego chcą ciszy nocnej na starówce, czy to oznacza, że Rock69, Kino itd. o 22 będzie zamykane, jeśli nie wygra Milewski? I to ma być ten sposób na ożywienie grodzkiej i tumskiej. Cisza nocna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaglądam do rock69 Re: likwidacja rock 69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 22:22 Z wypowiedzi kochane jpłocczanki można wywnioskować , że cos złego spotkało ją w tym miejscu , jeżeli tak było , każdy ma swoje problemy i każdy musi sobie z nimi radzić , nie podoba się to miejsce , nikt nie zmusza Cię żebyś tam przychodziła , pobaw się z inną subkulturą , ale nie komentuj tego co kto lubi bo są gusta i guściki , i to trzeba tolerować , zapewne Ty tego nie potrafisz więc łaskawie nie wypowiadaj się na ten temat bo możesz kogoś niesłusznie oskarżyć i ubliżyć . Poza tym w rocku grają na serio utalentowani ludzie , którzy nie dość , że potrafią grać to jeszcze to kochają . Więc łaskawie swoje osobiste refleksje na temat tego miejsca zachowaj dla siebie , spróbuj zrozumieć , że niektórzy lubią iść na wieczór do pubu i posłuchać muzyki która jest praktycznie na wyginięciu bo zyjemy w czasach takich jak widać. A to że jak ty to powiedziałaś "rzygi i siuśki" znajdują się na terenie tego miejsca...hmmm....nie widzialam koncertu czy choćby imprezy pokroju KINO czy Strefa itp., gdzie nie znalazła się osoba która za dużo wypiła i zwróciła obiadzik.-.- Takie coś może się zdarzyć nawet w najdroższej restauracji bo ktoś może po jednej lampce wina źle się poczuć .Kwestia twardej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: likwidacja rock 69 IP: *.154.c88.petrotel.pl 16.10.12, 22:22 brudasow to ty masz na tumskiej siedzacych co dwa metry na betonie, jak ci sie nie podoba to won na wioche disco polo sluchac chrzescijanka sciero Odpowiedz Link Zgłoś